Mäklare Kristoffer Holm

Kristoffer Holm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Läroverksgatan 43D, Gärdet, Bollnäs kommun

Läroverksgatan 43D

Lägenhet
Gärdet, Bollnäs kommun

575 000 kr

100 m²

3 rum

5 860 kr/mån

5 750 kr/m²

Luftig och rymlig hörnlägenhet belägen på första våningen på Läroverksgatan 43 D. Lägenheten är på 100kvm och erbjuder generösa utrymmen och sällskapsytor. Via flertalet fönsterpartier i tre väderstreck ges ett trevligt ljusflöde och luftig känsla. Stor inglasad balkong med förmiddagssol. Gångavstånd till det mesta, exempelvis skola, sporthall, buss- och tågstation, centrum och sjukhus. Välkommen!

  • Balkong
Läroverksgatan 44B, Gärdet, Bollnäs kommun

Läroverksgatan 44B

Lägenhet
Gärdet, Bollnäs kommun

245 000 kr

31,5 m²

1 rum

2 742 kr/mån

7 778 kr/m²

Nu finns denna genomgående fräscha och ljusa enrumslägenhet till salu. Boytan på drygt 31 kvm är välplanerade och erbjuder förutom det ljusa allrummet även praktisk sovalkov samt arbetskök och klädförvaring. Helkaklat duschrum i samband med stamrenovering. Takad balkong i söderläge med sol större delen av dagen. Inom gångavstånd finns skola och barnomsorg, sporthall, tåg- och busstation, mm. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Söderomsjön 571, Viksjöfors, Ovanåkers kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Söderomsjön 571

Fritidshus
Viksjöfors, Ovanåkers kommun

495 000 kr

44 m²

1 rum

1 833 m² tomt

Nu finns detta fritidshus som även passar sig utmärkt som åretrunt boende till salu. Lantligt belägen fastighet med lättskött skogstomt ett par stenkast från Sjön Lössnan. Öppet i söder med mycket ljusinsläpp och med naturen som närmaste granne. Huset har under de senaste åren genomgått en totalrenovering och boytan på 44 kvm är fördelade på rymligt sovrum, duschrum samt kombinerat allrum och kök. Förrådsbyggnad med goda förvaringsmöjligheter. Möjlighet till snabbt tillträde. Välkommen!

Falkvägen 1, Bollnäs, Bollnäs kommun

Falkvägen 1

Villa
Bollnäs, Bollnäs kommun

2 095 000 kr

112 m²

4 rum

1 018 m² tomt

Nu finns denna enplansvilla belägen på hörntomt efter barnvänliga gata till salu. Huset med sina 112 kvm är fördelade på 4 ROK och erbjuder därtill ett isolerat garage samt inglasad altan och trädäck. Uppvärmning via fjärrvärme. Nyrenoverat duschrum år 2022. Fiber är installerat. Gångavstånd till mataffär, sporthall, skola och barnomsorg. Möjlighet till snabbt tillträde! Välkommen!

  • Uteplats
Vallsänge 6455, Kilafors, Bollnäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vallsänge 6455

Fritidshus
Kilafors, Bollnäs kommun

795 000 kr

100 m²

2 rum

761 m² tomt

Nu finns detta vinterbonade fritidshus i Vallsänge strax söder om Kilafors till salu. Byggnaden består av två huskroppar som är ihopbyggda och erbjuder 100 kvm. Därtill en trevlig gäststuga samt flertalet uteplatser i olika väderstreck. Huset har god standard med nyrenoverat kök samt fräscht badrum. Här erbjuds öppen planlösning och en storslagen rymd via ryggåstak. Braskamin samt luftvärmepump för effektiv uppvärmning. Vallsänge fritidsområde erbjuder servitut på gemensam båt- och badplats ett par stenkast från huset. Varmt välkommen!

  • Uteplats
Orbaden 2051, Vallsta, Bollnäs kommun

Orbaden 2051

Fritidshus
Vallsta, Bollnäs kommun

2 395 000 kr

130 m²

4 rum

598 m² tomt

Nu finns detta rymliga fritidshus med villastandard till försäljning. Bostaden har genomgått total renovering under de senaste två åren där det mesta är nyrenoverat. Smakfullt gjort med bl.a. nya golv, "spottar" i taken samt genomgående ljusa ytskikt på väggar och tak. Huset rymmer 4 ROK och därtill ett rymligt badrum. Från den generösa altanen som sträcker sig längs hela husets baksida nås man av den storslagna och milsvidda utsikten över Älven Ljusnan och de blånande bergen i bakgrunden. Här ges även möjlighet att avnjuta ett avkopplande bastubad efter en dag i skidbacken eller långpromenaden i skogen i den fristående bastun på altanen. Huset säljs med tillhörande möbler och inventarie. Fiber är installerat. Några stenkast bort ligger Orbaden med sin välkänt fina badstrand samt Spa och restaurang. I direkt anslutning till fastigheten finns Orbadens äventyrspark med bl.a. höghöjdsbana och Zip climb. Ett par mil norrut finns Järvsö med sin alpina slalomanläggning på vintern och cykling på sommaren. Välkommen!

  • Uteplats
Hedhamregatan 2B, Hedhamre, Bollnäs kommun

Hedhamregatan 2B

Lägenhet
Hedhamre, Bollnäs kommun

545 000 kr

60 m²

2 rum

3 350 kr/mån

9 083 kr/m²

Tvårumslägenhet på Hedhamre belägen på andra våningen. Här finns möjlighet att sätta sin egen prägel. Lägenhetens yta består av 60 kvm och erbjuder trevliga och ljusa rum. Helkaklat duschrum i samband med stambyte. Månadsavgiften på 3350kr inkluderar såväl TV samt internet. Inre reparationsfond på ca: 12 000kr. Här bor man med promenadavstånd till mataffärer, skola och barnomsorg, sporthall mm. Välkommen!

  • Balkong
Polacksgatan 17A, Bollnäs, Bollnäs kommun

Polacksgatan 17A

Lägenhet
Bollnäs, Bollnäs kommun

295 000 kr

33 m²

1 rum

2 254 kr/mån

8 939 kr/m²

Nu finns denna fräscha enrumslägenhet med sovalkov till salu! Ytan på 33 kvm boarea är maximalt utnyttjad på bästa sätt med sovalkov, klädkammare, arbetskök och allrum. Utöver detta tillkommer den praktiska och inglasade balkongen i söderläge. Helkaklat duschrum med golvvärme och tvättmaskin. Här bor man centralt med gångavstånd till mataffär, skola och barnomsorg, sporthall och badhus. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 8