Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tobias Sandström

Tobias Sandström

Om mig

Med en bakgrund inom elitidrott har jag lärt mig vad som krävs när man jobbar mot ett gemensamt mål – tydlig kommunikation, öppenhet och hårt arbete. En bostadsaffär är för många den största affär som görs i livet. Jag vill därav att mina kunder ska känna sig trygga och väl omhändertagna under hela processen. Min drivkraft är att varje affär alltid skall avslutas med nöjda parter och målsättningen är att du som kund, efter avslutad affär, vill rekommendera mig vidare till dina vänner och familj.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kronoskogsvägen 63, Västerhiske, Umeå kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00

Kronoskogsvägen 63

Lägenhet
Västerhiske, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 595 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
3 708 kr/mån
25 726 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välskötta lägenhet belägen i det eftertraktade området Västerhiske. Med en inglasad balkong i bästa sydvästläge erbjuds här en bostad som kombinerar komfort, praktisk planlösning och närhet till allt som behövs för en bekväm vardag. Bostaden ingår i en välskött förening med en väldigt stabil ekonomi, vilket avspeglar sig i den låga månadsavgiften trots att samtliga nödvändigheter inkluderas. Under de senaste två åren har omfattande renoveringar genomförts, vilket ger ett modernt och fräscht intryck. Vid ingången välkomnas du av en rymlig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Köket är generöst tilltaget med gott om bänkyta för matlagning och förvaring, perfekt för den som gillar att laga mat och bjuda in vänner och familj till gemensamma middagar. Sovrummet är rymligt och inbjudande med gott om plats för en större säng samt förvaringsmöjligheter för kläder och personliga tillhörigheter. Badrummet är modernt utrustat med tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet i vardagen. I det ljusa och trevliga vardagsrummet finns gott om utrymme för en bekväm soffa och övrigt möblemang, perfekt för avkoppling och umgänge med vänner och familj. Från vardagsrummet når du även den härliga inglasade balkongen i sydvästläge, där du kan njuta av maximalt antal soltimmar. Området Västerhiske erbjuder en bekväm livsstil med närhet till affärer, butiker och grönområden, samtidigt som det finns en kort väg till centrum och direktbussar till NUS. Här får du det bästa av två världar – en lugn och trivsam boendemiljö med alla stadens bekvämligheter inom räckhåll.

  • Plus
  • Balkong
Mariehemsvägen 144, Mariestrand, Umeå kommun
  • Fre 3 maj kl 17:15

Mariehemsvägen 144

Lägenhet
Mariestrand, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 795 000 kr
71,5 m²
2 rum
vån 1/7
5 154 kr/mån
25 105 kr/m²

Välkommen till denna imponerande bostad belägen i det eftertraktade området Mariestrand. Här erbjuds en rymlig och öppen planlösning där smakfulla materialval skapar en stilfull atmosfär. Boendet inkluderar inte bara en, utan två egna uteplatser som bjuder in till både avkoppling och sociala tillställningar i kvällssolen. Vid entrén möts du av en generös hall med gott om plats för avhängning av kläder och skor. Det stora och luftiga vardagsrummet imponerar med tillräckligt utrymme för både en stor soffa och ett matbord som rymmer hela familjen och vänner. Det moderna U-formade köket är både stilrent och funktionellt, komplett med diskmaskin och hel kyl och frys. Badrummet är en fröjd för ögat med sin helkaklade design och golvvärme som ger en extra touch av lyx. Här finns även en praktisk tvättmaskin och torktumlare för den dagliga bekvämligheten. Sovrummet är generöst tilltaget och rymmer en fullstor säng samt önskat möblemang. Mariestrand erbjuder en fantastisk livsstil med närhet till allt du behöver - från matbutiker och restauranger till gym, grönområden och universitetet. Dess närhet till centrala centrum gör det till den perfekta platsen att kalla hem. Välkommen att uppleva det bästa av två världar i denna underbara bostad!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Skolgatan 127C, Öst På Stan, Umeå kommun
  • Tor 2 maj kl 17:15

Skolgatan 127C

Lägenhet
Öst På Stan, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 945 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/2
5 060 kr/mån
32 149 kr/m²

Välkommen till denna stilrena och smart planerade bostad öst på stan. Här erbjuds du en rymlig och trivsam lägenhet med ett otroligt ljusinsläpp då lägenheten är placerad på våning 2 och med vädersträck åt både öst och söder. Genomgående nya vitlaserade ekgolv i hela lägenheten, ljusa ytskikt, stilfullt renoverat kök, badrum med dusch, rymligt sovrum med garderober och en praktisk klädkammare i hallen. Här kan du även koppla av på balkongen som ligger åt soliga söderläge med sol från tidig morgon till sen kväll. Lägenheten har ett centralt läge "Öst på stan" med närhet till allt ni kan önska både när det gäller stadens puls eller lugnet längst älven. Här bor ni även med närhet till NUS, Universitetet, tågstation, busskommunikationer samt träningsanläggningar.
Låg månadsavgift i en mycket stabil förening som erbjuder bla lokaluthyrning, bastu och gym. Parkering finns tillgängligt att hyra precis utanför lägenheten om så önskas och även ett stort praktiskt förråd tillhörande lägenheten nere i källaren (ca 18 kvm). Här är det bara att flytta in!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sand 25, Degernäs, Umeå kommun

Sand 25

Villa
Degernäs, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
4 295 000 kr
115 + 55 m²
4 rum
1 741 m² tomt

Stig in i denna trivsamma och unika villa, en pärla som stoltserar vid älvkanten i det eftertraktade området Sand. Med ett imponerande garage, en lockande pool och generösa ljusinsläpp välkomnar detta hem dig till en värld av komfort och elegans. Beträd den välkomnande hallen och låt dig omslutas av en känsla av hemtrevnad. Det stora helkaklade badrummet, redan förberett för bastu, lockar med sina rymliga ytor och design. Här finns plats för avkoppling och välbefinnande. Två väl tilltagna sovrum står redo att erbjuda en fridfull natts sömn, medan kökets harmoniska samspel med matsalsdelen och vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär för samvaro och gemenskap. De stora fönsterpartierna mot älven och den ljuvliga baksidan med poolen bjuder in till en ständig förening med naturen utanför. De sociala delarna i huset har en imponerande takhöjd till nock som ger en luftig och lyxig känsla som förhöjer upplevelsen bostaden. En trappa leder upp till ett extra sovrum och en mysig läshörna, perfekt för avkoppling eller för den som önskar en privat vrå att retirera till. Med sin privilegierade placering i Sand, utan genomfartstrafik, erbjuder detta hem en lugn och fridfull tillvaro med närhet till allt som Umeå har att erbjuda. Låt detta vara din oas vid älven, där varje dag är en påminnelse om det bästa av livet i norr. Välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
Riksvägen 50C, Teg, Umeå kommun
Riksvägen 50C, Teg, Umeå kommun, bild 2
Riksvägen 50C, Teg, Umeå kommun, bild 3

Riksvägen 50C

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 295 000 kr
27,5 m²
1 rum
vån 3/3
1 973 kr/mån
47 091 kr/m²

På populära Teg i hjärtat av Umeå finner du denna strålande ljusa och helrenoverade 1:a, belägen högst upp i huset i en av områdets mest eftertraktade föreningar. Med en otroligt låg månadsavgift som inkluderar allt, är detta en unik möjlighet att bo bekvämt och prisvärt. Vid entrén möts du av en välkomnande hall med gott om avhängningsmöjligheter, vilket skapar en praktisk och välorganiserad inledning på din hemmiljö. Det fräscha badrummet, komplett med tvättmaskin, bjuder in till avkoppling och bekvämlighet. Det ljusa och öppna vardagsrummet är perfekt för både avkoppling och sociala sammankomster, med tillräckligt med plats för både soffan och matbordet. Intill vardagsrummet finner vi den smakfullt integrerade sovalkoven, vilket ger en skön atmosfär av separation mellan sov- och vardagsrum. Köksdelen av bostaden är renoverad med stil och intelligens. Här finns allt du behöver för en modern livsstil - från kyl/frys och diskmaskin till ugn, spis, diskho, bänkyta och förvaring. Varje detalj är genomtänkt för att optimera både funktionalitet och estetik, vilket skapar en trivsam och inspirerande matlagningsmiljö. Det som verkligen sätter pricken över i:et är att denna bostad ingår i en ekonomiskt väldigt stark förening. Tryggheten att veta att du är en del av en stabil gemenskap med låg belåning är ovärderlig i dagens bostadsmarknad och bör prioriteras! I Föreningen finns relax och bastu, frysrum med frysboxar, övernattningslägenhet, träningsrum och festlokal. Man har även två förråd till denna bostad, ett väldigt stort på vinden och ett mindre i källaren. På Teg bor du med närheten till allt – stadens puls, grönområden, älven och dess trevliga promenadstråk. Med närhet till shopping på Avion, matbutiker, restauranger och idrottsanläggningar, är detta ett område som erbjuder en bekväm och mångsidig livsstil. Välkommen hem till en bostad där trivsel, ljus och smart planlösning går hand i hand. Här kan du verkligen kalla det för ditt hem!

  • Premium
Korpralsvägen 34B, Teg, Umeå kommun

Korpralsvägen 34B

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 755 000 kr
54 m²
2 rum
vån 5/8
3 379 kr/mån
32 500 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och trivsamma lägenhet belägen på populära Teg, där livet flyter i harmoni med en inglasad balkong i väst som bjuder in till avkopplande stunder under soliga eftermiddagar och kvällar. Denna pärla är en del av en välskött och stabil förening som erbjuder en trygg och bekymmersfri boendemiljö. Vid entrén möts du av en välkomnande hall som erbjuder praktisk klinker och gott om avhängningsmöjligheter för att skapa en organiserad och välkomnande atmosfär. Det rymliga badrummet har stilrent kakel och klinker och industriglas till duschen, vilket ger en modern och fräsch touch. Här finns även möjlighet till tvättmaskin för extra bekvämlighet och funktion. Köket är en funktionell och inbjudande plats med generöst om bänkyta och utrustat med diskmaskin för att göra vardagen lite enklare. Det smidiga köket samspelar harmoniskt med vardagsrummet och skapar en öppen och modern planlösning som bjuder in till gemensamma stunder och umgänge. I vardagsrummet finns gott om plats för en stor matgrupp och en rymlig soffa där vänner och familj kan samlas. En platsbyggd bokhylla tillför både stil och elegans till rummet och är en praktisk förvaringslösning som imponerar med sin design. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den härliga inglasade balkongen i väst, en oas där du kan njuta av kvällssolen och den vackra utsikten medan du kopplar av efter en lång dag. Balkongen blir en naturlig förlängning av vardagsrummet och erbjuder en perfekt plats för avkoppling och socialt umgänge. Sovrummet är generöst tilltaget och rymmer en stor säng samt förvaringsmöjligheter för att skapa en fridfull och avslappnande atmosfär. Här kan du varva ner och njuta av lugnet efter en hektisk dag. Föreningen är välskött och stabil och erbjuder en låg månadsavgift, vilket ger en extra trygghet i dagens bostadsmarknad. Här kan du känna dig säker på att din investering är i goda händer och att du kommer att trivas väl i ditt nya hem på Teg.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kålhagsvägen 28C, Tomtebo, Umeå kommun

Kålhagsvägen 28C

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 995 000 kr
52 m²
2 rum
vån 5/5
4 816 kr/mån
38 365 kr/m²

AVGIFTSFRITT FÖRSTA 24 MÅNADERNA! (VÄRDE 115 588kr) Nu har du möjlighet att bo i en sprillans ny tvåa, högst upp i huset, i det omtyckta området Tomtebo Gård. Denna moderna lägenhet erbjuder en harmonisk kombination av stil, komfort och funktionalitet. Ljusa och högkvalitativa materialval skapar en atmosfär av elegans och trivsel, med en smart planlösning som maximerar utrymmet och skapar en öppen och luftig atmosfär. I det helkaklade badrummet finns en praktisk tvättmaskin för att underlätta vardagen. Köket är stilrent och komplett med diskmaskin, smidigt integrerat med det härliga vardagsrummet. Sovrummet erbjuder gott om förvaringsmöjligheter för att hålla ditt hem organiserat och trivsamt. Utöver detta har lägenheten en underbar balkong där du kan njuta av frisk luft och vacker utsikt. Beläget i det populära området Tomtebo Gård, har du närhet till allt du behöver för en bekväm vardag. Här finns grönskande områden, trevliga caféer, matbutiker och utmärkta kommunikationer som gör det enkelt att ta sig runt i staden. Denna tvåa erbjuder den perfekta kombinationen av modern design, bekvämlighet och en fantastisk livsstil. Missa inte chansen att bo i denna underbara lägenhet! Boende på Tomtebo Gård är som en sida ur en Astrid Lindgren-saga. Här är du omgiven av naturen och delar gemenskapen med grannarna i det charmiga gårdshuset. De små i familjen har möjlighet att snickra, sy, måla och meka - och självklart anordna kalas. Under varma sommarkvällar kan du njuta av grillning och middagar i den inbjudande pergolan. För de heta dagarna finns kanoter, SUP-brädor och flytvästar tillgängliga i det gemensamma förrådet. Om du känner för en paus finns det vackra promenadstigar, äventyrslekplatser och underbara badstränder i närheten. Dessutom är stadskärnan endast 5 km bort. Välkommen att upptäcka idyllen tillsammans med oss. Denna bostad är en del av en välskött förening som erbjuder många mervärden. Här kan du njuta av extra bekvämligheter och service som höjer din boendekvalitet till en ännu högre nivå. Sammanfattningsvis är detta den perfekta bostaden för dig som letar efter en smart planerad och modern bostad som har allt du kan drömma om. Välkommen till ditt nya hem!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kålhagsvägen 28A, Tomtebo, Umeå kommun

Kålhagsvägen 28A

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 950 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/5
4 866 kr/mån
36 792 kr/m²

AVGIFTSFRITT FÖRSTA 24 MÅNADERNA! (VÄRDE 116 782kr) Nu har du chansen att bo i en strålande nybyggd tvåa i det eftertraktade området Tomtebo Gård. Denna moderna lägenhet erbjuder en perfekt kombination av stil, komfort och funktionalitet. Ljusa och högkvalitativa materialval ger en känsla av elegans och trivsel, med en smart planlösning som maximerar utrymmet och skapar en öppen och luftig atmosfär. I det helkaklade badrummet finns en bekväm tvättmaskin för att göra vardagen lite enklare. I det stilrena köket, komplett med diskmaskin, kan du njuta av samspel med det härliga vardagsrummet. Sovrummet erbjuder gott om förvaringsmöjligheter för att hålla ditt hem organiserat och trivsamt, medan den underbara uteplatsen ger dig möjlighet att njuta av härliga stunder utomhus och koppla av i friska luften. Beläget i det populära området Tomtebo Gård, har du närhet till allt du behöver. Här finns grönskande parker, mysiga caféer, livsmedelsbutiker och utmärkta kommunikationer som gör det enkelt att ta sig runt. Boende på Tomtebo Gård är som en sida ur en Astrid Lindgren-saga. Här är du omgiven av naturen och delar gemenskapen med grannarna i det charmiga gårdshuset. De små i familjen har möjlighet att snickra, sy, måla och meka - och självklart anordna kalas. Under varma sommarkvällar kan du njuta av grillning och middagar i den inbjudande pergolan. För de heta dagarna finns kanoter, SUP-brädor och flytvästar tillgängliga i det gemensamma förrådet. Om du känner för en paus finns det vackra promenadstigar, äventyrslekplatser och underbara badstränder i närheten. Dessutom är stadskärnan endast 5 km bort. Välkommen att upptäcka idyllen tillsammans med oss. Denna bostad är en del av en välskött förening som erbjuder många mervärden. Här kan du njuta av extra bekvämligheter och service som höjer din boendekvalitet till en ännu högre nivå. Sammanfattningsvis är detta den perfekta bostaden för dig som letar efter en smart planerad och modern bostad som har allt du kan drömma om. Välkommen till ditt nya hem!

  • Hiss
  • Energieffektiv
Herrgårdsvägen 8, Fridhem, Umeå kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Herrgårdsvägen 8, Fridhem, Umeå kommun, bild 2
Herrgårdsvägen 8, Fridhem, Umeå kommun, bild 3

Herrgårdsvägen 8

Villa
Fridhem, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
9 695 000 kr
298 + 117 m²
9 rum
1 447 m² tomt

Välkommen till Fridhem och denna rymliga, helt fantastiska villa. Den här trevliga villan ligger nära till allt - Norrlands Universitetssjukhus, Universitetet, Umeå Centrum, skolor, mataffärer, sportrekreation, kultur och natur. Bostadsområdet är lugnt och tryggt och erbjuder stor trivsel. Mycket gott skick, utmärkt planlösning, mycket ljusinsläpp, högt i tak och väldigt funktionella ytor. Trädgården är en fröjd med prunkande oaser. Upplev denna underbara villa. Planera in en visning redan idag. Denna stilfulla funkisvilla är ritad av Umeås ledande arkitekt där kvalitet och hållbarhet genomsyrar varje detalj, med gedigna materialval och lugna, moderna färger. Köket och matsalen är mycket funktionella och erbjuder trivsamma ytor för familjen och gäster. De många rymliga rummen, inklusive ett extra stort rum för kontor eller ateljé, erbjuder flexibilitet och många möjligheter. Ni finner även en härlig spa-avdelningen med bastu och relaxrum. Det finns gott om plats för olika behov, med generöst om utrymme för förvaring, inklusive garderober, förråd och ett integrerat varmgarage. Möjligheten till uthyrning och affärsverksamhet ger extra potential för den som önskar. Denna moderniserade villa, med god dränering, bergvärme och FTX-ventilation, är i mycket bra skick och redo att välkomna sina nya ägare. Se gärna besiktningsprotokollet. Missa inte chansen att uppleva denna underbara villa. Upptäck allt den har att erbjuda och planera in en visning redan idag.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Storgatan 3AC, Väst På Stan, Umeå kommun

Storgatan 3AC

Lägenhet
Väst På Stan, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 445 000 kr
39,9 m²
2 rum
vån 1/2
4 168 kr/mån
36 216 kr/m²

Denna moderna 2 rum och kök bostadsrätt i Väst På Stan, Umeå, är ett perfekt hem för dig som vill bo centralt. Bostaden ligger i populära BRF Hackan (som även godkänner juridiska personer) och byggdes år 2018. Med en boyta på 39.9 kvadratmeter erbjuder den gott om plats för en bekväm vardag. Här finner ni ett kök med diskmaskin som samspelar på ett trivsamt sätt med vardagsrummet, ett stort sovrum med klädkammare och ett helkaklat badrum med kombimaskin för både tvätt och tork. Du kommer att älska det lugna och trevliga området med närhet till mysiga caféer, butiker och grönområden. Med endast ett stenkast till centrum har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Bostaden är belägen på våningsplan 1 av 2 och har en härlig uteplats där du kan njuta av sommarkvällarna. Tack vare den genomtänkta planlösningen får du ett hem med en öppen och luftig känsla. Dina framtida grannar är vänliga och området präglas av en trivsam gemenskap. Välkommen att bli en del av detta härliga grannskap och njut av stadslivet i din nya bostadsrätt. Prisvärd och med närhet till allt - här kan du skapa ditt drömboende tillsammans med oss på Fastighetsbyrån. Välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
Mariehemsvägen 11B, Mariehem, Umeå kommun

Mariehemsvägen 11B

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
2 095 000 kr
88 m²
3 rum
vån 1/3
4 601 kr/mån
23 807 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och ljusa 3:a belägen i en ekonomiskt stabil förening på det populära området Mariehem. Med en välkomnande hall som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter får du genast en praktisk och organiserad start på din dag. Det stora helkaklade badrummet kommer med en bekväm tvättmaskin, och en generös klädkammare ger extra utrymme för dina kläder. Köket är stilrent och fräscht med moderna apparater och gott om bänkyta, perfekt för den som älskar att laga mat. Matsalsdelen är både praktisk och trivsam, och den samspelar på ett harmoniskt sätt med köket. En inglasad balkong bjuder in till avkoppling och njutning av fantastisk kvällssol. Dessutom planerar föreningen en renovering av dessa redan underbara balkonger, vilket blir en extra unik fördel för framtiden. Det luftiga och charmiga vardagsrummet är designat för sociala sammankomster, med tillräckligt med plats för en stor soffa där hela bekantskapskretsen kan samlas. Här finns även utrymme för matbord och övrigt möblemang för att skapa en trivsam atmosfär. Två sovrum erbjuder gott om plats för större sängar, förvaring och annat möblemang, vilket gör detta hem perfekt för den som vill kombinera komfort och funktionalitet. Med närheten till Mariehemsängarna, butiker, restauranger och rekreation, samt goda kommunikationer till centrala stan, får du en idealisk boendemiljö. Välkommen hem till denna underbara bostad där bekvämlighet, ljus och trivsel sammanstrålar i ett perfekt harmoniskt hem.

  • Balkong
Rådhusesplanaden 18B, Centrala Umeå, Umeå kommun

Rådhusesplanaden 18B

Lägenhet
Centrala Umeå, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
2 495 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 3/6
3 569 kr/mån
41 240 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa, väl genomtänkta bostad belägen i de populära ''Bågenhusen'' med inglasad balkong i bästa sydvästläge och utsikt över takåsarna. Här finner ni ett rymlig sovrum med plats för den större sängen och gott om förvaring, helkaklat badrum, fräscht kök med diskmaskin, plats för matbord och en välkomnande hall. Bostaden förfogar även över ett spatiöst vardagsrum med plats för både matbord, soffan åt hela bekantskapskretsen och annat önskat möblemang, från vardagsrummet når man även den trivsamma inglasade balkongen i bästa solläge. Till dig som letat efter en av stadens mest centrala lägenheter med gott om yta, underbart ljusinsläpp och känslan av ett modernt hem. Du har äntligen hittat rätt! Här ingår man i en välskött och ekonomiskt stark förening med låga avgifter vilket är betryggande och bör prioriteras i dagens marknad.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Porfyrvägen 3A, Gimonäs, Umeå kommun

Porfyrvägen 3A

Lägenhet
Gimonäs, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 590 000 kr
54 m²
2 rum
vån 5/6
3 659 kr/mån
29 444 kr/m²

Här har du en fantastisk möjlighet att bo i en ljus, modern och välutrustad lägenhet som byggdes år 2016, belägen i det eftertraktade området Gimonäs. Denna bostad har mycket att erbjuda, och vi ska nu ta en närmare titt på dess bekvämligheter. När du kliver in i lägenheten möts du av en inbjudande hall med vackert klinkergolv och gott om plats för att hänga av dig ytterkläder. Detta är den perfekta platsen för att välkomna dina gäster och göra ett gott första intryck. Badrummet har kakel och klinker och är modernt utrustat med en tvättmaskin. Det är både snyggt och praktiskt, vilket gör din vardag enklare och mer bekväm. Sovrummet är rymligt och ljust, med gott om plats för en stor säng. Här finns även generösa möjligheter till förvaring, så du kan organisera dina kläder och tillhörigheter på ett smidigt sätt. Hjärtat av lägenheten är det rymliga köket med diskmaskin och en U-formad design. Köket är både stilrent och funktionellt med moderna apparater och gott om bänkyta för matlagning och förberedelser. Här finns också gott om förvaring, så du kommer aldrig ha problem med att hitta plats för dina köksredskap. Köket öppnar upp mot vardagsrummet, vilket skapar en öppen och inbjudande planlösning. Vardagsrummet är generöst tilltaget och rymmer en stor soffa och matbord där du kan umgås med vänner och familj. Det är den perfekta platsen för att koppla av, titta på TV eller njuta av goda samtal. Från vardagsrummet har du också direkt tillgång till den underbara balkongen som är perfekt belägen i västerläge med grönytor bort från bostadsområdet som utsikt. Här kan du njuta av många soltimmar, odla växter, eller bara sitta och koppla av med en kopp kaffe medan du njuter av den vackra utsikten. Bostaden är väldigt ljus överlag med fönsterpartier i både väst och söder. Denna bostad är belägen i ett trivsamt område och ingår i en välskött förening. I huset finner du även tvättstuga och övernattningslägenhet då man har gäster på besök. Området erbjuder en lugn och trevlig miljö, perfekt för avkoppling och promenader. Det finns också bekvämligheter som butiker, restauranger och parker inom bekvämt avstånd och närhet till universitetet. Sammanfattningsvis är detta en fräsch, ljus och stilren lägenhet som erbjuder en bekväm och modern livsstil. Med sin öppna planlösning, generösa förvaringsutrymmen och en solig balkong i västerläge, är det här verkligen en plats att trivas och kalla hem. Här har du alla bekvämligheter du behöver för att leva bekvämt och njuta av det bästa av Gimonäs. Missa inte chansen att bo i denna fantastiska bostad!

  • Balkong
  • Hiss
Kvarnstigen 24C, Vännäsby, Vännäs kommun

Kvarnstigen 24C

Lägenhet
Vännäsby, Vännäs kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 695 000 kr
107,7 m²
4 rum
vån 1/1
6 800 kr/mån
15 738 kr/m²

Varmt välkomna till detta nyligt producerade bostadsrättsradhus beläget i Vännäsby med 2-plan och generös uteplats i sydväst. Ni finner en bostad i gott skick med tillgång till egen uteplats i soligt läge som man når från de öppna sociala ytorna där vardagsrum med kamin och det stilrena köket samspelar på ett trivsamt sätt. Man har även tillgång till två badrum varav ett med badkar, rymlig hall med gott om förvaring, tre spatiösa sovrum, ''läshörna'' och carport. Detta hemtrevliga område är väldigt barnvänligt och har bl.a två lekplatser ett stenkast från hemmet. Söker ni efter känslan av att äga sitt egna hus men att ha tryggheten från att ingå i en bostadsrättsförening? Då har ni äntligen hittat rätt!

  • Plus
  • Uteplats
Domarevägen 13 F, Teg, Umeå kommun

Domarevägen 13 F

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 895 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/2
5 015 kr/mån
31 583 kr/m²

Välkommen till denna ljuvliga och stilrena bostad med genomgående golvvärme i hela lägenheten belägen i en stabil förening på det eftertraktade området Teg. Med en egen ingång möts du av en omedelbart trivsam atmosfär och en känsla av hemtrevnad. Direkt utanför dörren erbjuds gott om utrymme för grillkvällar och avkoppling i sällskap med familj och vänner under den strålande kvällssolen. Stig in i den rymliga hallen där klinkergolvet ger en känsla av stil och praktisk förvaring möter dina behov. Det generösa vardagsrummet bjuder in till stora sällskap och rymmer med lätthet både en bekväm soffa och ett matbord för familj och vänner. Här skapar det öppna samspelet med det moderna köket en inbjudande atmosfär där matlagning och socialt umgänge förenas. Det välutrustade köket, komplett med tvättmaskin och generös bänkyta, gör vardagslivet både bekvämt och effektivt. Sovrummet fortsätter den luftiga och trivsamma atmosfären med gott om plats för en större säng samt förvaring och önskat möblemang. Badrummet, helkaklat och rymligt, är en oas av avkoppling och funktion med tvättmaskin och praktisk bänkyta. Denna lägenhet erbjuder även två rymliga förråd med gott om utrymme för ytterligare förvaring. Den grönskande innergården bjuder in till lugna stunder och gemenskap med grannarna. På Teg är du omgiven av allt du behöver för en bekväm och trivsam vardag. Ett stenkast till stadens puls och shopping, Avion, restauranger och nöjen med grönområden, älven och dess strandpromenad samt idrottsanläggningar inom bekvämt räckhåll. Välkommen hem till ett liv i harmoni och komfort på Teg!

  • Plus
Furugränd 4B, Teg, Umeå kommun

Furugränd 4B

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 895 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
5 542 kr/mån
32 119 kr/m²

Välkommen till denna underbara och nyligen helrenoverade 2:a på Teg – en pärla med ljus, rymd och stil. Belägen på populära Teg, erbjuder denna gavel-lägenhet en optimal planlösning och en inglasad balkong i söderläge. Den första saken som möter dig är en rymlig och välkomnande hall. Här finns gott om plats för förvaring och de vackra klinkergolven bidrar till en stilren atmosfär. Med högt i tak och fönster i tre väderstreck får du njuta av mycket naturligt ljus som fyller varje hörn av lägenheten. Det helkaklade badrummet är modernt designat och erbjuder bekvämligheten med möjlighet till tvättmaskin. Steget in i det luftiga vardagsrummet avslöjar en social och avslappnad atmosfär. Här finns plats för den stora soffan där hela bekantskapskretsen får plats och även ett matbord för gemensamma måltider. Genom vardagsrummet når du den inglasade balkongen i söderläge, som bjuder på soliga dagar med utsikt över en grönskande innergård. Köket är både fräscht och praktiskt, utrustat med moderna vitvaror och generöst med bänkyta. Här finns även plats för ett mindre bord, perfekt för snabba måltider eller en kopp kaffe på morgonen. På Teg bor du med närheten till allt – stadens puls, grönområden, älven och dess trevliga promenadstråk. Med närhet till shopping på Avion, matbutiker, restauranger och idrottsanläggningar, är detta ett område som erbjuder en bekväm och mångsidig livsstil. Välkommen hem till denna ljusa och välkomnande oas mitt i hjärtat av Teg! Föreningen hade en planerad höjning av månadsavgiften 2023-02-01, den höjningen är inräknad i månadsavgiften.

  • Plus
  • Balkong
Utmarksvägen 12B, Haga, Umeå kommun

Utmarksvägen 12B

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 695 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/3
6 002 kr/mån
24 926 kr/m²

NYTT PRIS! Välkommen till denna stilrena och ljusa 3:a belägen på gaveln av huset med fönster i treväderstreck, perfekt placerad på populära Haga. En genomgående helrenoverad bostad med högt i tak som välkomnar dig med öppna armar. Den rymliga och inbjudande hallen öppnar upp för en behaglig atmosfär, och du leds vidare till ett modernt kök med snygga ytor och moderna apparater. Här finns gott om plats för matlagning och umgänge, och det är lätt att föreställa sig ett mindre matbord där du kan avnjuta dina måltider i en trevlig atmosfär. Badrummet är helkaklat och utstrålar fräschhet, med moderna detaljer och bekvämligheter. I det ljusa vardagsrummet finns gott om utrymme för både den större soffan där du kan välkomna hela bekantskapskretsen och matbord. Det charmiga Holmsunds-parketten på golvet ger en extra touch av elegans och värme. Från vardagsrummet nås också balkongen i bästa sydvästläge, perfekt för avkoppling och soliga stunder. Balkongerna har föreningen också som plan att renovera och bygga ut. Denna bostad erbjuder även två luftiga sovrum, båda med generös förvaring och tillräckligt med utrymme för den större sängen och övrigt önskat möblemang. Här finns alla bekvämligheter för en trivsam vardag. Haga är ett område som erbjuder närhet till allt – stadens puls, grönområden, gym, affärer och mycket mer. Med denna bostad på Haga får du inte bara en vacker och välplanerad hemmiljö utan också ett bekvämt och praktiskt boende i hjärtat av staden. Välkommen hem till en plats där allt du behöver finns inom räckhåll!

  • Plus
  • Balkong
Filgränd 4 A, Ersboda, Umeå kommun

Filgränd 4 A

Lägenhet
Ersboda, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 175 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/2
5 193 kr/mån
21 759 kr/m²

SÄNKT PRIS! Välkommen till ditt nya hem på Ersboda! Denna moderna och välplanerade 2:a på 54 kvm erbjuder en bekväm och trivsam boendemiljö på andra våningen. Med en solig balkong, närhet till kommunikationer och ett naturskönt läge blir detta det perfekta hemmet för dig som värdesätter både bekvämlighet och livskvalitet. Lägenheten är genomtänkt och modern med ljusa färgval. Ett stilrent kök med moderna vitvaror ger en trivsam plats för matlagning och sociala stunder. Det generösa vardagsrummet är perfekt för avkoppling och underhållning, med direkt tillgång till den soliga balkongen där du kan njuta av solen. Ersboda erbjuder en lugn och naturnära boendemiljö samtidigt som du har nära till stadens puls. Perfekt för dig som vill kombinera det bästa av två världar. Promenader i grönområden ger möjlighet till avkoppling och friluftsliv. Läget gör att du har smidig tillgång till kommunikationer, vilket underlättar vardagen. I månadsavgiften ingår parkering med elstolpe för ökad bekvämlighet. Skapa ditt nya hem på Ersboda – en plats där modernitet och natur möts på bästa sätt. Kontakta oss för visning och känn på atmosfären själv! Lägenheten är registrerad som en etta hos föreningen, men används som en tvåa. Kontakta Robin Sjöberg på 070-998 98 45!

  • Plus
Norra Blågrundsvägen 15, Sörmjöle, Umeå kommun

Norra Blågrundsvägen 15

Fritidshus
Sörmjöle, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
2 245 000 kr
99 + 24 m²
2 000 m² tomt

Upptäck förtrollande sommardrömmar vid havet! Denna stuga på Norra Blågrundsvägen 15, som är beboelig året runt, utgör den perfekta fristaden för dig som känner en innerlig dragning till naturen och det salta havet. Inbäddad i ett förtjusande och eftertraktat stugområde, presenterar denna vinterbonade stuga en enastående chans att omfamna det allra bästa av både sommar och vinter. Med det glittrande havet i öster och en gemytlig vik i väster, komplett med egen båtplats, blir detta ditt sanna havsparadis. Med tillräckligt utrymme för att rymma flertalet sovande gäster, är detta boende perfekt för att välkomna familj och vänner till minnesvärda stunder tillsammans. Den charmiga huvudstugan utstrålar en inbjudande atmosfär med genomtänkt utnyttjande av kvadratmetrarna, generösa sällskapsytor och stora fönster som släpper in det naturliga ljuset. I det inglasade uterummet kan du njuta av milda sommarkvällar medan du följer den bedårande solnedgången när den sjunker ner mot horisonten. Gäststugan utgör en perfekt plats för att ge dina besökare en komfortabel tillflykt med egen integritet. Här kommer dina gäster känna sig precis som hemma. Området i sig är en paradisisk dröm för älskare av naturen. Utforska den förtrollande naturen längs kusten eller våga dig ut på en uppfriskande simtur i det kristallklara vattnet. För de som lockas av båtlivet finns chansen att förtöja i den skyddande viken. Med närheten till en egen båtplats är äventyren längs den bedårande kustlinjen alltid inom räckhåll. Ge dig själv möjligheten att äga denna sommaroas vid havet och upptäck alla skatter som detta fantastiska hem har att bjuda på.

  • Plus
  • Uteplats
Näverstigen 6, Robertsfors, Robertsfors kommun

Näverstigen 6

Villa
Robertsfors, Robertsfors kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 895 000 kr
102 + 48 m²
5 rum
1 064 m² tomt

Varmt välkomna till en smakfull och praktisk villa med öppen planlösning i ett lugnt och stillsamt område. Här finner ni en rymlig och väl omhändertagen tomt, varmgarage, modern färgsättning, en underbart trevlig pergola, bergvärme, braskamin, hall med klinker och golvvärme, en röd tråd genom hela bostaden och känslan av att ha hittat hem.

  • Plus
  • Uteplats
Östra Järngränd 2, Norrmjöle, Umeå kommun

Östra Järngränd 2

Tomt
Norrmjöle, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
675 000 kr
1 403 m² tomt

Varmt välkomna till denna unika möjlighet att förvärva en tomt med beviljat bygglov, som är perfekt belägen i den trivsamma och eftertraktade Norrmjöle. Här kan ni uppfylla er dröm om att skapa ert alldeles egna hem från grunden, omgivet av en förtrollande miljö som erbjuder närhet till Umeås mest populära stränder och den välrenommerade Norrmjöle Golfbana. Denna tomt utgör en riktig pärla för den som söker en harmonisk livsstil i en naturskön omgivning. Med det beviljade bygglovet i handen är ni en bra bit på väg att skapa ert drömboende. Läget är svårslaget – ni kommer att bo i en idyllisk omgivning med en stark gemenskap och samtidigt ha Umeås bästa stränder inom räckhåll. Låt sommardagarna fyllas med sol, bad och avkoppling vid stranden, eller ta en avslappnad golfrunda på Norrmjöle Golfbana för att förbättra era färdigheter. På vintern kan ni njuta av snöklädda landskap och möjligheten till skidåkning och andra vinteraktiviteter i området. Här finns en unik chans att skapa ett hem där ni kan njuta av både natur och bekvämlighet. Norrmjöle erbjuder lugn och ro samtidigt som Umeås stadspuls och all dess service och nöjen ligger inom bekvämt avstånd. Tveka inte att ta det första steget mot ert drömboende i Norrmjöle – denna tomt med bygglov är er biljett till ett liv i harmoni med naturen och samtidigt nära allt som Umeå har att erbjuda. Kontakta oss idag för mer information och sväng gärna förbi tomten för att få en känsla av läget. Bygglovet gäller för en enplansvilla med kamin och carport med förråd. El och vatten är framdraget till tomtgränsen. Bygglovet är framtaget med fokus på effektiva ytor och prisvärd produktion. För full dokumentation gällande bygglovet vänligen kontakta mäklaren så tillhandahåller han er med det ni behöver.

  • Plus
  • Uteplats
Tjärhovsgatan 18, Teg, Umeå kommun

Tjärhovsgatan 18

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 245 000 kr
31 m²
1 rum
vån -1/3
3 086 kr/mån
40 161 kr/m²

VID INTRESSE HÖR AV DIG TILL MÄKLAREN FÖR ATT BOKA VISNING. Varmt välkomna till denna fräscha lägenhet med genomgående golvvärme belägen på populära området Teg. Här finner ni en smart planlösning, kaklad hall med gott om förvaringsmöjligheter, rymligt kök, vardagsrum med plats för den större soffan, helkaklat badrum och ett sovrum med plats för både säng och förvaring. Här bor man med närheten till centrum, Bölesholmarna, motionsspår, skogsområden, grillplats, strand, idrottsarenor, skolor och livsmedelsbutiker.

Nyhamnsfjärden 105, null, Robertsfors kommun
Nyhamnsfjärden 105, null, Robertsfors kommun, bild 2
Nyhamnsfjärden 105, null, Robertsfors kommun, bild 3

Nyhamnsfjärden 105

Tomt
Robertsfors kommun
Fastighetsbyrån Umeå
395 000 kr
2 068 m² tomt

Nu finns chansen att förverkliga era drömmar... Vi säljer en fin tomt i populärt fritidshusområde i Nyhamsfjärden. Den avstyckade tomten är på hela 2 068 kvm. El och fiber finns vid tomtgräns. Enskilt vatten via förening och enskilt avlopp - anläggning med infiltration eller tank är det som Robertsfors kommun rekommenderar. Vägförening och bryggförening finns i detta aktiva område. Idag finns åretruntboende med ca 5-6 hushåll. Har ni frågor kring byggrätt och avlopp så ringer ni bygglov på Robertsfors kommun. Vatten - Anslutningsavgift ca: 10 000,- + årsavgift 1 100,-/år Vägavgift - ca: 900,-/år Bredband - Anslutningsavgift på ca: 20 000 kr -25 000 kr, till Robnet (ingen årsavgift) Båtplats - Servitut för båtplats finns för tomten. Känns detta intressant så ta en tur ut till havet och känn in tomten och det fina läget!

  • Premium

Visar alla 23