Mäklare Kristoffer Holm

Kristoffer Holm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Åsenvägen 50, Bollnäs, Bollnäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Åsenvägen 50

Villa
Bollnäs, Bollnäs kommun
3 495 000 kr
156 m²
6 rum
1 288 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hus på Åsenvägen 50 i naturskön miljö! Här erbjuds en stor och välplanerad villa som genomsyras av ljus och rymd. Med sina generösa ytor och smarta planlösning är detta boendet perfekt för den stora familjen. Det varmbonade garaget med plats för två bilar är en praktisk del som gör vardagen smidigare. För den som gillar utomhuslivet finns uteplatser i form av den stora takade altanen samt det öppna trädäcket i söderläge. Perfekt för att njuta av härliga sommardagar. Tomtens storlek på 1288 kvadratmeter ger dessutom gott om utrymme för lek och avkoppling. Läget är barnvänligt och naturnära och samtidigt en kort cykeltur bort från centrum. Ett extra plus är det charmiga växthuset, perfekt för den gröna tummen som vill odla egna blommor och grönsaker. Den vattenburna värmen ger en behaglig inomhusmiljö och det trädäcket med spabadet är en lyxig detalj för den som vill koppla av och njuta av storslagna solnedgångar. Varmt välkommen till Åsenvägen 50!

Frivyvägen 14, Kilafors, Bollnäs kommun

Frivyvägen 14

Villa
Kilafors, Bollnäs kommun
850 000 kr
137 + 96 m²
6 rum
1 100 m² tomt

Välkommen till detta ljusa och luftiga hus med stor potential! Med en yta på 137 kvadratmeter erbjuder detta objekt gott om utrymme. Beläget på en hörntomt i natursköna Kilafors, erbjuder detta hus en trevlig uteplats där du kan njuta av många soltimmar. Med sin centrala placering har du allt du behöver inom räckhåll. I närområdet finns kommunikationer, mataffärer, skola och barnomsorg samt barnvänliga områden där de små kan leka och utforska. Ett garage finns också tillgängligt för din bekvämlighet. Även om huset behöver viss renovering, är denna fastighet en fantastisk möjlighet att skapa ett hem i din smak. Med en tomtarea på 1100 kvadratmeter finns gott om utrymme för trädgårdsprojekt eller utökade utrymmen. Tveka inte att ta chansen att förvandla denna bostad till något speciellt! Kontakta oss idag för att boka en visning på Frivyvägen 14 i Kilafors.

  • Plus
Bondegatan 11, Arbrå, Bollnäs kommun

Bondegatan 11

Villa
Arbrå, Bollnäs kommun
745 000 kr
90 + 46 m²
4 rum
1 321 m² tomt

Nu finns denna charmiga villa med ett centralt läge i Arbrå till salu. Huset är välskött och påkostat löpande under årens lopp. Underhållsfri och ekonomisk uppvärmning via bergvärme. Huset erbjuder kök, matrum, duschrum och vardagsrum i entréplan samt två sovrum och badrum på övervåningen. Därtill en stor och rymlig inglasad altan med insynsskyddat läge. Gäststuga med två rymliga sovrum, tvättstuga med dusch och WC. Rymlig trädgårdstomt med grönytor samt utrymme för odling i växthuset. Garage. Inom gångavstånd nås tåg och bussförbindelser samt mataffär och skola. Varmt välkommen att lämna intresse.

Läroverksgatan 43C, Bollnäs, Bollnäs kommun

Läroverksgatan 43C

Lägenhet
Bollnäs, Bollnäs kommun
470 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 833 kr/mån
8 468 kr/m²

Nu finns denna genomgående fräscha och nyrenoverade tvårummare till salu. Belägen på första våningen med inglasad balkong. Lägenheten har genomgått löpande renovering med bl.a. nytt Marbodalkök i smakfull design från 2019. Möjlighet till snabbt tillträde finns. Gångavstånd till det mesta, exempelvis skola, sporthall, buss- och tågstation, centrum och sjukhus. Välkommen!

  • Balkong
Gundbovägen 38, Bollnäs, Bollnäs kommun

Gundbovägen 38

Villa
Bollnäs, Bollnäs kommun
1 595 000 kr
95 + 20 m²
4 rum
6 550 m² tomt

Nu finns det tillfälle att förvärva denna lantligt belägna fastighet med närhet till allt staden har att erbjuda! Tomten på cirka 6500 kvm är lummigt inbäddad och ger möjlighet till djurhållning. Härifrån nås all bekvämlighet i form av skola och barnomsorg, mataffär, allmänna kommunikationer mm inom promenadavstånd. Huset är välbevarat med delvis framtaget trägolv samt fungerande eldstäder. Boarea på 95kvm som är fördelade på 4 ROK. Därtill finns ekonomibyggnad med goda förvaringsmöjligheter och möjligheter till djurhållning samt en inredd friggebod. Varmt välkommen!

Polgatan 22, Kilafors, Bollnäs kommun

Polgatan 22

Övrigt
Kilafors, Bollnäs kommun
995 000 kr
380 m²
1 381 m² tomt

Nu finns denna kontorsfastighet belägen i centrala Kilafors i anslutning till buss och tåg-station till salu. Byggnaden är indelad i kontorsytor, affärslokal /kontor, lagerytor samt varmbonad garagedel med plats för flertalet fordon. Kontoret är idag uthyrt, de övriga utrymmena vakant med möjlighet att inreda och anpassa enligt eget tycke. Byggnaden står på gjuten platta och värms upp via luftvärmepumpar samt direktverkande el. Kommunalt vatten och avlopp. Välkommen att lämna intresse!

Vallsänge 6519, Kilafors, Bollnäs kommun

Vallsänge 6519

Fritidshus
Kilafors, Bollnäs kommun
595 000 kr
32 m²
2 rum
888 m² tomt

Nu finns detta genomgående fräscha fritidshus med möjlighet att nyttja året om till salu. Beläget på underhållsfri skogstomt med bär och svampmarker runt knuten samt ett stenkast från sjön Bergviken. Huset har genomgått stora renoveringar senaste åren med bl.a. nya ytskikt, duschrum, luftvärmepump och uteplatser. Inom gångavstånd nås Vallsänges fritidsområde med fin badstrand och fina vandrings- och cykelleder. Varmt välkommen!

Orbaden 2051, Vallsta, Bollnäs kommun

Orbaden 2051

Fritidshus
Vallsta, Bollnäs kommun
2 395 000 kr
130 m²
4 rum
598 m² tomt

Nu finns detta rymliga fritidshus med villastandard till försäljning. Bostaden har genomgått total renovering under de senaste två åren där det mesta är nyrenoverat. Smakfullt gjort med bl.a. nya golv, "spottar" i taken samt genomgående ljusa ytskikt på väggar och tak. Huset rymmer 4 ROK och därtill ett rymligt badrum. Från den generösa altanen som sträcker sig längs hela husets baksida nås man av den storslagna och milsvidda utsikten över Älven Ljusnan och de blånande bergen i bakgrunden. Här ges även möjlighet att avnjuta ett avkopplande bastubad efter en dag i skidbacken eller långpromenaden i skogen i den fristående bastun på altanen. Huset säljs med tillhörande möbler och inventarie. Fiber är installerat. Några stenkast bort ligger Orbaden med sin välkänt fina badstrand samt Spa och restaurang. I direkt anslutning till fastigheten finns Orbadens äventyrspark med bl.a. höghöjdsbana och Zip climb. Ett par mil norrut finns Järvsö med sin alpina slalomanläggning på vintern och cykling på sommaren. Välkommen!

  • Uteplats
Långgatan 57, Alfta, Ovanåkers kommun

Långgatan 57

Övrigt
Alfta, Ovanåkers kommun
1 695 000 kr
912 m² tomt

Nu finns denna hyresfastighet centralt belägen mitt i Alfta till salu! Huset rymmer en lokal i markplan som hyrs ut till restaurangverksamhet i dagsläget. Därtill finns tre lägenheter (varav två på andra våningen). Huset har källarvåning samt en vindsvåning som ger utrymme för att ev. inreda ytterligare lägenheter. Fiber finns indraget till samtliga lägenheter och det finns inga vakanser. Bekväm uppvärmning via fjärrvärme. Varmt välkommen att höra av er för bokning av visning.

  • Plus
Polacksgatan 19B, Bollnäs, Bollnäs kommun

Polacksgatan 19B

Lägenhet
Bollnäs, Bollnäs kommun
285 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/3
2 254 kr/mån
8 636 kr/m²

Nu finns denna fräscha enrumslägenhet på första våningen till salu på Polacksgatan 19 B. De 33 kvadratmetrarna är smart nyttjade och erbjuder förutom den rymliga inglasad altanen även ett allrum med sovalkov, helkaklat duschrum samt ett arbetskök. Lägenheten är löpande renoverad och smakfullt inredd. God förvaring via garderob samt klädkammare intill sovalkoven. Inom ett par stenkast nås skola och barnomsorg, sporthall, tåg- och buss station mm. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Polacksgatan 17A, Bollnäs, Bollnäs kommun

Polacksgatan 17A

Lägenhet
Bollnäs, Bollnäs kommun
265 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/3
2 367 kr/mån
8 030 kr/m²

Nu finns denna fräscha enrumslägenhet med sovalkov till salu! Ytan på 33 kvm boarea är maximalt utnyttjad på bästa sätt med sovalkov, klädkammare, arbetskök och allrum. Utöver detta tillkommer den praktiska och inglasade balkongen i söderläge. Helkaklat duschrum med golvvärme och tvättmaskin. Här bor man centralt med gångavstånd till mataffär, skola och barnomsorg, sporthall och badhus. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 11