Kommande

Västergården 165

Ale, Ale kommun Se på karta

12 500 000 kr

Bostadstyp
Gård utan jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
290 m²
Tomtarea
24,8 ha
Byggår
1974
Driftkostnad
80 996 kr/år
Kommande

Hästgård om 25 hektar i vacker och naturnära miljö. En dröm för många att hitta en hästgård i rätt läge med fem minuter till motorvägen och 40 minuter till Göteborg. Här finns allt att önska, ridhus, ridbana utomhus stall, hagar och paddock samt perfekta ridvägar via säkra ridvägar i Ale. Generös villa och gästlägenhet med trippelgarage och ekonomisk uppvärmning via sjövärmepump.
https://www.sakraridvagar.se/

Kör fram till gården om möts av sjön framför huset och fortsätt in på den asfalterade vägen fram till den skyddade planen mellan bostäder och stall. Kliv ur bilen och möts Generös huvudbyggnad med garage och gästbostad i vinkel på ena sidan och stall och ladugård i vinkel på andra sidan.

Stallet i ladugården erbjuder allt man önskar såsom 6 boxar 4x3m, spolspilta, toalett och dusch, tvätt och sadelkammare. Möjlighet att inreda fler boxar i resterande del av lagården. Här finns bra förråd och garage samt snickarbod.

Ta en promenad till ridhuset som är praktiskt beläget och bekvämt att köra till utan att störa stall och bostäder. Ridhuset är 22 x 66 m, byggt 2000 med fin ytbeläggning. Flera inhägnade hagar och paddock. Det finns dessutom en ridbana utomhus om 20x60 m.

Generös huvudbyggnad med ett stort socialt entréplan med ett härligt kök och matplats centralt placerat i huset och härlig utsikt över sjön. Stort vardagsrum och matsal i den norra delen av huset. Villan har två entréer, huvudentrén från sjön och groventré från gården. I den södra delen av bostaden finns en inomhuspool med relaxavdelning och rum för samvaro. I entréplan finns även två toaletter, dusch, tvättstuga och klädkammare.
Övre plan är fördelat på tre sovrum, kontor, allrum och två toaletter med dusch. Öppet från övre plan ner till matplatsen för god kontakt mellan våningarna.
I vinkelbyggnaden i anslutning till huvudbostaden finns ett trippelgarage där även värmepump och poolutrustning finns.
Gästlägenheten som idag hyrs ut är fördelat på tre rum och kök om cirka 50 kvm.

Välkommen till en drömgård!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Kungälv

Kontakta mäklaren

Lars Strandqvist

Bjurfors Kungälv
Mäklare Lars Strandqvist, Bjurfors Kungälv
0303-20 86 63

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.