Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tobias Sandström

Tobias Sandström

Om mig

Med en bakgrund inom elitidrott har jag lärt mig vad som krävs när man jobbar mot ett gemensamt mål – tydlig kommunikation, öppenhet och hårt arbete. En bostadsaffär är för många den största affär som görs i livet. Jag vill därav att mina kunder ska känna sig trygga och väl omhändertagna under hela processen. Min drivkraft är att varje affär alltid skall avslutas med nöjda parter och målsättningen är att du som kund, efter avslutad affär, vill rekommendera mig vidare till dina vänner och familj.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Villanäs 409 Hus nr. 52, Villanäs, Umeå kommun

Villanäs 409 Hus nr. 52

Fritidshus
Villanäs, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 095 000 kr
30 m²

Välkommen till ert drömboende i pittoreska Villanäs! Här presenterar vi stolt en välbyggd, ljus och smart planerad bostad, perfekt belägen i det charmiga och natursköna Villanäs. Detta vinterbonade hem erbjuder en stor terrass, delvis under tak, som inbjuder till härliga och soliga dagar med vänner och familj eller för att njuta i lugn och ro på egen hand. När ni stiger in möts ni av en välkomnande hall med stilfullt klinkergolv som sätter tonen för resten av bostaden. Badrummet är helkaklat och modernt, fullt utrustat med en tvättmaskin som underlättar vardagen. Köket är smart och stilrent, med alla bekvämligheter och god förvaring, perfekt för både vardagsmatlagning och festliga tillställningar. Det rymliga vardagsrummet har stora glaspartier som släpper in generöst med ljus och skapar en härlig atmosfär, vilket gör det till ett idealiskt rum för avkoppling och umgänge. Sovloftet är charmigt och har gott om plats för en större säng samt ett skrivbord eller annan möblering, vilket gör det till en flexibel yta som kan anpassas efter era behov. Bostaden ligger mitt i det populära stugområdet i Villanäs som även erbjuder en gemensam pool, med närhet till både vatten och vacker natur. En kort resa tar er till Strömpilen med mataffärer och butiker, samt till centrala stan och Holmsund. Här får ni verkligen det bästa av två världar – ett grönskande paradis på sommaren och en mysig "stugby" på vintern. Detta är en unik möjlighet att förvärva ett hem där varje detalj är noggrant genomtänkt för att erbjuda högsta möjliga komfort och trivsel. Välkommen hem till Villanäs, där drömmar blir verklighet. Kontakta oss för mer information och boka er visning redan idag!

  • Plus
  • Uteplats
Innerkasamark 6:30, Yttersjö, Umeå kommun
Innerkasamark 6:30, Yttersjö, Umeå kommun, bild 2
Innerkasamark 6:30, Yttersjö, Umeå kommun, bild 3

Innerkasamark 6:30

Villa
Yttersjö, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
5 950 000 kr
150 + 35 m²
5 rum
1 572 m² tomt

Välkommen till ett helt unikt boende i populära Yttersjö, med ett magiskt läge och oslagbar utsikt över Bjännsjön. Detta framtida hus kombinerar modern estetik med hållbarhet och energieffektivitet, och erbjuder generösa öppna ytor, hisnande takhöjder och ett fantastiskt ljusinsläpp. Varje detalj är noggrant planerad för att skapa ett hem som både är vackert och miljövänligt. Fastigheten säljs med helentreprenad, vilket ger dig full frihet att bestämma hur ditt framtida hem ska utformas. Du får välja material och utformning helt enligt dina behov och önskemål, och entreprenaden arbetar nära med dig för att säkerställa att ditt hus blir precis som du drömt om. Under dokumentfliken hittar du förslag till planritningar som inspiration för ditt unika hem. Med ett magiskt läge och utsikt över den vackra Bjännsjön erbjuder denna fastighet en idyllisk och rogivande miljö. Här kan du njuta av naturens lugn och skönhet, samtidigt som du har närhet till Yttersjös bekvämligheter och endast en kort bilfärd till centrala Umeå. För att få en bättre förståelse av vad denna fastighet kan erbjuda, välkomnar vi dig till visningen på Yttersjö 553. Här får du möjlighet att se ett typexemplar av hur ditt framtida hem kan se ut. Upplev de generösa ytorna, den imponerande takhöjden och det fantastiska ljusinsläppet på plats. För mer information och för att boka en visning, vänligen kontakta mäklaren. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa ditt drömhem i Yttersjö! PS. Bilderna är tagna på Yttersjö 553 som är ett typexamplar av den framtida bostaden. Driftkostnaderna är schablonberäknade med Yttersjö 553 som mall.

  • Premium
  • Uteplats
Åkervägen 7B, Teg, Umeå kommun

Åkervägen 7B

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
2 045 000 kr
52,6 m²
2.5 rum
vån 2/3
4 040 kr/mån
38 878 kr/m²

Välkommen till denna moderna och ljusa bostad belägen på gaveln med fönster i tre väderstreck, vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Bostaden har en solig balkong i sydostläge, perfekt för att njuta av soliga dagar. Belägen på populära Teg, erbjuder denna bostad ett bekvämt och stilfullt boende med närhet till stadens alla bekvämligheter. När du stiger in i bostaden möts du av en välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Det charmiga sovrummet har plats för en större säng och erbjuder rikligt med förvaringsutrymme. Det mindre rummet kan anpassas efter dina behov och används idag som kontor, men det kan även fungera som förråd, klädkammare eller ett extra mindre sovrum. Badrummet är rymligt och helkaklat med golvvärme och kombimaskin för att underlätta vardagens behov. Det moderna köket är utrustat med alla bekvämligheter, inklusive diskmaskin och gott om bänkyta. Här finns även plats för ett matbord där familj och vänner kan samlas. Köket och vardagsrummet samspelar i en öppen planlösning, vilket skapar en trivsam atmosfär. Vardagsrummet har generöst med utrymme för en stor soffa där hela bekantskapskretsen får plats. Från vardagsrummet når du även den soliga balkongen, en perfekt plats för avkoppling och umgänge. På Teg bor du nära stadens puls med butiker, restauranger och grönområden inom bekvämt räckhåll. Här finns även idrottsanläggningar och älven med dess rika utbud av möjligheter och avkoppling. Denna bostad erbjuder det bästa av två världar: ett modernt och stilrent hem i ett lugnt och populärt område med allt du behöver inom nära avstånd. Välkommen hem till Teg och denna fantastiska bostad!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Skolgatan 115H, Öst På Stan, Umeå kommun

Skolgatan 115H

Lägenhet
Öst På Stan, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
2 945 000 kr
102 m²
5 rum
vån 2/3
7 723 kr/mån
28 873 kr/m²

Välkommen till denna unika och välplanerade bostad som genomsyras av ljus och rymd tack vare fönster i alla fyra väderstreck. Den arkitektritade designen gör detta till ett hem utöver det vanliga, med egen loftgång med morgonsol och en underbar balkong i söderläge som ger maximalt antal soltimmar. Bostaden inleds med en rymlig och välkomnande hall som sätter tonen för resten av hemmet. Härifrån når ni det stora, välbevarade köket som erbjuder gott om bänkyta och plats för ett matbord där hela familjen kan samlas. Bostaden har två nyrenoverade och helkaklade badrum, vilket ger extra komfort och bekvämlighet för både vardag och sociala sammanhang. De fyra sovrummen har alla sin egen unika charm, vilket ger möjlighet att skapa personliga och mysiga utrymmen för varje familjemedlem. Vardagsrummet är bostadens hjärta, med generöst utrymme för en större soffa och annat önskat möblemang. Härifrån leder dubbeldörrar ut till den härliga balkongen i söderläge, perfekt för att njuta av soliga dagar och ljumma kvällar. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad ljus, rymd och en genomtänkt planlösning med moderna bekvämligheter. Med sin unika arkitektur, fönster i alla fyra väderstreck och både loftgång med morgonsol och balkong i söderläge, är detta ett hem som verkligen måste upplevas. Lägenheten har ett centralt läge "Öst på stan" med närhet till allt ni kan önska både när det gäller stadens puls eller lugnet längst älven. Här bor ni även med närhet till NUS, Universitetet, tågstation, busskommunikationer samt träningsanläggningar.
Låg månadsavgift i en mycket stabil förening som erbjuder bla lokaluthyrning, bastu och gym. Parkering finns tillgängligt att hyra utanför lägenheten eller i garaget under byggnaden om så önskas och även ett stort praktiskt förråd tillhörande lägenheten nere i källaren (ca 18 kvm).

  • Balkong
  • Hiss
Kungsgatan 63D, Centrala Umeå, Umeå kommun

Kungsgatan 63D

Lägenhet
Centrala Umeå, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
10 300 000 kr
125 m²
vån 5/7
82 400 kr/m²

Välkommen till en av Umeås mest exklusiva bostäder, strategiskt belägen med en oslagbar utsikt över takåsarna. Här bor du ovanpå Utopia och kan njuta av en fantastisk takterrass som bjuder in solen från alla väderstreck samt ytterligare en uteplats i västerläge. Med direktaccess till ett modernt gym, Utopia galleria för shopping och nöjen, samt ett privat garage i källaren, erbjuder denna bostad en oslagbar bekvämlighet och säkerhet. Etagelägenheten har genomgående högkvalitativa materialval som speglar både stil och hållbarhet. Dessutom är hemmet utrustat med imponerande teknik som gör att du enkelt kan styra olika funktioner via appar, vilket skapar en modern och bekväm livsstil. Den rymliga takterrassen med panoramavy är perfekt för avkoppling och sociala tillställningar, vilket ger dig en unik möjlighet att njuta av stadens puls och samtidigt ha en privat oas ovanför dess liv och rörelse. Vill du bo i ett av Umeås mest exklusiva boenden? Denna bostad erbjuder en unik kombination av lyx, komfort och bekvämlighet, mitt i hjärtat av staden. För mer information och för att boka en visning, vänligen kontakta mäklaren. Upptäck möjligheten att göra denna drömbostad till ditt nya hem.

  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Norra Blågrundsvägen 15, Sörmjöle, Umeå kommun

Norra Blågrundsvägen 15

Fritidshus
Sörmjöle, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 895 000 kr
99 + 24 m²
2 000 m² tomt

På Norra Blågrundsvägen 15 väntar en sommardröm i form av en beboelig stuga året om, redo att bli din perfekta fristad om du längtar efter naturens och havets dragningskraft. Belägen i ett charmigt och eftertraktat stugområde, erbjuder denna vinterbonade stuga en enastående möjlighet att omfamna det bästa av både sommar och vinter. Med det glittrande havet i öster och en mysig vik i väster, komplett med en egen båtplats, blir detta ditt sanna havsparadis. Denna stuga har gott om plats för att välkomna flera gäster att dela minnesvärda stunder med familj och vänner. Den charmiga huvudstugan strålar en inbjudande atmosfär med smart användning av varje kvadratmeter, generösa gemensamma utrymmen och stora fönster som släpper in det naturliga ljuset. I det inglasade uterummet kan du njuta av milda sommarkvällar och följa solnedgången när den dyker ner mot horisonten. Gäststugan erbjuder en perfekt tillflyktsort med egen integritet, där dina besökare kan känna sig som hemma. Området är en paradisisk dröm för naturälskare. Utforska den förtrollande naturen längs kusten eller ta en uppfriskande simtur i det kristallklara vattnet. För de som älskar båtlivet finns möjligheten att förtöja i den skyddande viken. Med en egen båtplats nära till hands är äventyren längs den bedårande kustlinjen alltid nära till hands. Ge dig själv chansen att äga denna sommaroas vid havet och utforska alla skatter som detta fantastiska hem har att erbjuda.

  • Plus
  • Uteplats
Skeppargatan 3A, Teg, Umeå kommun

Skeppargatan 3A

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
3 250 000 kr
76,6 m²
2 rum
vån 2/6
4 154 kr/mån
42 428 kr/m²

Varmt välkomna till denna trivsamma bostad med utsikt över älven och öppen planlösning på populära Teg! Här finner ni en välkomnande hall med klinker, helkaklat badrum med tvättmaskin och ett spatiöst sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet och köket med köksö samspelar på ett trivsamt sätt med stora ljusa ytor, här finns det gott om plats för matbord, soffan för hela bekantskapskretsen och annat önskat möblemang. Från vardagsrummet når ni även balkongen i den större storleken, till denna finns en inglasad och en ej inglasad del för att kunna njuta av det bästa av båda världar. Detta fynd ligger nära centrum, älven, strandpromenaden och Bölesholmarna med ett bra läge på eftertraktade Teg. På källarplan finner ni garaget som ni på ett bekvämt sätt når via hiss från bostadsbyggnaden, detta medför extra bekvämlighet och lyx i vardagen. Nedanför byggnaden vid älven finns en bryggförening som gör det möjligt för de boende att ha båt eller vattenskoter i princip utanför dörren! Föreningen är bra och stabil vilket är betryggande och bör prioriteras i dagens marknad.

  • Balkong
  • Hiss
Gravmark 3:27, Gravmark, Umeå kommun

Gravmark 3:27

Tomt
Gravmark, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
175 000 kr
2 304 m² tomt

Välkommen till en exklusiv möjlighet att förvärva en avstyckad tomt omfattande 2304 kvm i det eftertraktade området Gravmark. Denna tomt utgör en utmärkt plattform för att förverkliga drömmen om ett personligt fritidsboende. Beläget i det populära Gravmarkområdet, erbjuder denna tomt en fridfull tillflyktsort med närhet till natur och fritidsaktiviteter. Den närvarande bäcken på tomten adderar en ytterligare dimension av natursköna tillgångar och möjliggör en harmonisk atmosfär. För de som är entusiastiska angående fiske, utgör närheten till Gravån ett betydande fördel. Denna vattenkälla, ligger endast en kort sträcka bort, erbjuder en riklig möjlighet till fiskeaktiviteter och naturupplevelser. För de som delar intresse för jakt, finns möjligheten att gå med i det lokala jaktlaget och dra nytta av de tillgängliga områdena för jakt i närheten av fastigheten. Café Storudden, en etablerad lokal institution, utgör en närliggande resurs för avkoppling och social samvaro. Dess närvaro i grannskapet ger tillgång till bekvämligheter och sociala möjligheter utan att kompromissa med den fredliga miljön. När det gäller praktiska aspekter som vatten och el, är det värt att notera att enkla anslutningsmöjligheter finns tillgängliga utanför tomtgränsen. Detta underlättar för potentiella köpare att planera och genomföra infrastrukturella arrangemang för sitt framtida fritidsboende. Sammanfattningsvis erbjuder denna avstyckade tomt en unik möjlighet att förvärva en bit av Gravmarks charm och naturrikedom. Med potentialen att skapa ett skräddarsytt fritidshus i en attraktiv och bekväm miljö, kan denna fastighet uppfylla de mest krävande önskemålen för ett eget fritidsparadis.

Sikeå hamn 118, Sikeå, Robertsfors kommun

Sikeå hamn 118

Tomt
Sikeå, Robertsfors kommun
Fastighetsbyrån Umeå
295 000 kr
748 m² tomt

(NYTT PRIS!) Välkommen att förverkliga era drömmar om en fastighet vid havet! Nu säljs en fin tomt med möjlighet till kajplats för båten i populära Sikeå hamn. Här får man bygga 149 kvm som kan bestå av en huvudbyggnad och två komplementbyggnader eller vad som önskas av förvärvande ägare. I dagsläget finns el framdraget till tomten och kommunal VA-anslutning är möjlig. Eget vatten och avlopp finns i dagsläget! För den golfintresserade ligger anrika Robertsfors golfklubb endast 7km bort, perfekt för en avkopplad sommardag. Sikeåhamn, en gång en flödande hamn med rika anor som timmerhamn och varv, bär fortfarande spår av sin stolta historia. En gång i tiden gick järnvägen från denna hamn till bruket i Robertsfors, nu mestadels borttagen men fortfarande kvar som en del av områdets arv. I dagens Sikeåhamn möter man en annan sorts aktivitet. Hamnen har förvandlats till ett sommarparadis där campinglivet blomstrar och där Andra Varvet, en second-handbutik, lockar med sitt utbud av begagnade möbler och andra föremål som bär på historier från sina tidigare ägare. När man svänger av mot Ön och Kungsön möts man av en imponerande syn, en gång en central plats för kunskap och lärande – en stor träskola som stolt restes under Sikeåhamns storhetstid. Nu står den tyst och tom, ett minnesmärke över en tid som gått och en påminnelse om förändringens gång. Känns detta intressant så ta en tur ut till havet och känn in tomten och det fina läget! Vid frågor och mer info vänligen kontakta mäklaren.

Kålhagsvägen 28A, Tomtebo, Umeå kommun

Kålhagsvägen 28A

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 845 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/5
4 866 kr/mån
34 811 kr/m²

AVGIFTSFRITT FÖRSTA 24 MÅNADERNA! (VÄRDE 116 782kr) Detta erbjudande avslutas 2024-06-30. Nu har du chansen att bo i en strålande nybyggd tvåa i det eftertraktade området Tomtebo Gård. Denna moderna lägenhet erbjuder en perfekt kombination av stil, komfort och funktionalitet. Ljusa och högkvalitativa materialval ger en känsla av elegans och trivsel, med en smart planlösning som maximerar utrymmet och skapar en öppen och luftig atmosfär. I det helkaklade badrummet finns en bekväm tvättmaskin för att göra vardagen lite enklare. I det stilrena köket, komplett med diskmaskin, kan du njuta av samspel med det härliga vardagsrummet. Sovrummet erbjuder gott om förvaringsmöjligheter för att hålla ditt hem organiserat och trivsamt, medan den underbara uteplatsen ger dig möjlighet att njuta av härliga stunder utomhus och koppla av i friska luften. Beläget i det populära området Tomtebo Gård, har du närhet till allt du behöver. Här finns grönskande parker, mysiga caféer, livsmedelsbutiker och utmärkta kommunikationer som gör det enkelt att ta sig runt. Boende på Tomtebo Gård är som en sida ur en Astrid Lindgren-saga. Här är du omgiven av naturen och delar gemenskapen med grannarna i det charmiga gårdshuset. De små i familjen har möjlighet att snickra, sy, måla och meka - och självklart anordna kalas. Under varma sommarkvällar kan du njuta av grillning och middagar i den inbjudande pergolan. För de heta dagarna finns kanoter, SUP-brädor och flytvästar tillgängliga i det gemensamma förrådet. Om du känner för en paus finns det vackra promenadstigar, äventyrslekplatser och underbara badstränder i närheten. Dessutom är stadskärnan endast 5 km bort. Välkommen att upptäcka idyllen tillsammans med oss. Denna bostad är en del av en välskött förening som erbjuder många mervärden. Här kan du njuta av extra bekvämligheter och service som höjer din boendekvalitet till en ännu högre nivå. Sammanfattningsvis är detta den perfekta bostaden för dig som letar efter en smart planerad och modern bostad som har allt du kan drömma om. Välkommen till ditt nya hem!

  • Hiss
  • Energieffektiv
Domarevägen 13 F, Teg, Umeå kommun

Domarevägen 13 F

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 895 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/2
5 015 kr/mån
31 583 kr/m²

Välkommen till denna ljuvliga och stilrena bostad med genomgående golvvärme i hela lägenheten belägen i en stabil förening på det eftertraktade området Teg. Med en egen ingång möts du av en omedelbart trivsam atmosfär och en känsla av hemtrevnad. Direkt utanför dörren erbjuds gott om utrymme för grillkvällar och avkoppling i sällskap med familj och vänner under den strålande kvällssolen. Stig in i den rymliga hallen där klinkergolvet ger en känsla av stil och praktisk förvaring möter dina behov. Det generösa vardagsrummet bjuder in till stora sällskap och rymmer med lätthet både en bekväm soffa och ett matbord för familj och vänner. Här skapar det öppna samspelet med det moderna köket en inbjudande atmosfär där matlagning och socialt umgänge förenas. Det välutrustade köket, komplett med diskmaskin och generös bänkyta, gör vardagslivet både bekvämt och effektivt. Sovrummet fortsätter den luftiga och trivsamma atmosfären med gott om plats för en större säng samt förvaring och önskat möblemang. Badrummet, helkaklat och rymligt, är en oas av avkoppling och funktion med tvättmaskin och praktisk bänkyta. Denna lägenhet erbjuder även två rymliga förråd med gott om utrymme för ytterligare förvaring. Den grönskande innergården bjuder in till lugna stunder och gemenskap med grannarna. På Teg är du omgiven av allt du behöver för en bekväm och trivsam vardag. Ett stenkast till stadens puls och shopping, Avion, restauranger och nöjen med grönområden, älven och dess strandpromenad samt idrottsanläggningar inom bekvämt räckhåll. Välkommen hem till ett liv i harmoni och komfort på Teg!

  • Plus
Furugränd 4B, Teg, Umeå kommun

Furugränd 4B

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 895 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
5 542 kr/mån
32 119 kr/m²

Välkommen till denna underbara och nyligen helrenoverade 2:a på Teg – en pärla med ljus, rymd och stil. Belägen på populära Teg, erbjuder denna gavel-lägenhet en optimal planlösning och en inglasad balkong i söderläge. Den första saken som möter dig är en rymlig och välkomnande hall. Här finns gott om plats för förvaring och de vackra klinkergolven bidrar till en stilren atmosfär. Med högt i tak och fönster i tre väderstreck får du njuta av mycket naturligt ljus som fyller varje hörn av lägenheten. Det helkaklade badrummet är modernt designat och erbjuder bekvämligheten med möjlighet till tvättmaskin. Steget in i det luftiga vardagsrummet avslöjar en social och avslappnad atmosfär. Här finns plats för den stora soffan där hela bekantskapskretsen får plats och även ett matbord för gemensamma måltider. Genom vardagsrummet når du den inglasade balkongen i söderläge, som bjuder på soliga dagar med utsikt över en grönskande innergård. Köket är både fräscht och praktiskt, utrustat med moderna vitvaror och generöst med bänkyta. Här finns även plats för ett mindre bord, perfekt för snabba måltider eller en kopp kaffe på morgonen. På Teg bor du med närheten till allt – stadens puls, grönområden, älven och dess trevliga promenadstråk. Med närhet till shopping på Avion, matbutiker, restauranger och idrottsanläggningar, är detta ett område som erbjuder en bekväm och mångsidig livsstil. Välkommen hem till denna ljusa och välkomnande oas mitt i hjärtat av Teg! Föreningen hade en planerad höjning av månadsavgiften 2023-02-01, den höjningen är inräknad i månadsavgiften.

  • Plus
  • Balkong
Filgränd 4 A, Ersboda, Umeå kommun

Filgränd 4 A

Lägenhet
Ersboda, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 175 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/2
5 193 kr/mån
21 759 kr/m²

SÄNKT PRIS! Välkommen till ditt nya hem på Ersboda! Denna moderna och välplanerade 2:a på 54 kvm erbjuder en bekväm och trivsam boendemiljö på andra våningen. Med en solig balkong, närhet till kommunikationer och ett naturskönt läge blir detta det perfekta hemmet för dig som värdesätter både bekvämlighet och livskvalitet. Lägenheten är genomtänkt och modern med ljusa färgval. Ett stilrent kök med moderna vitvaror ger en trivsam plats för matlagning och sociala stunder. Det generösa vardagsrummet är perfekt för avkoppling och underhållning, med direkt tillgång till den soliga balkongen där du kan njuta av solen. Ersboda erbjuder en lugn och naturnära boendemiljö samtidigt som du har nära till stadens puls. Perfekt för dig som vill kombinera det bästa av två världar. Promenader i grönområden ger möjlighet till avkoppling och friluftsliv. Läget gör att du har smidig tillgång till kommunikationer, vilket underlättar vardagen. I månadsavgiften ingår parkering med elstolpe för ökad bekvämlighet. Skapa ditt nya hem på Ersboda – en plats där modernitet och natur möts på bästa sätt. Kontakta oss för visning och känn på atmosfären själv! Lägenheten är registrerad som en etta hos föreningen, men används som en tvåa.

  • Plus
Tjärhovsgatan 18, Teg, Umeå kommun

Tjärhovsgatan 18

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 245 000 kr
31 m²
1 rum
vån -1/3
3 086 kr/mån
40 161 kr/m²

VID INTRESSE HÖR AV DIG TILL MÄKLAREN FÖR ATT BOKA VISNING. Varmt välkomna till denna fräscha lägenhet med genomgående golvvärme belägen på populära området Teg. Här finner ni en smart planlösning, kaklad hall med gott om förvaringsmöjligheter, rymligt kök, vardagsrum med plats för den större soffan, helkaklat badrum och ett sovrum med plats för både säng och förvaring. Här bor man med närheten till centrum, Bölesholmarna, motionsspår, skogsområden, grillplats, strand, idrottsarenor, skolor och livsmedelsbutiker.

Nyhamnsfjärden 105, null, Robertsfors kommun
Nyhamnsfjärden 105, null, Robertsfors kommun, bild 2
Nyhamnsfjärden 105, null, Robertsfors kommun, bild 3

Nyhamnsfjärden 105

Tomt
Robertsfors kommun
Fastighetsbyrån Umeå
395 000 kr
2 068 m² tomt

Nu finns chansen att förverkliga era drömmar... Vi säljer en fin tomt i populärt fritidshusområde i Nyhamsfjärden. Den avstyckade tomten är på hela 2 068 kvm. El och fiber finns vid tomtgräns. Enskilt vatten via förening och enskilt avlopp - anläggning med infiltration eller tank är det som Robertsfors kommun rekommenderar. Vägförening och bryggförening finns i detta aktiva område. Idag finns åretruntboende med ca 5-6 hushåll. Har ni frågor kring byggrätt och avlopp så ringer ni bygglov på Robertsfors kommun. Vatten - Anslutningsavgift ca: 10 000,- + årsavgift 1 100,-/år Vägavgift - ca: 900,-/år Bredband - Anslutningsavgift på ca: 20 000 kr -25 000 kr, till Robnet (ingen årsavgift) Båtplats - Servitut för båtplats finns för tomten. Känns detta intressant så ta en tur ut till havet och känn in tomten och det fina läget!

  • Premium

Visar alla 15