Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Notar

Notar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gudmundsbyvägen 31, Laggarberg-Gudmundsbyn, Timrå kommun
Gudmundsbyvägen 31, Laggarberg-Gudmundsbyn, Timrå kommun, bild 2
Gudmundsbyvägen 31, Laggarberg-Gudmundsbyn, Timrå kommun, bild 3

Gudmundsbyvägen 31

Villa
Laggarberg-Gudmundsbyn, Timrå kommun
Notar
3 995 000 kr
180 m²
6 rum
9 606 m² tomt

Nu har du möjligheten att förvärva två fastigheter (Laggarberg 3:13 och Laggarberg 3:20) som är utöver det vanliga, här har du ett rymligt hus med bergvärme, dubbelgarage och stort skyddsrum under mark. Redan vid första anblicken slås man av den generösa planlösningen som skapar en öppen och social atmosfär. De stora fönsterpartierna som ger inte bara fantastiskt ljusinsläpp, utan erbjuder också en underbar utsikt över den stora och lummiga trädgården. Här finns gott om plats för utemöbler, grillkvällar och lek för barnen. Två rymliga sovrum som är belägna på entréplan och tre på övervåningen. På entréplan har du även ett fint kök med plats för matbord, rymligt vardagsrum med kamin, fräscht badrum, bastu och tvättstuga. Övervåningen erbjuder ett stort allrum, tre sovrum där ett har en utgång till en trevlig balkong och ett större badrum. Fastigheten erbjuder även ett stort dubbelgarage med plats för två bilar och förvaring. Här finns också en billyft som lämnas kvar till nästa ägare. På den andra fastigheten har du ett stort skyddsrum under mark med sovplatser, toaletter och en samlingsplats. Detta måste upplevas på plats! Varmt välkomna med er intresseanmälan!

  • Premium
Solgränd 8, Timrå, Timrå kommun
Solgränd 8, Timrå, Timrå kommun, bild 2
Solgränd 8, Timrå, Timrå kommun, bild 3

Solgränd 8

Villa
Timrå, Timrå kommun
Notar
1 595 000 kr
75 + 75 m²
5 rum
1 035 m² tomt

Varmt välkommen till Solgränd 8! Välkommen till detta charmiga hus med källare och garage. Detta hem är perfekt för den som söker en trevlig och praktisk boendemiljö. Med garage och sin funktionella planlösning passar detta hus de flesta. Entréplanet erbjuder ett kök med renoveringsbehov, rymligt vardagsrum, ett större sovrum, matsal där hela familjen får plats, man kan även ha matsalen som sovrum. Här har du även ett badrum. På övervåningen finner du två rymliga sovrum, förvaringsutrymme och en toalett. Populära Timrå erbjuder allt man kan önska. Här finns förskolor, skolor, livsmedelsaffärer, gym, restauranger, Indalsälven och täta kommunala förbindelser. Närhet till E4an som tar dig till Birsta, Sundsvall, Torsboda inom kort. Varmt välkomna med er visningsanmälan!

  • Premium
Björkvägen 1, Hemmanet, Sundsvalls kommun
  • Tor 8 aug kl 17:00
Björkvägen 1, Hemmanet, Sundsvalls kommun, bild 2
Björkvägen 1, Hemmanet, Sundsvalls kommun, bild 3

Björkvägen 1

Villa
Hemmanet, Sundsvalls kommun
Notar
2 150 000 kr
95 + 77 m²
5 rum
2 090 m² tomt

Välkommen till denna rymliga bostad belägen på Hemmanet, med vacker utsikt över havsviken. Med en totalyta på 172 kvadratmeter och sex rum erbjuder detta hem gott om utrymme för en stor familj. Det finns tre till fyra sovrum med gott om förvaringsutrymmen, och möjlighet för alla i familjen att ha sin egen plats. Fastigheten är uppförd år 1909 och har en generös tomtyta på 2 090 kvadratmeter, perfekt för lek och umgänge utomhus. En fräsch friggebod uppförd 2014 finns på tomten. På den generösa uppfarten möts man även av ett garage med gott om yta. Redskapsbod med vedbod finns också på gården. Närområdet på Hemmanet är lugnt och familjevänligt med närhet till grönområden och lekplatser. I området finns även bra skolor och förskolor vilket gör det till en idealisk plats för barnfamiljer. Med närhet till service och kommunikation samt vacker natur runt knuten erbjuder denna bostad en bekväm och trivsam boendemiljö för hela familjen. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Malvavägen 5, Essvik, Sundsvalls kommun
  • Tor 8 aug kl 18:00
Malvavägen 5, Essvik, Sundsvalls kommun, bild 2
Malvavägen 5, Essvik, Sundsvalls kommun, bild 3

Malvavägen 5

Villa
Essvik, Sundsvalls kommun
Notar
1 995 000 kr
120 + 55 m²
6 rum
1 176 m² tomt

Välkommen till denna idylliska villa som ligger på en högt placerad tomt med en fantastisk utsikt över området. Huset, med sina röda väggar och vita knutar, har renoverats för att erbjuda både modern komfort och tidlös charm. Här finns ett stort hus med sex rum och kök, perfekt för en familj som söker en fridfull plats att bo. Huset ligger i ett barnvänligt område med fin natur runtomkring, vilket ger en skön miljö för både vila och trivsel. Huset har en smart planlösning som ger mycket utrymme. I vardagsrummet finns plats för både soffgrupp och matsalsmöbler, vilket gör det till en naturlig samlingsplats för familjen. Här finns också en pelletskamin som sprider värme och skapar en mysig stämning under kalla kvällar och från vardagsrummet når ni det inglasade uterummet som ger en härlig plats att njuta av utsikten. Köket, som är nytt från 2023, är både modernt och funktionellt. Det har gott om skåp och bänkutrymmen, vilket gör matlagningen roligare. Huset har många sovrum med bra förvaringsmöjligheter och utrymme för att anpassa dem efter era behov. Omgivningen är lika attraktiv med gångavstånd till natur och grönområden. För barnfamiljer är det ett extra plus att förskola och skola ligger i närheten. Detta hem erbjuder en perfekt balans mellan idylliskt boende och moderna bekvämligheter, idealiskt för dem som söker ett naturnära och bekvämt liv. Välkommen på visning!

  • Premium
Nackstavägen 28C, Nacksta, Sundsvalls kommun
Nackstavägen 28C, Nacksta, Sundsvalls kommun, bild 2
Nackstavägen 28C, Nacksta, Sundsvalls kommun, bild 3

Nackstavägen 28C

Lägenhet
Nacksta, Sundsvalls kommun
Notar
295 000 kr
40 m²
1 rum
vån 4/8
3 330 kr/mån
7 375 kr/m²

Välkommen till en fantastiskt väldisponerad bostad med allt man kan önska. Hall med goda avhängnings-och förvaringsmöjligheter. Rymligt allrum med plats för större säng och soffgrupp. Trevligt kök med plats för matbord, ett fräscht och fullutrustat samt helkaklat badrum från stambytet. Här är det bara att flytta in och bo! Kortfakta: - Reparationsfond 4 485 kr - Källarförråd tillhör bostaden - Tvättstuga i samma hus - Stambytt Här bor du med närhet till det mesta så som kommunikationsplats, Sundsvall stad, skolor, förskolor, livsmedelsbutik och fina promenadstråk. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
  • Hiss
Harrgränd 1, null, Timrå kommun

Harrgränd 1

Villa
Timrå kommun
Notar
695 000 kr
52 m²
2 rum
1 325 m² tomt

Välkommen till Harrgränd 1 och detta charmiga hus! Här erbjuds du ett idylliskt boende med en huvudbyggnad som rymmer 2 rum och kök med 1 sovrum i bra storlek. Detta 1-planshus är beläget på en trevlig tomt med närhet till naturen. Med sin charm passar det bra som både stuga och permanentboende. Här kan man njuta av lugnet och den vackra omgivningen. Med enkel design och bekväma utrymmen är det här huset ett perfekt ställe att bo på. På fastigheten finns även en rymlig redskapsbod, samt ett extra förråd för ytterligare förvaringsmöjligheter. Tomtarean sträcker sig över hela 1 325 kvadratmeter och erbjuder möjligheter till lek och avkoppling i den grönskande trädgården. Här kan du odla egna grönsaker eller bara njuta av den vackra omgivningen. Välkommen på visning!

Korstavägen 4C, null, Sundsvalls kommun
  • Ons 31 jul kl 17:30
Korstavägen 4C, null, Sundsvalls kommun, bild 2
Korstavägen 4C, null, Sundsvalls kommun, bild 3

Korstavägen 4C

Lägenhet
Sundsvalls kommun
Notar
795 000 kr
77 m²
3 rum
vån 6/7
5 984 kr/mån
10 325 kr/m²

Här välkomnas man av en härlig atmosfär tack vare öppna och sociala ytor i samband med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus större delar av dagen. Lägenheten har stilfullt renoverats med en genomgående modern standard. Vardagsrummet bjuder på stora och lättmöblerade ytor, från vardagsrummet når du balkongen med magisk utsikt över staden. Trivsamt renoverat kök med plats för matgrupp invid fönster. Här erbjuds det lilla extra för att höja trivseln! Ett stort och ljust Masterbedroom med ljuvlig utsikt över grönska, här har du gott om plats möblering och förvaring. Lägenhetens andra rum disponeras idag som ett sovrum och kan likaväl användas som kontor. Vidare erbjuds ett renoverat och rymligt badrum med golvvärme och tvättmaskin. Området erbjuder förskolor, lekplatser, matbutik, smultronställen och skolor i närheten. Alla önskvärda kommunikationer finns inom 2 min promenadavstånd i form av bussar. Välkommen med er visningsanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Strömstadsvägen 40, Granloholm, Sundsvalls kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Strömstadsvägen 40, Granloholm, Sundsvalls kommun, bild 2
Strömstadsvägen 40, Granloholm, Sundsvalls kommun, bild 3

Strömstadsvägen 40

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Notar
1 295 000 kr
106,5 m²
4 rum
vån 2/2
6 685 kr/mån
12 160 kr/m²

Smakfullt renoverad lägenhet i populära Granloholm! Här välkomnas man av en härlig atmosfär tack vare öppna och sociala ytor i samband med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus större delar av dagen. Lägenheten präglas av en rymlig balkong som bjuder på sol nästa hela dagen. Lägenheten har stilfullt renoverats med en genomgående modern standard. Vardagsrummet bjuder på stora och lättmöblerade ytor, från vardagsrummet når du balkongen. Trivsamt renoverat kök med plats för matgrupp invid fönster. Tre trivsamma sovrum med gott om förvaring. Vidare erbjuds ett fräscht och rymligt badrum med dusch, kommod, tvättställ, tvättmaskin samt en extra WC. Granloholm är ett vackert naturområde. Området är som en familjedröm då det erbjuds flertalet förskolor, lekplatser, matbutik, smultronställen och skolor i närheten. Alla önskvärda kommunikationer finns inom 2 min promenadavstånd i form av bussar. Varmt välkomna med er visningsanmälan!

  • Premium
  • Balkong
Furubacken 3, Östermalm, Sundsvalls kommun
  • Sön 4 aug kl 14:30

Furubacken 3

Villa
Östermalm, Sundsvalls kommun
Notar
4 295 000 kr
106 + 121 m²
6 rum
699 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa på eftertraktade Furubacken 3 i Östermalm. Här möts du av en stilfullt renoverad bostad om hela 227 kvm, fördelade på 6 rum, som erbjuder både modern komfort och rymliga ytor för den stora familjen eller för dig som älskar att umgås och ha gott om plats. Hjärtat i huset är det nyrenoverade köket, utrustat med högkvalitativa vitvaror. Här finns gott om förvaring och arbetsyta, vilket gör matlagningen till en ren fröjd. Den öppna planlösningen mot matplatsen och de generösa sällskapsytorna skapar en inbjudande atmosfär för både vardag och fest. De stora, öppna sällskapsytorna erbjuder en perfekt balans mellan elegans och funktionalitet. Här finns plats för både stora middagsbjudningar och mysiga familjekvällar. Det rikliga ljusinsläppet från stora fönsterpartier ger rummen en ljus och luftig känsla. Villan rymmer totalt 6 rum, vilket ger flexibla lösningar för både sovrum, arbetsrum och gästrum. Möjligheterna är många för att anpassa rummen efter just dina behov. Det nyrenoverade badrummet på entréplan är smakfullt inrett med moderna material och stilren design. En praktisk tvättstuga underlättar vardagsbestyren med gott om arbetsyta och förvaring. Huset har låga driftkostnader tack vare effektiv bergvärme, och på nedre plan finns potentialen att inreda ytterligare ett badrum. Den härliga, insynsskyddade trädgården är en grön oas som inbjuder till avkoppling och utomhusaktiviteter. Här kan du njuta av lugna stunder i solen, odla dina favoritväxter eller låta barnen leka fritt på den rymliga gräsmattan. Goda parkeringsmöjligheter finns på tomten. Denna villa på Furubacken 3 är det perfekta hemmet för dig som söker en modern och rymlig bostad med generösa sociala ytor och en privat trädgård. Här bor du i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till skolor, kommunikationer och all tänkbar service. Välkommen på visning!

  • Plus
Klippgatan 11, Korsta, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 jul kl 17:30
Klippgatan 11, Korsta, Sundsvalls kommun, bild 2
Klippgatan 11, Korsta, Sundsvalls kommun, bild 3

Klippgatan 11

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Notar
650 000 kr
90 m²
3 rum
vån 3/5
6 478 kr/mån
7 222 kr/m²

Varmt välkommen till Klippgatan 11 Nu har du möjlighet att förvärva en stor och ljus trea på hela 90 kvm med en stor inglasad balkong. Bra med förvaring och fina ljusinsläpp. Bostaden har en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, två ljusa sovrum, rymligt kök med plats för matbord, helkaklat badrum med tvättmaskin och ett stort vardagsrum med plats för hela familjen. Här kommer ni att trivas! Närhet till det mesta så som kommunikationsplats, Birsta, Sundsvall stad, skolor, förskolor och fina promenadstråk. Populär förening med tvättstuga i samma byggnad samt möjlighet till bastu, biljard, gym, måleri och motionsrum. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
  • Balkong
Nordanede 733, Torpshammar, Ånge kommun
  • Lör 3 aug kl 13:00
Nordanede 733, Torpshammar, Ånge kommun, bild 2
Nordanede 733, Torpshammar, Ånge kommun, bild 3

Nordanede 733

Fritidshus
Torpshammar, Ånge kommun
Notar
325 000 kr
32 m²
2 rum
5 184 m² tomt

Varmt välkommen till detta charmiga fritidshus med strandnära tomt och en egen brygga! Med vackert läge och vy mot Mellansjön kan du nu fly vardagen och sommartid flytta in i denna mysiga stuga. Från altanen kan du dricka ditt morgonkaffe och blicka mot sjön. Detta fritidshus erbjuder en naturnära och lugn miljö. Rymligt vardagsrum, kök med allt som behövs, trevligt sovrum och en toalett som nås via sovrummet. Stor gräsmatta med plats för utemöbler. Här har du även uteförråd och en gäststuga. Med cirka 10 minuter bilfärd når du Torpshammars kärna, där du har livsmedelsbutik, restaurang, skola och tågstation för den som pendlar. Varmt välkommen att höra av er om frågor eller anmäla er till visning.

  • Premium
Lundbovägen 53, null, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 14:00
Lundbovägen 53, null, Sundsvalls kommun, bild 2
Lundbovägen 53, null, Sundsvalls kommun, bild 3

Lundbovägen 53

Villa
Sundsvalls kommun
Notar
8 750 000 kr
292 + 106 m²
7 rum
1 377 m² tomt

Välkommen till denna exklusiva och stora villa, perfekt belägen i eftertraktade Granlo. En ståtlig putsad villa med ett utmärkt och privat läge på en av områdets största tomter - det här är en fastighet som imponerar från första ögonblicket! Njut av de vidsträckta fälten och stadsutsikten från denna perfekt positionerade pärla. Här finner du flera generösa sällskapsutrymmen stort öppet kök och gott om sovrum. Lugn återvändsgata med landet precis runt hörnet och ändå på bekvämt avstånd till stan. Huset erbjuder härligt öppna sällskapsytor i två plan, ett fullutrustat kök med riklig förvaring, bra arbetsytor och komplett maskinpark. Huset har även en exklusiva spaavdelning, badrum, hobbyrum, tvättstuga och riklig förvaring. Genomgående bjuds på smakfulla materialval, stora ljusinsläpp, väl genomtänkt planlösning och huset värms upp med bergvärme, därav låg driftkostnad! Naturtomt med utsikt i högt läge med flera insynsskyddade uteplatser med sol från morgon till kväll. Dubbelgarage med plats för bil och förvaring, och stor uppfart. Beläget i fina omgivningar nära badplats, kommunkationer, promenadstråk, flertalet skolor och förskolor samt mindre mataffär. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Tuna-Långsjön 163, null, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 11:00
Tuna-Långsjön 163, null, Sundsvalls kommun, bild 2
Tuna-Långsjön 163, null, Sundsvalls kommun, bild 3

Tuna-Långsjön 163

Villa
Sundsvalls kommun
Notar
1 795 000 kr
80 m²
5 rum
1 180 m² tomt

Välkommen till ditt nya drömhem vid Långsjön! Här presenteras en fantastisk villa belägen vid stranden av en vacker sjö, med hisnande vyer och en lugn atmosfär. Denna charmiga villa rymmer ett sovrum samt två sovrum i gäststugan, boningshuset bjuder även ett ljust och härligt vardagsrum och mycket dagsljus tack vare de stora fönstren, samt ett badrum med tvättmöjlighet. Utsikten från vardagsrum, altan och kök är magisk. Inredningen är fräsch och stilren, med högkvalitativa ytor och inredningar. Villan är fullt utrustad med allt du behöver för att göra ditt boende bekvämt och trevligt. Därtill finns en trall som används vår, sommar och höst. Fastigheten ger direkt tillgång till sjön, perfekt för bad, fiske eller bara för att njuta av en avkopplande dag. Föreställ dig att dricka ditt morgonkaffe eller njuta av ett glas vin på kvällen medan du njuter av den fridfulla utsikten över sjön. Villan är omgiven av frodig grönska härlig natur, vilket ger en lugn och avskild miljö. Denna villa för permanentboende eller fritidshus är verkligen en drömplats för den som älskar naturen och vill njuta av lugnet och skönheten i omgivningen. Välkommen på visning!

  • Premium
Voltvägen 6, Bergsåker, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 13:00
Voltvägen 6, Bergsåker, Sundsvalls kommun, bild 2
Voltvägen 6, Bergsåker, Sundsvalls kommun, bild 3

Voltvägen 6

Villa
Bergsåker, Sundsvalls kommun
Notar
2 195 000 kr
92 + 130 m²
6 rum
905 m² tomt

I omtyckta och fridfulla Bergsåker finner ni detta hus som är fördelat på 6 rum och kök. Huset är rymligt, optimalt planerat och barnvänligt. Bra förvaringsmöjligheter och lättmöblerade rum. Detta hem erbjuder bland annat ett öppet och trevligt vardagsrum, fyra sovrum, kök, bergvärme, och renoverade ytskikt. Tomten är lättskött, med plats för utemöbler och mycket annat! På fastigheten finns ett garage för plats för en bil och förvaring, samt en carport. Beläget i ett barnvänligt område, är detta hem en idealisk plats för en familj att växa och trivas. I närområdet finner du både skola och förskola, vilket ger bekvämlighet och trygghet för de yngre familjemedlemmarna. Välkommen på visning!

  • Premium
Björneborgsgatan 60, Skönsmon, Sundsvalls kommun
Björneborgsgatan 60, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 2
Björneborgsgatan 60, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 3

Björneborgsgatan 60

Villa
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Notar
2 995 000 kr
168 m²
7 rum
1 063 m² tomt

Nu har ni chansen att förvärva ett stort hus med möjligheten att sätta sin egna prägel! Här finner du ett rymligt hus med en boyta på 168 kvm, fördelat på 7 rum, varav 5 sovrum. Den generösa tomten om 1 063 kvm erbjuder gott om plats för både lek och avkoppling. Huset ligger centralt placerat nära livsmedelsbutik, skola, förskolor, grönområden och Sundsvalls centrum. Vilket gör det idealiskt för barnfamiljer eller de som vill ha bekvämligheter nära till hands. På entréplan erbjuds bland annat rymlig hall, två sovrum, kök och ett allrum/matrum samt en toalett. På övervåningen finner du tre sovrum, ett allrum och ett badrum. På trädgården finns gott om utrymme för utemöbler, växter och annan trädgårdsutrustning. Fastigheten erbjuder även ett stort garage med rejäl förvaringsutrymmen, där nuvarande ägare fått plats med sin traktor. Här erbjuds ni möjligheten att skapa ert drömboende genom att sätta en egen prägel och stil! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Böle 320, Sidsjön, Sundsvalls kommun
  • Tor 1 aug kl 17:30
Böle 320, Sidsjön, Sundsvalls kommun, bild 2
Böle 320, Sidsjön, Sundsvalls kommun, bild 3

Böle 320

Villa
Sidsjön, Sundsvalls kommun
Notar
1 795 000 kr
110 + 57 m²
5 rum
1 499 m² tomt

Varmt välkommen till Böle 320! Nu finns äntligen denna hemtrevliga samt välvårdade fastighet till salu. Fastigheten ligger i ett fint läge med endast några minuter ifrån Sundsvall stad. Bostaden erbjuder många soltimmar, lättskött samt finns garage och fina gräsytor. I själva husets första plan möts man av en öppen hall med avhängningsytor, ett fint kaklat badrum, stort vardagsrum med möjlighet att göra ett till sovrum. På övervåningen finns 3 sovrum, en hall och en toalett. I Källaren finns tvättstuga, matkällare, gillestuga samt förvaring. Fastigheten ligger strax ovanför Sidsjön som är ett populärt område för den friluftsintresserade, samtidigt som det ligger endast några minuter ifrån centrum. Området är lugnt och familjevänligt med direkt närhet till Sidsjö där ni finner ett stort urval av skolor och förskolor, närhet till livsmedelsbutik samt området runt sjön med populära badbryggor, elljusspår, natur, slalombacke, skidspår med mera. Varmt välkommen att höra av er för frågor, anmäla er till visning eller privat visning.

  • Premium
Korstavägen 2C, Korsta, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 12:00
Korstavägen 2C, Korsta, Sundsvalls kommun, bild 2
Korstavägen 2C, Korsta, Sundsvalls kommun, bild 3

Korstavägen 2C

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Notar
549 500 kr
77 m²
3 rum
vån 2
5 805 kr/mån
7 136 kr/m²

Varmt välkommen till Korstavägen 2C Stor, ljus och välplanerad 3:A på 77 kvm med en mysig balkong. Rymligt och ljust vardagsrum. Funktionellt kök med komplett maskinell utrustning samt 2st trevliga sovrum alternativ kontor. Välkomnande hall och ett fräscht badrum. Här är det närhet till det mesta så som kommunikationsplats, Sundsvall stad, Birsta, skolor, förskolor och fina promenadstråk. En populär förening med, bredband och Standard utbud av tv-kanaler ingår och en tvättstuga i samma byggnad. Varmt välkommen att höra av er för frågor eller anmäla er till visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vattjom 202, null, Sundsvalls kommun
Vattjom 202, null, Sundsvalls kommun, bild 2
Vattjom 202, null, Sundsvalls kommun, bild 3

Vattjom 202

Gård/Skog
Sundsvalls kommun
Notar
3 500 000 kr
234 + 151 m²
9 rum
47 ha tomt

Varmt välkomna till denna unika fastighet med arkitektritat bostadshus! Vackert och insynsskyddad beläget ligger denna 1,5-plansvilla med källare samt tillhörande ekonomibyggnad med loge, stall och en bostadsdel med renoveringsbehov. Bostadshuset är arkitektritat, med rymliga sociala ytor. På entréplanet finns kök, vardagsrum, tre sovrum, allrum, gästtoalett och badrum. Här har du även en altan som blickar ut mot trädgården med bärbuskar och äppelträd. Övervåningen bjuder på tre sovrum, två klädkammare, badrum, balkong och ett stort allrum. Källarplan erbjuder en simbassäng som i dagsläget är ur funktion, bastu, förråd, matkällare och ett varmgarage. Till fastigheten hör även en laddbox, robotgräsklippare och solceller. På tomten finns också en tennisbana som för närvarande är utarrenderad. Fastighetsägaren får nyttja banan gratis. Med en bilfärd på ca 20 min når du centrala Sundsvall och ca 5 min Matfors centrum där du hittar allt från restauranger, livsmedelsbutiker, café, gym, förskola, skola, Hälsocentral och Apotek. Busshållplats och bensinmack finns på 5 min gångavstånd. Varmt välkomna med er visningsanmälan!

  • Premium
Norbergsvägen 10, Bosvedjan, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 14:30
Norbergsvägen 10, Bosvedjan, Sundsvalls kommun, bild 2
Norbergsvägen 10, Bosvedjan, Sundsvalls kommun, bild 3

Norbergsvägen 10

Villa
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Notar
2 695 000 kr
85 + 85 m²
6 rum
729 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa på Norbergsvägen 10. Här möts ni av en fin öppna hallen med möjlighet till avhägning, tre rymliga sovrum med garderober, stort vardagsrum med eldstad och en anslutande inglasad altan. Smart planerat kök med bra förvaring, stilfullt renoverat badrum. Ett loft med två möjliga sovrum och toalett, I källaren finns bra med utrymmen samt tvättstuga, möjlighet till gym sovrum eller annat. Här har vi en fastighet där nästan allt är gjort i kvalitet. Fin tomt, stort garage med elport och indraget laddning av elbil. Belägen på en familjevänlig gata där tomten och baksidan är insynsskyddad. Här är det fina ljusinsläpp och en hemtrevlig känsla. Bra kommunikation i området samt närhet till Birsta, Sundsvall stad, grönområden mm. En bostad som måste upplevas på plats. Varmt välkommen att höra av er för frågor eller anmäla er visning.

  • Premium
Tjädervägen 17, null, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Tjädervägen 17, null, Sundsvalls kommun, bild 2
Tjädervägen 17, null, Sundsvalls kommun, bild 3

Tjädervägen 17

Lägenhet
Sundsvalls kommun
Notar
595 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/3
4 810 kr/mån
8 881 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla lägenhet om 67 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten erbjuder generöst ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier och öppna ytor vilka skapar en känsla av rymd. Ljust vardagsrum som erbjuder gott om plats för sällskapsmöblemang samt utgång till balkong. Bostaden erbjuder även två rymliga sovrum, ena med förvaring, helkaklat badrum med tvättmaskin, och gott om förvaringsmöjligheter i hallen. Bostaden är belägen på en fridfull och familjevänlig miljö med närhet till naturen och vackra promenadvägar. Det finns även goda kommunikationsmöjligheter i området. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
  • Balkong
Boltjärn 124, Boltjärn, Ånge kommun
  • Lör 3 aug kl 15:00
Boltjärn 124, Boltjärn, Ånge kommun, bild 2
Boltjärn 124, Boltjärn, Ånge kommun, bild 3

Boltjärn 124

Villa
Boltjärn, Ånge kommun
Notar
1 095 000 kr
102 + 4 m²
4 rum
1 435 m² tomt

Välkommen till Boltjärn 124 - ett välskött boende som passar den större familjen. Rymligt boende för familjen med en total bostadsyta om 102 kvm boyta fördelat på två våningsplan. Entréplan erbjuder ett nyrenoverat och fulltutrustat kök samt badrum. Ett rymligt sovrum, en välkomnande hall och genomgående bra standard med stora sociala ytor för umgänge. Ovanvåning med rymlig vardagsrum och två sovrum. Här erbjuds också en altan, gäststuga, växthus, förråd, vedbod och värmebonad hundkoja. Detta är ett hem som måste upplevas på plats. Varmt välkomna med er visningsanmälan!

  • Premium
Fridhemsgatan 110C, Skönsmon, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 11:30
Fridhemsgatan 110C, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 2
Fridhemsgatan 110C, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 3

Fridhemsgatan 110C

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Notar
450 000 kr
26,5 m²
1 rum
vån 1
2 079 kr/mån
16 981 kr/m²

Välkommen till en kvadratsmart etta i fint skick med stilrent renoverat kokvrå. Här bor du i en stabil förening med en låg månadsavgift. Praktiskt planlösning där det det generösa rummet erbjuder gott om plats för både sällskapsmöbler och en rymlig säng, perfekt för den som söker både komfort och stil. Renoverat och stilrent kokvrå. Fräscht badrum utrustat med badkar, hall med plats för avhänging och gott om förvaringsutrymme. Lägenheten är bekvämt belägen en halvtrappa upp och i ett mycket trevligt område. Reparationsfond på 2 547 kr. Attraktivt belägen i eftertraktade Skönsmon med närhet till livsmedelsaffärer, skola och allmänna kommunikationer, pizzeria samt gym och vårdcentral. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
Uppsalavägen 5, Granloholm, Sundsvalls kommun
  • Ons 31 jul kl 17:30
Uppsalavägen 5, Granloholm, Sundsvalls kommun, bild 2
Uppsalavägen 5, Granloholm, Sundsvalls kommun, bild 3

Uppsalavägen 5

Villa
Granloholm, Sundsvalls kommun
Notar
2 095 000 kr
125 + 27 m²
5 rum
228 m² tomt

Välkommen till detta friköpta kedjehus i populära Granloholm! Den unika tvåplanslayouten och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör detta hem idealiskt för den moderna familjen som värdesätter både stil och gemenskap. Stora fönster släpper in rikligt med ljus, vilket skapar en härlig atmosfär för avkoppling och sociala tillställningar. Med sina fem rum och en total yta på 125 kvadratmeter är detta kedjehus en riktig pärla för den som söker ett rymligt och funktionellt boende. På entréplan finns ett sovrum, medan nedre plan erbjuder två sovrum, ett rymligt förråd och en utgång till baksidan där det finns en lekplats. Här finns också två badrum, ett med badkar och ett med dusch, samt en tvättstuga utrustad med både tvättmaskin och torktumlare för att tillgodose alla dina behov. Detta hem kombinerar bekvämlighet och praktiska lösningar för hela familjen. Det ljusa vardagsrummet är perfekt för både avkoppling och umgänge. Dessutom finns det praktisk klädförvaring som hjälper dig att hålla hemmet organiserat och snyggt. På tomten finns även ett rymligt garage, och under garaget finns ett rymligt förråd. Välkommen på visning!

  • Premium
Nybyggarvägen 12, null, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 12:00
Nybyggarvägen 12, null, Sundsvalls kommun, bild 2
Nybyggarvägen 12, null, Sundsvalls kommun, bild 3

Nybyggarvägen 12

Villa
Sundsvalls kommun
Notar
1 495 000 kr
90 + 90 m²
6 rum
1 115 m² tomt

I hjärtat av Matfors finns ett charmigt hus på ett plan med källare som erbjuder både komfort och funktionalitet. Huset värms upp med effektiv bergvärme, vilket bidrar till låga driftskostnader och en behaglig inomhustemperatur året runt. Den plana och fina tomten är perfekt för familjeaktiviteter och trädgårdsprojekt, och på tomten finns även ett mysigt gästhus som erbjuder extra boendeutrymme för besökare eller tonåringar som vill ha lite eget utrymme. Det rymliga garaget har gott om förvaring för både bilar och verktyg, vilket gör det enkelt att hålla ordning. Området är mycket barnvänligt med närhet till skolor, lekplatser och natur. Här kan barnen leka fritt och tryggt medan du njuter av lugnet och gemenskapen som präglar Matfors. Tillträdet är flexibelt, vilket gör det enkelt att anpassa flytten efter din egen tidsplan. Välkommen på visning!

  • Premium
Hussjö 607, null, Timrå kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Hussjö 607, null, Timrå kommun, bild 2
Hussjö 607, null, Timrå kommun, bild 3

Hussjö 607

Fritidshus
Timrå kommun
Notar
1 195 000 kr
40 + 20 m²
3 rum
1 064 m² tomt

Välkommen till paradiset vid sjön, där rofylldhet och magnifik utsikt möter dig varje dag! Denna extraordinära fastighet, belägen i ett fridfullt och ostört område, är en sällsynt pärla som nu är till salu för den som söker det perfekta stugan vid vattnet. Huvudbostaden är designad för att maximera den fantastiska havsutsikten och är omsorgsfullt planerad för den stora familjen eller för dig som ofta har gäster. Ett gästhus kompletterar denna fastighet och erbjuder flexibilitet för dina behov, och en verkstad där det är förberett för vedeldad bastu. Denna pärla är inte bara vacker utan även praktisk. Fiberanslutning säkerställer att du är uppkopplad i alla lägen. Välkommen på visning!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 58