Svensk Fastighetsförmedling Bollnäs

Svensk Fastighetsförmedling Bollnäs

Mäklare

Långgatan 17 B, Bollnäs Centralt, Bollnäs kommun

Långgatan 17 B

Lägenhet
Bollnäs Centralt, Bollnäs kommun

1 795 000 kr

111,5 m²

4 rum

3 833 kr/mån

16 099 kr/m²

Modernt inredd bostad som byggt om från lokal till lägenhet. Ombyggnaden till lägenhet blev färdigställd nu i början av 2023. Öppen planlösning från hallen in mot köket och vardagsrummet. Enhetligt fiskben golv i samtliga rum, förutom i Master bedroom som har heltäckningsmatta. Helkaklat duschrum med klinkergolv och golvvärme. Tre sovrum varav ett större med inbyggda garderober och egen WC. Orangeri med utgång till gågatan. Välkommen till Långgatan 17B!

Hamrevägen 29, Brånan, Bollnäs kommun
 • Tor 9 feb kl 16:00

Hamrevägen 29

Villa
Brånan, Bollnäs kommun

2 595 000 kr

162 m²

6 rum

1 054 m² tomt

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Falkvägen 1, Bollnäs, Bollnäs kommun

Falkvägen 1

Villa
Bollnäs, Bollnäs kommun

2 095 000 kr

112 m²

4 rum

1 018 m² tomt

Nu finns denna enplansvilla belägen på hörntomt efter barnvänliga gata till salu. Huset med sina 112 kvm är fördelade på 4 ROK och erbjuder därtill ett isolerat garage samt inglasad altan och trädäck. Uppvärmning via fjärrvärme. Nyrenoverat duschrum år 2022. Fiber är installerat. Gångavstånd till mataffär, sporthall, skola och barnomsorg. Möjlighet till snabbt tillträde! Välkommen!

 • Uteplats
Silfors 132, Alfta, Ovanåkers kommun

Silfors 132

Villa
Alfta, Ovanåkers kommun

1 695 000 kr

105 m²

4 rum

2 803 m² tomt

1 1/2 plansvilla som rymmer 4 ROK varav 2 sovrum. Uppvärmning via bergvärme och braskamin. Fristående garage på gjuten platta och vinterbonad friggebod på tomten. Under 2021 renoverades hela entréplanet med nytt kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, ny el, nytt bjälklag med vattenburen golvvärme och nya ytskikt. Samma år byttes även samtliga fönster ut till 3-glasfönster. Bergvärme installerades 2014 .

 • Plus
 • Uteplats
Landa Näsmansvägen 4316, Segersta, Bollnäs kommun

Landa Näsmansvägen 4316

Villa
Segersta, Bollnäs kommun

950 000 kr

73 m²

3 rum

1,5 ha tomt

Vackert belägen villa/torp med fin utsikt över åkermark. Passande boende både som permanent- och fritidsbostad. Ekonomibyggnad med snickarrum och gott om plats för förvaring.

 • Uteplats
Per-Ersvägen 9B, Alfta, Ovanåkers kommun

Per-Ersvägen 9B

Radhus
Alfta, Ovanåkers kommun

695 000 kr

134 m²

6 rum

328 m² tomt

Rymligt kedjehus om 6 ROK varav 5 sovrum beläget på liten och lättskött trädgårdstomt ett stenkast från centrala Alfta. Här bor du på 134 kvm fördelat på 1,5 plan med bl.a sovrum, vardagsrum och kök på entréplanet och hela fyra st sovrum i bra storlek samt ett badrum på övervåningen. Här finns två uteplatser, en altan under tak i soligt söderläge och önskas skugga finns även en stenlagd i norr. Oisolerat förråd på platta med el och till fastigheten hör även hela tre garageplatser i samfällighetens gemensamma garagelänga. Trevligt område med gemensamma grönområden och närhet till skogs/naturområde intill Norrsjön. Gångavstånd till bl.a busshållplats, matbutiker, skola F-9, förskolor och sport/simhall. Varmt välkommen till Per-Ersvägen 9B!

 • Plus
 • Uteplats
Brånanvägen 78, Brånan, Bollnäs kommun

Brånanvägen 78

Villa
Brånan, Bollnäs kommun

3 200 000 kr

191 m²

7 rum

1 160 m² tomt

1-plansvilla med souterrängvåning, huset rymmer hela 7 ROK varav 5-6 sovrum. På entréplanet finns 4 sovrum, badrum, toalett med wc, vardagsrum och kök. I souterrängvåningen finns, hobbyrum, sovrum, allrum, förråd, duschrum och tvättstuga. Ljust kök som renoverades 2014 med köksö och öppen planlösning mot vardagsrummet. Stora fönsterpartier i vardagsrummet med härlig utsikt över åkermark och Björktjära. Nya fönster och ny entrédörr sattes in under hösten 2022. Uppvärmning via bergvärme. Välkommen att anmäla dig till visning eller titta in redan nu via vår 3D-visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Norra Backgatan 32D, Brånan, Bollnäs kommun

Norra Backgatan 32D

Lägenhet
Brånan, Bollnäs kommun

1 100 000 kr

84 m²

4 rum

2 400 kr/mån

13 095 kr/m²

Nu finns det ännu en gång ett unikt tillfälle att förvärva en av de totalt 9 radhus-bostadsrätterna i brf Staren belägen på Norra Backgatan i Bollnäs. Bostad i delvis originalskick om 4 ROK varav 3 sovrum fördelat på 84+40 kvm i två plan med källare. Kök i original från 60-talet med den gamla låga charmiga bänkhöjden, vardagsrum med parkettgolv, samt ett ljust och fräscht renoverat helkaklat duschrum med golvvärme. Praktisk källare med mycket förvaringsutrymmen och en rymlig tvättstuga med potential. Utöver bostadens tre plan ingår här även en 100 kvm stor trädgårdstomt med en altan under plåttak i direkt anslutning till huset. Varje bostad har eget kommunalt v/a och här är det även bekväm uppvärmning via egen fjärrvärme. Månadsavgift om 2400 kr där bl.a. sophämtning och p-plats i carport ingår! Observera att bostaden säljs med friskrivningsklausul, tänk extra noga på undersökningsplikten. Ta en titt på bostaden redan nu via 3D-visningen som finns på hemsidan. Varmt välkommen till Norra Backgatan 32D!

 • Uteplats
Läroverksgatan 44D, Bollnäs, Bollnäs kommun

Läroverksgatan 44D

Lägenhet
Bollnäs, Bollnäs kommun

590 000 kr

55 m²

2 rum

3 886 kr/mån

10 727 kr/m²

På andra våningen i port D på Läroverksgatan 44 hittar vi denna mycket fräscha tvårumslägenhet om 55 m². Klassisk planlösning där bostadens alla rum nås ifrån den trivsamma hallen med klinkergolv och praktisk tidsinställd golvvärme. Vardagsrum och sovrum har gråa behagliga färgtoner och är båda två i bra storlek, vardagsrummet har generöst med ljusinsläpp genom fönsterpartier i 3-glas och ifrån sovrummet tar du dig ut på balkongen i söderläge! Bostadsrätten tillhör HSB-föreningen Blåklinten på Gärdet. Härifrån har du närhet till centrala Bollnäs med bla affärer, restauranger, hälsocentral, samt tåg och busstation. Gångavstånd till mataffär, gym, bensinmackar och sport/badhall. 3D-visning finns på hemsdan. Varmt välkommen!

 • Balkong
Utbyvägen 13A, Rengsjö, Bollnäs kommun

Utbyvägen 13A

Villa
Rengsjö, Bollnäs kommun

995 000 kr

160 m²

4 rum

1 897 m² tomt

Nu finns denna villa belägen med hörntomt i centrala Rengsjö till salu! Huset är inrett med två lägenheter (en per plan) med boyta 80 kvm per lägenhet fördelade på 2 ROK. Därtill källare med goda förvaringsmöjligheter samt tvättstuga. Rymlig tomt med generösa gräsytor samt fristående garage / förråd. Bekväm uppvärmning via fjärrvärme samt installerad fiber. Välkommen!

HÖLE 4:16 , Rengsjö, Bollnäs kommun

HÖLE 4:16

Tomt
Rengsjö, Bollnäs kommun

795 000 kr

1 643 m² tomt

Högt och vackert belägen villatomt med sjöutsikt mot både Slakttjärnen och Hölesjön. Anslutningsavgifter för el, kommunalt vatten och kommunalt avlopp ingår i tomtpriset, anslutningsavgift för fiber tillkommer för köparen. Tomten är grovplanerad och väg finns fram till tomtgräns. Gångavstånd till badplats. Förhandsbesked för enbostadshus i 1 eller 2 plan finns från Bollnäs Kommun.

Vallsänge 6455, Kilafors, Bollnäs kommun

Vallsänge 6455

Fritidshus
Kilafors, Bollnäs kommun

795 000 kr

100 m²

2 rum

761 m² tomt

Nu finns detta vinterbonade fritidshus i Vallsänge strax söder om Kilafors till salu. Byggnaden består av två huskroppar som är ihopbyggda och erbjuder 100 kvm. Därtill en trevlig gäststuga samt flertalet uteplatser i olika väderstreck. Huset har god standard med nyrenoverat kök samt fräscht badrum. Här erbjuds öppen planlösning och en storslagen rymd via ryggåstak. Braskamin samt luftvärmepump för effektiv uppvärmning. Vallsänge fritidsområde erbjuder servitut på gemensam båt- och badplats ett par stenkast från huset. Varmt välkommen!

 • Uteplats
Alftavägen 10A, Bollnäs, Bollnäs kommun

Alftavägen 10A

Lägenhet
Bollnäs, Bollnäs kommun

1 095 000 kr

82 m²

3 rum

3 455 kr/mån

13 354 kr/m²

Nu finns det möjlighet att köpa denna trerumslägenhet belägen i markplan på den populära förening Tågmästaren. Ytan på 82 kvm är fördelade på tre rum och kök. Därtill en trevlig och rymlig inglasad balkong med insynsskyddat läge. Lägenheten ger potential att sätta sin egen prägel på. Då lägenheten har två entrédörrar finns möjlighet att dela av till ett uthyrningsrum med WC. Gångavstånd till centrum, mataffär samt skola och barnomsorg. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Balkong
Orbaden 2051, Vallsta, Bollnäs kommun

Orbaden 2051

Fritidshus
Vallsta, Bollnäs kommun

2 395 000 kr

130 m²

4 rum

598 m² tomt

Nu finns detta rymliga fritidshus med villastandard till försäljning. Bostaden har genomgått total renovering under de senaste två åren där det mesta är nyrenoverat. Smakfullt gjort med bl.a. nya golv, "spottar" i taken samt genomgående ljusa ytskikt på väggar och tak. Huset rymmer 4 ROK och därtill ett rymligt badrum. Från den generösa altanen som sträcker sig längs hela husets baksida nås man av den storslagna och milsvidda utsikten över Älven Ljusnan och de blånande bergen i bakgrunden. Här ges även möjlighet att avnjuta ett avkopplande bastubad efter en dag i skidbacken eller långpromenaden i skogen i den fristående bastun på altanen. Huset säljs med tillhörande möbler och inventarie. Fiber är installerat. Några stenkast bort ligger Orbaden med sin välkänt fina badstrand samt Spa och restaurang. I direkt anslutning till fastigheten finns Orbadens äventyrspark med bl.a. höghöjdsbana och Zip climb. Ett par mil norrut finns Järvsö med sin alpina slalomanläggning på vintern och cykling på sommaren. Välkommen!

 • Uteplats
Alirgatan 18A, Gärdet, Bollnäs kommun

Alirgatan 18A

Lägenhet
Gärdet, Bollnäs kommun

495 000 kr

58,5 m²

2 rum

2 750 kr/mån

8 462 kr/m²

Trevlig tvårumslägenhet belägen på första våningen i Brf Björkhamre. Delvis renoverad och genomgången med nyare ytskikt, enhetligt golv i hela lägenheten samt helkaklat badrum. Rymlig, inglasad balkong med eftermiddagssol. Gångavstånd till sporthall, skola, barnomsorg samt mataffärer. Välkommen!

 • Balkong
Edelsbergsvägen 97, Brånan, Bollnäs kommun

Edelsbergsvägen 97

Villa
Brånan, Bollnäs kommun

2 750 000 kr

174 m²

6 rum

1 169 m² tomt

Rymlig villa längs Edelsbergsvägen med toppenläge i området och utsikt och trädgårdstomt mot Hoberget. Ett rymligt boende med boarea om 174 kvm fördelat på 6 ROK varav 4 sovrum. Vidbyggt dubbelgarage, balkong på entréplanet och inglasad altan i souterrängvåningen.

Hedhamregatan 2B, Hedhamre, Bollnäs kommun

Hedhamregatan 2B

Lägenhet
Hedhamre, Bollnäs kommun

545 000 kr

60 m²

2 rum

3 350 kr/mån

9 083 kr/m²

Tvårumslägenhet på Hedhamre belägen på andra våningen. Här finns möjlighet att sätta sin egen prägel. Lägenhetens yta består av 60 kvm och erbjuder trevliga och ljusa rum. Helkaklat duschrum i samband med stambyte. Månadsavgiften på 3350kr inkluderar såväl TV samt internet. Inre reparationsfond på ca: 12 000kr. Här bor man med promenadavstånd till mataffärer, skola och barnomsorg, sporthall mm. Välkommen!

 • Balkong
Torpvägen 11, Brånan, Bollnäs kommun

Torpvägen 11

Villa
Brånan, Bollnäs kommun

1 695 000 kr

104 m²

4 rum

1 114 m² tomt

Passande barnfamiljsvilla med bra läge på Brånan med skogsparti som gränsar mot baksidan. Entréplan som rymmer tre sovrum, vardagsrum med parkettgolv och braskamin, gästtoalett, duschrum och kök med matplats. I källaren finns tvättstuga med duschkabin, gillestuga, pannrum, förråd och hobbyrum. Smidig och bekväm uppvärmning via fjärrvärme.f Inglasad altan med eftermiddags-/kvällssol och plattlagd uteplats utanför inglasningen. Vidbyggd carport och fristående förråd och vedbod på tomten. Välkommen på visningen eller titta in redan nu via 3D-visningen.

 • Uteplats
Järpvägen 11, Ren, Bollnäs kommun

Järpvägen 11

Villa
Ren, Bollnäs kommun

2 400 000 kr

121 m²

5 rum

999 m² tomt

Rymligt kök med köksö, öppen planlösning mot matplats och vardagsrum och braskamin med täljstenar. Helkalat duschrum med klinkergolv och golvvärme. Även gästtoaletten är helkaklad och har golvvärme. Stor altan och soldäck i soligt söderläge. Vidbyggt garage med förråd. Uppvärmning via fjärrvärme samt braskamin. Välkommen på visning eller titta in redan nu via 3D-visningen!

 • Plus
Polacksgatan 17A, Bollnäs, Bollnäs kommun

Polacksgatan 17A

Lägenhet
Bollnäs, Bollnäs kommun

295 000 kr

33 m²

1 rum

2 139 kr/mån

8 939 kr/m²

Nu finns denna fräscha enrumslägenhet med sovalkov till salu! Ytan på 33 kvm boarea är maximalt utnyttjad på bästa sätt med sovalkov, klädkammare, arbetskök och allrum. Utöver detta tillkommer den praktiska och inglasade balkongen i söderläge. Helkaklat duschrum med golvvärme och tvättmaskin. Här bor man centralt med gångavstånd till mataffär, skola och barnomsorg, sporthall och badhus. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Brogatan 1, Bollnäs Centralt, Bollnäs kommun

Brogatan 1

Lägenhet
Bollnäs Centralt, Bollnäs kommun

1 395 000 kr

64,5 m²

2 rum

2 974 kr/mån

21 628 kr/m²

Med ett attraktivt läge belägen på andra våningen i HSB:s brf Brogården finns denna fräscht renoverade lägenhet om 2 ROK nu till salu! Bostadsrätten totalrustades år 2017/2018 med bl.a ett enhetligt ekparkett-golv, nytt badrum, samt ett nytt stilrent kök. Här erbjuds uteplatser både via entrén på loftgången och en egen uteplats med förmiddagssol i anslutning till bostadens sovrum. Stabil förening med god ekonomi samt en av få föreningar i Bollnäs med hiss! För närvarande ingen kö till föreningens p-platser med motorvärmare i carport samt hela 3 st lediga p-platser med laddstolpe till din elbil. Välkommen att ta en titt på lägenheten redan nu via vår 3D-visning som finns på hemsidan!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Hallen 2824, Kilafors, Bollnäs kommun

Hallen 2824

Villa
Kilafors, Bollnäs kommun

695 000 kr

88 m²

4 rum

1 231 m² tomt

I Hallen, ca 1,5 km från centrala Kilafors, ligger denna 1 1/2 plans villa med källarvåning. Huset rymmer 4 ROK varav 2-3 sovrum. På entréplanet finns kök med plats för matbord, duschrum, ett sovrum och vardagsrum. Övervåningen är inredd med ett allrum samt ett sovrum. I källaren finns tvättstuga, toalett, pannrum och förråd. Fristående garagebyggnad med förråd.

 • Plus
Ängsvägen 4B, Bollnäs Centralt, Bollnäs kommun

Ängsvägen 4B

Villa
Bollnäs Centralt, Bollnäs kommun

1 595 000 kr

116 m²

4 rum

240 m² tomt

Renoverad villa i 1 1/2 plan på liten och lättskött tomt med gångavstånd till Bollnäs centrum. Nytt värmesystem, nya fönster och nytt golv i hela huset. Nytt duschrum och nya ytskikt. Här kan du bara ställa in möblerna och börja bo! Huset rymmer 4 ROK varav 3 sovrum på övervåningen. Vardagsrum med utgång till takad altan med kvällssol.

 • Plus
 • Uteplats
Ängsvägen 4A, Bollnäs Centralt, Bollnäs kommun

Ängsvägen 4A

Villa
Bollnäs Centralt, Bollnäs kommun

2 595 000 kr

260 m²

699 m² tomt

Lägenhet på entréplanet som även har ett rum och toalett på övervåning. Bostaden rymmer totalt ca 142 kvm fördelat på 4 ROK varav 3 sovrum. På övervåningen finns en lägenhet om ca 83 kvm, även den har 4 ROK varav 2-3 sovrum. Båda lägenheterna är idag uthyrda. Vind med möjlighet att inreda ytterligare 1-2 sovrum. Källarvåning med förvaringsutrymmen, pannrum och plats för tvättstuga. Totala hyresintäkter på 234 420 kr/år och driftskostnader på 71 480 kr/år.

Bäckänge 4792, Segersta, Bollnäs kommun

Bäckänge 4792

Tomt
Segersta, Bollnäs kommun

575 000 kr

1 045 m² tomt

Tomt med sjöutsikt och servitut på båtplats vid älven Ljusnan. Tomten är belägen i Bäckänge, Djupa, ca 12 km från centrala Bollnäs. El, borrad vattenbrunn och borrhål för bergvärme finns på fastigheten. Passande tomt för såväl fritidshus som permanentboende.

 • Plus
Näckstigen 5, Ren, Bollnäs kommun

Näckstigen 5

Fritidshus
Ren, Bollnäs kommun

2 995 000 kr

105 m²

5 rum

1 029 m² tomt

Unikt läge i centrala Bollnäs! Här finns ett strandnära läge intill Ljusnan med gång- och cykelavstånd till det mesta som Bollnäs har att erbjuda. I området finns skola, förskola och busshållplatser. Fiske i direkt anslutning och badplats finns endast 50 meter bort. Tomtarean är på totalt 1029 m² och består av en välskött gräsmatta med öppet och soligt läge samt en härlig utsikt över vattnet. Huset består av 5 ROK och värms upp av fjärrvärme. Fiber finns installerat. Friggebod. Köket är nyrenoverat med nymålade luckor och nya ytskikt. Även duschrummet är helt nyrenoverat. Nya golv i kök, entré och hall på nedre plan samt i alla sovrum på övervåningen. Bollnäs är beläget i vackra Hälsingland, ca 26 mil norr om Stockholm. Till kusten (Söderhamns skärgård) är det endast 5 mil. Järvsö finns 5 mil norrut och där erbjuds en fin skidanläggning, downhillpark och Järvzoo djurpark. För den som vill åka skidor (både alpint och längd) på närmare håll finns Bollebergets fritidsanläggning endast 5 minuter från Näckstigen! Sommartid lockas många till Orbaden "Hälsinglands riviera" med sin kilometerlånga sandstrand, dit tar man sig på ca 25 minuter. En annan turistattraktion på nära håll är Växbo Lin med visning av linberedning och försäljning. Välkommen att kontakta oss vid frågor eller för att anmäla ditt intresse!

Gärdesgatan 16A, Gärdet, Bollnäs kommun

Gärdesgatan 16A

Lägenhet
Gärdet, Bollnäs kommun

745 000 kr

69 m²

3 rum

3 907 kr/mån

10 797 kr/m²

Trivsam bostadsrättslägenhet om 3 ROK fördelat på 69 välplanerade kvadratmeter i HSB:s brf Hamre. Bostaden har under de senaste åren fått nya ljusa och stilrena ytskikt i lägenhetens alla rum, samt ett renoverat badrum från 2020. Till lägenheten hör även en mindre balkong i öster med morgonsol, ett vindsförråd samt ett matkällarförråd. Här bor du på området Gärdet som är centralt beläget med gångavstånd till mataffär, sport/simhall, skola och Bollnäs centrum med bl.a flera restauranger och butiker. Välkommen till Gärdesgatan 16A! Kika in på vår hemsida för att få en förhandskänsla av bostaden och dess planlösning via 3D-visning.

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 27