Mäklare Fredrik Jakobsson

Fredrik Jakobsson

Om mig

Jag heter Fredrik Jakobsson och är franchisetagare samt registrerad fastighetsmäklare på Svenska Mäklarhuset i Vällingby/Hässelby/Spånga. Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2012 och sedan dess haft Västerort som min arbetsplats. Jag har själv valt att bosätta mig i Västerort något som ger mig en mycket god lokalkännedom och känsla för området jag förmedlar bostäder i, vilket mina kunder i sin tur självklart drar stor nytta av. Som fastighetsmäklare är jag engagerad och lyhörd och detta

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kanngjutargränd 26, Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Kanngjutargränd 26, Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun, bild 2
Kanngjutargränd 26, Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun, bild 3

Kanngjutargränd 26

Lägenhet
Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby
1 825 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/4
3 769 kr/mån
37 245 kr/m²

Upptäck denna välplanerade tvårummare med myskänsla och utsikt över Grimsta skogens friluftsområde Belägen i en byggnad från 2006, som präglas av högkvalitativa material och en elegant finish, erbjuder denna lägenhet ett fantastiskt läge för dig som värdesätter natur och komfort. När du kliver in i vardagsrummet möts du omedelbart av en vidsträckt utsikt genom generösa fönsterpartier, vilket samspelar vackert med den öppna planlösningen som skapar en luftig och välkomnande känsla. Sovrummet är rymligt nog för en dubbelsäng och tilläggsinredning, vilket gör det till en idealisk tillflyktsort för vila och avkoppling. Från vardagsrummet öppnar sig dörrarna till en rymlig balkong i söderläge, där du kan njuta av solen och utsikten. Denna lägenhet är det perfekta valet för dig som söker ett bekymmersfritt boende med omedelbar närhet till både storslagen natur och stadsbekvämligheter. Välkommen på visning och ta steget närmare att göra detta till ditt nya drömhem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skogängsvägen 31A, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Skogängsvägen 31A, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 2
Skogängsvägen 31A, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 3

Skogängsvägen 31A

Lägenhet
Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby
3 195 000 kr
75 m²
3 rum
vån 5/5
5 235 kr/mån
42 600 kr/m²

Nyproducerad lägenhet med tillträde 2024-06-28. Stor och välplanerad 3:a med högkvalitativa tillval samt en stor soldränkt balkong i härligt västerläge, lägenheten erbjuder ett härligt ljusflöde tack vare fönstren placerade i två väderstreck. Denna underbara 3a om hela 75 kvm erbjuder ett bekvämt boende med absolut högsta standard, vad sägs om två stora sovrum en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett påkostat och toppmodernt badrum. I området planeras också en stor coop butik som kommer ligga bara ett stenkast bort vilket kommer underlätta vardagen enormt mycket. Här är det bara att flytta in och trivas.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skogängsvägen 31D, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Skogängsvägen 31D, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 2
Skogängsvägen 31D, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 3

Skogängsvägen 31D

Lägenhet
Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby
4 095 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1/9
6 023 kr/mån
45 500 kr/m²

Välkommen till denna stora och nyproducerade 4a i hjärtat av nya Bromstensstaden. Här erbjuds man allt man kan önska sig så som en stor balkong i sydost, stora sociala ytor och tre väl tilltagna sovrum. I denna lägenhet har man verkligen inte sparat in på något allt från vitvaror till golv håller absolut högsta klass. Här har du en lägenhet att verkligen trivas i. Läget är oslagbart med närhet till kommunikationer och en helt ny Coop-butik bara ett stenkast bort. Det här är en bostad som sticker ut, både vad gäller stil och funktion. Så se till att inte missa chansen att bli ägare till denna bostadsrätt.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skogängsvägen 31A, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Skogängsvägen 31A, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 2
Skogängsvägen 31A, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 3

Skogängsvägen 31A

Lägenhet
Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby
4 195 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/5
6 578 kr/mån
41 127 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem på Skogängsvägen i Spånga! Denna exklusiva lägenhet är helt nyproducerad och redo för inflyttning den 16 Augusti 2024. Med en yta på 102 kvadratmeter erbjuder den generösa utrymmen och en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för optimalt flöde. Här får du ett modernt och exklusivt boende där du kan styra det mesta med bara din röst eller mobil. Tänk dig att komma hem och säga "ljusen på" eller "spela min favoritlåt" - det är möjligt här. Hörnlägenheten ger dig extra ljusinsläpp och en fin utsikt från balkongen. Läget är oslagbart med närhet till kommunikationer och en helt ny Coop-butik bara ett stenkast bort. Att bo på första våningen innebär bekvämt tillträde utan att behöva trassla med trappor eller hissar. Det här är en bostad som sticker ut, både vad gäller stil och funktion. Så se till att inte missa chansen att bli ägare till denna bostadsrätt.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mörsilsgatan 32, Vällingby Centrum, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Mörsilsgatan 32, Vällingby Centrum, Stockholms kommun, bild 2
Mörsilsgatan 32, Vällingby Centrum, Stockholms kommun, bild 3

Mörsilsgatan 32

Lägenhet
Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby
1 595 000 kr
34 m²
1 rum
2 024 kr/mån
46 912 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerade 1:a om 34 kvm i hjärtat av Vällingby. Lägenheten erbjuder allt man kan önska sig så som ett mycket ljust och luftigt allrumrum som erbjuder gott om plats för både matplats, soffgrupp och säng samt ett toppmodernt badrum med tvättmaskin. Från lägenheten har man även alla bekvämligheter så som kommunikationer och service inom ett par minuters promenadavstånd. Allt detta gör lägenheten helt enkelt till ett perfekt första boendet. Varmt välkommen på visning.

  • Premium
Lövkojsgränd 13, Hässelby Villastad, Stockholms kommun

Lövkojsgränd 13

Lägenhet
Hässelby Villastad, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby
4 300 000 kr
114 m²
5 rum
5 940 kr/mån
37 719 kr/m²

Bostaden har två balkonger och välplanerade kvm i populära Brf Lillys Kvarter som är omgiven av grönområden. En bit ifrån huset ligger Åkermyntans centrum med livsmedelsbutiker och restauranger och Riddersvik Herrgård med strandpromenad. Huset har Modern arkitektur med fasad i trä och bostaden är välplanerad med flera sovrum, kök i öppen social planlösning mot vardagsrummet, två badrum och två balkonger, en i söderläge om 15 kvm och en norrläge om 11 kvm. På innergården framför balkongen i söderläge finns lekytor och grillplats. Brf Lillys kvarter ligger nära Riddersvik Herrgård med strandpromenad och grönskande omgivning, badplatser och promenadstråk efter Mälarens strand, motionsspår med ute gym och 9-håls golfbana. I området finns Hässelby Villastadskolan och flera förskolor, bland annat förskola Junibacken och förskolan Vårbrodden. I Åkermyntans Centrum finns butiker med paketutlämning, bibliotek, apotek, Capio vårdcentral, tandläkare och restauranger. Fördelaktig planlösning med avskilda luftiga rum och stora fönster ut mot den välskötta innergården med lekplats. Bostaden har 3 separata sovrum, ett extra rum med utgång ut mot balkongen i norrläge som disponeras som barnrum och vardagsrum med utsikt ut mot föreningens innergård i öppen social planlösning mot köket med stilren inredning. Bostaden har två badrum, varav ett är större med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har två balkonger, en som vetter ut mot föreningens välskötta innergård och har trätrall och plats för sittgrupper och blomsterarrangemang, och en som ligger i svalt norrläge och vetter ut mot grönt promenadstråk från baksidan av fastigheten. På innergården finns cykelparkering. Det finns 89 parkeringsplatser i garaget varav 10 är med eluttag, 2 Mc-parkeringar och 5 handikapplatser och stora utrymmen för cykelparkering. I föreningen finns sopkärl för matavfall och det som inte går att återvinnas. Planerat naturreservat är Kyrkhamn. Projektet Lillys kvarter blev tillsammans med arkitekterna utvalda till Wan Awards i London och vann en utmärkelse i Munchen på Iconic Awards.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6