Mäklare Kristoffer Holm

Kristoffer Holm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Galvsbo 666, Alfta, Ovanåkers kommun

Galvsbo 666

Villa
Alfta, Ovanåkers kommun
1 195 000 kr
105 + 36 m²
4 rum
4 640 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus beläget i en naturnära och barnvänlig miljö i Galvsbo. Med sin sjöutsikt och sjönära läge är detta verkligen en dröm för naturälskaren. Här får du inte bara en fantastisk utsikt, utan även ett servitut på båthus för att kunna njuta av sjön till fullo. Detta hem erbjuder dig också gångavstånd till en vacker sandstrand, perfekt för soliga sommardagar. Ekonomisk uppvärmning via bergvärme ger både komfort och låga kostnader. Dessutom finns det ett garage och ett uthus med gästrum, perfekt för att ta emot besökare. Inne i huset finner du en vedspis i köket, vilket ger en extra mysig atmosfär under kalla vinterkvällar. Med en bostadsyta på 105 kvadratmeter och fyra rum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. En stor tomt på över 4000 kvm ger möjligheter till trädgårdsarbete och lek för både stora och små. Här kan du verkligen njuta av lugnet och friheten som naturen har att erbjuda. Varmt välkommen till Galvsbo 666.

  • Energieffektiv
Sjulsbo 7250, Bollnäs, Bollnäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sjulsbo 7250

Fritidshus
Bollnäs, Bollnäs kommun
795 000 kr
20 m²
1 rum
8 794 m² tomt

Välkommen till denna naturnära fastighet belägen i barnvänligt läge i Sjulsbo utanför Bollnäs. Med en strandtomt, egen brygga och båthus erbjuder denna fastighet en oslagbar möjlighet att njuta av sommardagar vid vattnet. Här finns också en charmig liten sommarstuga med ett inrett rum och en lada som ger extra utrymme och möjligheter för olika ändamål. Den stora tomten med sina grönytor ger gott om plats för att expandera och rekreation. Fastigheten har en enkel standard, vilket ger dig möjlighet att skapa ditt eget drömboende i harmoni med omgivande natur. Missa inte chansen att äga denna unika fastighet med många möjligheter! Välkommen!

Skräddrabo 481, Viksjöfors, Ovanåkers kommun

Skräddrabo 481

Fritidshus
Viksjöfors, Ovanåkers kommun
545 000 kr
87 + 18 m²
4 rum
1 466 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus beläget på Skräddrabo 481 i Viksjöfors. Här erbjuds en bostad med åretrunt standard och en yta om 87 kvadratmeter. Med sina fyra rum är detta en perfekt plats för en familj att bosätta sig alternativt fritidsboende under årets alla årstider. Läget är naturskönt med närhet till en härlig sandstrand och en fantastisk sjöutsikt med storslagna solnedgångar. Förutom allt detta erbjuder bostaden även ett garage och ett uthus med gott om förvaringsmöjligheter. Varmt välkommen till Skräddrabo 481.

  • Plus
Knisselbo 3196, Kilafors, Bollnäs kommun

Knisselbo 3196

Fritidshus
Kilafors, Bollnäs kommun
545 000 kr
65 + 18 m²
3 rum
1 155 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och mysiga torp i lantlig miljö, beläget i Västansjö strax utanför Kilafors. Här erbjuds en fritidshus med möjlighet att nyttja året runt samt har bevarade detaljer och en mysig atmosfär. Med en storlek på 65 kvadratmeter erbjuder detta fritidshus tre rum och en trivsam planlösning. En vedspis ger både värme och en rustik känsla till hemmet. Detta torp är omgivet av en tomt på 1155 kvadratmeter, vilket ger gott om plats för utomhusaktiviteter och avkoppling. Här finns även ett uthus med förvaringsmöjligheter för att underlätta vardagen. Med sin lantliga belägenhet erbjuder detta objekt lugn och ro, inom cykelavstånd finns trevliga badplatser samt trevliga utflyktsmål. Gott om fiskevatten i närheten. Närhet till Kilafors med goda kommunikationer samt utbud av affärer, restauranger mm. Välkommen till Knisselbo 3196!

Hedhamregatan 4A, Hedhamre, Bollnäs kommun

Hedhamregatan 4A

Lägenhet
Hedhamre, Bollnäs kommun
240 000 kr
32,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 604 kr/mån
7 385 kr/m²

Trivsam enrumslägenhet på andra våningen på Hedhamre. Ytan på 32,5 kvm är fördelat på ett rum med sovalkov samt ett praktiskt arbetskök. Helkaklat duschrum med tvättmaskin och golvvärme. Balkong mot bilfri innergård. Gångavstånd till mataffärer, skola samt sporthall. Gemensam tvättstuga i fastigheten. Varmt välkommen.

Lapphagen 9211, Rengsjö, Bollnäs kommun

Lapphagen 9211

Gård/Skog
Rengsjö, Bollnäs kommun
3 095 000 kr
180 m²
7 rum
2,2 ha tomt

Välkommen till Lapphagen 9211 - en drömlik gård med enastående naturskön belägenhet i Rengsjö. Denna strandtomt erbjuder inte bara en egen brygga och badplats, utan även ett rymligt hus och en gäststuga för att kunna njuta av paradiset tillsammans med familj och vänner. Storslagen utsikt och ändlösa solnedgångar är bara några av de magiska ögonblick som denna pärla av en plats har att erbjuda. Du kommer att bli hänförd av de vidsträckta vyerna över det glittrande vattnet och den omgivande naturen. Oavsett om du vill koppla av på den rymliga altanen eller utforska den generösa tomten på över 21 000 kvadratmeter som erbjuder möjligheter till djurhållning samt odling, så finns det alltid möjlighet att uppleva naturens skönhet på nära håll. Här kan du njuta av lugnet och harmonin i denna idylliska miljö. Det rymliga huset ger dig gott om utrymme att skapa ditt drömboende. Ge dig själv möjligheten att äga denna unika gård och upplev den ultimata kombinationen av komfort, skönhet och natur. Lapphagen 9211 väntar på att bli ditt nya hem - välkommen till ditt eget paradis!

  • Plus
  • Uteplats
Sågtorparvägen 9, Bollnäs, Bollnäs kommun

Sågtorparvägen 9

Villa
Bollnäs, Bollnäs kommun
795 000 kr
171 + 96 m²
7 rum
867 m² tomt

Denna rymliga villa erbjuder drygt 170 kvm boarea och därtill källarvåning samt dubbelgarage. Huset har stor potential att inreda efter eget tycke och smak. Under de senaste åren byttes fönster samt installerades solceller och luftvärmepump. Öppen planlösning i entréplan med luftiga ytor mellan kök och vardagsrum. Övervåningen är inredd med allrum samt tre sovrum. Badrum i samtliga tre plan gör det optimalt för den stora familjen. Ett familjevänligt hus mitt i en livfull by med mycket barnfamiljer. Nära till både förskola, och skola årskurs 1-6. Nära rekreationsområde så som slinga för gång/löpning. Gångavstånd till fin liten badplats vid Ljusnans strand. Goda bussförbindelser ett par stenkast från huset. Möjlighet till snabbt tillträde. Varmt välkommen!

Hedenvägen 82, Bollnäs, Bollnäs kommun

Hedenvägen 82

Villa
Bollnäs, Bollnäs kommun
1 895 000 kr
127 + 41 m²
4 rum
1 792 m² tomt

Nu finns det möjlighet att anmäla sig till visning på denna charmiga villa som bjuder på en trevlig kombination av välbevarade detaljer och moderna bekvämligheter. Med sina ljusa och luftiga rum skapar detta hem en inbjudande atmosfär som genomsyrar varje vrå. Kakelugnar samt vedspis är ett vackert tillskott till huset och ger en rustik känsla samtidigt som de sprider en varm och mysig atmosfär. Praktisk planlösning där samtliga sovrum är beläget på övre plan och entréplan som erbjuder ett rymligt allrum, kök och badrum. Den stora och lummiga tomten är som ett grönt paradis där det rymliga växthuset är pricken över i. Det naturnära läget ger också möjlighet till härliga promenader och utomhusaktiviteter för hela familjen. Varmt välkommen på visning!

Vallsänge 6436, Kilafors, Bollnäs kommun

Vallsänge 6436

Fritidshus
Kilafors, Bollnäs kommun
625 000 kr
46 m²
3 rum
437 m² tomt

Nu finns denna praktiska stuga med möjlighet att nyttja året runt till salu. Belägen i den omtyckta stugbyn Norrlandsporten i Vallsänge. Här bor du bekvämt med möjlighet att såväl ha båt som ta ett svalkande dopp i sjön Bergviken bara några stenkast från tomten. Huset har renoverats löpande de senaste åren och erbjuder en stor altan / trall i söderläge med plats för det stora sällskapet samt en vedeldad bastu. Området har gemensam V/A samt skötsel av väg ända fram till knuten vilket underlättar vistelsen även under vinterhalvåret. Härifrån är det endast 7 km in till centrala Kilafors med matbutiker, pizzerior och buss/tågstation. Varmt välkommen!

Järpvägen 13, Bollnäs, Bollnäs kommun

Järpvägen 13

Villa
Bollnäs, Bollnäs kommun
2 850 000 kr
104 m²
4 rum
1 011 m² tomt

Nu finns denna genomgående fräscha enplansvilla till salu. Belägen efter familjär gata med gångavstånd till skola och barnomsorg. Huset har genomgått stora renoveringar senaste åren med bl.a. nya fönster, ny brokvist och entrédörr, nytt kök, nya ytskikt, nytt badrum samt rymliga uteplatser i flera väderstreck. Boytan på 104 kvm är fördelade på 4 ROK och därtill en praktisk groventré in till rymlig tvättstuga. Vidbyggt garage med förråd som erbjuder praktisk förvaring. Garage på platta. Fiber finns installerat. Välkommen!

  • Uteplats
Åsenvägen 50, Bollnäs, Bollnäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Åsenvägen 50

Villa
Bollnäs, Bollnäs kommun
3 495 000 kr
156 m²
6 rum
1 288 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hus på Åsenvägen 50 i naturskön miljö! Här erbjuds en stor och välplanerad villa som genomsyras av ljus och rymd. Med sina generösa ytor och smarta planlösning är detta boendet perfekt för den stora familjen. Det varmbonade garaget med plats för två bilar är en praktisk del som gör vardagen smidigare. För den som gillar utomhuslivet finns uteplatser i form av den stora takade altanen samt det öppna trädäcket i söderläge. Perfekt för att njuta av härliga sommardagar. Tomtens storlek på 1288 kvadratmeter ger dessutom gott om utrymme för lek och avkoppling. Läget är barnvänligt och naturnära och samtidigt en kort cykeltur bort från centrum. Ett extra plus är det charmiga växthuset, perfekt för den gröna tummen som vill odla egna blommor och grönsaker. Den vattenburna värmen ger en behaglig inomhusmiljö och det trädäcket med spabadet är en lyxig detalj för den som vill koppla av och njuta av storslagna solnedgångar. Varmt välkommen till Åsenvägen 50!

Frivyvägen 14, Kilafors, Bollnäs kommun

Frivyvägen 14

Villa
Kilafors, Bollnäs kommun
780 000 kr
137 + 96 m²
6 rum
1 100 m² tomt

Välkommen till detta ljusa och luftiga hus med stor potential! Med en yta på 137 kvadratmeter erbjuder detta objekt gott om utrymme. Beläget på en hörntomt i natursköna Kilafors, erbjuder detta hus en trevlig uteplats där du kan njuta av många soltimmar. Med sin centrala placering har du allt du behöver inom räckhåll. I närområdet finns kommunikationer, mataffärer, skola och barnomsorg samt barnvänliga områden där de små kan leka och utforska. Ett garage finns också tillgängligt för din bekvämlighet. Även om huset behöver viss renovering, är denna fastighet en fantastisk möjlighet att skapa ett hem i din smak. Med en tomtarea på 1100 kvadratmeter finns gott om utrymme för trädgårdsprojekt eller utökade utrymmen. Tveka inte att ta chansen att förvandla denna bostad till något speciellt! Kontakta oss idag för att boka en visning på Frivyvägen 14 i Kilafors.

  • Plus
Bondegatan 11, Arbrå, Bollnäs kommun

Bondegatan 11

Villa
Arbrå, Bollnäs kommun
745 000 kr
90 + 46 m²
4 rum
1 321 m² tomt

Nu finns denna charmiga villa med ett centralt läge i Arbrå till salu. Huset är välskött och påkostat löpande under årens lopp. Underhållsfri och ekonomisk uppvärmning via bergvärme. Huset erbjuder kök, matrum, duschrum och vardagsrum i entréplan samt två sovrum och badrum på övervåningen. Därtill en stor och rymlig inglasad altan med insynsskyddat läge. Gäststuga med två rymliga sovrum, tvättstuga med dusch och WC. Rymlig trädgårdstomt med grönytor samt utrymme för odling i växthuset. Garage på platta Inom gångavstånd nås tåg och bussförbindelser samt mataffär och skola. Varmt välkommen att lämna intresse.

Gundbovägen 38, Bollnäs, Bollnäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gundbovägen 38

Villa
Bollnäs, Bollnäs kommun
1 595 000 kr
95 + 20 m²
4 rum
6 550 m² tomt

Nu finns det tillfälle att förvärva denna lantligt belägna fastighet med närhet till allt staden har att erbjuda! Tomten på cirka 6500 kvm är lummigt inbäddad och ger möjlighet till djurhållning. Härifrån nås all bekvämlighet i form av skola och barnomsorg, mataffär, allmänna kommunikationer mm inom promenadavstånd. Huset är välbevarat med delvis framtaget trägolv samt fungerande eldstäder. Boarea på 95kvm som är fördelade på 4 ROK. Därtill finns ekonomibyggnad med goda förvaringsmöjligheter och möjligheter till djurhållning samt en inredd friggebod. Varmt välkommen!

Orbaden 2051, Vallsta, Bollnäs kommun

Orbaden 2051

Fritidshus
Vallsta, Bollnäs kommun
2 395 000 kr
130 m²
4 rum
598 m² tomt

Nu finns detta rymliga fritidshus med villastandard till försäljning. Bostaden har genomgått total renovering under de senaste två åren där det mesta är nyrenoverat. Smakfullt gjort med bl.a. nya golv, "spottar" i taken samt genomgående ljusa ytskikt på väggar och tak. Huset rymmer 4 ROK och därtill ett rymligt badrum. Från den generösa altanen som sträcker sig längs hela husets baksida nås man av den storslagna och milsvidda utsikten över Älven Ljusnan och de blånande bergen i bakgrunden. Här ges även möjlighet att avnjuta ett avkopplande bastubad efter en dag i skidbacken eller långpromenaden i skogen i den fristående bastun på altanen. Huset säljs med tillhörande möbler och inventarie. Fiber är installerat. Några stenkast bort ligger Orbaden med sin välkänt fina badstrand samt Spa och restaurang. I direkt anslutning till fastigheten finns Orbadens äventyrspark med bl.a. höghöjdsbana och Zip climb. Ett par mil norrut finns Järvsö med sin alpina slalomanläggning på vintern och cykling på sommaren. Välkommen!

  • Uteplats
Långgatan 57, Alfta, Ovanåkers kommun

Långgatan 57

Övrigt
Alfta, Ovanåkers kommun
1 695 000 kr
912 m² tomt

Nu finns denna hyresfastighet centralt belägen mitt i Alfta till salu! Huset rymmer en lokal i markplan som hyrs ut till restaurangverksamhet i dagsläget. Därtill finns tre lägenheter (varav två på andra våningen). Huset har källarvåning samt en vindsvåning som ger utrymme för att ev. inreda ytterligare lägenheter. Fiber finns indraget till samtliga lägenheter och det finns inga vakanser. Bekväm uppvärmning via fjärrvärme. Varmt välkommen att höra av er för bokning av visning.

  • Plus
Polacksgatan 19B, Bollnäs, Bollnäs kommun

Polacksgatan 19B

Lägenhet
Bollnäs, Bollnäs kommun
285 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/3
2 254 kr/mån
8 636 kr/m²

Nu finns denna fräscha enrumslägenhet på första våningen till salu på Polacksgatan 19 B. De 33 kvadratmetrarna är smart nyttjade och erbjuder förutom den rymliga inglasad altanen även ett allrum med sovalkov, helkaklat duschrum samt ett arbetskök. Lägenheten är löpande renoverad och smakfullt inredd. God förvaring via garderob samt klädkammare intill sovalkoven. Inom ett par stenkast nås skola och barnomsorg, sporthall, tåg- och buss station mm. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Polacksgatan 17A, Bollnäs, Bollnäs kommun

Polacksgatan 17A

Lägenhet
Bollnäs, Bollnäs kommun
265 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/3
2 367 kr/mån
8 030 kr/m²

Nu finns denna fräscha enrumslägenhet med sovalkov till salu! Ytan på 33 kvm boarea är maximalt utnyttjad på bästa sätt med sovalkov, klädkammare, arbetskök och allrum. Utöver detta tillkommer den praktiska och inglasade balkongen i söderläge. Helkaklat duschrum med golvvärme och tvättmaskin. Här bor man centralt med gångavstånd till mataffär, skola och barnomsorg, sporthall och badhus. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 18