Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Jimmie Gustafsson

Jimmie Gustafsson

Om mig

Som fastighetsmäklare kommer mitt fokus vara att ge dig trygghet och förtroende i din kanske livs största affär! Min vision är att främja din delaktighet som kund genom hela processen och överträffa dina förväntningar! Genom att vara hundra procent lyhörd, fokuserad och engagerad, så når vi tillsammans dom förutsättningar som krävs för en lyckad bostadsaffär. Varmt välkommen att kontakta mig om du har tankar på att sälja, värdera eller köpa en bostad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Norbergsvägen 10, Bosvedjan, Sundsvalls kommun
 • Sön 21 jul kl 14:30
Norbergsvägen 10, Bosvedjan, Sundsvalls kommun, bild 2
Norbergsvägen 10, Bosvedjan, Sundsvalls kommun, bild 3

Norbergsvägen 10

Villa
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Notar
2 695 000 kr
85 + 85 m²
6 rum
729 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa på Norbergsvägen 10. Här möts ni av en fin öppna hallen med möjlighet till avhägning, tre rymliga sovrum med garderober, stort vardagsrum med eldstad och en anslutande inglasad altan. Smart planerat kök med bra förvaring, stilfullt renoverat badrum. Ett loft med två möjliga sovrum och toalett, I källaren finns bra med utrymmen samt tvättstuga, möjlighet till gym sovrum eller annat. Här har vi en fastighet där nästan allt är gjort i kvalitet. Fin tomt, stort garage med elport och indraget laddning av elbil. Belägen på en familjevänlig gata där tomten och baksidan är insynsskyddad. Här är det fina ljusinsläpp och en hemtrevlig känsla. Bra kommunikation i området samt närhet till Birsta, Sundsvall stad, grönområden mm. En bostad som måste upplevas på plats. Varmt välkommen att höra av er för frågor.

 • Premium
Päronvägen 2, null, Sundsvalls kommun
 • Sön 21 jul kl 13:00
Päronvägen 2, null, Sundsvalls kommun, bild 2
Päronvägen 2, null, Sundsvalls kommun, bild 3

Päronvägen 2

Villa
Sundsvalls kommun
Notar
2 595 000 kr
147 + 27 m²
6 rum
975 m² tomt

Här finner ni en välrenoverad, mycket charmig villa där en titt invändigt är ett måste. Här är det bara att flytta in! Första plan har en öppen, social, planlösning med ett fint kök, stort vardagsrum och matdel med en anslutande stor altan i söder, ett rymligt helkaklat badrum, ett sovrum med förvaring samt en öppen hall. Nedre plan har ett allrum med utgång till uteplats i öster, två sovrum, walk-in-closet, fint helkaklat badrum, en rymlig tvättstuga och förråd. Runt fastigheten finns fina gräsytor med bärbuskar och fruktträd samt en uteplats i väster. Ett stort garage finns. Närhet till det mesta så som Dykets badplats, grönområden, golfbana, slalombacke, ishall, fotbollsplaner, skola och förskola för att nämna några. Det är gångavstånd till Kvissleby centrum med allt det har att erbjuda som livsmedelsbutik, apotek, systembolag mm. Även Juniskär med hav och båtliv finns en promenad bort. Varmt välkommen att höra av er för frågor eller anmäla er till visning.

 • Premium
Sågverksvägen 54, Alnö, Rökland, Sundsvalls kommun
 • Tor 18 jul kl 19:00
Sågverksvägen 54, Alnö, Rökland, Sundsvalls kommun, bild 2
Sågverksvägen 54, Alnö, Rökland, Sundsvalls kommun, bild 3

Sågverksvägen 54

Villa
Alnö, Rökland, Sundsvalls kommun
Notar
3 195 000 kr
167 + 35 m²
6 rum
8 035 m² tomt

På populära och fridfulla Alnö finner ni detta hus som är fördelat på 7 rum och kök. Huset är rymligt, och smart planerat som nyttjar varenda kvm. Bra förvaringsmöjligheter samt ett garage. Denna bostad erbjuder ett öppet och trevligt vardagsrum med magisk utsikt samt en anslutande balkong, tre sovrum på övervåningen samt möjlighet till fler på nedervåningen. Ett äldre kök, mysig öppen gillestuga, bastu, badrum, en gästtoalett med möjligheten till en till och egen tvättstuga. Tomten är är på hela 8035 kvm, välplanerad och lättskött med plats för utemöbler, matmöbler, loungedel och mycket annat! Välkommen på visning i denna otroligt fina villa med enastående utsikt som måste upplevas på plats!

 • Premium
Relingsvägen 1, Alnö (Vi), Sundsvalls kommun
 • Tor 18 jul kl 18:00
Relingsvägen 1, Alnö (Vi), Sundsvalls kommun, bild 2
Relingsvägen 1, Alnö (Vi), Sundsvalls kommun, bild 3

Relingsvägen 1

Villa
Alnö (Vi), Sundsvalls kommun
Notar
2 995 000 kr
137 + 88 m²
6 rum
923 m² tomt

Välkommen till denna centralt samt påkostade villa för dig som söker ett socialt hus med mycket yta. Ett trevligt och lättskött hem på centrala Alnö. Låga driftkostnader mycket tack vare en ny bergvärmepump, treglasfönster och en täljstenskamin. På första plan finns två sovrum, ett stort kök, ett nyrenoverat badrum. Övervåningen har 2 sovrum, en stor hall samt mycket skrymslen och garderober. En källare med stor gillestuga som även har används som sovrum, bra förvaring och ytor för att hitta på något. Garage och carport finns samt fin gräsmatta. Inom promenadavstånd finns gym, livsmedelsbutik, vårdcentral, folktandvärd, badhus. drottsplats, skidstadion med elljusspår och rullskidbana. Här i närheten finns även förskolor, skolor och kommunikationsplats. Varmt välkommen att höra av er för frågor.

 • Premium
Västra Edebovägen 30, Stöde, Sundsvalls kommun
Västra Edebovägen 30, Stöde, Sundsvalls kommun, bild 2
Västra Edebovägen 30, Stöde, Sundsvalls kommun, bild 3

Västra Edebovägen 30

Gård/Skog
Stöde, Sundsvalls kommun
Notar
1 195 000 kr
150 + 25 m²
5 rum

Varmt välkommen till Västra Edebovägen 30. Denna fastighet ligger på hela 11,3751 ha och endast några minuter till Stöde. Huvudbyggnaden ligger på en höjd så vägen bredvid blir inte så påtaglig här. Bra förvaring, indraget fiber, stort kök med mycket köksyta, 4 sovrum med möjlighet att göra fler, tvättstuga, pannrum med grovingång, två badrum varav ett nyrenoverat. Alltså ett rejält hus med mycket plats och en hemtrevlig känsla. På gården finns en stor fin lada, ett gårdshus med förvaring och ett gästrum. Även en carport och förråd. Stor tomt med möjlighet till odling eller bara roliga aktiviter samt äga mycket mark och varför inte hitta på något roligt med skiftet mot vattnet. Fastigheten har 3 skiften totalt. (se bild) Endast några minuter med bil når ni Stöde som erbjuder matbutik, skola, förskola, badhus med mera. Varmt välkommen att höra av er för frågor eller anmäla er till visning!

 • Premium
Villavägen 7, Östrand, Timrå kommun
 • Tor 18 jul kl 17:00
Villavägen 7, Östrand, Timrå kommun, bild 2
Villavägen 7, Östrand, Timrå kommun, bild 3

Villavägen 7

Villa
Östrand, Timrå kommun
Notar
1 550 000 kr
99 + 94 m²
5 rum
1 229 m² tomt

Välkommen till Villavägen 7. Välskött och fin 1.5 plansvilla med delvis inredd källare. Huset är rymligt, smart planerat och ger en väldigt mysig känsla. Denna villa erbjuder bland annat ett öppet och trevligt vardagsrum, stort allrum, stor fin altan med en härlig uteplats och gräsmatta. Tre sovrum plus ett i källaren, fint kök med all maskinell utrustning som behövs, fiber, nyrenoverat toalett, bastu tvättstuga och mycket förvaring Östrand ligger centralt i Timrå och här finns förskolor, skolor, livsmedelsaffärer, gym, restauranger och täta kommunala förbindelser. Närhet till E4an som tar dig till Birsta, Sundsvall, flygplats och Torsboda inom kort. Välkommen att höra av er för frågor.

 • Premium
Björkön 210, Björkön, Sundsvalls kommun
 • Sön 21 jul kl 11:45
Björkön 210, Björkön, Sundsvalls kommun, bild 2
Björkön 210, Björkön, Sundsvalls kommun, bild 3

Björkön 210

Villa
Björkön, Sundsvalls kommun
Notar
2 150 000 kr
136 + 59 m²
5 rum
6 418 m² tomt

Välkomna till Björkön 210. På populära Björkön finner ni denna villa som ligger beläget med en fin utsikt, närhet till hav, garage och stor potential. Stor tomt på 6418 Kvm, insynsskydd och en fastighet som man kan sätta sin egen prägel på. Huset har en rymlig övervåning med 2 st sovrum, kök och ett stort vardagsrum. Ett badrum i äldre skick samt en stor balkong med fin utsikt. Nedervåningen finns matkällare, två sovrum, bra med förvaring och ett pannrum med en bergvärmepump. Huset har låga driftkostnader genom bergvärme och ett bra U-värde (Kolla energideklaration). På fastigheten står även ett stort isolerat garage i bra skick och en liten bod. Möjlighet till båtplats finns. Det ni bör veta med denna fastighet är att detta område förbereds Kommunalt avlopp vilket kommer medföra kostander. Cirka 30 minuter till Sundsvall stad och 10 minuter till Njurunda bommen. Varmt välkommen att höra av er för frågor anmäla er till visning.

 • Premium
 • Energieffektiv
Stallvägen 8, Bergsåker, Sundsvalls kommun
 • Tis 16 jul kl 16:00
Stallvägen 8, Bergsåker, Sundsvalls kommun, bild 2
Stallvägen 8, Bergsåker, Sundsvalls kommun, bild 3

Stallvägen 8

Villa
Bergsåker, Sundsvalls kommun
Notar
2 000 000 kr
101 + 70 m²
4 rum
948 m² tomt

Välkommen till Stallvägen 8. Nu finns äntligen denna hemtrevliga samt välvårdade fastighet till salu. Fastigheten ligger i ett fint läge i ett trevligt området. Bostaden erbjuder många soltimmar, är lättskött samt finns garage och fina gräsytor. Källaren kan nyttas och i själva husets första plan möts man av en öppen hall med avhängningsytor, ett ljust kaklat badrum, ett kontor, stort vardagsrum med möjlighet att göra ett till sovrum. På övervåningen finns 2 st sovrum, en klädsammare och en toalett. I Källaren finns tvättstuga, bastu, kylrum, stort allrum som kan nyttjas som lekrum eller göras fler sovrum. Populärt område med närhet till trav och naturen ligger med gångavstånd. Även närhet till bussförbindelser och endast ca 10 minuter till Sundsvall stad. Varmt välkommen att höra av er för frågor, anmäla er till visning eller privat visning.

 • Premium
Roddvägen 13, Skottsund, Sundsvalls kommun

Roddvägen 13

Villa
Skottsund, Sundsvalls kommun
Notar
2 495 000 kr
135 + 85 m²
7 rum
410 m² tomt

Varmt välkommen till Roddvägen 13 i populära Skottsund. Här hittar vi denna rymliga och trivsamma familje villa med otroligt fint läge mot ljungen och närhet till allt en familj kan önska. Huset är i äldre men bra skick och har alla förutsättningar att göra det helt magiskt. Första plan har ett äldre kök med golvvärme samt möjlighet att slå upp väggar och göra en mer öppen planlösning. Stor inglas altan, med gräsyta ner mot Ljungan. Två sovrum finns här och ett badrum med golvvärme. Plan 2 har ett stort allrum som används som en social yta, här finns möjlighet att göra fler sovrum. Källarplan är inredd och innehåller 2 sovrum och toalett. Bra med förvaring samt garage med elport. Närhet till det mesta så som skola, dagis, golf, slalom, fotboll, ishockey, bad, båtliv, livsmedelsbutik, apotek, systembolag m.m. Varmt välkommen att höra av er för frågor!

Norrmalmsgatan 10C, Centrala Sundsvall, Sundsvalls kommun
Norrmalmsgatan 10C, Centrala Sundsvall, Sundsvalls kommun, bild 2
Norrmalmsgatan 10C, Centrala Sundsvall, Sundsvalls kommun, bild 3

Norrmalmsgatan 10C

Lägenhet
Centrala Sundsvall, Sundsvalls kommun
Notar
895 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1
5 767 kr/mån
14 917 kr/m²

Varmt välkommen till Norrmalmsgatan 10C i Sundsvall. Denna lägenheten har 2 rum och kök och är trappfri samt finns hiss. När man kommer in i Lägenheten möts man av en öppen fin hall med avhägnings möjligheter och garderob, ett fint och ljust litet kök, stort fräscht sovrum med en lite klädkammare, rymligt vardagsrum med anslutning till en mysig balkong med sol stora delar av dagen samt ett kaklat badrum. Denna bostadsrätt har genomgående bra standard med fina golv som knyter ihop lägenheten, smart öppen planlösning samt bra med förvaring. Kommunikationen i området är bra, här finns alltså busshållplats i närheten samt skolor, förskolor och bara nån minuts gångavstånd till centrum där det mesta finns. Välkommen att höra av er för frågor eller anmäla er till visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hästskovägen 9, Bergsåker, Sundsvalls kommun

Hästskovägen 9

Villa
Bergsåker, Sundsvalls kommun
Notar
2 995 000 kr
120 + 60 m²
5 rum
755 m² tomt

Välkommen till Hästskovägen 9! Nu finns äntligen denna hemtrevliga samt välvårdade fastighet till salu. Fastigheten ligger i ett högt och fint läge med en fin vy över området. Denna bostad har ett söderläge och ger många soltimmar. En omhändertagen och väl genomtänkt trädgärd med växthus samt ett av områdets mest attraktiva lägen. I själva bostadens övervåning möts man av en stor hall med goda avhängningsytor, ett ljust kaklat badrum, 2 st sovrum, vardagsrum med en anslutande balkong, ett stort finrum med fina ljusinsläpp. Ett välplanerat träkök i från Marbodal med plats för matbord samt ett stor fint inglasad uterum i ca 20 kvm med golvvärme. I suterräng planet finns en fint allrum med en fantastik kakelugn, ett fint varmbonat garage/ verkstadsdel, mycket förvaring, Klädkammare, bastu, tvättstuga samt en badrum. Alldeles bredvid fastigheten finns en upplyst lekbacke samt närhet till lekplats och massa andra fritidsaktiviteter, fiske, trav och naturen ligger endast runt knuten. Även närhet till bussförbindelser och endast ca 10 minuter till Sundsvall stad.

Medborgargatan 69, Korsta, Sundsvalls kommun

Medborgargatan 69

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Notar
650 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/6
4 777 kr/mån
10 156 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina lägenhet på Medborgargatan 69. Detta boende har en smart planlösning med fina ljusinsläpp från två vädersträck som lyser upp lägenheten. Denna lägenhet bjuder på fina sällskapsytor med bra förvaringsmöjligheter, hiss finns också vilket gör det perfekt för alla åldrar. Lägenheten har 2 rum och kök. En ljus hall med bra förvaring, ett ljust sovrum med garderober, fint renoverat kök, ett badrum, ett stort vardagsrum, fin balkong med mysig utsikt. En hemtrevlig lägenhet som verkligen är i bra skick och har tagits väl omhand om och bör upplevas på plats. Kommunikationen i området är bra, här finns alltså busshållplats i närheten samt skolor, förskolor m.m. Närhet till Sundsvall stad, Birsta och promenadstråk. En populär förening med bra avgift och trevligt gemenskap bland grannar. Varmt välkommen att höra av er om frågor eller anmäla er till visning.

 • Balkong
 • Hiss
Berguvsvägen 10, null, Sundsvalls kommun

Berguvsvägen 10

Villa
Sundsvalls kommun
Notar
3 995 000 kr
127 + 127 m²
9 rum
1 049 m² tomt

Varmt välkommen till denna fantastiska villa på Berguvsvägen 10. Här möts ni av är den mäktiga och öppna hallen, plats för kläder och förvaring, ett stort ljust kök med utgång till terrass, stort vardagsrum med plats för stora sällskap, 3 möjliga sovrum varav ett med eget badrum och en walk-in-closet, ett gästbadrum samt bra förvaring. Hela övervåningen har fina ljusinsläpp och här får man en hemtrevlig känsla. Nedervåningen erbjuder ett mysigt bibliotek, 2 möjliga sovrum, ett musikrum som är ljudisolerat, allrum, tvättstuga med bastu och dusch, toalett samt ett stort förråd med groventre. Här har vi en fastighet som är insynsskyddad samt gränsar mot naturen. Belägen på en lugn återvändsgata med lite trafik. Här är det fina ljusinsläpp, bra materialvall. Bra kommunikation i området samt närhet till Birsta, Sundsvall stad, grönområden mm. En bostad som bör upplevas på plats. Varmt välkommen att höra av er för frågor eller anmäla er till en privat visning.

Slädatvåvägen 32, Släda, Alnön, Sundsvalls kommun

Slädatvåvägen 32

Villa
Släda, Alnön, Sundsvalls kommun
Notar
3 995 000 kr
125 m²
4 rum
2 766 m² tomt

Varmt välkommen till Slädatvåvägen 32. Nu finns chansen att förvärva detta fina objekt med en unik miljö i en riktig skärgårdsidyll. Slädatvåvägen 32 är en stor fastighet på 2766 kvm med en fin trapplös enplansvilla, havsutsikt och ett tillhörande attefallshus. Denna fastighet ligger vid en återvändsgata med lite trafik, insynsskyddat och perfekt för alla åldrar. Huvudbyggnaden har 3 rum och kök med mycket yta och möjlighet till fler rum. Det första man möts av är en fin öppen hall med bra förvaringsmöjligheter, här finns ett stort renoverat kök med all maskinell utrusning som behövs, öppet vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp, mysig kamin och sociala ytor mot köket. Ett renoverat badrum med tvättmaskin och en gästtoalett. Två rymliga sovrum med plats förvaring. Nästan runt hela huvudbyggnaden är det terrass samt ett otroligt mysigt soldäck med spabad, fina planteringar, mycket gräsyta och genomtänkta val för sociala sammanhang. På gården finns även ett fint attefallshus. Den har en smart planlösning som nyttjar varenda kvm, sociala ytor samt bra förvaring, badrum och ett litet sovrum. Här finns även möjlighet till att bygga en takterass, uthyrning eller generationsboende. Här de mesta är gjort och bara flytta in, bo och njuta. En fastighet som bör upplevas på plats. Denna fastigheter ligger relativt insynsskyddat och här finns möjlighet till svampplockning, fiske, naturstigar fiske, bad, båtlänning m.m. ”Släda” Är en populärt område med mycket nybyggnationer i området och ligger endast ca 15-20 minuter ifrån Sundsvall stad och Torsboda. Ca 100 meter till havet. Birsta ca 10 minuter och livsmedelsbutiker, apotek, restauranger ca 7 minuter med bil. Välkommen att höra av er för frågor eller anmäla er till privat visning!

Skönsbergsvägen 29D, null, Sundsvalls kommun

Skönsbergsvägen 29D

Lägenhet
Sundsvalls kommun
Notar
595 000 kr
41 m²
1 rum
vån -1
3 082 kr/mån
14 512 kr/m²

Varmt välkommen till Skönsbergsvägen 29D Detta är en välplanerade 1:a med sovalkov som nyttjar varenda kvm. Populärt läge på minus 1 plan, trappfritt från baksidan och samtidigt fint renoverad, fina Ljusinsläpp och en väldigt hemtrevlig känsla. Det fösta man möts av är en öppen hall med stilren design, rymlig klädkammare samt ett modernt kök med plats för matbord och all maskinell utrusning som behövs. Helkaklat badrum med golvvärme. Stort ljust allrum med plats för dubbelsäng i sovalkov och soffgrupp. I området finns bra kommunikationsmöjligheter närhet till livsmedelsbutik, restauranger mm. Här är även närhet Sundsvall stad, Birsta och mycket mer. Varmt välkommen att höra av er för frågor eller anmäla er till en visning!

Visar alla 15