Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Jimmie Gustafsson

Jimmie Gustafsson

Om mig

Som fastighetsmäklare kommer mitt fokus vara att ge dig trygghet och förtroende i din kanske livs största affär! Min vision är att främja din delaktighet som kund genom hela processen och överträffa dina förväntningar! Genom att vara hundra procent lyhörd, fokuserad och engagerad, så når vi tillsammans dom förutsättningar som krävs för en lyckad bostadsaffär. Varmt välkommen att kontakta mig om du har tankar på att sälja, värdera eller köpa en bostad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Järnvägsgatan 3, Sundsvall, Sundsvalls kommun

Södra Järnvägsgatan 3

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Notar
1 695 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 5/5
4 258 kr/mån
23 061 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva lägenhet på södra Järnvägsgatan 3. En bostadsrätt som erbjuder hiss, öppen välkomnande hall med avhängningsmöjlighet, ett ljust fint vardagsrum, renoverat kök med bra förvaringsmöjligheter, kaklat badrum i hög standard, samt två fina sovrum med bra förvarings möjligheter. Fina golv överlag samt högt standard rakt igenom. Denna Bostadsrätt ligger på femte våningen och har ingen insyn, härlig utsikt och ett centralt bra läge i Sundsvall. Nära till det mesta samt en stabil och populär förening med låg avgift vilket kan vara skönt i tider som dessa! En bostad som måste upplevas på plats med möjlighet att bara flytta in och bo. Varmt välkommen att höra av er för frågor eller anmäla er till visning eller boka in en privat visning.

  • Hiss
Kungsvägen 129, null, Timrå kommun
Kungsvägen 129, null, Timrå kommun, bild 2
Kungsvägen 129, null, Timrå kommun, bild 3

Kungsvägen 129

Lägenhet
Timrå kommun
Notar
725 000 kr
73 m²
2.5 rum
vån 2
5 109 kr/mån
9 932 kr/m²

Varmt välkommen till Kungsvägen 129! Denna mysigt renoverade bostadsrätt ligger centralt men samtidigt i ett stillsamt område med magisk utsikt över Klingerfjärden. Stor inglasad balkong och förråd. Bostaden har en smart planlösning samt väldisponerade och är lättmöblerad. Ett stort sovrum och ett stort kök med plats för matbord samt all maskinell utrustning som behövs. Stort badrum som är förberett för tvättmaskin samt ett öppet vardagsrum med en rymlig sovalkov, kontor och fina ljusinsläpp. Tvättstuga på samma våningsplan och garage i samma byggnad. Här bor du bekvämt med närhet till all tänkbar service och goda kommunikationer. Den som gillar att shoppa, äta gott, och nöjesarrangemang har endast ett par minuter med bil. Välkommen att höra av er för frågor.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Älvgatan 16A, Kvissleby, Sundsvalls kommun
  • Sön 31 mar kl 11:00
Älvgatan 16A, Kvissleby, Sundsvalls kommun, bild 2
Älvgatan 16A, Kvissleby, Sundsvalls kommun, bild 3

Älvgatan 16A

Lägenhet
Kvissleby, Sundsvalls kommun
Notar
450 000 kr
45 m²
1 rum
2 456 kr/mån
10 000 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga lägenhet som erbjuder hiss, en smart planlösning med möjlighet att göra en sovalkov från det stora vardagsrummet med fina ljusinsläpp och fin utsikt mot innergården och Nolbybacken. Helkaklat badrum som är rymligt, stort ljust kök med dom bekvämligheter man behöver samt plats för matbord. En lägenhet som erbjuder goda förvaringsmöjligheter samt ger en hemtrevlig känsla. En trygg förening med bra månadsavgift samt hiss ner till förråd och en tvättstuga som är rymlig och innehåller alla maskiner som behövs. I Kvissleby har du här nära till det mesta så som livsmedelsbutik, restauranger, systembolag, apotek och bussförbindelser. Fritidsaktiviteter så som skidåkning, fiske, grönområden och golf i Skottsund. Välkommen att boka er för visning eller höra av er för frågor.

  • Premium
  • Hiss
Slädatvåvägen 32, Släda, Alnön, Sundsvalls kommun

Slädatvåvägen 32

Villa
Släda, Alnön, Sundsvalls kommun
Notar
3 995 000 kr
125 m²
4 rum
2 766 m² tomt

Varmt välkommen till Slädatvåvägen 32. Nu finns chansen att förvärva detta fina objekt med en unik miljö i en riktig skärgårdsidyll. Slädatvåvägen 32 är en stor fastighet på 2766 kvm med en fin trapplös enplansvilla, havsutsikt och ett tillhörande attefallshus. Denna fastighet ligger vid en återvändsgata med lite trafik, insynsskyddat och perfekt för alla åldrar. Huvudbyggnaden har 3 rum och kök med mycket yta och möjlighet till fler rum. Det första man möts av är en fin öppen hall med bra förvaringsmöjligheter, här finns ett stort renoverat kök med all maskinell utrusning som behövs, öppet vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp, mysig kamin och sociala ytor mot köket. Ett renoverat badrum med tvättmaskin och en gästtoalett. Två rymliga sovrum med plats förvaring. Nästan runt hela huvudbyggnaden är det terrass samt ett otroligt mysigt soldäck med spabad, fina planteringar, mycket gräsyta och genomtänkta val för sociala sammanhang. På gården finns även ett fint attefallshus. Den har en smart planlösning som nyttjar varenda kvm, sociala ytor samt bra förvaring, badrum och ett litet sovrum. Här finns även möjlighet till att bygga en takterass, uthyrning eller generationsboende. Här de mesta är gjort och bara flytta in, bo och njuta. En fastighet som bör upplevas på plats. Denna fastigheter ligger relativt insynsskyddat och här finns möjlighet till svampplockning, fiske, naturstigar fiske, bad, båtlänning m.m. ”Släda” Är en populärt område med mycket nybyggnationer i området och ligger endast ca 15-20 minuter ifrån Sundsvall stad och Torsboda. Ca 100 meter till havet. Birsta ca 10 minuter och livsmedelsbutiker, apotek, restauranger ca 7 minuter med bil. Välkommen att höra av er för frågor eller anmäla er till utsatt visning eller privat.

Jaktgatan 7, Norra Kajen, Sundsvalls kommun

Jaktgatan 7

Lägenhet
Norra Kajen, Sundsvalls kommun
Notar
1 950 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2
4 266 kr/mån
40 625 kr/m²

Varmt välkommen till jaktgatan 7 Ljus och härlig tvårumslägenhet med en öppen, modern och luftig planlösning. Här erbjuds en rymlig inglasad balkong i västerläge. Stort sovrum med bra förvaring samt möjlighet till walk-in-closet. Helkaklat badrummet med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Öppet kök med sociala ytor mot vardagsrummet. Stort plus är källarförrådet och att du som bor här är garanterad en garageplats i samma hus, hissen tar dig ända ner till garaget! En bostad som passar alla åldrar i ett av Sundsvalls populäraste områden och närhet till det mesta. Välkommen på visning eller höra av dig för frågor!

  • Balkong
  • Hiss
Bågevägen 83B, Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Bågevägen 83B, Bosvedjan, Sundsvalls kommun, bild 2
Bågevägen 83B, Bosvedjan, Sundsvalls kommun, bild 3

Bågevägen 83B

Lägenhet
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Notar
925 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2
5 232 kr/mån
11 145 kr/m²

Varmt välkommen till Bågevägen 83B Detta är en renoverad, fräsch och helt inflyttningsklar trerumslägenhet. Här är det lite insyn och ingen bebyggelse mot balkongen vilket gör den till ett av områdets vassaste lägen. Utanför den stora inglasade balkongen är det ett litet skogsparti och grönområde. Denna Lägenheten ligger på plan två och har fönsterpartier åt två vädersträck vilket gör den väldigt ljus och fin. Det första man möts av är en öppen hall med bra avhägningsmöjligheter. Det stort vardagsrummet ger dig möjlighet till olika slags möblerings alternativ, här ryms alltså både soffgrupp & matbord. Fint kök med all den maskinella utrustning som behövs och plats för matgrupp. Fräscht helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Två rymliga sovrum med garderober. Förvaring finns i form av en garderober samt ett förråd och en matkällare. Brf Bosvedjan är en mycket populär förening med välskött ekonomi. Tvättstuga i samma trapphus. I föreningen finns även festlokal, övernattningsrum, snickarverkstad, träningslokal och bastu. Bosvedjan är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till natur och fina promenadstråk. Bra kommunikationsmöjligheter, i centrumhuset har du pizzeria, bowlinghall, gym, blombutik och frisör. Endast några minuter till Birsta samt Sundsvall stad. Varmt välkommen att höra av er för frågor.

  • Premium
  • Balkong
Alvägen 4, null, Timrå kommun

Alvägen 4

Villa
Timrå kommun
Notar
1 695 000 kr
76 + 76 m²
4 rum
960 m² tomt

Varmt välkommen till Alvägen 4! Välskött och fin 1-plansvilla med inredd källare i populära Sörberge. Huset är rymligt, smart planerat och nyttjar varenda kvm. Denna villa erbjuder bland annat ett öppet och trevligt vardagsrum med eldstad, stor fin altan med spabad. Fyra sovrum, renoverat och rymligt kök med all maskinell utrustning som behövs, fiber, nyrenoverat badrum, Inglasad altan och renoverade ytskikt. Stor välplanerad och lättskött tomt med plats för utemöbler, loungedel och mycket annat! Här finns ett varmbonat garage, fristående förråd, elbilsladdare och solceller. Populära Sörberge erbjuder allt man kan önska. Här finns förskolor, skolor, livsmedelsaffärer, gym, restauranger, Indalsälven och täta kommunala förbindelser. Närhet till E4an som tar dig till Birsta, Sundsvall, flygplats och Torsboda inom kort. Välkommen att höra av er för frågor eller anmäla er till visning!

Skönsbergsvägen 29D, null, Sundsvalls kommun

Skönsbergsvägen 29D

Lägenhet
Sundsvalls kommun
Notar
595 000 kr
41 m²
1 rum
vån -1
3 082 kr/mån
14 512 kr/m²

Varmt välkommen till Skönsbergsvägen 29D Detta är en välplanerade 1:a med sovalkov som nyttjar varenda kvm. Populärt läge på minus 1 plan, trappfritt från baksidan och samtidigt fint renoverad, fina Ljusinsläpp och en väldigt hemtrevlig känsla. Det fösta man möts av är en öppen hall med stilren design, rymlig klädkammare samt ett modernt kök med plats för matbord och all maskinell utrusning som behövs. Helkaklat badrum med golvvärme. Stort ljust allrum med plats för dubbelsäng i sovalkov och soffgrupp. I området finns bra kommunikationsmöjligheter närhet till livsmedelsbutik, restauranger mm. Här är även närhet Sundsvall stad, Birsta och mycket mer. Varmt välkommen att höra av er för frågor eller anmäla er till en visning!

Harmonigatan 20, Skönsmon, Sundsvalls kommun

Harmonigatan 20

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Notar
975 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2
3 897 kr/mån
16 667 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina lägenhet på Harmonigatan 20 i Skönsmon. Detta boende är fint renoverat och har en smart planlösning med fina ljusinsläpp från två vädersträck. Bra med förvaringsalternativ samt ett av områdets finaste utsikt. Lägenheten har 2 rum och kök. Varav en fin öppen hall med garderober, ett ovanligt stort sovrum med plats för skrivbord och även bra med förvaringsalternativ. Ett modernt renoverat kök med all maskinell utrustning som behövs. Kaklat badrum med golvvärme samt tvättmaskin, ett ljust vardagsrum med en stor inglasad balkong som har otrolig utsikt. En populär och stark förening vilket kan vara skönt i dessa tider. Denna lägenhet är det alltså bara flytta in och bo men bör upplevas på plats. Kommunikationen i området är bra, här finns alltså busshållplats i närheten samt skolor, förskolor och livsmedelsbutik. Närhet till E4an perfekt för den som pendlar. För den aktive så finns grönområden, gym, slalombacke, elljusspår, Södraberget i närheten. Varmt välkommen att höra av för frågor eller anmäla er till privat visning.

  • Balkong

Visar alla 9