Mäklare Tobias Sandström

Tobias Sandström

Om mig

Med en bakgrund inom elitidrott har jag lärt mig vad som krävs när man jobbar mot ett gemensamt mål – tydlig kommunikation, öppenhet och hårt arbete. En bostadsaffär är för många den största affär som görs i livet. Jag vill därav att mina kunder ska känna sig trygga och väl omhändertagna under hela processen. Min drivkraft är att varje affär alltid skall avslutas med nöjda parter och målsättningen är att du som kund, efter avslutad affär, vill rekommendera mig vidare till dina vänner och familj.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandåkersgatan 9, Sandåkern, Umeå kommun

Sandåkersgatan 9

Lägenhet
Sandåkern, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå

1 845 000 kr

55 m²

2 rum

3 123 kr/mån

33 545 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och trevliga bostad med smart planlösning i populärt område. Här finner ni en lägenhet på gaveln som därav har fönster i tre väderstreck för maximalt ljusinsläpp, stor inglasad balkong, rymligt sovrum med gott om plats för förvaring, fräscht och modernt kök med kaklat stänkskydd som samspelar på ett trivsamt sätt med vardagsrummet. Denna bostad besitter även en luftig och välkomnande hall, klädkammare och ett kaklat badrum med yta utöver det vanliga! Lägenheten ingår i en välmående förening som inte behövde höja sin låga månadsavgift vid årsskiftet.

Ostvägen 47B, Ersboda, Umeå kommun

Ostvägen 47B

Lägenhet
Ersboda, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå

1 250 000 kr

56,5 m²

2 rum

3 803 kr/mån

22 124 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och ytsmarta bostad med både balkong och loftgång i öst respektive väst. Här finner ni en rymlig och välkomnande hall med klinker, klädkammare, helkaklat badrum och stort sovrum med plats för den större sängen och annat önskat möblemang. Man har även ett spatiöst vardagsrum med plats för soffan för hela familjen, matbord och annat önskat möblemang. Vardagsrummet samspelar på ett trivsamt sätt med köket för en öppen planlösning. Till lägenheten hör även ett förråd stort nog för den sparsamme. Tvättstuga finns i huset precis utanför dörren. Bostaden ingår i en välskött och väldigt ekonomiskt stabil förening med låg belåningsgrad vilket är betryggande och bör prioriteras i dagens marknad. Föreningen disponerar över övernattningslägenhet, lokal, gym, relax med bastu, pingisrum, snickerilokal och boulebana. Här har du nära till allt som kan önskas i form av affärer, restauranger, aktivitetscenter, elljusspår, fotbollsplaner och vårdcentral för att nämna några. Med hjälp av 1an och 8ans buss tar du dig enkelt runt kommunalt. Här finns alla möjligheter att trivas.

 • Balkong
 • Hiss
Yttre ringvägen 45, Robertsfors, Robertsfors kommun
 • Sön 26 mar kl 14:00

Yttre ringvägen 45

Villa
Robertsfors, Robertsfors kommun
Fastighetsbyrån Umeå

2 095 000 kr

140 m²

7 rum

941 m² tomt

Varmt välkomna till denna trevliga bostad i gott skick som är belägen i ett trivsamt område. Här finner ni en villa som borrat in bergvärme så sent som i december 2022, helkaklat badrum med golvvärme, wc, fyra sovrum, välplanerade ytor med fina ytskikt, trivsam kamin, väl omhändertagen tomt i sydvästläge, altan och ett stort garage.

 • Plus
Kvarnstigen 24C, Vännäsby, Vännäs kommun

Kvarnstigen 24C

Lägenhet
Vännäsby, Vännäs kommun
Fastighetsbyrån Umeå

1 895 000 kr

107,7 m²

4 rum

5 100 kr/mån

17 595 kr/m²

Varmt välkomna till detta nyligt producerade bostadsrättsradhus beläget i Vännäsby med 2-plan och generös uteplats i sydväst. Ni finner en bostad i gott skick med tillgång till egen uteplats i soligt läge som man når från de öppna sociala ytorna där vardagsrum med kamin och det stilrena köket samspelar på ett trivsamt sätt. Man har även tillgång till två badrum varav ett med badkar, rymlig hall med gott om förvaring, tre spatiösa sovrum, ''läshörna'' och carport. Detta hemtrevliga område är väldigt barnvänligt och har bl.a två lekplatser ett stenkast från hemmet. Söker ni efter känslan av att äga sitt egna hus men att ha tryggheten från att ingå i en bostadsrättsförening? Då har ni äntligen hittat rätt!

 • Plus
 • Uteplats
Bölevägen 25D, Teg, Umeå kommun

Bölevägen 25D

Radhus
Teg, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå

4 495 000 kr

130 m²

7 rum

110 m² tomt

Varmt välkomna till denna möjlighet att förvärva ett rymligt radhus centralt på Teg! Här finner ni en välbehållen bostad med carport, altan och balkong i bästa söderläge, öppna sociala ytor, 4 sovrum, flera badrum, välplanerad rumsindelning, bastu och gillestuga. Bostaden är i väldigt gott skick trots den äldre standarden och möjligheten till att kunna forma sitt egna drömboende lyser med sin närvaro. Här bor man med närheten till centrum, Bölesholmarna, motionsspår, skogsområden, grillplats, strand, idrottsarenor, skolor och livsmedelsbutiker.

Olof palmes gata 9, Väst På Stan, Umeå kommun

Olof palmes gata 9

Lägenhet
Väst På Stan, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå

2 895 000 kr

83 m²

4 rum

6 203 kr/mån

34 880 kr/m²

Varmt välkomna till denna välbehållna och smart planerade bostad med egen uteplats mot trevlig innergård. Här bor man i ett lugnt och eftertraktat område Väst På Stan, en kort promenad tar dig in till centrum med allt vad det kan erbjuda. Du har närheten till Umeälven och strandpromenadens grönska. Strandpromenaden kan man följa ända upp till Baggböle herrgård. Hedlundaparken med skogslekpark, kryddträdgård och minigolfbana. I denna smakfulla lägenhet finner ni hall med klinker och golvvärme, helkaklat badrum med tvättmaskin och golvvärme, wc, ett fräscht och väl tilltaget kök och två rymliga sovrum. Här finner ni även ett tredje sovrum som idag nyttjas till matrum och ett luftigt vardagsrum med 2,80m takhöjd, plats för den större soffan och annat önskat möblemang.

 • Uteplats
 • Hiss
Älglund 31, Robertsfors, Robertsfors kommun

Älglund 31

Villa
Robertsfors, Robertsfors kommun
Fastighetsbyrån Umeå

Pris saknas

121 m²

1,9 ha tomt

Varmt välkomna till denna unika möjlighet att förvärva en lantbruksfastighet med 1,9 ha mark, stor ladugård, åkermark, villa, garage, egen byggnad med bastu och attefallshus. Här finner ni en väl omhändertagen och renoverad fastighet med oändliga möjligheter. I nuläget används detta som hälsoretreat och privatboende, därav det stora utbudet med sängplatser. Ladugården är utrustad med gym-maskiner, yoga/kampsportsrum, sovplatser, sällskapsrum och badrum med mera. Villan innehåller 3 välplanerade sovrum, nyrenoverat kök och kontor, nyrenoverat badrum, stort och luftigt vardagsrum, gott om förvaringsmöjligheter och källare. Utöver detta finns två andra byggnader med sovplatser varav en av de är renoverad. Ni finner även bastu och garage på tomten. Allt lösöre ingår i affären!

Näverstigen 6, Robertsfors, Robertsfors kommun

Näverstigen 6

Villa
Robertsfors, Robertsfors kommun
Fastighetsbyrån Umeå

1 895 000 kr

102 m²

5 rum

1 064 m² tomt

Varmt välkomna till en smakfull och praktisk villa med öppen planlösning i ett lugnt och stillsamt område. Här finner ni en rymlig och väl omhändertagen tomt, varmgarage, modern färgsättning, en underbart trevlig pergola, bergvärme, braskamin, hall med klinker och golvvärme, en röd tråd genom hela bostaden och känslan av att ha hittat hem.

 • Plus
 • Uteplats
Nyhamnsfjärden 105, null, Robertsfors kommun
Nyhamnsfjärden 105, null, Robertsfors kommun, bild 2
Nyhamnsfjärden 105, null, Robertsfors kommun, bild 3

Nyhamnsfjärden 105

Tomt
Robertsfors kommun
Fastighetsbyrån Umeå

395 000 kr

2 068 m² tomt

Nu finns chansen att förverkliga era drömmar... Vi säljer en fin tomt i populärt fritidshusområde i Nyhamsfjärden. Den avstyckade tomten är på hela 2 068 kvm. El och fiber finns vid tomtgräns. Enskilt vatten via förening och enskilt avlopp - anläggning med infiltration eller tank är det som Robertsfors kommun rekommenderar. Vägförening och bryggförening finns i detta aktiva område. Idag finns åretruntboende med ca 5-6 hushåll. Har ni frågor kring byggrätt och avlopp så ringer ni bygglov på Robertsfors kommun. Fler bilder kommer under våren. Vatten - Anslutningsavgift ca: 10 000,- + årsavgift 1 100,-/år Vägavgift - ca: 900,-/år Bredband - Anslutningsavgift på ca: 20 000 kr -25 000 kr, till Robnet (ingen årsavgift) Båtplats - Servitut för båtplats finns för tomten. Känns detta intressant så ta en tur ut till havet och känn in tomten och det fina läget!

 • Premium

Visar alla 9