Mäklare Johanna Borg

Johanna Borg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Polacksgatan 13B, Bollnäs, Bollnäs kommun

Polacksgatan 13B

Lägenhet
Bollnäs, Bollnäs kommun
695 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2/3
4 240 kr/mån
8 176 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma bostadsrätt om 3 ROK i brf Björkhamre på Polacksgatan 13B i Bollnäs. Välplanerad och funktionell planlösning fördelad på 85 kvm som bl.a erbjuder ett helkaklat badrum med golvvärme, väl bevarat originalkök från 60-talet med tidstypiska detaljer och utbytta vitvaror, rymligt vardagsrum samt en trevligt inglasad balkong i soligt läge som under många av årets månader blir som ett extra rum! En extra bonus är den separat uthyrningsdelen med egen ingång, vilket ger dig möjlighet att få en extra inkomst eller använda det som en flexibel lösning för familjen. Läget är perfekt för pendlare eller den som vill ha nära till kommunikationer, med närhet till tåg- och busstation. För den sportintresserade finns det gott om möjligheter i området med närhet till både sport- och simhall samt en motionsslinga för den aktiva. Gångavstånd till centrum, skolor och förskolor! OBS! Bostaden säljs med friskrivningsklausul, tänk extra noga på undersökningsplikten! 3D-visning finns på hemsidan, där du kan få en bra bild av bostadens planlösning.

Kilbergsvägen 27D, Bollnäs, Bollnäs kommun

Kilbergsvägen 27D

Radhus
Bollnäs, Bollnäs kommun
1 250 000 kr
96 m²
4 rum
130 m² tomt

Välkommen till detta enkla och bekväma radhus beläget på omtyckta och familjära området Kilberg i Bollnäs. Med sina 96 kvadratmeter och två våningar erbjuder denna bostad fyra rum och kök. Här finns badrum och tre sovrum, samtliga är bekvämt och praktiskt placerade på samma våning. Fjärrvärme, internet/tv, kommunalt v/a och carport ingår i samfällighetsavgiften på 3040 kr/mån. Liten och lättskött tomt med uteplatser i både norr och söder vilket gör att du kan välja sol eller skugga. Bra förråd intill entrén som även kan göras om till gästrum/tonårsrum om det skulle önskas. Gångavstånd till skola & förskola, närhet till skog och natur med motionsslinga & älven Ljusnan, mataffär, busskommunikationer samt Höghammarhallen med sporthall och gym. Gå på 3D-visning redan nu, för att få en förhandskänsla av bostaden inför vanlig visning. Varmt välkomna till Kilbergsvägen 27D!

Tabbersbergsvägen 8, Kilafors, Bollnäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tabbersbergsvägen 8

Villa
Kilafors, Bollnäs kommun
795 000 kr
110 + 60 m²
4 rum
1 986 m² tomt

Välkommen till Tabbersbergsvägen 8 i Lilltjära strax utanför Kilafors! Beläget på en liten höjd med stor tomt och delvis sjöutsikt mot Bergviken i norr. Denna 1,5-plansvilla med källare erbjuder 110 kvm fördelade på 4 ROK med två inredda alkover. Husets äldre interiör är väl omhändertaget och med ett visst renoveringsbehov så får du chansen att sätta din egen prägel på varje hörn av bostaden. Gångavstånd till badplats i Bergviken och busshållplats (linje 70 mot Bollnäs). In till samhället Kilafors med skola, tågstation och matbutiker är det endast 3-4 km vilket är 15 minuter med cykel och 5 minuter med bil. Varmt välkommen på visning!

Storsveden 134, Alfta, Ovanåkers kommun
  • Fre 26 apr kl 16:00

Storsveden 134

Villa
Alfta, Ovanåkers kommun
1 095 000 kr
99 + 20 m²
3 rum
1 173 m² tomt

Denna lilla praktiska villa från 1944 med äldre stil erbjuder ett trivsamt och naturnära boende på Storsveden. Med en stor tomt på hela 1173 m² finns det gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och lek. Det lilla huset, med en yta på 99 hemtrevliga kvadratmeter fördelat i 1,5-plan erbjuder tre rum och kök, varav två sovrum. Här finns även en källare som ger bra med förvaringsmöjligheter, samt en rymlig tvättstuga med potential. Allt detta värms bekvämt och ekonomiskt upp via bergvärme från 2018! Utöver bostadshuset finns även ett uthus med två förråd och ett mindre garage, perfekt för förvaring av t ex trädgårdsredskap, moped/fyrhjuling eller cyklar. Storsveden är beläget strax utanför Alfta och härifrån fås närhet till skog och natur med motionsslinga och längdskidspår, älven Voxnan med badplats och bra kommunikationer med busshållplats på gångavstånd. Ca 1-2 km från tomten finns även matbutiker, apotek, hälsocentral, flera förskolor och skola F-9. Med andra ord de flesta bekvämligheter som behövs i vardagen! Varmt välkommen till Storsveden 134! Ta gärna en titt redan nu via vår 3D-visning som finns på hemsidan.

  • Plus
Mörtsjön 232, Edsbyn, Ovanåkers kommun
Mörtsjön 232, Edsbyn, Ovanåkers kommun, bild 2
Mörtsjön 232, Edsbyn, Ovanåkers kommun, bild 3

Mörtsjön 232

Villa
Edsbyn, Ovanåkers kommun
2 995 000 kr
115 m²
4 rum
2 187 m² tomt

Nu finns det unika tillfället att förvärva denna fastighet som ger dig möjlighet till att bo och leva precis intill vattnet! Här erbjuds en fin villa i ett plan om 4 ROK, fördelat på 115 välskötta kvadratmeter med ett isolerat dubbelgarage i direkt anslutning till huset. Den om somrarna grönskande trädgårdstomten ligger med ett sjönära läge intill Mörtsjön där du kan nyttja en liten privat sandstrand och din egna brygga, perfekt för för dig som gillar fiske och båtliv! Här finns flera olika uteplatser i såväl soligt söderläge som svalkande skugga i norr, välj det som passar dig bäst! På den 2187 kvm stora tomten finns ett bra uthus med gott om förvaringsutrymmen och möjlighet till att inreda gästrum. Trädgården är skött med omsorg och är en grönskande oas som inger lugn och ro. Den inbjuder till utomhusliv på ett sätt som kan glädja såväl trädgårdsentusiaster som de som söker en plats för avkoppling. 15-20 minuters bilfärd från fastigheten finns det familjära och trivsamma samhället Edsbyn som erbjuder de flesta bekvämligheter som behövs i vardagen. Här finns även närhet till flera olika skoterleder och den populära turistorten Järvsö som erbjuder skid och-cykelanläggningar, endast 4 mil bort. För dig som gillar skidåkning på tvären finns längdparadiset Harsagården endast 20 minuter bort. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information samt bokning av visning. Varmt välkommen till Mörtsjön 232!

  • Premium
Bäckstigen 9, Edsbyn, Ovanåkers kommun

Bäckstigen 9

Lägenhet
Edsbyn, Ovanåkers kommun
595 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/3
3 941 kr/mån
9 297 kr/m²

Välkommen till Bäckstigen 9 i centrala Edsbyn! Här erbjuds en trivsam och välskött bostadsrätt om 2 rum och kök fördelat på 64 kvadratmeter på andra våningen. Med ett centralt läge har du nära till allt du behöver och endast ett stenkast bort finns grönområdet Öjeparken med lekplats och en liten enkel badplats intill ån. Perfekt för en skön utomhusdag eller lek för de minsta. Föreningen RBF: Söderhus nr 1 är välskött med en stabil ekonomi, vilket ger en trygghet för dig som boende. Här finns även möjlighet för dig med gröna fingrar att hyra en bit mark från grannfastigheten (kommunen) för att odla. 3D-visning finns att ta del av på hemsidan, för att på en bra känsla för planlösningen. Varmt välkommen hem!

Bäckstigen 11, Edsbyn, Ovanåkers kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bäckstigen 11

Lägenhet
Edsbyn, Ovanåkers kommun
650 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/3
4 598 kr/mån
8 667 kr/m²

Nu finns chansen att bli ägare till denna lägenhet om 3 rum och kök fördelat på 75 välplanerade kvadratmeter med ett utmärkt läge i Edsbyn. Här finns bl.a. närhet till Öjeparkens lekplats och grönområde, matbutiker, restauranger och busshållplats. Bostadsrätten är belägen på andra våningen i den välskötta och stabila Riksbyggen föreningen Söderhus nr 1. Bra planlösning med kök i retrostil, badrum och en gästtoalett, två sovrum med generösa ytor och ett vardagsrum med balkong som ger möjlighet till soliga förmiddagar utomhus. Här finns goda möjligheter till att skapa ditt drömhem i en trevlig miljö. Välkommen till Bäckstigen 11! OBS! Ta en titt på lägenheten och dess planlösning redan nu, via vår 3D-visning som finns på hemsidan.

Hälsingegatan 56, Arbrå, Bollnäs kommun

Hälsingegatan 56

Villa
Arbrå, Bollnäs kommun
695 000 kr
92 + 9 m²
4 rum
1 394 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma hem beläget på en stor och om somrarna grönskande tomt i Arbrå. Här finns ett kallgarage med gott om förvaringsutrymme och plats för hobbyprojekt. Bostaden är hemtrevlig och inbjudande med en viss torpkänsla! En härlig liten glasveranda i nordväst erbjuder avkoppling i skugga och för dig som vill ha sol finns en mindre uteplats intill garaget i rakt söderläge. Nästan alla husets rum är fördelade på entréplanet, förutom ett sovrum som finns uppe på den oinredda vinden. Där det också finns möjlighet inreda och skapa fler rum efter behov. Här bor du på en hörntomt längs med en villagata på bekvämt avstånd till de centralaste delarna av Arbrå med service och kommunikationer genom t ex tåg/buss-station, matbutik, skola och hälsocentral. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka en visning av Hälsingegatan 56. Ta även en titt på vår 3D-visning som finns på hemsidan, för att få en bra känsla av huset och dess planlösning.

Läroverksgatan 43A, Gärdet, Bollnäs kommun

Läroverksgatan 43A

Lägenhet
Gärdet, Bollnäs kommun
240 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/3
2 744 kr/mån
7 059 kr/m²

Välkommen till denna bostadsrätt belägen på första våningen i brf Vallmon med adress Läroverksgatan 43A på Gärdet i Bollnäs. Denna lägenhet erbjuder dig som köpare möjlighet att sätta din personliga prägel och skapa ditt egna drömboende på 34 kvm. Närhet till kommunikationer och service, vilket gör det enkelt att ta sig till och från bostaden. Området präglas av en mångkulturell atmosfär, vilket ger en bra mix av kulturer och traditioner. Här finns det något för alla! 3D-visning finns på hemsidan! Varmt välkommen att ta en titt!

Bessbackavägen 9, Edsbyn, Ovanåkers kommun

Bessbackavägen 9

Övrigt
Edsbyn, Ovanåkers kommun
1 350 000 kr
901 m² tomt

Mindre hyresfastighet med tre lägenheter belägen med ett centralt läge i Edsbyn längs med Bessbackavägen. Byggnaden består av två plan med rymlig källare i suterräng och inrymmer två lägenheter på plan 1, fördelade på 2 ROK samt 3 ROK. På övervåningen finns en stor lägenhet om 4 ROK som sträcker sig över hela våningsplanet. Bekväm uppvärmning via fjärrvärme, egen fiber och el finns till varje lägenhet. Huset har nya 3-glas fönster på tre av fyra sidor (resterande fönster finns) samt att fasaden även på dessa sidor är tilläggsisolerad och försedd med träpanel. Lägenheten om 3 ROK har delvis nya ytskikt, renoverat kök och badrum. Lägenheten om 2 ROK är uthyrd med hyresintäkter på 3100 kr/ månad. Resterande två lägenheter är vakanta! Observera att fastigheten säljs med friskrivningsklausul! Besiktningsprotokoll från Anticimex finns hos ansvarig fastighetsmäklare. Varmt välkommen till Bessbackavägen 9 i Edsbyn, med gångavstånd till de flesta bekvämligheter som behövs i vardagen!

  • Plus
Sågvägen 6, Vallsta, Bollnäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sågvägen 6

Villa
Vallsta, Bollnäs kommun
715 000 kr
94 + 54 m²
5 rum
1 235 m² tomt

Här erbjuds ett funkishus i trä från 1936 med två våningar och källare fördelat på 94+54 kvm. Huset inrymmer 5 ROK varav 3 sovrum + flertalet hallar samt en källare som ger extra förvaringsutrymme. Flera av rummen är yteffektiva och har fina ljusinsläpp från fönster i olika vädersträck. Husets alla sovrum har under de senaste två åren fått nya ytskikt och år 2022 totalrenoverades badrummet. Fiber finns indraget! Från trädgårdstomten med mestadels gräsmatta som ger perfekt utrymme för lek, fås utsikt mot järnvägen och det gamla sågverket i öster, samt fina vyer över en åker i söder. Gångavstånd till matbutik, bensinmack, skola/förskola samt buss och tågstation. Härifrån kan du ta cykel-och gångvägen ända fram till Orbaden Spa & Resort som är beläget endast några minuter bort, med sin egen unika sandstrand: Hälsinglands Riviera. 3 mil bort finns även vinter/sommar turistorten Järvsö med fina slalombackar och cykelleder. Varmt välkommen till Sågvägen 6, Vallsta! 3D-visning finns på hemsidan.

Apoteksgatan 8B, Bollnäs Centralt, Bollnäs kommun

Apoteksgatan 8B

Lägenhet
Bollnäs Centralt, Bollnäs kommun
495 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/3
1 951 kr/mån
13 750 kr/m²

Här erbjuds ett praktiskt boende på första våningen i brf Blomstergården, beläget i Bollnäs centrum. Bostaden inrymmer 1 ROK fördelat på 36 m² med högt i tak och härligt ljusinsläpp, samt utsikt mot föreningens innergård och parkering. Rymligt fullt utrustat kök och ett praktiskt inrett rum med loftsäng, vilket gör att du får plats med både både soffa och arbetshörna. Bra med förvaringsmöjligheter då det ingår hela tre st förråd, varav ett på vinden och två källaren. Utmärkt boende för den studerande, som första bostad eller som övernattningslägenhet då du bor ett stenkast från tåg & busstation. Gångavstånd till de flesta bekvämligheter som behövs i vardagen. Varmt välkommen till Apoteksgatan 8B! Ta gärna en titt redan nu via vår 3D-visning som finns på hemsidan.

Trädgårdsgatan 6, Alfta, Ovanåkers kommun

Trädgårdsgatan 6

Villa
Alfta, Ovanåkers kommun
1 495 000 kr
101 + 102 m²
4 rum
1 119 m² tomt

På familjevänliga Trädgårdsgatan som är centralt belägen i Alfta, endast ett stenkast från förskola och grönområden hittas denna villa i ett plan med källare. Bostaden har 4 ROK varav 3 sovrum fördelat på 101 m² och en lika stor inredd källare om 102 m² som inrymmer hela tre st extra rum, tvättstuga, dusch, wc och pannrum med luft/vatten-värmepump från 2019. Huset har sedan år 2015 genomgått flera omfattande renoveringar, så som nya 3-glasfönster, nytt svart plåttak i tegelprofil, helkaklat dusch & toalettrum och nya ytskikt i husets alla rum. Stor och lättskött trädgårdstomt om 1119 m² med växthus, altan under tak och ett fristående garage. Närhet till bl.a. lek och- badplatser, blomsteraffär, skola/förskolor och matbutiker. 3D-visning finns att tillgå på hemsidan. Varmt välkommen!

  • Uteplats
Gärdesgatan 16A, Gärdet, Bollnäs kommun

Gärdesgatan 16A

Lägenhet
Gärdet, Bollnäs kommun
745 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/3
3 907 kr/mån
10 797 kr/m²

Trivsam bostadsrättslägenhet om 3 ROK fördelat på 69 välplanerade kvadratmeter i HSB:s brf Hamre. Bostaden har under de senaste åren fått nya ljusa och stilrena ytskikt i lägenhetens alla rum, samt ett renoverat badrum från 2020. Till lägenheten hör även en mindre balkong i öster med morgonsol, ett vindsförråd samt ett matkällarförråd. Möjlighet finns även till att hyra en källarlokal av föreningen för 500 kr/ månad inkl el. Här bor du på området Gärdet som är centralt beläget med gångavstånd till mataffär, sport/simhall, skola och Bollnäs centrum med bl.a flera restauranger och butiker. Välkommen till Gärdesgatan 16A! Kika in på vår hemsida för att få en förhandskänsla av bostaden och dess planlösning via 3D-visning.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 14