Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Jimmie Gustafsson

Jimmie Gustafsson

Om mig

Som fastighetsmäklare kommer mitt fokus vara att ge dig trygghet och förtroende i din kanske livs största affär! Min vision är att främja din delaktighet som kund genom hela processen och överträffa dina förväntningar! Genom att vara hundra procent lyhörd, fokuserad och engagerad, så når vi tillsammans dom förutsättningar som krävs för en lyckad bostadsaffär. Varmt välkommen att kontakta mig om du har tankar på att sälja, värdera eller köpa en bostad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Krokforsvägen 25, Allsta, Sundsvalls kommun
  • Sön 27 okt kl 11:00
Krokforsvägen 25, Allsta, Sundsvalls kommun, bild 2
Krokforsvägen 25, Allsta, Sundsvalls kommun, bild 3

Krokforsvägen 25

Villa
Allsta, Sundsvalls kommun
Notar
1 895 000 kr
120 + 15 m²
5 rum
3 565 m² tomt

Varmt välkommen till Krokforsvägen 25 Denna fastighet ligger på hela 3565 Kvm och ligger endast ca 15 minuter till Sundsvall. Huset är beläget med lite insyn och en vacker vy. En fastighet som har alla möjligheter till att utvecklas till ert, bygga garage, odla eller bara njuta av det lugn som området har. I huset är det i äldre standard och här får den som flytta sätta sin egen prägel. Taket är gjort senare år och dom flesta glasen är utbytta till 3-glas och potentialen är hög. En kakelugn som är vattenmantlad mot acktank som ett element är draget till med möjlighet att koppla på fler. På gården finns ett garage/förråd, matkällare, mycket gräsyta och ett gammalt potatisland. Mycket sol och närhet bad, natur, fiske, bär och svampplockning m.m. Vad mer behövs? Varmt välkommen att höra av er för frågor.

  • Premium
Lördagsvägen 19, Sundsbruk, Sundsvalls kommun
  • Ons 30 okt kl 18:00
Lördagsvägen 19, Sundsbruk, Sundsvalls kommun, bild 2
Lördagsvägen 19, Sundsbruk, Sundsvalls kommun, bild 3

Lördagsvägen 19

Villa
Sundsbruk, Sundsvalls kommun
Notar
1 950 000 kr
132 m²
5 rum
411 m² tomt

Varmt välkommen till Lördagsvägen 19. Där en titt på plats är ett måste! Detta är en fristående, trivsam villa med en totalyta på 132 kvm, belägen på lugn och barnvänlig gata. Huset är väldisponerat med fina sällskapsytor, två stycken badrum med ett på vardera våning, tvättstuga, fint stilrent kök med all maskinell utrustning som behövs, rymligt vardagsrum med plats för hela familjen, stor fin altan, två sovrum med fräscha ytskikt och två allrum med möjlighet att göra om till sovrum. Bra med förvaring och ett fint garage med förråd. Ett hus där det bara är flytta in och bo. Trädgårdstomt på baksidan med lekytor, på fastigheten finns även ett garage och förråd. Huset har en praktisk planlösning med mycket av allt. Ett perfekt boende för barnfamiljen som vill ha natur, motionsspår, lekplatser, skolor och förskolor runt knuten. Varmt välkommen att höra av er för frågor eller anmäla er till visning!

  • Premium
Källvägen 19, Bosvedjan, Sundsvalls kommun
  • Ons 30 okt kl 17:00
Källvägen 19, Bosvedjan, Sundsvalls kommun, bild 2
Källvägen 19, Bosvedjan, Sundsvalls kommun, bild 3

Källvägen 19

Villa
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Notar
3 695 000 kr
120 + 72 m²
8 rum
808 m² tomt

Varmt välkommen till denna fantastiska villa på Källvägen 19 där en titt på plats är ett måste. Bostaden ligger i Bosvedjan vid en återvändsgatan, huset erbjuder en smart planlösning som kan nyttjas på många olika sätt och här är nästan allt renoverat. Huset har tre våningar, många sovrum för den växande familjen eller för de som önskar extra utrymme och garage. Entréplan ryms allt det praktiska vid den öppna hallen, här finns 2 rymliga sovrum och ett nyrenoverat badrum. Ett stort vardagsrum utgör en social planlösning och en direkt anslutning mot kök och en inglasad balkong. Nedre plan innehåller gillestuga med braskamin, 2 st allrum, tvättstuga, bastu och matkällare. Övre plan har 2 rymliga sovrum, en öppen hall och en balkong. Trädgården är fridfull, insynsskyddad och lagom stor med tillräckligt med plats för lek, odling eller sociala aktiviter. Söker ni ett hem med få måsten och stor vikt vid funktion är detta ett hus för er. Belägen på en lugn återvändsgata med lite trafik och familjevänligt område. Bra kommunikation i området samt närhet till Birsta, Sundsvall stad, grönområden. Allt ni behöver finns alltså inom räckhåll! Värmt välkommen att höra av er för frågor, boka in er på visning eller privat visning.

  • Premium
Gullrisvägen 29, Viskan-Stöde, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår
Gullrisvägen 29, Viskan-Stöde, Sundsvalls kommun, bild 2
Gullrisvägen 29, Viskan-Stöde, Sundsvalls kommun, bild 3

Gullrisvägen 29

Villa
Viskan-Stöde, Sundsvalls kommun
Notar
400 000 kr
99 + 49 m²
5 rum
1 600 m² tomt

Varmt välkommen till Gullrisvägen 29! Denna fastighet har en tomt på hela 1600 kvm och ligger några minuter ifrån Stöde. Huset är rymligt, tilläggsisolerat och har bra förvaring, indraget fiber samt fräscha ytskick trots ålder. Första plan har ett stort vardagsrum, ett rymligt kök med plats för matbord. Här finns 2 sovrum och ett badrum och en fin balkong. Övervåning har en toalett samt 2 sovrum och en klädkammare. Källaren innehåller bra med förvaring och möjlighet till ett garage. På gården är det en plan fin gräsmatta och bra med förvaring. Lite insyn och en fin lekplats ett stenkast ifrån fastigheten. Fastigheten har alla förutsättningar för ett fint permanentboende eller att användas som ett fritidsboende där ni kan sätta er egen prägel. Endast några minuter med bil nås fin matbutik, skola, förskola, badhus med mera. Varmt välkommen att höra av er för frågor eller anmäla er till visning!

  • Premium
Relingsvägen 1, Alnö (Vi), Sundsvalls kommun
Relingsvägen 1, Alnö (Vi), Sundsvalls kommun, bild 2
Relingsvägen 1, Alnö (Vi), Sundsvalls kommun, bild 3

Relingsvägen 1

Villa
Alnö (Vi), Sundsvalls kommun
Notar
2 695 000 kr
137 + 88 m²
6 rum
923 m² tomt

Välkommen till denna centralt samt påkostade villa för dig som söker ett socialt hus med mycket yta. Ett trevligt och lättskött hem på centrala Alnö. Låga driftkostnader mycket tack vare en ny bergvärmepump, treglasfönster och en täljstenskamin. På första plan finns två sovrum, ett stort kök, ett nyrenoverat badrum. Övervåningen har 2 sovrum, en stor hall samt mycket skrymslen och garderober. En källare med stor gillestuga som även har används som sovrum, bra förvaring och ytor för att hitta på något. Garage och carport finns samt fin gräsmatta. Inom promenadavstånd finns gym, strandpromenad, livsmedelsbutik, vårdcentral, resturang, folktandvärd, badhus, idrottsplats, skidstadion med elljusspår och rullskidbana. Här i närheten finns även förskolor, skolor och kommunikationsplats. Varmt välkommen att höra av er för frågor.

  • Premium
Björkön 210, Björkön, Sundsvalls kommun
  • Tor 24 okt kl 12:00
Björkön 210, Björkön, Sundsvalls kommun, bild 2
Björkön 210, Björkön, Sundsvalls kommun, bild 3

Björkön 210

Villa
Björkön, Sundsvalls kommun
Notar
1 595 000 kr
136 + 59 m²
5 rum
6 418 m² tomt

Välkomna till Björkön 210. På populära Björkön finner ni denna villa som ligger beläget med en fin utsikt, närhet till hav, garage och stor potential. Stor tomt på 6418 Kvm, insynsskydd och en fastighet som man kan sätta sin egen prägel på. Huset har en rymlig övervåning med 2 st sovrum, kök och ett stort vardagsrum. Ett badrum i äldre skick samt en stor balkong med fin utsikt. Nedervåningen finns matkällare, två sovrum, bra med förvaring och ett pannrum med en bergvärmepump. Huset har låga driftkostnader genom bergvärme och ett bra U-värde (Kolla energideklaration). På fastigheten står även ett stort isolerat garage i bra skick och en liten bod. Möjlighet till båtplats finns. Det ni bör veta med denna fastighet är att detta område förbereds Kommunalt avlopp vilket kommer medföra kostander. Cirka 30 minuter till Sundsvall stad och 10 minuter till Njurunda bommen. Varmt välkommen att höra av er för frågor anmäla er till en privat visning.

  • Premium
  • Energieffektiv
Roddvägen 13, Skottsund, Sundsvalls kommun

Roddvägen 13

Villa
Skottsund, Sundsvalls kommun
Notar
2 295 000 kr
135 + 85 m²
7 rum
410 m² tomt

Här finner ni en mycket charmig villa där en titt på fastigheten är ett måste. Första plan innehåller 2 rymliga sovrum och ett vardagsrum med en fin kamin och ett kök med golvvärme som ansluter mot en inglasad balkong, badrum med golvvärme och bra förvaring med en öppen hall. Möjlighet att göra en social planlösning finns. Nedre plan har ett 2 stora rum, verkstad, stor tvättstuga, bastu, toalett samt bra med förvaring. Övre plan har ett stort öppet rum med möjlighet att göra flera sovrum eller bara nyttja social yta som det är idag. Vid fastigheten finns fina gräsytor med bärbuskar och fruktträd samt en uteplats med mycket sol. Ett rymligt garage med elport finns. Ett stenkast från ljungan med möjlighet till brygga och båt. Närhet till det mesta så som Dykets badplats, grönområden, golfbana, slalombacke, ishall, fotbollsplaner, skola och förskola för att nämna några. Det är gångavstånd till Kvissleby centrum med allt det har att erbjuda som livsmedelsbutik, apotek, systembolag mm. Även Juniskär med hav och båtliv finns i närhet. Varmt välkommen att höra av er för frågor eller anmäla er till privat visning.

Båthamnsgatan 53, Söråker, Timrå kommun

Båthamnsgatan 53

Villa
Söråker, Timrå kommun
Notar
2 695 000 kr
124 + 10 m²
4 rum
1 704 m² tomt

Varmt välkommen till Båthamnsgatan 53. Detta hus kan nyttjas som båda heltidsboende eller som ett sommarboende. En bostad där nästan allt är gjort men har bevarats med den mysiga känslan som när huset uppfördes. Denna fastighet har en tomt på hela 1704 kvm med endast några minuter ifrån Centrum. Huset är rymligt och har bra förvaring som nyttjar varenda kvm. En fastighet med lite insyn och fantastisk vy. Första plan har ett stort vardagsrum där möjlighet för att göra ett till sovrum, ett stort kök med mycket köksyta och plats för matbord och all maskinell utrusning som behövs samt en inbyggt uterum med en anslutande balkong, Rymlig tvättstuga och ett fräscht badrum. Övervåningen har 2 sovrum med möjlighet att göra ett litet till. På gården står ett gästhus och förråd samt en grymt fin uppvärmd pool med uppvärmning och poolhus. Här finns Päron och äppelträd. Hallon och krusbär samt rabarber finns på tomten. Endast några minuter med bil nås fin matbutik, skola, förskola mm. Närhet till e4an vilket gör det perfekt om du pendlar. Varmt välkommen att höra av er för frågor eller anmäla er till visning!

  • Plus
Medborgargatan 69, Korsta, Sundsvalls kommun

Medborgargatan 69

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Notar
650 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/6
4 777 kr/mån
10 156 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina lägenhet på Medborgargatan 69. Detta boende har en smart planlösning med fina ljusinsläpp från två vädersträck som lyser upp lägenheten. Denna lägenhet bjuder på fina sällskapsytor med bra förvaringsmöjligheter, hiss finns också vilket gör det perfekt för alla åldrar. Lägenheten har 2 rum och kök. En ljus hall med bra förvaring, ett ljust sovrum med garderober, fint renoverat kök, ett badrum, ett stort vardagsrum, fin balkong med mysig utsikt. En hemtrevlig lägenhet som verkligen är i bra skick och har tagits väl omhand om och bör upplevas på plats. Kommunikationen i området är bra, här finns alltså busshållplats i närheten samt skolor, förskolor m.m. Närhet till Sundsvall stad, Birsta och promenadstråk. En populär förening med bra avgift och trevligt gemenskap bland grannar. Varmt välkommen att höra av er om frågor eller anmäla er till privat visning.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 9