Rosbacken 37

Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun Se på karta

8 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
130 m²
Biarea
156 m²
Tomtarea
669 m²
Byggår
1971
Driftkostnad
52 045 kr/år

VÄLKOMMEN TILL ROSBACKEN 37.

Välkommen till denna fantastiska familjevilla i fyra halvplan från 1971 på en lugn och trivsam gata i trevliga Hässelby. Villan har en mycket social och trivsam disponering vilket gör den väldigt hemtrevlig, huset har under dom senaste åren blivit varsamt renoverad. Rymden och möjligheten att få till fler sovrum utöver dom 6 som idag finns är verkligen en styrka. Här har man även en separat uthyrningsdel för tonårsbarnen eller för familjen som vill få in en extra slant och i princip bo kostnadsfritt. Man har även ett stort vidbyggt garage.

Från huset har man bara ett par minuters promenad ner till Mälarens glittrande vatten och Hässelbys allmänna bad som är en oupptäckt pärla för många, denna badplats är verkligen värd ett besök under de varma sommarmånaderna för ett svalkande bad eller ta en promenad runt Riddersviks herrgård och det omgivande naturreservatet och upplev finns fina promenadstråk genom mysiga lövskogar och små härliga vikar.
Villan ligger på en sluttning vilket ger en magisk utsikt över dalen samtidigt som man har mycket lite insyn från grannarna. Detta är verkligen ett hus som måste upplevas på plats.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Vällingby

Kontakta mäklaren

Fredrik Jakobsson

Svenska Mäklarhuset Vällingby
Mäklare Fredrik Jakobsson, Svenska Mäklarhuset Vällingby
0739-82 81 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.