Mäklare Johanna Borg

Johanna Borg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Voxsätter 9623, Bollnäs, Bollnäs kommun

Voxsätter 9623

Fritidshus
Bollnäs, Bollnäs kommun
1 100 000 kr
77 m²
2 rum
1 875 m² tomt

Välkommen till "Talludden" och detta fritidshus med enkel standard beläget på en unik sjötomt bara några meter ifrån sjön Varpen- en del av älven Ljusnan som rinner igenom Hälsingland. Här kan du njuta av det bästa av två världar - lugnet i naturen och samtidigt ha närheten till både stad och grönområden. Ta bilen eller varför inte båten in till stan och utforska Bollnäs centrum eller ge dig ut på promenad ute på Lågnäs grönområde som även erbjuder lekplats, camping och restauranger. Fritidshuset som har en del renoveringsbehov erbjuder en yta på ca 77 kvm fördelat på två rum och ett enkelt kök. Huset är i två plan och entrén nås via trapp som leder upp till en altan med fantastiskt sjöutsikt. Husets markplan består till största delen av oinredda rum som används som förrådsutrymmen. El finns, vatten och avlopp saknas! Rymlig naturtomt om 1875 kvm med bl.a liljekonvaljer, nedklippta rosenbuskar och lingonris, samt ett lusthus med behov av lite kärlek och omtanke. Detta fritidshus är perfekt för dig som vill ta en paus från vardagen för att vara nära sjön och naturen, samtidigt som du har bekvämligheter inom räckhåll. Missa inte chansen att få ett eget paradis vid sjön Varpen- Även om det kan komma att krävas snickarbyxor, hammare och en hel del tålamod!

  • Plus
Lillhagavägen 2, Övre Brånan-Bollnäs, Bollnäs kommun

Lillhagavägen 2

Villa
Övre Brånan-Bollnäs, Bollnäs kommun
1 195 000 kr
113 + 36 m²
4 rum
2 443 m² tomt

Välkommen till Lillhagavägen 2 - en hemtrevlig villa i 1,5 plan på en stor hörntomt belägen på Övre Brånan i Bollnäs. Grönskande och välskött trädgård som bjuder in till trädgårdsarbete, umgänge och lek. Tomten erbjuder många soltimmar för den som önskar det, samt att den är belägen på en lugn och familjär gata med gångavstånd till lekplats. Huset som uppfördes år 1927 har en del renoveringsbehov, vilket ger dig möjlighet att skapa ditt eget drömhem med personlig touch. Boarea om 113 kvm fördelat på 4 ROK varav 3 sovrum (ett mindre som passar perfekt som barnrum) samt en mindre oinredd källare. På tomten finns även ett uthus med bl.a förråd, snickarbod och en enklare liten garagelänga där cykeln eller gräsklipparen får plats. Närhet till busskommunikationer, hälsocentral och sjukhus samt förskola, skola och gymnasium. Varmt välkommen på visning!  3D:visning finnas på hemsidan, för dig som vill få en förhandstitt redan nu!

  • Plus
  • Uteplats
Östra Galvsjön 210 & 212, Alfta/Arbrå, Bollnäs kommun

Östra Galvsjön 210 & 212

Fritidshus
Alfta/Arbrå, Bollnäs kommun
2 750 000 kr
85 m²
4 rum
5 000 m² tomt

Välkommen till denna naturnära pärla vid Galvsjöns strandlinje! Här erbjuds inte ett, utan två hus på en stor tomt omgärdad av skog och natur. Med en egen sandstrand och sjöutsikt från båda bostadsbyggnaderna kan du njuta av sommarens soliga dagar och fantastiska solnedgångar varje kväll. Det första huset som är en f.d direktörsvilla till det gamla sågverket i Galven har en bostadsyta på 85 kvm och erbjuder 4 ROK fördelat på 1,5-plan för dig att inreda efter dina önskemål. Det andra huset är en stuga i ett plan om 3 ROK, även den med en boyta om 85 kvm belägen med utsikt mot sjön ifrån stora härliga fönsterpartier och en trivsamt inglasad altan. Husen är fullt möblerade och i köpet ingår inventarier och lösöre. Dusch och tvätt finns i friggeboden som är belägen närmast sjön med en öppen altan i direkt anslutning. Vatten, el och avlopp finns i båda bostadsbyggnaderna (ej avlopp i friggebod). På den generösa tomten om 5000 kvm finns även ett uthus, redskapsbod, dass och en mindre byggnad vid vattnet som var tänkt att bli en bastu (ej färdigställd). Här finns gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter, lek, gemenskap och avslappning. Missa inte chansen att förvärva denna unika fritidshus-fastighet i Galven. Varmt välkommen till Östra Galvsjön 210 & 212!

Trädgårdsgatan 6, Alfta, Ovanåkers kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Trädgårdsgatan 6

Villa
Alfta, Ovanåkers kommun
1 495 000 kr
101 + 102 m²
4 rum
1 119 m² tomt

På familjevänliga Trädgårdsgatan som är centralt belägen i Alfta, endast ett stenkast från förskola och grönområden hittas denna villa i ett plan med källare. Bostaden har 4 ROK varav 3 sovrum fördelat på 101 m² och en lika stor inredd källare om 102 m² som inrymmer hela tre st extra rum, tvättstuga, dusch, wc och pannrum med luft/vatten-värmepump från 2019. Huset har sedan år 2015 genomgått flera omfattande renoveringar, så som nya 3-glasfönster, nytt svart plåttak i tegelprofil, helkaklat dusch & toalettrum och nya ytskikt i husets alla rum. Stor och lättskött trädgårdstomt om 1119 m² med växthus, altan under tak och ett fristående garage. Närhet till bl.a. lek och- badplatser, blomsteraffär, skola/förskolor och matbutiker. 3D-visning finns att tillgå på hemsidan. Varmt välkommen!

  • Uteplats
Gammel-Homna 321, Edsbyn, Ovanåkers kommun
  • Ons 7 aug kl 14:30

Gammel-Homna 321

Fritidshus
Edsbyn, Ovanåkers kommun
750 000 kr
43 m²
3 rum
1 155 m² tomt

Välkommen till Gammel-Homna och detta fritidshus beläget med en strandnära tomt intill ån som rinner till Västa Homnatjärn och endast några hundra meter till älven Voxnan. Här kan du njuta av närheten till naturen och dess tystnad. Strax utanför tomten finns en liten enkel badplats intill ån där möjlighet till att ha en mindre roddbåt finns. Stugan är välplanerad och erbjuder på sina 43 m² ett allrum med öppen planlösning till ett ljust och renoverat kök, två sovrum och ett mindre tvättrum. Trevlig altan under tak i rakt söderläge, vilket ger sol från morgon till kväll- perfekt för ljumma sommarkvällar. På tomten finns också ett charmigt uthus i timmer, som för närvarande används som förråd men har potential att omvandlas till ett extra sommarrum med sovplatser. Utöver detta finns även en mindre timrad lada, samt ett nyare utedass. Ta en titt redan nu via 3D-visningen som finns på hemsidan. Varmt välkommen till din blivande sommarstuge-dröm!

  • Plus
Viken 534, Alfta, Ovanåkers kommun
  • Tor 1 aug kl 11:00

Viken 534

Fritidshus
Alfta, Ovanåkers kommun
595 000 kr
50 m²
3 rum
1 245 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma sommartorp beläget i Viken strax utanför den lilla byn Alfta i Hälsingland. Med sin gammaldags charm och lantliga atmosfär är detta ett perfekt ställe att koppla av och njuta av naturen. Huset, med sin klassiska röda färg och vita knutar, har renoverats invändigt med varsam hand för att behålla sin autentiska karaktär. Från den sluttande tomten i söderläge erbjuds utsikt över riksväg 301, omkringliggande åkrar och sjön Viksjön i bakgrunden. Här kan du njuta av trädgården som får sol hela dagen, odla och plantera eller bara slappna av i det nybyggda lusthuset. På tomten som är 1245 kvm stor finns även flera andra byggnader som ger dig extra utrymme och möjligheter. Uthus med vedbod, redskapsbod, förvaring och tvättrum. Här finns ett badkar, ett fint egentillverkat tvättställ och en fritidshus-toalett. Observera att fastigheten saknar avlopp och endast har sommarvatten. Ytterligare förrådsutrymmen inkluderar en timrad lada med gott om plats för förvaring samt ett gammalt utedass intill. Detta klassiska sommartorp erbjuder en unik möjlighet att uppleva den lantliga idyllen samtidigt som du har bekvämligheter och moderna faciliteter inom räckhåll. Perfekt för dig utan bil då busshållplats längs med linje 100 finns med gångavstånd och in till Alfta är det endast ca 5 km, vilket gör att du enkelt kan ta cykeln till matbutiken. Varmt välkommen till Viken 534- ditt nästa smultronställe!

  • Plus
Stationsvägen 3, Vallsta, Bollnäs kommun

Stationsvägen 3

Villa
Vallsta, Bollnäs kommun
425 000 kr
112 m²
6 rum
591 m² tomt

Välkommen till denna centralt belägna villa på Stationsvägen 3 i Vallsta. Här erbjuds en rymlig bostad om 6 ROK varav några genomgångsrum, perfekt för den som önskar mycket utrymme och många rum. Med en yta på 112 kvadratmeter finns här gott om plats att trivas på, vare sig du väljer att bo i huset permanent eller nyttja det som fritidshus med året om standard! Tomtarean uppgår till totalt 591 kvm och består av två fastigheter, Bollnäs Hov 9:2 samt Bollnäs Hov 9:35 som båda ingår i köpet. Här finns även ett enklare plåtbeklätt garage/förråd om cirka 24 kvm med som byggdes år 2022 av nuvarande ägare. Bostaden är strategiskt placerad nära både buss och tågstation, vilket gör det till ett perfekt pendlarläge. Dessutom finns det skola (åk F-6), förskola, matbutik och bensinstation inom bekvämt gångavstånd, vilket underlättar vardagens ärenden. Endast 5 minuters bilfärd bort finns även Orbaden, Hälsinglands Riviera. Fortsätter du 3 mil till kommer du till den lilla turistorten Järvsö med skid- och cykelanläggning. Varmt välkommen att gå på visning redan nu via vår 3D-visning som finns på hemsidan!

Ängsgatan 3, Edsbyn, Ovanåkers kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ängsgatan 3

Villa
Edsbyn, Ovanåkers kommun
1 395 000 kr
103 + 103 m²
4 rum
876 m² tomt

Villa på omtyckta och familjära Barnängen i Edsbyn. Boytan är fördelad på ett plan om 103 kvm som erbjuder 4 ROK varav 3 sovrum, samt kök och badrum från 2007. Möjligheten att inreda vinden ger potential för fler rum och extra utrymme, där du kan skapa en personlig miljö enligt dina behov. Här är det förberett med bl.a rördragningar för värmesystem och en bra trapp upp. Den rymliga källaren som under de senaste åren målats om erbjuder allrum, dusch, tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen där ytan kan anpassas efter behov. Trädgårdstomten bjuder på flera soltimmar och här finns också en stor inglasad altan. För den bilintresserade finns både garage med smörjgrop och en carport intill. Dessutom är fjärrvärme installerat för att ge bekväm och energieffektiv uppvärmning. Centralt läge i Edsbyn med gångavstånd till de flesta bekvämligheter som behövs i vardagen. Så som busshållplats, skola/förskola/gymnasium samt olika affärer & matbutiker. Välkommen till Ängsgatan 3 - ta gärna en titt redan nu via 3D-visningen som finns på hemsidan!

Polacksgatan 13B, Bollnäs, Bollnäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Polacksgatan 13B

Lägenhet
Bollnäs, Bollnäs kommun
595 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2/3
4 240 kr/mån
7 000 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma bostadsrätt om 3 ROK i brf Björkhamre på Polacksgatan 13B i Bollnäs. Välplanerad och funktionell planlösning fördelad på 85 kvm som bl.a erbjuder ett helkaklat badrum med golvvärme, väl bevarat originalkök från 60-talet med tidstypiska detaljer och utbytta vitvaror, rymligt vardagsrum samt en trevligt inglasad balkong i soligt läge som under många av årets månader blir som ett extra rum! En extra bonus är den separat uthyrningsdelen med egen ingång, vilket ger dig möjlighet att få en extra inkomst eller använda det som en flexibel lösning för familjen. Läget är perfekt för pendlare eller den som vill ha nära till kommunikationer, med närhet till tåg- och busstation. För den sportintresserade finns det gott om möjligheter i området med närhet till både sport- och simhall samt en motionsslinga för den aktiva. Gångavstånd till centrum, skolor och förskolor! OBS! Bostaden säljs med friskrivningsklausul, tänk extra noga på undersökningsplikten! 3D-visning finns på hemsidan, där du kan få en bra bild av bostadens planlösning.

Kilbergsvägen 27D, Bollnäs, Bollnäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kilbergsvägen 27D

Radhus
Bollnäs, Bollnäs kommun
1 150 000 kr
96 m²
4 rum
130 m² tomt

Välkommen till detta enkla och bekväma radhus beläget på omtyckta och familjära området Kilberg i Bollnäs. Med sina 96 kvadratmeter och två våningar erbjuder denna bostad fyra rum och kök. Här finns badrum och tre sovrum, samtliga är bekvämt och praktiskt placerade på samma våning. Fjärrvärme, internet/tv, kommunalt v/a och carport ingår i samfällighetsavgiften på 3040 kr/mån. Liten och lättskött tomt med uteplatser i både norr och söder vilket gör att du kan välja sol eller skugga. Bra förråd intill entrén som även kan göras om till gästrum/tonårsrum om det skulle önskas. Gångavstånd till skola & förskola, närhet till skog och natur med motionsslinga & älven Ljusnan, mataffär, busskommunikationer samt Höghammarhallen med sporthall och gym. Gå på 3D-visning redan nu, för att få en förhandskänsla av bostaden inför vanlig visning. Varmt välkomna till Kilbergsvägen 27D!

Storsveden 134, Alfta, Ovanåkers kommun

Storsveden 134

Villa
Alfta, Ovanåkers kommun
995 000 kr
99 + 20 m²
3 rum
1 173 m² tomt

Denna lilla praktiska villa från 1944 med äldre stil erbjuder ett trivsamt och naturnära boende på Storsveden. Med en stor tomt på hela 1173 m² finns det gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och lek. Det lilla huset, med en yta på 99 hemtrevliga kvadratmeter fördelat i 1,5-plan erbjuder tre rum och kök, varav två sovrum. Här finns även en källare som ger bra med förvaringsmöjligheter, samt en rymlig tvättstuga med potential. Allt detta värms bekvämt och ekonomiskt upp via bergvärme från 2018! Utöver bostadshuset finns även ett uthus med två förråd och ett mindre garage, perfekt för förvaring av t ex trädgårdsredskap, moped/fyrhjuling eller cyklar. Storsveden är beläget strax utanför Alfta och härifrån fås närhet till skog och natur med motionsslinga och längdskidspår, älven Voxnan med badplats och bra kommunikationer med busshållplats på gångavstånd. Ca 1-2 km från tomten finns även matbutiker, apotek, hälsocentral, flera förskolor och skola F-9. Med andra ord de flesta bekvämligheter som behövs i vardagen! Varmt välkommen till Storsveden 134! Ta gärna en titt redan nu via vår 3D-visning som finns på hemsidan.

  • Plus
Bäckstigen 9, Edsbyn, Ovanåkers kommun

Bäckstigen 9

Lägenhet
Edsbyn, Ovanåkers kommun
595 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/3
3 941 kr/mån
9 297 kr/m²

Välkommen till Bäckstigen 9 i centrala Edsbyn! Här erbjuds en trivsam och välskött bostadsrätt om 2 rum och kök fördelat på 64 kvadratmeter på andra våningen. Med ett centralt läge har du nära till allt du behöver och endast ett stenkast bort finns grönområdet Öjeparken med lekplats och en liten enkel badplats intill ån. Perfekt för en skön utomhusdag eller lek för de minsta. Föreningen RBF: Söderhus nr 1 är välskött med en stabil ekonomi, vilket ger en trygghet för dig som boende. Här finns även möjlighet för dig med gröna fingrar att hyra en bit mark från grannfastigheten (kommunen) för att odla. 3D-visning finns att ta del av på hemsidan, för att på en bra känsla för planlösningen. Varmt välkommen hem!

Bäckstigen 11, Edsbyn, Ovanåkers kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bäckstigen 11

Lägenhet
Edsbyn, Ovanåkers kommun
650 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/3
4 598 kr/mån
8 667 kr/m²

Nu finns chansen att bli ägare till denna lägenhet om 3 rum och kök fördelat på 75 välplanerade kvadratmeter med ett utmärkt läge i Edsbyn. Här finns bl.a. närhet till Öjeparkens lekplats och grönområde, matbutiker, restauranger och busshållplats. Bostadsrätten är belägen på andra våningen i den välskötta och stabila Riksbyggen föreningen Söderhus nr 1. Bra planlösning med kök i retrostil, badrum och en gästtoalett, två sovrum med generösa ytor och ett vardagsrum med balkong som ger möjlighet till soliga förmiddagar utomhus. Här finns goda möjligheter till att skapa ditt drömhem i en trevlig miljö. Välkommen till Bäckstigen 11! OBS! Ta en titt på lägenheten och dess planlösning redan nu, via vår 3D-visning som finns på hemsidan.

Hälsingegatan 56, Arbrå, Bollnäs kommun

Hälsingegatan 56

Villa
Arbrå, Bollnäs kommun
695 000 kr
92 + 9 m²
4 rum
1 394 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma hem beläget på en stor och om somrarna grönskande tomt i Arbrå. Här finns ett kallgarage med gott om förvaringsutrymme och plats för hobbyprojekt. Bostaden är hemtrevlig och inbjudande med en viss torpkänsla! En härlig liten glasveranda i nordväst erbjuder avkoppling i skugga och för dig som vill ha sol finns en mindre uteplats intill garaget i rakt söderläge. Nästan alla husets rum är fördelade på entréplanet, förutom ett sovrum som finns uppe på den oinredda vinden. Där det också finns möjlighet inreda och skapa fler rum efter behov. Här bor du på en hörntomt längs med en villagata på bekvämt avstånd till de centralaste delarna av Arbrå med service och kommunikationer genom t ex tåg/buss-station, matbutik, skola och hälsocentral. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka en visning av Hälsingegatan 56. Ta även en titt på vår 3D-visning som finns på hemsidan, för att få en bra känsla av huset och dess planlösning.

Läroverksgatan 43A, Gärdet, Bollnäs kommun

Läroverksgatan 43A

Lägenhet
Gärdet, Bollnäs kommun
220 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/3
2 744 kr/mån
6 471 kr/m²

Välkommen till denna bostadsrätt belägen på första våningen i brf Vallmon med adress Läroverksgatan 43A på Gärdet i Bollnäs. Denna lägenhet erbjuder dig som köpare möjlighet att sätta din personliga prägel och skapa ditt egna drömboende på 34 kvm. Närhet till kommunikationer och service, vilket gör det enkelt att ta sig till och från bostaden. Området präglas av en mångkulturell atmosfär, vilket ger en bra mix av kulturer och traditioner. Här finns det något för alla! 3D-visning finns på hemsidan! Varmt välkommen att ta en titt!

Apoteksgatan 8B, Bollnäs Centralt, Bollnäs kommun

Apoteksgatan 8B

Lägenhet
Bollnäs Centralt, Bollnäs kommun
495 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/3
1 951 kr/mån
13 750 kr/m²

Här erbjuds ett praktiskt boende på första våningen i brf Blomstergården, beläget i Bollnäs centrum. Bostaden inrymmer 1 ROK fördelat på 36 m² med högt i tak och härligt ljusinsläpp, samt utsikt mot föreningens innergård och parkering. Rymligt fullt utrustat kök och ett praktiskt inrett rum med loftsäng, vilket gör att du får plats med både både soffa och arbetshörna. Bra med förvaringsmöjligheter då det ingår hela tre st förråd, varav ett på vinden och två källaren. Utmärkt boende för den studerande, som första bostad eller som övernattningslägenhet då du bor ett stenkast från tåg & busstation. Gångavstånd till de flesta bekvämligheter som behövs i vardagen. Varmt välkommen till Apoteksgatan 8B! Ta gärna en titt redan nu via vår 3D-visning som finns på hemsidan.

Gärdesgatan 16A, Gärdet, Bollnäs kommun

Gärdesgatan 16A

Lägenhet
Gärdet, Bollnäs kommun
745 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/3
3 907 kr/mån
10 797 kr/m²

Trivsam bostadsrättslägenhet om 3 ROK fördelat på 69 välplanerade kvadratmeter i HSB:s brf Hamre. Bostaden har under de senaste åren fått nya ljusa och stilrena ytskikt i lägenhetens alla rum, samt ett renoverat badrum från 2020. Till lägenheten hör även en mindre balkong i öster med morgonsol, ett vindsförråd samt ett matkällarförråd. Möjlighet finns även till att hyra en källarlokal av föreningen för 500 kr/ månad inkl el. Här bor du på området Gärdet som är centralt beläget med gångavstånd till mataffär, sport/simhall, skola och Bollnäs centrum med bl.a flera restauranger och butiker. Välkommen till Gärdesgatan 16A! Kika in på vår hemsida för att få en förhandskänsla av bostaden och dess planlösning via 3D-visning.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 17