Svenska Mäklarhuset Vällingby

Svenska Mäklarhuset Vällingby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Dalkärrsleden 126A, Vällingby - Nälsta, Stockholms kommun
Dalkärrsleden 126A, Vällingby - Nälsta, Stockholms kommun, bild 2
Dalkärrsleden 126A, Vällingby - Nälsta, Stockholms kommun, bild 3

Dalkärrsleden 126A

Radhus
Vällingby - Nälsta, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby
3 795 000 kr
107 m²
5 rum
4 711 kr/mån
35 467 kr/m²

Vitputsat radhus nybyggt 2010 med intilliggande p-plats i förening om totalt 4 bostäder fördelat på 2 huskroppar. Det sluttande innertaket på övre plan mäter hela 3,25 m i den högsta delen. Här bor man på yteffektiva 107 kvm som inrymmer 3-4 sovrum, kök och vardagsrum i en härlig, social planlösning samt med dubbla duschrum. Vattenburen golvvärme på bägge våningsplanen ger bra komfort, sänker driftskostnaden samt underlättar möbleringen. Fastigheten är C-klassad i energideklarationen vilket kan ge möjlighet till grönt bolån och rabatt på bolåneräntan. Något som kännetecknar huset är det rika ljusinsläppet som sker genom flertaliga fönstren med låg bröstning samt fönsten ned mot golvet som vetter mot den stora altanen. 3 sovrum samt allrum finns på övre plan. Här finns även ett badrum med väl tilltagen tvättavdelning, praktiskt beläget intill sovrummen istället för längst bort längst ned som brukligt annars. Läget är optimalt för barnfamiljen, en kort promenad från förskola, skola och med snabba busskommunikationer till t-banans gröna linje i Vällingby eller pendeltåget i Spånga.

 • Premium
 • Uteplats
Skogängsvägen 31D, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Skogängsvägen 31D, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 2
Skogängsvägen 31D, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 3

Skogängsvägen 31D

Lägenhet
Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby
4 095 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1/9
6 023 kr/mån
45 500 kr/m²

Välkommen till denna stora och nyproducerade 4a i hjärtat av nya Bromstensstaden. Här erbjuds man allt man kan önska sig så som en stor balkong i sydost, stora sociala ytor och tre väl tilltagna sovrum. I denna lägenhet har man verkligen inte sparat in på något allt från vitvaror till golv håller absolut högsta klass. Här har du en lägenhet att verkligen trivas i. Läget är oslagbart med närhet till kommunikationer och en helt ny Coop-butik bara ett stenkast bort. Det här är en bostad som sticker ut, både vad gäller stil och funktion. Så se till att inte missa chansen att bli ägare till denna bostadsrätt.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Mäster Davids gränd 22, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
 • Idag kl 12:00
Mäster Davids gränd 22, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Mäster Davids gränd 22, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Mäster Davids gränd 22

Radhus
Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby
4 875 000 kr
165 + 20 m²
7 rum
366 m² tomt

Välkommen till detta stora renoverade parhus på fyra plan med sex sovrum. Hörntomt med lugnt fritt läge på återvändsgata. Renoverat kök med öppen planlösning mot vardagsrum med utgång till en stor solig terrass med högt fritt läge. Altan på entrésidan intill carport samt en altan på baksidan under den stora terrassen. Två helkaklade renoverade duschrum somt bastu. Renoverad fin tvättstuga. Fem till sex sovrum om vindsrummet räknas. Ett stort parhus som bara måste ses!

 • Premium
Råcksta Gårdsväg 23, 4tr, Vällingby - Råcksta, Stockholms kommun
 • Idag kl 12:00
Råcksta Gårdsväg 23, 4tr, Vällingby - Råcksta, Stockholms kommun, bild 2
Råcksta Gårdsväg 23, 4tr, Vällingby - Råcksta, Stockholms kommun, bild 3

Råcksta Gårdsväg 23, 4tr

Lägenhet
Vällingby - Råcksta, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby
3 495 000 kr
86 m²
4 rum
vån 4/13
5 428 kr/mån
40 640 kr/m²

Välplanerad 4a om 86 kvm med fin utsikt över innergården, denna fyrarummare från 2011 lämnar inget övrigt att önska. Genomgående ekparkett, moderna färgval, fräscht och fullutrustat Vedumkök samt badrum med tvättavdelning och separat toalett. Rummen är generösa i sin storlek och hela lägenheten präglas av ett påtagligt ljusinsläpp med stora fönster, delvis med låg bröstning. Balkongen är stor och möblerbar, dessutom med sol större delen av dagen och ger ytterligare ett rum till lägenheten under en stor del av året.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Erik tegels väg 11, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
 • Idag kl 13:00

Erik tegels väg 11

Lägenhet
Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby
1 795 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 136 kr/mån
25 827 kr/m²

Nu finns chansen att flytta in i en av Bromstens mest populära föreningar. Här erbjuds en trivsam och välplanerad trerummare med fin utsikt och med kvadratmeterna på rätt ställe. 2 bra och rymliga sovrum, vardagsrum med utgång till balkong i söderläge, funktionellt kök samt fräscht, stambytt badrum. Därtill en stabil, lågt belånad förening med välskötta fastigheter. Läget är bra med snabba busskommunikationer till både t-bana och pendeltåg. Bromsten är ett mysigt område med blandad bebyggelse i form av flerbostadshus och villor. Servicen i närområdet är god med välsorterad mataffär, restauranger och annan service. Nybyggda Bromstensstaden ligger i närheten och kommer att erbjuda än mer servicetillfällen. Lägenheten erbjuder bra förvaring i klädkammare, inbyggda garderober samt i källarförråd och matkällare.

 • Plus
 • Balkong
Skogängsvägen 31A, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Skogängsvägen 31A, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 2
Skogängsvägen 31A, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 3

Skogängsvägen 31A

Lägenhet
Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby
3 995 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/5
6 578 kr/mån
39 167 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem på Skogängsvägen i Spånga! Denna exklusiva lägenhet är helt nyproducerad och redo för inflyttning den 16 Augusti 2024. Med en yta på 102 kvadratmeter erbjuder den generösa utrymmen och en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för optimalt flöde. Här får du ett modernt och exklusivt boende där du kan styra det mesta med bara din röst eller mobil. Tänk dig att komma hem och säga "ljusen på" eller "spela min favoritlåt" - det är möjligt här. Hörnlägenheten ger dig extra ljusinsläpp och en fin utsikt från balkongen. Läget är oslagbart med närhet till kommunikationer och en helt ny Coop-butik bara ett stenkast bort. Att bo på första våningen innebär bekvämt tillträde utan att behöva trassla med trappor eller hissar. Det här är en bostad som sticker ut, både vad gäller stil och funktion. Så se till att inte missa chansen att bli ägare till denna bostadsrätt.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Mörsilsgatan 32, Vällingby Centrum, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Mörsilsgatan 32, Vällingby Centrum, Stockholms kommun, bild 2
Mörsilsgatan 32, Vällingby Centrum, Stockholms kommun, bild 3

Mörsilsgatan 32

Lägenhet
Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby
1 495 000 kr
34 m²
1 rum
2 024 kr/mån
43 971 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerade 1:a om 34 kvm i hjärtat av Vällingby. Lägenheten erbjuder allt man kan önska sig så som ett mycket ljust och luftigt allrumrum som erbjuder gott om plats för både matplats, soffgrupp och säng samt ett toppmodernt badrum med tvättmaskin. Från lägenheten har man även alla bekvämligheter så som kommunikationer och service inom ett par minuters promenadavstånd. Allt detta gör lägenheten helt enkelt till ett perfekt första boendet. Varmt välkommen på visning.

 • Premium
Sjöhällsstigen 32, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
Sjöhällsstigen 32, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Sjöhällsstigen 32, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Sjöhällsstigen 32

Villa
Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby
9 500 000 kr
157 + 12 m²
5 rum
603 m² tomt

Sjöhällsstigen tillhör de mest populära adresserna i Södra Villastaden, här bor du med härlig sjöutsikt och kan följa årstidernas växling över Mälaren. Huset ligger privat och högt beläget med dubbla södervända altaner och en mysig trädgård med en privat gårdskänsla. Entréplanet med vackert vitbetsat trägolv i original är genomgående på våningsplanet. Här finns ett rymligt, välplanerat och påkostat kök som ansluter till vardagsrummet och den största altanen i sydväst. Härutöver finns ett bra sovrum, WC samt en rymlig hall med gott om förvaring. Nedre planet disponerades om 2017 då man även bilade bort den gamla betongplattan för att gjuta en ny platta med underliggande isolering i våtrummen. Suterrängplan inrymmer 3 bra sovrum, varav ett med egen utgång. Här finns dessutom 2 duschrum, tvättstuga samt en rymlig klädkammare. Huset har under de senare åren genomgått ett flertal kostsamma renoveringar såsom installation av luft/vattenvärmepump, installation av mekaniskt ventilerat golv på suterrängplan, nyrenoverade våtrum samt genomgående underhåll på hela fastigheten. Från fastigheten nås fina klippbad längs med Mälarens strand, badstränder såsom Allmänna badet och Strandbadet. Den populära Villastadsskolan ligger på behändigt gångavstånd, därtill finns flera förskolor att välja på i närområdet.

 • Premium
Astrakangatan 82, Hässelby - Lövsta allé, Stockholms kommun
Astrakangatan 82, Hässelby - Lövsta allé, Stockholms kommun, bild 2
Astrakangatan 82, Hässelby - Lövsta allé, Stockholms kommun, bild 3

Astrakangatan 82

Lägenhet
Hässelby - Lövsta allé, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby
1 995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/3
6 469 kr/mån
24 036 kr/m²

Gavellägenhet med optimalt läge såväl för barnfamiljen som seniorparet. Fönster i tre väderstreck ger ett rikligt ljusinsläpp, burspråket och de stora öppna ytorna är ytterligare plus i kanten. Inglasad balkong om ca 12 kvm - här finns gott om utrymme för matbord och sittgrupp. Inglasningen förlänger säsongen väsentligt. 2 rymliga sovrum mot den lugna innergården samt helkaklat badrum med tvättmaskin. Välskött förening med engagerad styrelse, föreningen har bl.a. investerat i solceller på husens tak. Gångavstånd till t-bana och bussar till Vällingby/Spånga runt knuten. Fastigheten är C-klassad i energideklarationen vilket kan ge möjlighet till grönt bolån och rabatt på bolåneräntan.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vidholmsbackarna 10, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Vidholmsbackarna 10, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Vidholmsbackarna 10, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Vidholmsbackarna 10

Villa
Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby
5 795 000 kr
155 + 28 m²
7 rum
420 m² tomt

På Vidholmsbackarna 10 kan du tryggt släppa ut barnen på bilfri gata. Här lockar ett boende med en stor portion Bullerbykänsla i ett litet villasamhälle om 9 fastigheter. Totalytan om 183 kvm inrymmer det mesta du kan önska dig, totalt finns 5 rymliga sovrum. Gillestugan ligger på oljudsmässigt betryggande avstånd i sutterängdelen. Mellanplanet med sina fantastiska umgängesytor får betraktas som husets hjärta. Här ligger kök och ett mycket rymligt vardagsrum. Mälaren lockar med blått blänk bakom trädkronorna i denna lummiga del av Villastaden. Från köket nås trädäcket i soligt västerläge. Gaveltomten är uppvuxen och lummig med flera "rum" där du kan hitta din plats oavsett du letar sol eller svalkande skugga. Fastigheten är i ett gott skick med nyligen utbytta fönster samt ommålad fasad. Därtill fräscha våtrutrymmen, trivsamt kök med nyare vitvaror. Grundmuren omdränerades på 90-talet, då satte man även in mekaniskt ventilerade golv i källaren.

 • Premium
Skogängsvägen 31A, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Skogängsvägen 31A, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 2
Skogängsvägen 31A, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 3

Skogängsvägen 31A

Lägenhet
Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby
3 195 000 kr
75 m²
3 rum
vån 5/5
5 235 kr/mån
42 600 kr/m²

Nyproducerad lägenhet med tillträde 2024-06-28. Stor och välplanerad 3:a med högkvalitativa tillval samt en stor soldränkt balkong i härligt västerläge, lägenheten erbjuder ett härligt ljusflöde tack vare fönstren placerade i två väderstreck. Denna underbara 3a om hela 75 kvm erbjuder ett bekvämt boende med absolut högsta standard, vad sägs om två stora sovrum en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett påkostat och toppmodernt badrum. I området planeras också en stor coop butik som kommer ligga bara ett stenkast bort vilket kommer underlätta vardagen enormt mycket. Här är det bara att flytta in och trivas.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Tallåsvägen 19D, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun

Tallåsvägen 19D

Lägenhet
Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby
1 790 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/2
3 900 kr/mån
31 964 kr/m²

Sällan skådat tillfälle att flytta in i en fräsch och välplanerad tvårummare i Bromstens mysiga villakvarter. Föreningen Kronhjorten ligger inbäddad bland villorna och här bor man i en gemytlig förening med 5 lägenheter, tillgång till egen p-plats och en trivsam gemensam gård med grillplats och lusthus. Lägenheten präglas av ljusa materialval - tillsammans med fönster i tre väderstreck får man en ljus lägenhet med en rymlig känsla. Hallen är generös i sin storlek och rymmer gott om utrymme för avhängning och separat möblemang om så önskas. Kök med modern utrustning och utrymme för matplats. Sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring i garderober längs ena väggen. Vardagsrum med gott om plats för soffa, mediamöblemang och matbord. Härifrån nås den mysiga balkongen i soligt sydvästläge. Kaklat badrum med klinkergolv, tvättpelare och golvvärme.

 • Plus
 • Balkong
Lövkojsgränd 13, Hässelby Villastad, Stockholms kommun

Lövkojsgränd 13

Lägenhet
Hässelby Villastad, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby
4 300 000 kr
114 m²
5 rum
5 940 kr/mån
37 719 kr/m²

Bostaden har två balkonger och välplanerade kvm i populära Brf Lillys Kvarter som är omgiven av grönområden. En bit ifrån huset ligger Åkermyntans centrum med livsmedelsbutiker och restauranger och Riddersvik Herrgård med strandpromenad. Huset har Modern arkitektur med fasad i trä och bostaden är välplanerad med flera sovrum, kök i öppen social planlösning mot vardagsrummet, två badrum och två balkonger, en i söderläge om 15 kvm och en norrläge om 11 kvm. På innergården framför balkongen i söderläge finns lekytor och grillplats. Brf Lillys kvarter ligger nära Riddersvik Herrgård med strandpromenad och grönskande omgivning, badplatser och promenadstråk efter Mälarens strand, motionsspår med ute gym och 9-håls golfbana. I området finns Hässelby Villastadskolan och flera förskolor, bland annat förskola Junibacken och förskolan Vårbrodden. I Åkermyntans Centrum finns butiker med paketutlämning, bibliotek, apotek, Capio vårdcentral, tandläkare och restauranger. Fördelaktig planlösning med avskilda luftiga rum och stora fönster ut mot den välskötta innergården med lekplats. Bostaden har 3 separata sovrum, ett extra rum med utgång ut mot balkongen i norrläge som disponeras som barnrum och vardagsrum med utsikt ut mot föreningens innergård i öppen social planlösning mot köket med stilren inredning. Bostaden har två badrum, varav ett är större med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har två balkonger, en som vetter ut mot föreningens välskötta innergård och har trätrall och plats för sittgrupper och blomsterarrangemang, och en som ligger i svalt norrläge och vetter ut mot grönt promenadstråk från baksidan av fastigheten. På innergården finns cykelparkering. Det finns 89 parkeringsplatser i garaget varav 10 är med eluttag, 2 Mc-parkeringar och 5 handikapplatser och stora utrymmen för cykelparkering. I föreningen finns sopkärl för matavfall och det som inte går att återvinnas. Planerat naturreservat är Kyrkhamn. Projektet Lillys kvarter blev tillsammans med arkitekterna utvalda till Wan Awards i London och vann en utmärkelse i Munchen på Iconic Awards.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 13