Bygatan 3 & 5

Edsbyn, Ovanåker Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Gård utan jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
266 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
4 050 m²
Byggår
1923
Driftkostnad
98 151 kr/år

Nu finns den mycket unika chansen till att förvärva gården "Göllas" som är centralt belägen i Edsbyn med gångavstånd till de flesta bekvämligheter som önskas! På fastigheten finns en mangårdsbyggnad i två plan med hela 9 ROK fördelat på 266 kvm, ett gårdshus i 1,5 plan med 3 ROK om 90 kvm samt en kulturmärkt rymlig lada (fd fäx) som erbjuder stora förvaringsutrymmen. Det hemtrevliga och ombonade gårdshuset som har anor ifrån 17 & 1800-talet hyrs idag ut. I mangårdsbyggnaden som byggdes år 1923 finns även möjlighet till att göra en tredje bostad för uthyrning om så önskas, och allt detta värms praktiskt upp via fjärrvärme!

Mangårdsbyggnaden har stora rum med generösa utrymmen och fina detaljer genom gamla spegeldörrar i original och träplank på golv. Det charmiga gårdshuset erbjuder unika detaljer i varje rum, så som breda rustika trätiljor på golv, synliga balkar i timmer och en fantastisk murstock med öppen spis, bakugn samt gjutjärns-spis.

Trädgårdstomt om 4050 kvm med fruktträd, bärbuskar och flera blomrabatter och odlingar. Sport- och badhall, skola, förskola och gymnasie, samt hälsocentral endast ett stenkast bort! Gångavstånd till biograf, matbutiker och bussförbindelser.

Gå på 3D-visning redan nu och kom ihåg att föranmäla dig till vanlig visning!

Välkommen till Bygatan 3 &5!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Bollnäs