Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Notar

Notar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fredsgatan 24A, Centralt, Sundsvalls kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Fredsgatan 24A, Centralt, Sundsvalls kommun, bild 2
Fredsgatan 24A, Centralt, Sundsvalls kommun, bild 3

Fredsgatan 24A

Lägenhet
Centralt, Sundsvalls kommun
Notar
895 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 694 kr/mån
25 942 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade 1:a med härliga ljusinsläpp. Lägenheten är belägen på våning 1 och är i ett genomgående gott och omhändertaget skick. Rymligt och praktiskt kök, duschrum med wc och rymligt allrum med plats för stor säng samt soffgrupp. Här bor du på ett attraktivt läge med närhet till skolor och kommunikationer samt med gångavstånd in till stadskärnan. Du bor dessutom i en mycket välskött förening med låg månadsavgift där värme, vatten, kabel-tv och bredband ingår, och tvättstuga finns i samma trapphus. Välkommen på visning!

  • Premium
Jaktgatan 7, Norra Kajen, Sundsvalls kommun

Jaktgatan 7

Lägenhet
Norra Kajen, Sundsvalls kommun
Notar
1 850 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2
4 266 kr/mån
38 542 kr/m²

Varmt välkommen till jaktgatan 7 Ta hissen direkt ner till garaget där du är garanterad plats även till ditt våningsplan. Ljus, härlig tvårumslägenhet med en öppen, modern och luftig planlösning. Här erbjuds en rymlig inglasad balkong i västerläge. Stort sovrum med bra förvaring samt möjlighet till walk-in-closet. Helkaklat badrummet med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Öppet kök med sociala ytor mot vardagsrummet. Stort plus är källarförrådet och hiss samt närhet till det mesta. En bostad som passar alla åldrar i ett av Sundsvalls populäraste områden. Varmt välkommen på visning eller höra av dig för frågor!

  • Balkong
  • Hiss
Halmstadsvägen 11, Granloholm, Sundsvalls kommun

Halmstadsvägen 11

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Notar
1 395 000 kr
93,5 m²
4 rum
7 674 kr/mån
14 920 kr/m²

Här erbjuds en renoverad bostad som är i utmärkt skick och redo att flytta in i. Lägenheten har naturligt ljus från fönster åt båda hållen vilket gör den ljus och trevlig. När du kliver in möts du av en öppen hall med gott om förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är stort och erbjuder flexibla möbleringsmöjligheter, där det finns utrymme för både soffgrupp och matbord, och från vardagsrummet når vi den inglasade balkongen med plats för utemöbler. Köket är fint renoverat och utrustat med allt maskinellt som behövs, samt har plats för en matgrupp. På entréplan finns även ett badrum med ny inredning. Nedre plan består av två sovrum, stort förråd, allrum, uteplats och badrum med tvättmaskin och torktumlare. BRF Skivlingen är en väletablerad och eftertraktad bostadsrättsförening med god ekonomi. I föreningen finns bland annat en uthyrningslokal som går att hyra för fester, övernattningsrum, snickarbod, pingislokal samt bastu. Granloholm är en fridfull och familjevänlig miljö med närhet till naturen och vackra promenadvägar. Det finns även goda kommunikationsmöjligheter i området. I centrumhuset finns bekvämligheter som en pizzeria, gym, ICA Ettan och en frisörsalong. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller om ni vill anmäla er till visningen. Vi ser fram emot att höra från er!

Hårdvallsgatan 22, Sallyhill, Sundsvalls kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Hårdvallsgatan 22, Sallyhill, Sundsvalls kommun, bild 2
Hårdvallsgatan 22, Sallyhill, Sundsvalls kommun, bild 3

Hårdvallsgatan 22

Lägenhet
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Notar
325 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2/3
2 710 kr/mån
12 037 kr/m²

Varmt välkomna till denna perfekta etta om 27 kvm med en öppen och trivsam planlösning som bjuder in till socialt umgänge. Bostaden har ett härligt ljusinsläpp, generös takhöjd, rymligt badrum och en fräsch kokvrå. Ett perfekt första boende eller studentbostad med närhet till Mittuniversitetet och gymnasium. Området är lugnt och nära till Sidsjöns friluftsområde. Här har du två stora livsmedelsbutiker, promenadavstånd till Mittuniversitetet och centrala Sundsvall. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
Malmövägen 139, Granloholm, Sundsvalls kommun
  • Sön 21 apr kl 14:15
Malmövägen 139, Granloholm, Sundsvalls kommun, bild 2
Malmövägen 139, Granloholm, Sundsvalls kommun, bild 3

Malmövägen 139

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Notar
925 000 kr
63,5 m²
2 rum
4 638 kr/mån
14 567 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla lägenhet om 63,5 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten erbjuder generöst ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier och öppna ytor vilka skapar en känsla av rymd. Ljust vardagsrum som erbjuder gott om plats för sällskapsmöblemang samt utgång till ett fantastik inglasat uterum i söderläge och en uteplats med trädäck som erbjuder plats för utemöbler. Bostaden erbjuder även ett rymligt sovrum, helkaklat badrum med golvvärme, fullutrustat och renoverat kök med gott om förvaring samt arbetsytor. På framsidan finns även en till uteplats med trädäck, där du kan njuta av morgonsolen. Här är det bara att flytta in och bo! Granloholm är ett lugnt och barnvänligt område där man har satsat mycket på skola, barnomsorg och fritidsaktiviteter. Här bor ni ett stenkast från Granloholm centrum som erbjuder bland annat mataffär, pizzeria, fritidsgård och gym. Här finns även fotbollsplaner, discgolfbana, och fina promenadstråk! Välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Kantorsgatan 6, Fränsta, Ånge kommun
  • Lör 27 apr kl 15:00

Kantorsgatan 6

Villa
Fränsta, Ånge kommun
Notar
1 600 000 kr
140 + 68 m²
6 rum
2 160 m² tomt

I omtyckta Fränsta finner ni detta hus som är fördelat på 6 rum och kök. Detta hem är på hela 140 kvm boarea, 68 kvm biarea + 30 kvm kallgarage. Huset är rymligt, optimalt planerat och barnvänligt. Bra förvaringsmöjligheter och lättmöblerade rum. Detta hem erbjuder bland annat ett öppet och trevligt vardagsrum, fem sovrum, fint kök, ett stort inglasad uterum, fräscht badrum och WC samt bergvärme. Tomten är välplanerad och lättskött, med plats för utemöbler, matmöbler, loungedel och mycket annat! Garage för plats för en bil och förvaring. Huset har bergvärmepump som ger en ekonomisk och energieffektiv uppvärmning. Det innebär att huset håller en jämn temperatur både på vintern och sommaren, vilket skapar en bekväm och hälsosam inomhusmiljö året runt. Dessa är två enskilda fastigheter säljs ihop, Fränsta 2:67 och Fränsta 2:58. Här bor ni i ett barnvänligt område med närhet till förskola, folkhögskola, livsmedelsbutiker, lokala butiker och för den som reser har du nära till Fränsta station. Varmt välkommen med er visningsanmälan!

  • Plus
Galaxvägen 5, null, Sundsvalls kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00
Galaxvägen 5, null, Sundsvalls kommun, bild 2
Galaxvägen 5, null, Sundsvalls kommun, bild 3

Galaxvägen 5

Villa
Sundsvalls kommun
Notar
2 595 000 kr
155 + 40 m²
6 rum
1 224 m² tomt

Varmt välkomna till denna välvårdade villa på Galaxvägen 5. Nu ges en unik chans att förvärva denna stilrena villa om 155 kvm + 40 kvm biarea med byggår 1982 i familjevänligt område med bra grannsamverkan, mycket goda kommunikationer och med närhet till flera skolor och förskolor. Här är ni riktigt bortskämda med otroligt bra läge och en vackert grönskande och praktiskt inhägnad tomt som lovar goda solchanser hela dagen. Entréplan vilket karaktäriseras av underbart vardagsrum med generöst ljusinsläpp med utgång till veranda mot trädgård, stort kök med matplats, tvättstuga, rymligt sovrum och gäst-wc. Fastighetens övre plan följer samma smakfulla estetik med tre sovrum i bra storlek, ett riktigt lyxigt badrum som renoverades 2021, med härlig rymd, bastu, helkaklade väggar, och vackert klinkergolv. Tomten sträcker sig över hela 1 224 kvadratmeter och ger dig gott om utrymme för trädgårdsarbete, lek och avkoppling. Du kan skapa din egen drömträdgård eller bara njuta av den grönskande omgivningen och de vackra utomhusområdena. I huset finns även ett garage med plats för en bil och ett rymligt förråd. Välkommen på visning.

  • Premium
Berguvsvägen 10, null, Sundsvalls kommun

Berguvsvägen 10

Villa
Sundsvalls kommun
Notar
3 995 000 kr
127 + 127 m²
9 rum
1 049 m² tomt

Varmt välkommen till denna fantastiska villa på Berguvsvägen 10. Här möts ni av är den mäktiga och öppna hallen, plats för kläder och förvaring, ett stort ljust kök med utgång till terrass, stort vardagsrum med plats för stora sällskap, 3 möjliga sovrum varav ett med eget badrum och en walk-in-closet, ett gästbadrum samt bra förvaring. Hela övervåningen har fina ljusinsläpp och här får man en hemtrevlig känsla. Nedervåningen erbjuder ett mysigt bibliotek, 2 möjliga sovrum, ett musikrum som är ljudisolerat, allrum, tvättstuga med bastu och dusch, toalett samt ett stort förråd med groventre. Här har vi en fastighet som är insynsskyddad samt gränsar mot naturen. Belägen på en lugn återvändsgata med lite trafik. Här är det fina ljusinsläpp, bra materialvall. Bra kommunikation i området samt närhet till Birsta, Sundsvall stad, grönområden mm. En bostad som bör upplevas på plats. Varmt välkommen att höra av er för frågor eller anmäla er till en privat visning.

Kubikenborgsgatan 15A, Skönsmon, Sundsvalls kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Kubikenborgsgatan 15A, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 2
Kubikenborgsgatan 15A, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 3

Kubikenborgsgatan 15A

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Notar
1 395 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/3
6 231 kr/mån
16 034 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva denna stilrena 4:a endast en halv trappa upp i populära Skönsmon! Bostaden erbjuder en välplanerad och kvadratsmart planlösning som ger varje rum bra ytor samt ett fint ljusinsläpp. Här kliver man in i en rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter, vidare finner man ett helkaklat badrum och WC. Tre väldisponerade sovrum med plats för säng och förvaring, vardagsrummet erbjuder trevliga umgängesytor med plats för både soffgrupp och matbord. Köket är fullutrustat och fräscht, från köket tar du dig ut till den stora inglasade balkongen som är utöver det vanliga. Här kommer ni att trivas! Här bor du i populära Skönsmon med närhet till bland annat livsmedelsbutik, Skönsmons skola, idrottshall, Kubenbadet, vårdcentral, café och kvarterskrogen. Området erbjuder bra bussförbindelser och nära till grönområden. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
  • Balkong
Kungsvägen 135, Timrå, Timrå kommun
  • Tis 23 apr kl 17:30
Kungsvägen 135, Timrå, Timrå kommun, bild 2
Kungsvägen 135, Timrå, Timrå kommun, bild 3

Kungsvägen 135

Lägenhet
Timrå, Timrå kommun
Notar
695 000 kr
73 m²
2.5 rum
vån 1
5 108 kr/mån
9 521 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla lägenhet om 73 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten erbjuder generöst ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier och öppna ytor vilka skapar en känsla av rymd. Ljust vardagsrum som erbjuder gott om plats för sällskapsmöblemang samt utgång till den stora uteplatsen. Bostaden erbjuder även ett rymligt sovrum med förvaring, fint badrum, och gott om förvaringsmöjligheter i bostaden. Bostaden är belägen på en fridfull och familjevänlig miljö med närhet till naturen och vackra promenadvägar. Det finns även goda kommunikationsmöjligheter i området. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Harmonigatan 20, Skönsmon, Sundsvalls kommun

Harmonigatan 20

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Notar
850 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2
3 897 kr/mån
14 530 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina lägenhet på Harmonigatan 20 i Skönsmon. Detta boende är fint renoverat och har en smart planlösning med fina ljusinsläpp från två vädersträck. Bra med förvaringsalternativ samt ett av områdets finaste utsikt. Lägenheten har 2 rum och kök. Varav en fin öppen hall med garderober, ett stort sovrum med plats för skrivbord och även bra med förvaringsalternativ. Ett modernt renoverat kök med all maskinell utrustning som behövs. Kaklat badrum med golvvärme samt tvättmaskin, ett ljust vardagsrum med en stor inglasad balkong som har otrolig utsikt. En populär förening med tvättstuga och förråd i källaren Denna lägenhet är det alltså bara flytta in och bo men bör upplevas på plats. Kommunikationen i området är bra, här finns alltså busshållplats i närheten samt skolor, förskolor och livsmedelsbutik. Närhet till E4an perfekt för den som pendlar. För den aktive så finns grönområden, gym, slalombacke, elljusspår, Södra berget mm i närheten. Varmt välkommen att höra av för frågor eller anmäla er till privat visning.

  • Balkong
Nybo 209, Östavall, Ånge kommun
  • Lör 27 apr kl 13:00
Nybo 209, Östavall, Ånge kommun, bild 2
Nybo 209, Östavall, Ånge kommun, bild 3

Nybo 209

Fritidshus
Östavall, Ånge kommun
Notar
395 000 kr
56 m²
4 rum
7 540 m² tomt

Huvudbyggnaden rymmer ett sovrum, kök samt generösa sällskapsytor, rymligt vardagsrum med utgång till ett inglasat uterum, fräscht och rymlig badrum med duschkabin samt tvättmaskin. Utöver huvudbyggnaden finns även två gäststugor, ett förråd med gått om förvaringsmöjligheter och en utedass. På den soliga, generösa tomten finns gott om plats för lek och bus. Härlig altan att avnjuta goda måltider med utsikt över den fina trädgården. Här finns all möjligheter att odla eller uppföra ett växthus och odla sina egna grönsaker. Med en kort promenad når du Holmsjön, där ni kan njuta av bad och sol. Måste upplevas på plats - varmt välkomna med er visningsanmälan!

  • Premium
Bergsgatan 87B, Centralt, Sundsvalls kommun
  • Mån 22 apr kl 16:30
Bergsgatan 87B, Centralt, Sundsvalls kommun, bild 2
Bergsgatan 87B, Centralt, Sundsvalls kommun, bild 3

Bergsgatan 87B

Lägenhet
Centralt, Sundsvalls kommun
Notar
795 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 701 kr/mån
14 860 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem! Denna fantastiska tvårumslägenhet, belägen på en halvtrappa, bjuder på en oas av naturligt ljus och en praktisk layout som passar alla behov. När du kliver in möts du av en öppen hall som genast ger en känsla av välkomnande. Med gott om förvaringsutrymme för jackor och skor är detta en välkomnande entré till ditt hem. Det rymliga vardagsrummet erbjuder flexibilitet för möblering och skapar en perfekt plats för både avkoppling och underhållning. Här finns gott om utrymme för en bekväm soffgrupp samt en matsalsdel, perfekt för mysiga middagar med nära och kära. Slå dig ner och njut av frisk luft på den rymliga balkongen, som kommer att byggas ut och glasas in för att skapa en avkopplande utomhusmiljö året runt. Det moderna köket är vackert renoverat och fullt utrustat med allt du behöver för att skapa kulinariska mästerverk. Här finns gott om förvaringsutrymme och plats för en matgrupp där du kan njuta av dina måltider. Det rymliga sovrummet erbjuder en fridfull plats att koppla av och återhämta sig. Dessutom finns en praktisk klädkammare samt ett källarförråd för att hålla dina ägodelar organiserade och ur vägen. Bo i en trivsam och välskött förening med närhet till natursköna promenadstråk och grönområden. Dessutom finns skolor, serviceutbud och kollektivtrafik inom bekvämt gångavstånd, vilket gör detta till den perfekta platsen att kalla hem. Missa inte chansen att uppleva detta fantastiska hem själv! Kontakta oss för att boka din visning redan idag och låt oss visa dig vad denna underbara bostad har att erbjuda. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Bryggargatan 3C, null, Timrå kommun
Bryggargatan 3C, null, Timrå kommun, bild 2
Bryggargatan 3C, null, Timrå kommun, bild 3

Bryggargatan 3C

Lägenhet
Timrå kommun
Notar
595 000 kr
67 m²
2 rum
3 287 kr/mån
8 881 kr/m²

Välkommen till denna välplanerad 2:a om 67 kvm med balkong från vardagsrummet mot den fina gården. Här kombineras komfort och bekvämlighet med fina materialval. De genomgående fina ytskikten skapar en känsla av öppenhet och ljus. Det generösa vardagsrummet är det perfekta stället att koppla av på- eller varför inte sitta på den stora inglasade balkongen som ni når här ifrån. Här finns gott om plats för en bekväm soffgrupp och ett elegant matsalsbord. Belägen på entréplan, erbjuder denna bostad den perfekta balansen mellan att vara bekvämt tillgänglig och samtidigt skyddad från insyn. Huset har hiss vilket gör det enkelt att nå både förråd och tvättstuga. - Hisshus - Belägen på entréplan - Låg månadsavgift - Ekonomiskt stabil förening - Tillträde flexibelt - Närhet till Birsta City, livsmedelsbutiker, restauranger, gym m.m Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Södermalmsgatan 3, Södermalm, Sundsvalls kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00

Södermalmsgatan 3

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Notar
1 095 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån -1
5 399 kr/mån
17 244 kr/m²

Varmt välkommen till Södermalmsgatan 3. Detta är en totalrenoverad 2a med hiss, fina ytskick, val av material men samtidigt ett varmt och hemtrevligt boende. Bostaden har fönster i två väderstreck vilket ger ett genomgående fint ljusinsläpp. Här finns hiss vilket gör det perfekt för alla åldrar samt en väldigt mysig uteplats på baksidan av huset som är avskild och mysig. Det första man möts av i bostaden är en öppen hall med plats för förvaring och klinkergolv. Bostaden har ett stort öppet kök med full maskinell utrustning, mycket köksyta och bra förvaring samt en öppen planlösning mot vardagsrummet som har plats för matgrupp, soffa och tv-bord. Vidare in i bostaden möter ni av ett väldigt mysigt sovrum med platsbyggd garderob samt en snygg trä-fondvägg med mysig belysning uppsatt. Välplanerat badrum med snygg design och förberett för båda tvättmaskin och torktumlare. Här har du närhet till populära Södra Berget, gångavstånd till Stenstan, livsmedelsbutik, gym och bussförbindelser mm. Välkommen att boka er för visning, privatvisning eller höra av er för frågor.

  • Plus
  • Hiss
Platinavägen 36, Forsa, Sundsvalls kommun
Platinavägen 36, Forsa, Sundsvalls kommun, bild 2
Platinavägen 36, Forsa, Sundsvalls kommun, bild 3

Platinavägen 36

Villa
Forsa, Sundsvalls kommun
Notar
1 850 000 kr
107 m²
4 rum
580 m² tomt

Varmt välkommen till Platinavägen 36! I detta lugna och barnvänliga område hittar du denna fristående och välplanerade enplansvilla. Ett smart boende som nyttjar varenda kvm samt kallgarage och förråd, fina gräsytor med lite insyn samtidigt som du får det sociala. Ett hus som passar alla åldrar och som samtidigt har låga driftkostnader. Mycket populärt och lugnt villaområde med närhet till natur, fiske, svamplockning, skoterled, skolor, förskolor, livsmedelsbutik m.m. Välkommen att höra av er för frågor!

  • Premium
Vikingavägen 44, Granlo, Sundsvalls kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Vikingavägen 44, Granlo, Sundsvalls kommun, bild 2
Vikingavägen 44, Granlo, Sundsvalls kommun, bild 3

Vikingavägen 44

Lägenhet
Granlo, Sundsvalls kommun
Notar
1 095 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
4 009 kr/mån
18 250 kr/m²

Denna charmiga bostad är perfekt för dig som letar efter ett nyrenoverat hem med allt du behöver. Belägen på ett centralt läge erbjuder den både närhet till stadens puls och möjligheten att njuta av lugnet. Det första som fångar ögonen när du kliver in i denna bostad är den moderna och stilrena designen. De renoverade utrymmena har fått en fräsch och elegant touch med noga utvalda material och färger som skapar en harmonisk atmosfär. Vardagsrummet bjuder in till avkoppling och sociala tillställningar med sin öppna planlösning och stora fönster som släpper in rikligt med ljus. Exklusivt kök med fullmaskinpark som integrerad diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, induktionshäll och kyl och frys. Det vackert renoverade badrummet är fullt helkaklat med stilfulla och moderna detaljer. I närområdet finns bland annat en matbutik, skola, förskola, Mittuniversitetet, restauranger, Himlabadet och mycket annat. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
Södra Järnvägsgatan 3, Sundsvall, Sundsvalls kommun

Södra Järnvägsgatan 3

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Notar
1 695 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 5/5
4 258 kr/mån
23 061 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva lägenhet på södra Järnvägsgatan 3. En bostadsrätt som erbjuder hiss, öppen välkomnande hall med avhängningsmöjlighet, ett ljust fint vardagsrum, renoverat kök med bra förvaringsmöjligheter, kaklat badrum i hög standard, samt två fina sovrum med bra förvarings möjligheter. Fina golv överlag samt högt standard rakt igenom. Denna Bostadsrätt ligger på femte våningen och har ingen insyn, härlig utsikt och ett centralt bra läge i Sundsvall. Nära till det mesta samt en stabil och populär förening med låg avgift vilket kan vara skönt i tider som dessa! En bostad som måste upplevas på plats med möjlighet att bara flytta in och bo. Varmt välkommen att höra av er för frågor eller anmäla er till visning eller boka in en privat visning.

  • Hiss
Kungsvägen 129, null, Timrå kommun
  • Tis 23 apr kl 18:00
Kungsvägen 129, null, Timrå kommun, bild 2
Kungsvägen 129, null, Timrå kommun, bild 3

Kungsvägen 129

Lägenhet
Timrå kommun
Notar
725 000 kr
73 m²
2.5 rum
vån 2
5 109 kr/mån
9 932 kr/m²

Varmt välkommen till Kungsvägen 129! Denna mysigt renoverade bostadsrätt ligger centralt men samtidigt i ett stillsamt område med magisk utsikt över Klingerfjärden. Stor inglasad balkong och förråd. Bostaden har en smart planlösning samt väldisponerade och är lättmöblerad. Ett stort sovrum och ett stort kök med plats för matbord samt all maskinell utrustning som behövs. Stort badrum som är förberett för tvättmaskin samt ett öppet vardagsrum med en rymlig sovalkov, kontor och fina ljusinsläpp. Tvättstuga på samma våningsplan och garage i samma byggnad. Här bor du bekvämt med närhet till all tänkbar service och goda kommunikationer. Den som gillar att shoppa, äta gott, och nöjesarrangemang har endast ett par minuter med bil. Välkommen att höra av er för frågor.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nackstavägen 46B, Nacksta, Sundsvalls kommun

Nackstavägen 46B

Lägenhet
Nacksta, Sundsvalls kommun
Notar
450 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/6
5 989 kr/mån
5 921 kr/m²

Välkommen till denna charmiga trerummare med en smart och funktionell planlösning. Här erbjuds ett rymligt och luftigt vardagsrum med gott om plats för en bekväm soffgrupp och övrigt möblemang. Det stora fönstret släpper in mycket ljus och skapar en härlig atmosfär. Det ljusa köket är i bra skick och har all nödvändig utrustning såsom kyl/frys, ugn och spis. Här finns även plats för en matgrupp intill det stora köksfönstret, perfekt för trevliga måltider med familj och vänner. Brf Rågen är en populär bostadsrättsförening med stabil ekonomi. Trapphuset är välunderhållet och här finns en bekväm och modern tvättstuga tillgänglig för alla medlemmar. Området erbjuder goda kommunikationsmöjligheter och i närheten finns bekvämligheter såsom matbutik, pizzeria och fritidsaktiviteter. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tomtegränd 8C, Haga, Sundsvalls kommun
Tomtegränd 8C, Haga, Sundsvalls kommun, bild 2
Tomtegränd 8C, Haga, Sundsvalls kommun, bild 3

Tomtegränd 8C

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Notar
1 495 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
4 311 kr/mån
19 671 kr/m²

Denna ljusa och smakfullt inredda lägenhet ligger bekvämt bara en trappa upp i huset och utan direkt insyn. Det optimala området för dig som vill ha det bästa av två världar, natur samtidigt som du har pulsen i city endast ett stenkast bort. Här erbjuds en ljus och välplanerad lägenhet på 76 kvm. Bostaden genomsyras av bra ytskikt och ljusa material vilket gör att bostaden känns enhetlig och skapar utrymme för kreativ inredning. Vardagsrummets härliga rymd skapar plats för olika typer av möblemang. Balkongen ligger ostört och är en given favoritplats under många av årets dagar och kvällar där man kan slå sig till ro och njuta. I lägenheten finner du även två hemtrevliga sovrum, renoverat kök, ett badrum och bra förvaringsmöjligheter. Här har ni helt enkelt det perfekta boendet på lugnt område med ett stenkast från natur och trevliga promenadstråk. Man bor i en trivsam och välskött förening med närhet till skola, diverse serviceutbud samt gångavstånd kollektivtrafik. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Älvgatan 16A, null, Sundsvalls kommun
Älvgatan 16A, null, Sundsvalls kommun, bild 2
Älvgatan 16A, null, Sundsvalls kommun, bild 3

Älvgatan 16A

Lägenhet
Sundsvalls kommun
Notar
450 000 kr
45 m²
1 rum
2 456 kr/mån
10 000 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga lägenhet som erbjuder hiss, en smart planlösning med möjlighet att göra en sovalkov från det stora vardagsrummet med fina ljusinsläpp och fin utsikt mot innergården och Nolbybacken. Helkaklat badrum som är rymligt, stort ljust kök med dom bekvämligheter man behöver samt plats för matbord. En lägenhet som erbjuder goda förvaringsmöjligheter samt ger en hemtrevlig känsla. En trygg förening med bra månadsavgift samt hiss ner till förråd och en tvättstuga som är rymlig och innehåller alla maskiner som behövs. I Kvissleby har du här nära till det mesta så som livsmedelsbutik, restauranger, systembolag, apotek och bussförbindelser. Fritidsaktiviteter så som skidåkning, fiske, grönområden och golf i Skottsund. Välkommen att boka er för visning eller höra av er för frågor.

  • Premium
  • Hiss
Slädatvåvägen 32, Släda, Alnön, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår

Slädatvåvägen 32

Villa
Släda, Alnön, Sundsvalls kommun
Notar
3 995 000 kr
125 m²
4 rum
2 766 m² tomt

Varmt välkommen till Slädatvåvägen 32. Nu finns chansen att förvärva detta fina objekt med en unik miljö i en riktig skärgårdsidyll. Slädatvåvägen 32 är en stor fastighet på 2766 kvm med en fin trapplös enplansvilla, havsutsikt och ett tillhörande attefallshus. Denna fastighet ligger vid en återvändsgata med lite trafik, insynsskyddat och perfekt för alla åldrar. Huvudbyggnaden har 3 rum och kök med mycket yta och möjlighet till fler rum. Det första man möts av är en fin öppen hall med bra förvaringsmöjligheter, här finns ett stort renoverat kök med all maskinell utrusning som behövs, öppet vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp, mysig kamin och sociala ytor mot köket. Ett renoverat badrum med tvättmaskin och en gästtoalett. Två rymliga sovrum med plats förvaring. Nästan runt hela huvudbyggnaden är det terrass samt ett otroligt mysigt soldäck med spabad, fina planteringar, mycket gräsyta och genomtänkta val för sociala sammanhang. På gården finns även ett fint attefallshus. Den har en smart planlösning som nyttjar varenda kvm, sociala ytor samt bra förvaring, badrum och ett litet sovrum. Här finns även möjlighet till att bygga en takterass, uthyrning eller generationsboende. Här de mesta är gjort och bara flytta in, bo och njuta. En fastighet som bör upplevas på plats. Denna fastigheter ligger relativt insynsskyddat och här finns möjlighet till svampplockning, fiske, naturstigar fiske, bad, båtlänning m.m. ”Släda” Är en populärt område med mycket nybyggnationer i området och ligger endast ca 15-20 minuter ifrån Sundsvall stad och Torsboda. Ca 100 meter till havet. Birsta ca 10 minuter och livsmedelsbutiker, apotek, restauranger ca 7 minuter med bil. Välkommen att höra av er för frågor eller anmäla er till privat visning!

Videmovägen 13, Ånge, Ånge kommun

Videmovägen 13

Villa
Ånge, Ånge kommun
Notar
595 000 kr
106 + 79 m²
5 rum
600 m² tomt

Äntligen finns ett familjevänligt radhus till salu i Ånge! Med fräscha ytskick och en fantastisk baksida perfekt för trevliga middagar och mycket lek. Huset har bergvärmepump som ger en ekonomisk och energieffektiv uppvärmning. Det innebär att huset håller en jämn temperatur både på vintern och sommaren, vilket skapar en bekväm och hälsosam inomhusmiljö året runt. Med närhet till förskola, skola, natur och matvarubutiker samt tågstationen finns nu detta härliga hem! Varmt välkommen med er visningsanmälan!

Kontorsvägen 5, null, Sundsvalls kommun
Kontorsvägen 5, null, Sundsvalls kommun, bild 2
Kontorsvägen 5, null, Sundsvalls kommun, bild 3

Kontorsvägen 5

Övrigt
Sundsvalls kommun
Notar
5 750 000 kr
1,1 ha tomt

I denna verkstad har det gjorts flera investeringar och uppgraderingar för att underlätta och effektivisera arbetet. För att möta behovet av elbilar har två nya laddplatser installerats, vilket gör det enkelt att ladda upp fordonen. Dessutom har fiber dragits in i huset för att säkerställa snabb och pålitlig internetanslutning. Verkstadslokalen är utrustad med två portar på södra gaveln med fri höjd 4,20m respektive 4,50m samt en port med fri höjd 4,50m på norra gaveln. När det gäller lyftkapacitet har tre traversbanor med tillsammans fyra traverser installerats. I lackrummet finns en traversbana med en lyftkapacitet på 2 ton, i västra sidan av verkstaden finns en 2 tons traversbana och i östra sidan av verkstaden löper en traversbana med två traverser om vardera 3 ton som sträcker sig genom hela verkstadslokalen, från södra till norra gaveln. För att hantera service av tunga fordon finns också en 4-pelarlyft med imponerande 16 ton i lyftkapacitet, avsedd för lastbilar och entreprenadmaskiner. För att möta behovet av uppvärmning och komfort har olika värmesystem installerats i olika delar av byggnadens lokaler. I verkstadsutrymmet används främst en luft/vatten värmepump ansluten till en ackumulatortank som är utrustad med två st värmepatroner för stödkörning vid extrem kyla. Detta system producerar värme som sedan distribueras genom det integrerade ventilationssystemet. Som ett extra komplement finns även en luftburen oljepanna med en 3 kbm oljetank. I den mindre norra delen av garaget har en ny luftvärmepump installerats för att ge optimal komfort vid arbetet. Kontorsbyggnaden har i sin tur moderna elradiatorer som huvudsakligt uppvärmningssystem samt 3-glas fönster som på plan 2 nyinstallerades 2016. För att underlätta arbetet och underhåll av fordon och maskiner finns det också en komplett tryckluftsanläggning i hela verkstadsutrymmet. Detta system möjliggör enkel tillgång till tryckluft för olika verkstadsbehov och har en tillhörande kompressor för att generera den nödvändiga luftförsörjningen. Dessutom finns det två tryckluftsdrivna oljetankar i oljerummet, där motor- och hydraulolja kan förvaras och hanteras med hjälp av pumphandtag och slangvindor i verkstadslokalen. Denna centrala placering av oljeförvaring och hantering underlättar verkstadens dagliga rutiner och underhållsarbete. I södra delen av verkstadslokalen finns ett kallförråd utrustat med pallställ efter ena långsidan, ett väl fungerande lagerutrymme för icke väderkänsligt material och utrustning. Det är viktigt att påpeka att vissa specifika utrustningar inte ingår i försäljningen. En 2-pelarlyft i norra delen av verkstaden och metallsvarven i verkstadsutrymmet ingår inte i försäljningen, vilket kan vara viktigt att ha i åtanke för eventuella köpare eller användare av lokalerna. Försäljning sker genom bolagsöverlåtelse, och därav ingen lagfartskostnad. Vänligen kontakta Ayhan Yagci ([email protected] / 072 213 30 98) för enskild visning. Våning 1 har två avdelningar: 1A Fikarum/kök WC + Dusch WC Omklädningsrum Tvättstuga + 2 duschar 1B Butikslokal Kök/pentry WC Förrådsrum Våning 2: Fikarum/kök 6 kontor Konferensrum 3 WC Skrivare och datarum Litet förråd Verkstad (indelat i två lokaler och lackrum) Kallförråd Våning 3: 7 kontor Konferensrum Kök/pentry Plan 1 matsal mm 261 kvm Plan 2 kontor + verkstad 1316 + kallförråd 116 kvm Plan 3 kontor 253 kvm Totalyta 1946 kvm

  • Premium

Visar 1 - 25 av 29