Svenska Mäklarhuset Vällingby

Svenska Mäklarhuset Vällingby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Carl Barks väg 13B, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
 • Sön 11 jun kl 11:30
Carl Barks väg 13B, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 2
Carl Barks väg 13B, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 3

Carl Barks väg 13B

Villa
Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby

3 395 000 kr

116 m²

5 rum

135 m² tomt

Varför betala dyrt för andras renoveringar? Här finns chansen att skapa ett eget drömboende i populära kvarteret Farulv. Det solgula parhuset med eget garage ligger centralt beläget i Bromsten, stenkast från Bromstensskolan och nära bussar till pendeltåg och t-bana. På snabbt gångavstånd finns Bromstens mysiga centrum med mataffär, service och restauranger. Garaget ligger utanför huset, här finns ytterligare en p-plats framför garaget. Entréplanet inrymmer badrum, tvättstuga, stort kök och vardagsrum med utgång till en uteplats i södervänt läge. Gott om förvaring i förråd och garderober. Övre plan inrymmer 3 bra sovrum i varierande storlekar, allrum samt badrum. Huset är invändigt i originalskick med renoveringsbehov, taket är omlagt 2014, krypgrunden utan anmärkning på besiktningen, därtill är porten till garaget utbytt 2018. FTX-ventilation är installerat men aggregatet är troligtvis i behov av utbyte. Huset värms med elpanna till vattenburet system vilket möjliggör installation av exempelvis en energieffektiv luft/vatten värmepump.

 • Premium
Brunflogatan 43, Vällingby - Råcksta, Stockholms kommun
 • Sön 11 jun kl 12:30
Brunflogatan 43, Vällingby - Råcksta, Stockholms kommun, bild 2
Brunflogatan 43, Vällingby - Råcksta, Stockholms kommun, bild 3

Brunflogatan 43

Villa
Vällingby - Råcksta, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby

6 495 000 kr

59 m²

6 rum

527 m² tomt

Välskött 50-talsvilla i populära Råcksta. Här bor man med närhet till t-bana och fullt centrumutbud i Vällingby, men samtidigt på en grönskande plan trädgårdstomt med knotiga äppelträd och en altan placerad i soldränkt läge. Här får familjen plats i ett hus som du inte behöver renovera utan det är bara att flytta in och njuta! Huset ligger bra till i området med endast tio minuters gångavstånd till Vällingby Centrum resp Råcksta t-bana. Här kommer barnen att trivas när de växer upp. Härlig tomt att leka på, gångavstånd till dagis, skola, lekplatser och fotbollsplan. Bra buss och t-banekommunikationer när de ska börja på gymnasieskola. När de är i den åldern att de vill ta hem kompisar så lämpar sig undervåningen utmärkt. Där kan de umgås utan att störa de vuxna på övervåningen. För er vuxna fungerar huset också mycket bra. Ni lever mycket av er tid på övervåningen, där kök, vardagsrum/matsalsdel och altan bildar en härlig enhet. Vår och sommar tillbringar ni mycket tid ute på altanen, där ni kan grilla och sola. På övervåningen finns det idag ett sovrum med möjlighet för två om man önskar det. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Västergöksvägen 85, Vällingby - Nälsta, Stockholms kommun
 • Idag kl 12:00
Västergöksvägen 85, Vällingby - Nälsta, Stockholms kommun, bild 2
Västergöksvägen 85, Vällingby - Nälsta, Stockholms kommun, bild 3

Västergöksvägen 85

Radhus
Vällingby - Nälsta, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby

4 895 000 kr

113 m²

6 rum

230 m² tomt

Mysigt 60-talsradhus i omtyckta Nälsta, en snabb promenad från populära Starboparken och Nälstabadet. Den omedelbara närheten till skola, förskola och snabba kommunikationer till både pendeltåg och t-bana gör detta till det perfekta boendet för barnfamiljen. Här bor man med garage intill huset samt plats för ytterligare bil. Entréplanet inrymmer kök med utrymme för både matplats och umgängesdel invid. Härifrån nås den södervända uteplatsen i fritt läge mot allmänning. Huset inrymmer totalt 4 sovrum varav 3 på övre plan. Bland många kostsamma renoveringar kan nämnas; omläggning av tak, badrumsrenovering, stambyte i huset samt i radhuslängan, installation av 3-glas fönster samt installation av FTX-aggregat för ventilationen. Utöver bra förvaring i garderober finns ett stort förråd i anslutning till tvättstugan samt garaget. Därtill finns en rymlig vind med gott om förvaringsutrymme.

 • Premium
Kärrgränd 5, Vällingby - Kälvesta, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 17:30
Kärrgränd 5, Vällingby - Kälvesta, Stockholms kommun, bild 2
Kärrgränd 5, Vällingby - Kälvesta, Stockholms kommun, bild 3

Kärrgränd 5

Radhus
Vällingby - Kälvesta, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby

4 695 000 kr

116 m²

6 rum

154 m² tomt

VÄLKOMMEN TILL KÄRRGRÄND 5. Varmt välkommen till detta fantastiska radhus i engelsk stil. Huset har en mycket social och trivsam disponering vilket gör det väldigt hemtrevligt. Detta radhus erbjuder tack vare ingången till källarvåningen en möjlighet för uthyrning om man önskar det, vilket kommer göra att du på så sätt i princip kan bo gratis! På uteplatsen man kan njuta av solens värme från tidig eftermiddag till sen kväll, vilket gör det till den perfekta platsen att sitta och ta igen sig efter en lång dag på jobbet eller njuta av sommarens grillmiddagar med nära och kära. Kälvesta är barnfamiljernas favorit, här bor du nära till skolor och förskolor utan att passera trafikerade vägar. I närheten finns även 2 mataffärer och snabba busskommunikationer till både pendeltåg och t-bana. Ett enkelt och bekymmerslöst boende i högsta klass. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Borgarfjordsgatan 21A, Kista, Stockholms kommun

Borgarfjordsgatan 21A

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby

2 595 000 kr

52 m²

2 rum

3 165 kr/mån

49 904 kr/m²

- Låg avgift. - Korta metrar till både t-bana och Kista Galleria. - Insynsfritt. - Oslagbar terrass högst upp i byggnaden. Här bor du granne med Kista Galleria och deras generösa öppettider 10-21 året runt. I Kista Galleria hittar du både shopping, matbutiker, bio, 8st gym och mycket mer som kan önskas. Utöver närheten till gallerian har du även t-banan runt hörnet som tar dig in till city på 17 minuter. Bosätter du dig på Borgarfjordsgatan 21A har du också närheten till fridfulla grönområden, där både Järvafältet och Ursviks naturreservat finns i gångavstånd. I takt med att staden växer planeras Tvärbanan byggas ut med en Kistagren, som sträcker sig från Norra Ulvsunda i Bromma vidare till Kista och ansluter till Helenelund i Sollentuna.

 • Hiss
Nickelgränd 4, Vällingby - Råcksta, Stockholms kommun

Nickelgränd 4

Lägenhet
Vällingby - Råcksta, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby

2 795 000 kr

75 m²

3 rum

3 517 kr/mån

37 267 kr/m²

Lägenhet med ett genomgående gott skick där alla ytskikt nyligen blivit renoverade. Stora fönsterpartier i två väderstreck som ger dig ett gott ljusinsläpp. Parkettgolv genomgående i hela lägenheten som möter vitmålade väggar. Nu har du chansen att förvärva en 3 rummare på omtyckta Nickelgränd. Här bor du en kort promenad från Råcksta T-bana, där gröna linjen tar dig innanför tullarna på 16 minuter. Närliggande grönområden och promenadstråk. En cykeltur på endast 5 minuter tar dig till Kanaanbadet, mycket välbesökt på varma sommardagar- där kan du svalka dig i Mälaren.

 • Balkong
 • Hiss
Skattegårdsvägen 61, 4 tr, Vällingby Centrum, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 18:30

Skattegårdsvägen 61, 4 tr

Lägenhet
Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby

3 300 000 kr

89,4 m²

4 rum

5 631 kr/mån

36 913 kr/m²

Högst upp på Skattegårdsvägen 61 med härlig utsikt från den inglasade balkongen i sydväst. Perfekt boende för er +55, här bor ni bekvämt och rymligt i en fyrarummare med fina, stora sociala ytor. Lägenheten inrymmer 2 sovrum i varierande storlek, separat matsal samt ett härligt vardagsrum med stora fönsterpartier. Härifrån når du den inglasade balkongen i sydväst. Förvaring utgör inget problem med klädkammare, flertalet garderober samt separat källarförråd. Föreningen är stabil och har sedan byggåret aldrig ändrat sina avgifter. Här finns lediga p-platser och föreningen har övernattningslägenhet, gemensamhetslokal, mindre gym samt god gemenskap och mycket umgänge grannar emellan för de som önskar. På Skattegårdsvägen bor man på bekvämt promenadavstånd till Vällingby centrum. Även lokalbussen Vällingby-Flexen finns nära tillhanda. Den påkostade utomhusmiljön är en flitigt utnyttjad av föreningens medlemmar, bla Terrassen där man gärna samlas för en gemensam fikastund eller någon av de festligheter som anordnas sommartid. Som medlem i föreningen antas den som fyllt 55 år, om sambor/makar förvärvar lägenheten räcker det med att en fyllt 55 år.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Bennebolsgatan 22, Spånga-Solhem, Stockholms kommun

Bennebolsgatan 22

Lägenhet
Spånga-Solhem, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby

2 850 000 kr

68 m²

3 rum

4 808 kr/mån

41 912 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING. Välplanerad och stilren lägenhet med rymlig balkong. Spånga Centrum ligger några promenadminuter bort, här finns utöver 2 välsorterade mataffärer även en genuin fiskaffär, egen charkuteributik samt Spånga Konditori som drivs av årets bagare 2015 Gabriel di Grado - många kulinariska upplevelser att vänta med andra ord. Beslutar man sig för att ta fredags-AW:n på hemmaplan kan den med fördel avnjutas på Caledonian Inn - en pub i brittisk stil med stort ölsortiment och god mat på menyn. Brf Liv är en familjär förening som har en engagerad styrelse samt en god gemenskap grannar emellan.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Mörsilsgatan 8, Vällingby Centrum, Stockholms kommun

Mörsilsgatan 8

Lägenhet
Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby

1 495 000 kr

29 m²

1 rum

2 372 kr/mån

51 552 kr/m²

Här har ni ett boende i perfekt läge med närhet till både centrum och natur. Lägenheten, som ligger högst upp i huset, har en fantastisk utsikt i västerläge över områdets grönskande omgivningar. Ljusflödet i lägenheten är verkligen något att skryta med tack vare de stora fönstren. Den här lägenheten måste upplevas på plats. Vi ses på visning!

Visar alla 9