Törsjögatan 16

Marieberg, Örebro kommun Se på karta

6 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
300 m²
Tomtarea
940 m²
Byggår
2005
Driftkostnad
43 057 kr/år

Nu finns möjlighet för er att förvärva en rejäl familjevilla om hela 300 kvadratmeter varav separat uthyrningslägenhet om 77 kvadrat! Villan är belägen på lättskött och fint anlagd trädgårdstomt med ett mycket privat läge i attraktiva och familjevänliga Marieberg. Till fastigheten hör även ett stort dubbelgarage!

Huset som uppfördes 2005 inrymmer rymliga sällskapsytor på entréplanet i anslutning till köket med diskret öppen planlösning, här finns dessutom en täljstenskamin placerad. På detta plan finns även ett separat klädvårdsrum med groventré samt ett helkakalt badrum med dusch. En trappa upp på det övre planet finner man ytterligare sociala ytor i form av ett allrum, fyra sovrum i bra storlek, ett helkaklat badrum samt förvaring i förråd och två klädkammare.

Den separata lägenheten som är placerad med egen entré på entréplanets framsida erbjuder 3 rum och kök med stor tillhörande uteplats i söderläge. Här nyttjar ni ett stort vardagsrum, ett fullutrustat kök med matplats, två sovrum samt ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. En perfekt yta för antingen generationsboende, passiv intäkt i form av uthyrning eller lokal för den egna verksamheten!

För den som önskar finns möjlighet att uppföra flera ytterligare sovrum på båda planen. Möjlighet finns även att integrera lägenhetsdelen till huvuddelen genom ombyggnation och skapa ett enda stort boende om 300 kvadrat.

Fiber är installerat och bergvärmen bidrar till en god boendeekonomi. Huset är utrustat med vattenburen golvvärme på entréplan samt radiatorer på övervåningen. Villan är ett stenhus uppfört i ytong som ger ett bra inomhusklimat såväl sommar som vinter.

Husets utemiljö är både trivsam och lättskött. Här njuter ni av uteplatser i flera väderstreck där den stora baksidan i perfekt västerläge är privat och mycket insynsskyddad. På husets framsida finns dubbelgaraget placerat med tillhörande garageuppfart som rymmer parkering för 3-4 bilar. Laddbox för elbil finns installerad samt tråd till robotgräsklippare finns nerdragen runt hela tomten.

Marieberg är ett populärt och barnvänligt område med förskola och skola F-6 i området. Busshållplats finns inom gångavstånd med bra kommunikationer till både Mariebergs köpcentrum och Örebro city.

Välkomna att lämna ert intresse redan idag till Fabian på Bjurfors!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Fabian Ståhl

Bjurfors Örebro
Mäklare Fabian Ståhl, Bjurfors Örebro
073-0500497