Svensk Fastighetsförmedling Bollnäs

Svensk Fastighetsförmedling Bollnäs

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mörtsjön 232, Edsbyn, Ovanåkers kommun
  • Sön 24 mar kl 13:00
Mörtsjön 232, Edsbyn, Ovanåkers kommun, bild 2
Mörtsjön 232, Edsbyn, Ovanåkers kommun, bild 3

Mörtsjön 232

Villa
Edsbyn, Ovanåkers kommun
3 495 000 kr
115 m²
4 rum
2 187 m² tomt

Nu finns det unika tillfället att förvärva denna fastighet som ger dig möjlighet till att bo och leva precis intill vattnet! Här erbjuds en fin villa i ett plan om 4 ROK, fördelat på 115 välskötta kvadratmeter med ett isolerat dubbelgarage i direkt anslutning till huset. Den om somrarna grönskande trädgårdstomten ligger med ett sjönära läge intill Mörtsjön där du kan nyttja en liten privat sandstrand och din egna brygga, perfekt för för dig som gillar fiske och båtliv! Här finns flera olika uteplatser i såväl soligt söderläge som svalkande skugga i norr, välj det som passar dig bäst! På den 2187 kvm stora tomten finns ett bra uthus med gott om förvaringsutrymmen och möjlighet till att inreda gästrum. Trädgården är skött med omsorg och är en grönskande oas som inger lugn och ro. Den inbjuder till utomhusliv på ett sätt som kan glädja såväl trädgårdsentusiaster som de som söker en plats för avkoppling. 15-20 minuters bilfärd från fastigheten finns det familjära och trivsamma samhället Edsbyn som erbjuder de flesta bekvämligheter som behövs i vardagen. Här finns även närhet till flera olika skoterleder och den populära turistorten Järvsö som erbjuder skid och-cykelanläggningar, endast 4 mil bort. För dig som gillar skidåkning på tvären finns längdparadiset Harsagården endast 20 minuter bort. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information samt bokning av visning. Varmt välkommen till Mörtsjön 232!

  • Premium
Frivyvägen 14, Kilafors, Bollnäs kommun
  • Mån 25 mar kl 16:00

Frivyvägen 14

Villa
Kilafors, Bollnäs kommun
850 000 kr
137 + 96 m²
6 rum
1 100 m² tomt

Välkommen till detta ljusa och luftiga hus med stor potential! Med en yta på 137 kvadratmeter erbjuder detta objekt gott om utrymme. Beläget på en hörntomt i natursköna Kilafors, erbjuder detta hus en trevlig uteplats där du kan njuta av många soltimmar. Med sin centrala placering har du allt du behöver inom räckhåll. I närområdet finns kommunikationer, mataffärer, skola och barnomsorg samt barnvänliga områden där de små kan leka och utforska. Ett garage finns också tillgängligt för din bekvämlighet. Även om huset behöver viss renovering, är denna fastighet en fantastisk möjlighet att skapa ett hem i din smak. Med en tomtarea på 1100 kvadratmeter finns gott om utrymme för trädgårdsprojekt eller utökade utrymmen. Tveka inte att ta chansen att förvandla denna bostad till något speciellt! Kontakta oss idag för att boka en visning på Frivyvägen 14 i Kilafors.

  • Plus
Bäckstigen 9, Edsbyn, Ovanåkers kommun

Bäckstigen 9

Lägenhet
Edsbyn, Ovanåkers kommun
595 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/3
3 941 kr/mån
9 297 kr/m²

Välkommen till Bäckstigen 9 i centrala Edsbyn! Här erbjuds en trivsam och välskött bostadsrätt om 2 rum och kök fördelat på 64 kvadratmeter på andra våningen. Med ett centralt läge har du nära till allt du behöver och endast ett stenkast bort finns grönområdet Öjeparken med lekplats och en liten enkel badplats intill ån. Perfekt för en skön utomhusdag eller lek för de minsta. Föreningen RBF: Söderhus nr 1 är välskött med en stabil ekonomi, vilket ger en trygghet för dig som boende. Här finns även möjlighet för dig med gröna fingrar att hyra en bit mark från grannfastigheten (kommunen) för att odla. 3D-visning finns att ta del av på hemsidan, för att på en bra känsla för planlösningen. Varmt välkommen hem!

Bäckstigen 11, Edsbyn, Ovanåkers kommun

Bäckstigen 11

Lägenhet
Edsbyn, Ovanåkers kommun
650 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/3
4 598 kr/mån
8 667 kr/m²

Nu finns chansen att bli ägare till denna lägenhet om 3 rum och kök fördelat på 75 välplanerade kvadratmeter med ett utmärkt läge i Edsbyn. Här finns bl.a. närhet till Öjeparkens lekplats och grönområde, matbutiker, restauranger och busshållplats. Bostadsrätten är belägen på andra våningen i den välskötta och stabila Riksbyggen föreningen Söderhus nr 1. Bra planlösning med kök i retrostil, badrum och en gästtoalett, två sovrum med generösa ytor och ett vardagsrum med balkong som ger möjlighet till soliga förmiddagar utomhus. Här finns goda möjligheter till att skapa ditt drömhem i en trevlig miljö. Välkommen till Bäckstigen 11! OBS! Ta en titt på lägenheten och dess planlösning redan nu, via vår 3D-visning som finns på hemsidan.

Hälsingegatan 56, Arbrå, Bollnäs kommun

Hälsingegatan 56

Villa
Arbrå, Bollnäs kommun
695 000 kr
92 + 9 m²
4 rum
1 394 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma hem beläget på en stor och om somrarna grönskande tomt i Arbrå. Här finns ett kallgarage med gott om förvaringsutrymme och plats för hobbyprojekt. Bostaden är hemtrevlig och inbjudande med en viss torpkänsla! En härlig liten glasveranda i nordväst erbjuder avkoppling i skugga och för dig som vill ha sol finns en mindre uteplats intill garaget i rakt söderläge. Nästan alla husets rum är fördelade på entréplanet, förutom ett sovrum som finns uppe på den oinredda vinden. Där det också finns möjlighet inreda och skapa fler rum efter behov. Här bor du på en hörntomt längs med en villagata på bekvämt avstånd till de centralaste delarna av Arbrå med service och kommunikationer genom t ex tåg/buss-station, matbutik, skola och hälsocentral. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka en visning av Hälsingegatan 56. Ta även en titt på vår 3D-visning som finns på hemsidan, för att få en bra känsla av huset och dess planlösning.

Odengatan 12B, Bollnäs, Bollnäs kommun

Odengatan 12B

Lägenhet
Bollnäs, Bollnäs kommun
595 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2/3
887 kr/mån
22 037 kr/m²

Mitt i centrum belägen i HSB:s brf Hjorten med Bollnäs lägsta avgifter finns denna fint renoverade och trivsamma enrumslägenhet snart till salu. Bostadens 27 m² är smart fördelade på en hall, ett helkaklat dusch & toalettrum, separat arbetskök och ett rymligt rum som har plats för såväl dubbelsäng som tv-möbel och mindre soffa. Balkong med förmiddagssol och utsikt mot föreningens innergård. Förening med bra parkeringsmöjligheter genom p-plats på innergård och flertalet (!) garageplatser, god ekonomi och i den låga avgiften på endast 887 kr ingår tv-kanaler, bostadsrättstillägg, värme och vatten! Optimalt läge med gångavstånd till allt som centrum har att erbjuda, nybyggd bandyhall samt tåg- och busstation som ger perfekta pendlingsmöjligheter! Ta en titt på lägenhetens planlösning redan nu via vår 3D-visning som finns på hemsidan! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Läroverksgatan 43A, Gärdet, Bollnäs kommun

Läroverksgatan 43A

Lägenhet
Gärdet, Bollnäs kommun
240 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/3
2 744 kr/mån
7 059 kr/m²

Välkommen till denna bostadsrätt belägen på första våningen i brf Vallmon med adress Läroverksgatan 43A på Gärdet i Bollnäs. Denna lägenhet erbjuder dig som köpare möjlighet att sätta din personliga prägel och skapa ditt egna drömboende på 34 kvm. Närhet till kommunikationer och service, vilket gör det enkelt att ta sig till och från bostaden. Området präglas av en mångkulturell atmosfär, vilket ger en bra mix av kulturer och traditioner. Här finns det något för alla! 3D-visning finns på hemsidan! Varmt välkommen att ta en titt!

Klockarvägen 16B, Granberg, Bollnäs kommun

Klockarvägen 16B

Radhus
Granberg, Bollnäs kommun
1 095 000 kr
80 + 40 m²
4 rum
93 m² tomt

Radhus om 4 ROK fördelade på två plan, varav tre sovrum på den övre våningen. Ljust kök med plats för matbord, duschrum på ÖV som renoverades 2017 samt helkaklat duschrum från 2021 i källaren med klinkergolv och golvvärme. I källaren finns även bra plats för förvaring och inrett rum som kan användas som sovrum. Inglasad altan i söderläge med utgång från vardagsrummet. Bekväm uppvärmning via fjärrvärme och fiber finns installerat. Gångavstånd till skola och barnomsorg samt bra bussförbindelser till centrum.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Midnäsvägen 7, Rengsjö, Bollnäs kommun

Midnäsvägen 7

Villa
Rengsjö, Bollnäs kommun
1 195 000 kr
94 + 79 m²
5 rum
499 m² tomt

60-talsvilla i centrala Rengsjö som erbjuder en boyta på 94 kvadratmeter, fördelat på 5 ROK varav 3-4 sovrum. Bekväm och praktisk uppvärmning med fjärrvärme. Ett perfekt boende för barnfamiljen. Inglasad altan i soligt söderläge som du kan nyttja hela dagen, från morgonkaffet till kvällsfikat. Lättskött trädgårdstomt på 499 kvadratmeter med centralt läge i byn, nära till skola, barnomsorg och lanthandel. Varmt välkommen till ditt nya hem i Rengsjö!

  • Uteplats
Vinbärsvägen 13, Björktjära- Bollnäs, Bollnäs kommun

Vinbärsvägen 13

Villa
Björktjära- Bollnäs, Bollnäs kommun
3 495 000 kr
163 m²
6 rum
909 m² tomt

Välkommen till den optimala barnfamiljs-villan belägen på hörntomt längst in på Vinbärsvägen på familjära Björktjära. Husets 6 ROK är i toppskick och alla rum är väl tilltagna, detta fördelas på 1,5 plan som tillsammans inrymmer 163 kvm boyta som alltsammans värms upp via bergvärme med ett effektivt vattenburet värmesystem från 2015. Här finns bl.a ett stilrent och modernt renoverat kök från hösten 2021 och inte mindre än 5 sovrum med nya fina ytskikt på såväl golv som väggar. Två helkaklade dusch/badrum med golvvärme, varav ett med bastu som renoverades 2021. Tomten erbjuder ett fristående garage på gjuten platta med ett bra förråd i bakkant, en solig framsida med plats för både lek och umgänge på gräsmattan eller på den härliga uteplatsen i söderläge! Här finns ett härligt isolerat uterum med en stor balkong ovanför som erbjuder vacker kvällssol och fin utsikt mot Bolleberget. På baksidan angränsar tomten till ett litet skogsparti med lekpark och grillplats samt att det härifrån är gångavstånd till skola, två olika förskolor och handelsområdet Bollnäs Norr. Endast några kilometer bort finns Bolleberget med både slalombacke & längdskidspår, på sommaren finns här även en trevlig utomhuspool att svalka sig i. Kika in på vår 3D-visning där du kan gå runt och titta i huset för ett få en bra känsla över bostadens planlösning! Här är det bara flytta in och börja bo, välkommen hem!

  • Balkong
  • Uteplats
Vallsänge 6465, Kilafors, Bollnäs kommun

Vallsänge 6465

Fritidshus
Kilafors, Bollnäs kommun
1 900 000 kr
60 m²
3 rum
1 335 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och fräscha pärla vid sjön Bergviken! Med en fantastisk sjöutsikt och generösa fönsterpartier som vetter mot vattnet kan du avnjuta underbara solnedgångar från din egen altan. Det ljusa köket med köksö är perfekt för såväl matlagning som socialt umgänge, och den öppna planlösningen ger en modern och luftig känsla. Detta nybyggda fritidshus, uppfört 2020, ligger på en tomt om 1335 kvadratmeter där du kan njuta av naturen och det lugn som omgivningen erbjuder. Dessutom finns ett praktiskt förråd med el-anslutning samt ett härligt spa-bad. För att underlätta skötseln av trädgården har du även tillgång till en smart robotgräsklippare. Soligt läge och en unik möjlighet att bo vid vattnet. Med sina 60 kvadratmeter utgör detta fritidshus den perfekta oasen för dig som söker avkoppling och harmoni. Tveka inte att ta del av detta fritidshus vid vattnet!

  • Uteplats
Knaggavägen 8, Alfta, Ovanåkers kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Knaggavägen 8

Villa
Alfta, Ovanåkers kommun
1 495 000 kr
115 + 68 m²
5 rum
938 m² tomt

Välkommen till Knaggavägen 8- Ett hem att skapa minnen i! Denna villa är mer än bara ett hus- ett hem att bo i och trivas en lång tid framöver. Här erbjuds ett stilrent och renoverat boende med gott om utrymme för hela familjen, de generösa utbudet av rum på flera våningar ger dig flexibilitet och möjlighet till såväl gemensamma stunder som avskildhet och lugn. Bostaden totalrustades invändigt under andra halvan av 2017 med bl.a nya ytskikt, nytt kök och badrum. Ekonomisk och bekväm uppvärmning via bergvärme. Huset har även utvändigt under de senaste 10-30 åren tagits väl om hand om. Här har det bl.a bytts yttertak & fönster, samt att fasaden har tilläggsisolerats och målats om. Altan, garage och hall har byggts till! Fastigheten är belägen på en av Alftas mest centrala villagator och trots det centrala läget så finns här naturen och lugnet aldrig långt borta. Med grönområden och älven Voxnan på promenadavstånd får du möjlighet att uppleva naturen och ta ett dopp på den omtyckta badplatsen Kvarnsveden. Perfekt för promenader, löpturer eller utflykter med nära och kära. Från den om somrarna grönskande trädgårdstomten finns allt du behöver inom räckhåll. Närliggande affärer, restauranger och serviceinrättningar gör vardagen smidig och bekväm. Dessutom har du enkelt tillgång till skola F-9, kollektivtrafik och andra bekvämligheter! Ta en titt på huset redan nu via vår 3D-visning som finns att ta del av på hemsidan. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för att komma på visning!

  • Uteplats
Bondegatan 11, Arbrå, Bollnäs kommun

Bondegatan 11

Villa
Arbrå, Bollnäs kommun
745 000 kr
90 + 46 m²
4 rum
1 321 m² tomt

Nu finns denna charmiga villa med ett centralt läge i Arbrå till salu. Huset är välskött och påkostat löpande under årens lopp. Underhållsfri och ekonomisk uppvärmning via bergvärme. Huset erbjuder kök, matrum, duschrum och vardagsrum i entréplan samt två sovrum och badrum på övervåningen. Därtill en stor och rymlig inglasad altan med insynsskyddat läge. Gäststuga med två rymliga sovrum, tvättstuga med dusch och WC. Rymlig trädgårdstomt med grönytor samt utrymme för odling i växthuset. Garage. Inom gångavstånd nås tåg och bussförbindelser samt mataffär och skola. Varmt välkommen att lämna intresse.

Läroverksgatan 43C, Bollnäs, Bollnäs kommun

Läroverksgatan 43C

Lägenhet
Bollnäs, Bollnäs kommun
470 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 833 kr/mån
8 468 kr/m²

Nu finns denna genomgående fräscha och nyrenoverade tvårummare till salu. Belägen på första våningen med inglasad balkong. Lägenheten har genomgått löpande renovering med bl.a. nytt Marbodalkök i smakfull design från 2019. Möjlighet till snabbt tillträde finns. Gångavstånd till det mesta, exempelvis skola, sporthall, buss- och tågstation, centrum och sjukhus. Välkommen!

  • Balkong
Storgatan 39C, Centrala Arbrå, Bollnäs kommun

Storgatan 39C

Lägenhet
Centrala Arbrå, Bollnäs kommun
95 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
3 585 kr/mån
1 759 kr/m²

Varmt välkommen upp till andra våningen i port C på Storgatan 39- Här finns den fd vaktmästarbostaden, en hemtrevlig bostadsrättslägenhet i brf Bofinken om 2 ROK fördelat på 54 m². Trivsam planlösning med hall & innerhall som har bra förvaringsmöjligheter, sovrum, vardagsrum med parkettgolv, dusch & toalettrum med nya ytskikt från 2020 samt ett kök med vitmålad köksinredning i original. Här bor du mitt i centrala Arbrå med matbutik, världshus, pizzeria, hälsocentral och buss/tågstation endast ett stenkast bort! OBS: 3D-visning finns på hemsidan!

Bessbackavägen 9, Edsbyn, Ovanåkers kommun
  • Tis 26 mar kl 16:00

Bessbackavägen 9

Övrigt
Edsbyn, Ovanåkers kommun
1 350 000 kr
901 m² tomt

Mindre hyresfastighet med tre lägenheter belägen med ett centralt läge i Edsbyn längs med Bessbackavägen. Byggnaden består av två plan med rymlig källare i suterräng och inrymmer två lägenheter på plan 1, fördelade på 2 ROK samt 3 ROK. På övervåningen finns en stor lägenhet om 4 ROK som sträcker sig över hela våningsplanet. Bekväm uppvärmning via fjärrvärme, egen fiber och el finns till varje lägenhet. Huset har nya 3-glas fönster på tre av fyra sidor (resterande fönster finns) samt att fasaden även på dessa sidor är tilläggsisolerad och försedd med träpanel. Lägenheten om 3 ROK har delvis nya ytskikt, renoverat kök och badrum. Lägenheten om 2 ROK är uthyrd med hyresintäkter på 3100 kr/ månad. Resterande två lägenheter är vakanta! Observera att fastigheten säljs med friskrivningsklausul! Besiktningsprotokoll från Anticimex finns hos ansvarig fastighetsmäklare. Varmt välkommen till Bessbackavägen 9 i Edsbyn, med gångavstånd till de flesta bekvämligheter som behövs i vardagen!

  • Plus
Läroverksgatan 44C, Gärdet, Bollnäs kommun

Läroverksgatan 44C

Lägenhet
Gärdet, Bollnäs kommun
395 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
4 836 kr/mån
5 643 kr/m²

Lägenhet om 70 kvm fördelat på 3 ROK varav 2 sovrum. Helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme, kök med plats för matbord och utgång till balkong från ett av sovrummen. I månadsavgiften ingår digital-TV och fiber. Lägenhet är belägen högst upp i huset, våning 3 av 3 Titta in redan nu via vår 3D-visning!

  • Plus
  • Balkong
Söderomsjön 255, Viksjöfors, Ovanåkers kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Söderomsjön 255

Fritidshus
Viksjöfors, Ovanåkers kommun
650 000 kr
52 m²
4 rum
2 128 m² tomt

Med fin utsikt mot sjön Lössnan i Söderomsjön ligger detta torp från 1955. Torpet har under tidens gång brukats som både fritidshus och permanent bostad. I början av 00-talet gjordes här en hel del renoveringar som t ex installation av wc, grävning av eget avlopp, samt delvis ny köksinredning. Även vinden har inretts och inrymmer ett vardagsrum och ett sovrum. På entréplanet finns kök, matrum, wc/dusch, allrum och en veranda. Uppvärmning via direkt-el och vedspis. Fiber finns i området! På den 2128 kvm stora fastigheten finns förutom bostadsbyggnaden även ett fristående litet garage samt förrådsbodar. Ca 100 meter från fastigheten ligger sjön Lössnan med badmöjligheter. In till centrala Edsbyn med de flesta bekvämligheter som behövs i vardagen är det endast 8 km. Varmt välkommen till Söderomsjön 255! 3D-visning finns på hemsidan.

  • Uteplats
Brånanvägen 78, Brånan, Bollnäs kommun

Brånanvägen 78

Villa
Brånan, Bollnäs kommun
2 495 000 kr
191 + 67 m²
7 rum
1 160 m² tomt

1-plansvilla med souterrängvåning, huset rymmer hela 7 ROK varav 5-6 sovrum. På entréplanet finns 4 sovrum, badrum, toalett med wc, vardagsrum och kök. I souterrängvåningen finns, hobbyrum, sovrum, allrum, förråd, duschrum och tvättstuga. Ljust kök som renoverades 2014 med köksö och öppen planlösning mot vardagsrummet. Stora fönsterpartier i vardagsrummet med härlig utsikt över åkermark och Björktjära. Nya fönster och ny entrédörr sattes in under hösten 2022. Uppvärmning via bergvärme. Välkommen att anmäla dig till visning eller titta in redan nu via vår 3D-visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Banvägen 2, Granberg, Bollnäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Banvägen 2

Villa
Granberg, Bollnäs kommun
2 695 000 kr
145 + 60 m²
5 rum
1 260 m² tomt

Välkommen till Banvägen 2 på Granberg! Här har stora renoveringar och utbyggnader utförts sedan 2016 och idag är huset i toppskick som kombinerar ett modernt och praktiskt boende med den gamla charmen. Ljust och trivsamt kök från Marbodal med köksö och öppen planlösning med vardagsrummet där både matbord och soffgrupp ryms. Ryggåstaket och det stora fönsterpartiet mot söder ger en luftig och ljus känsla i rummet. Här finns även en kakelkamin installerad för mysbrasor eller som komplement till bergvärmen. Genomgående trägolv förutom i hallen och bad-/duschrummen. Vattenburen golvvärme i entréhallen, badrummet på entréplanet samt i köket och vardagsrummet. Huset rymmer fyra sovrum varav två på entréplanet och två på övervåningen. Stor altan i soligt söderläge samt balkong och plattlagd uteplats på tomten. På tomten finns även ett uthus i souterräng med garage och förråd. Titta in redan nu via vår 3D-visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Gundbovägen 38, Bollnäs, Bollnäs kommun

Gundbovägen 38

Villa
Bollnäs, Bollnäs kommun
1 595 000 kr
95 + 20 m²
4 rum
6 550 m² tomt

Nu finns det tillfälle att förvärva denna lantligt belägna fastighet med närhet till allt staden har att erbjuda! Tomten på cirka 6500 kvm är lummigt inbäddad och ger möjlighet till djurhållning. Härifrån nås all bekvämlighet i form av skola och barnomsorg, mataffär, allmänna kommunikationer mm inom promenadavstånd. Huset är välbevarat med delvis framtaget trägolv samt fungerande eldstäder. Boarea på 95kvm som är fördelade på 4 ROK. Därtill finns ekonomibyggnad med goda förvaringsmöjligheter och möjligheter till djurhållning samt en inredd friggebod. Varmt välkommen!

Polgatan 22, Kilafors, Bollnäs kommun

Polgatan 22

Övrigt
Kilafors, Bollnäs kommun
995 000 kr
380 m²
1 381 m² tomt

Nu finns denna kontorsfastighet belägen i centrala Kilafors i anslutning till buss och tåg-station till salu. Byggnaden är indelad i kontorsytor, affärslokal /kontor, lagerytor samt varmbonad garagedel med plats för flertalet fordon. Kontoret är idag uthyrt, de övriga utrymmena vakant med möjlighet att inreda och anpassa enligt eget tycke. Byggnaden står på gjuten platta och värms upp via luftvärmepumpar samt direktverkande el. Kommunalt vatten och avlopp. Välkommen att lämna intresse!

Dalrundan 21, Edsbyn, Ovanåkers kommun

Dalrundan 21

Villa
Edsbyn, Ovanåkers kommun
1 200 000 kr
96 m²
4 rum
1 220 m² tomt

Praktiskt boende i 1-plan fördelat på 4 ROK varav 3 sovrum. Kök med plats för matbord och utgång till inglasad altan. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättbänk samt duschrum med wc, handfat och dusch. Garage med gjuten platta. Trädgårdstomt om 1 220 kvm som är en av de större tomterna i området. En passande barnfamiljsvilla med närhet till skola och barnomsorg!

  • Plus
  • Uteplats
Sågvägen 6, Vallsta, Bollnäs kommun

Sågvägen 6

Villa
Vallsta, Bollnäs kommun
715 000 kr
94 + 54 m²
5 rum
1 235 m² tomt

Här erbjuds ett funkishus i trä från 1936 med två våningar och källare fördelat på 94+54 kvm. Huset inrymmer 5 ROK varav 3 sovrum + flertalet hallar samt en källare som ger extra förvaringsutrymme. Flera av rummen är yteffektiva och har fina ljusinsläpp från fönster i olika vädersträck. Husets alla sovrum har under de senaste två åren fått nya ytskikt och år 2022 totalrenoverades badrummet. Fiber finns indraget! Från trädgårdstomten med mestadels gräsmatta som ger perfekt utrymme för lek, fås utsikt mot järnvägen och det gamla sågverket i öster, samt fina vyer över en åker i söder. Gångavstånd till matbutik, bensinmack, skola/förskola samt buss och tågstation. Härifrån kan du ta cykel-och gångvägen ända fram till Orbaden Spa & Resort som är beläget endast några minuter bort, med sin egen unika sandstrand: Hälsinglands Riviera. 3 mil bort finns även vinter/sommar turistorten Järvsö med fina slalombackar och cykelleder. Varmt välkommen till Sågvägen 6, Vallsta! 3D-visning finns på hemsidan.

Vallsänge 6519, Kilafors, Bollnäs kommun

Vallsänge 6519

Fritidshus
Kilafors, Bollnäs kommun
595 000 kr
32 m²
2 rum
888 m² tomt

Nu finns detta genomgående fräscha fritidshus med möjlighet att nyttja året om till salu. Beläget på underhållsfri skogstomt med bär och svampmarker runt knuten samt ett stenkast från sjön Bergviken. Huset har genomgått stora renoveringar senaste åren med bl.a. nya ytskikt, duschrum, luftvärmepump och uteplatser. Inom gångavstånd nås Vallsänges fritidsområde med fin badstrand och fina vandrings- och cykelleder. Varmt välkommen!

Visar 1 - 25 av 46