Mäklare Fredrik Jakobsson

Fredrik Jakobsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vittangigatan 7, Vällingby Centrum, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 3 dec kl 12:30
Vittangigatan 7, Vällingby Centrum, Stockholms kommun, bild 2
Vittangigatan 7, Vällingby Centrum, Stockholms kommun, bild 3

Vittangigatan 7

Lägenhet
Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby
2 195 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
3 817 kr/mån
37 845 kr/m²

Välkommen till denna omsorgsfullt och träffsäkert renoverade pärla om 58 kvm. Lägenheten erbjuder allt man som köpare kan önska sig, här finns en soldränkt balkong i rakt söderläge med fin utsikt över grönskande närområden, stora sällskapsytor och ett rymligt och helt nyrenoverat kök. Om man önskar skulle man kunna dela av sovrummet och på så sätt skapa en mini 3a. Här har du helt enkelt en lägenhet att verkligen trivas i.

 • Premium
 • Balkong
Härjedalsgatan 108, Vällingby Centrum, Stockholms kommun
 • Sön 3 dec kl 13:15
Härjedalsgatan 108, Vällingby Centrum, Stockholms kommun, bild 2
Härjedalsgatan 108, Vällingby Centrum, Stockholms kommun, bild 3

Härjedalsgatan 108

Lägenhet
Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby
2 795 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/4
5 228 kr/mån
30 380 kr/m²

Varmt välkommen till denna underbara etagelägenhet om 92 välplanerade mitt i Vällingby C. Lägenheten breder ut sig på två plan och erbjuder både stora sociala ytor men även väl tilltagna sovrum och en stor inglasad balkong. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Skogängsvägen 31A, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Skogängsvägen 31A, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 2
Skogängsvägen 31A, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 3

Skogängsvägen 31A

Lägenhet
Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby
3 495 000 kr
75 m²
3 rum
vån 5/5
5 455 kr/mån
46 600 kr/m²

Nyproducerad lägenhet med tillträde 2024-06-28. Stor och välplanerad 3:a med högkvalitativa tillval samt en stor soldränkt balkong i härligt västerläge, lägenheten erbjuder ett härligt ljusflöde tack vare fönstren placerade i två väderstreck. Denna underbara 3a om hela 75 kvm erbjuder ett bekvämt boende med absolut högsta standard, vad sägs om två stora sovrum en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett påkostat och toppmodernt badrum. I området planeras också en stor coop butik som kommer ligga bara ett stenkast bort vilket kommer underlätta vardagen enormt mycket. Här är det bara att flytta in och trivas.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lövkojsgränd 13, Hässelby Villastad, Stockholms kommun

Lövkojsgränd 13

Lägenhet
Hässelby Villastad, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Vällingby
4 300 000 kr
114 m²
5 rum
5 940 kr/mån
37 719 kr/m²

Bostaden har två balkonger och välplanerade kvm i populära Brf Lillys Kvarter som är omgiven av grönområden. En bit ifrån huset ligger Åkermyntans centrum med livsmedelsbutiker och restauranger och Riddersvik Herrgård med strandpromenad. Huset har Modern arkitektur med fasad i trä och bostaden är välplanerad med flera sovrum, kök i öppen social planlösning mot vardagsrummet, två badrum och två balkonger, en i söderläge om 15 kvm och en norrläge om 11 kvm. På innergården framför balkongen i söderläge finns lekytor och grillplats. Brf Lillys kvarter ligger nära Riddersvik Herrgård med strandpromenad och grönskande omgivning, badplatser och promenadstråk efter Mälarens strand, motionsspår med ute gym och 9-håls golfbana. I området finns Hässelby Villastadskolan och flera förskolor, bland annat förskola Junibacken och förskolan Vårbrodden. I Åkermyntans Centrum finns butiker med paketutlämning, bibliotek, apotek, Capio vårdcentral, tandläkare och restauranger. Fördelaktig planlösning med avskilda luftiga rum och stora fönster ut mot den välskötta innergården med lekplats. Bostaden har 3 separata sovrum, ett extra rum med utgång ut mot balkongen i norrläge som disponeras som barnrum och vardagsrum med utsikt ut mot föreningens innergård i öppen social planlösning mot köket med stilren inredning. Bostaden har två badrum, varav ett är större med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har två balkonger, en som vetter ut mot föreningens välskötta innergård och har trätrall och plats för sittgrupper och blomsterarrangemang, och en som ligger i svalt norrläge och vetter ut mot grönt promenadstråk från baksidan av fastigheten. På innergården finns cykelparkering. Det finns 89 parkeringsplatser i garaget varav 10 är med eluttag, 2 Mc-parkeringar och 5 handikapplatser och stora utrymmen för cykelparkering. I föreningen finns sopkärl för matavfall och det som inte går att återvinnas. Planerat naturreservat är Kyrkhamn. Projektet Lillys kvarter blev tillsammans med arkitekterna utvalda till Wan Awards i London och vann en utmärkelse i Munchen på Iconic Awards.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 4