Kyrkbergsvägen 14

Skönsmon, Sundsvalls kommun Se på karta

4 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
175 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
1 090 m²
Byggår
1875
Driftkostnad
27 326 kr/år

Varmt välkommen till denna färgstarka och hemtrevliga villa med fin karaktär där den äldre charmen bevarats.

Huset har smakfullt renoverats och återställts.
Entréplan med en stor välkomnande hall samt stora ytor gjorda för det sociala. Ett stort lantligt kök med både gasolspis och en vedspis samt ett stort skafferi med stora bänkytor. Stort fint vardagsrum med fina ljusinsläpp, mysigt bibliotek samt ett modernt helkaklat badrum samt bra med förvaring.
Andra plan erbjuder 3 stora sovrum. Varav ett med en fin balkong med härlig utsikt. Här finns 2 mindre rum som också kan nyttjas som sovrum, kontor eller walk-in-closet. Ett fint badrum samt en gästtoalett.
I mitten av våningen finns ett sällskapsrum som knyter ihop indelningen och gör det socialt men även möjlighet till enskildhet om man så vill. I källaren finns tvättstuga, stora förvaringsmöjligheter och bergvärmeanläggningen.

Bergvärme tillsammans med vedspisen och en kakelugn ger en låg uppvärmningskostnad.
Husets självklara mittpunkt är det stora köket samt det ombonade biblioteket där kakelugnen sprider skön värme och en härlig känsla. På tomten går familjens höns fritt och det skapar en känsla av att vara på en lantgård. Huset byggdes ut och om 2009 och i den nya och ombyggda delen finns vattenburen golvvärme. Beläget bara 3 km från torget i Sundsvall.

Här finns bra kommunikationer och nära till både förskola och skola, vårdcentral, livsmedelsbutik och sportaktivitet. Även när E4an samt Sundsvall stad.

Varmt välkommen att höra av er för frågor eller anmäla er för visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Martin Edholm, Pär Olert, Husfoto
Notar

Kontakta mäklaren

Jimmie Gustafsson

Notar
Mäklare Jimmie Gustafsson, Notar
0768304561
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022