Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Daniel Ghebermichail

Daniel Ghebermichail

Om mig

Min drivkraft är att varje kund efter en affär lämnar med ett stort leende på läpparna och vilja rekommendera mig vidare till andra. Jag är en driven person som alltid gör det lilla extra och med min erfarenhet inom försäljning så vet jag att jag säljer in din bostad bäst. Du som kund kommer känna dig trygg och uppdaterad under hela processen. Vill du ha en driven mäklare som gör allt och lite till för att få ihop en lyckad försäljning så är det mig du ska kontakta.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gudmundsbyvägen 31, Laggarberg-Gudmundsbyn, Timrå kommun
Gudmundsbyvägen 31, Laggarberg-Gudmundsbyn, Timrå kommun, bild 2
Gudmundsbyvägen 31, Laggarberg-Gudmundsbyn, Timrå kommun, bild 3

Gudmundsbyvägen 31

Villa
Laggarberg-Gudmundsbyn, Timrå kommun
Notar
3 995 000 kr
180 m²
6 rum
9 606 m² tomt

Nu har du möjligheten att förvärva två fastigheter (Laggarberg 3:13 och Laggarberg 3:20) som är utöver det vanliga, här har du ett rymligt hus med bergvärme, dubbelgarage och stort skyddsrum under mark. Redan vid första anblicken slås man av den generösa planlösningen som skapar en öppen och social atmosfär. De stora fönsterpartierna som ger inte bara fantastiskt ljusinsläpp, utan erbjuder också en underbar utsikt över den stora och lummiga trädgården. Här finns gott om plats för utemöbler, grillkvällar och lek för barnen. Två rymliga sovrum som är belägna på entréplan och tre på övervåningen. På entréplan har du även ett fint kök med plats för matbord, rymligt vardagsrum med kamin, fräscht badrum, bastu och tvättstuga. Övervåningen erbjuder ett stort allrum, tre sovrum där ett har en utgång till en trevlig balkong och ett större badrum. Fastigheten erbjuder även ett stort dubbelgarage med plats för två bilar och förvaring. Här finns också en billyft som lämnas kvar till nästa ägare. På den andra fastigheten har du ett stort skyddsrum under mark med sovplatser, toaletter och en samlingsplats. Detta måste upplevas på plats! Varmt välkomna med er intresseanmälan!

  • Premium
Solgränd 8, Timrå, Timrå kommun
Solgränd 8, Timrå, Timrå kommun, bild 2
Solgränd 8, Timrå, Timrå kommun, bild 3

Solgränd 8

Villa
Timrå, Timrå kommun
Notar
1 595 000 kr
75 + 75 m²
5 rum
1 035 m² tomt

Varmt välkommen till Solgränd 8! Välkommen till detta charmiga hus med källare och garage. Detta hem är perfekt för den som söker en trevlig och praktisk boendemiljö. Med garage och sin funktionella planlösning passar detta hus de flesta. Entréplanet erbjuder ett kök med renoveringsbehov, rymligt vardagsrum, ett större sovrum, matsal där hela familjen får plats, man kan även ha matsalen som sovrum. Här har du även ett badrum. På övervåningen finner du två rymliga sovrum, förvaringsutrymme och en toalett. Populära Timrå erbjuder allt man kan önska. Här finns förskolor, skolor, livsmedelsaffärer, gym, restauranger, Indalsälven och täta kommunala förbindelser. Närhet till E4an som tar dig till Birsta, Sundsvall, Torsboda inom kort. Varmt välkomna med er visningsanmälan!

  • Premium
Nackstavägen 28C, Nacksta, Sundsvalls kommun
Nackstavägen 28C, Nacksta, Sundsvalls kommun, bild 2
Nackstavägen 28C, Nacksta, Sundsvalls kommun, bild 3

Nackstavägen 28C

Lägenhet
Nacksta, Sundsvalls kommun
Notar
295 000 kr
40 m²
1 rum
vån 4/8
3 330 kr/mån
7 375 kr/m²

Välkommen till en fantastiskt väldisponerad bostad med allt man kan önska. Hall med goda avhängnings-och förvaringsmöjligheter. Rymligt allrum med plats för större säng och soffgrupp. Trevligt kök med plats för matbord, ett fräscht och fullutrustat samt helkaklat badrum från stambytet. Här är det bara att flytta in och bo! Kortfakta: - Reparationsfond 4 485 kr - Källarförråd tillhör bostaden - Tvättstuga i samma hus - Stambytt Här bor du med närhet till det mesta så som kommunikationsplats, Sundsvall stad, skolor, förskolor, livsmedelsbutik och fina promenadstråk. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
  • Hiss
Strömstadsvägen 40, Granloholm, Sundsvalls kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Strömstadsvägen 40, Granloholm, Sundsvalls kommun, bild 2
Strömstadsvägen 40, Granloholm, Sundsvalls kommun, bild 3

Strömstadsvägen 40

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Notar
1 295 000 kr
106,5 m²
4 rum
vån 2/2
6 685 kr/mån
12 160 kr/m²

Smakfullt renoverad lägenhet i populära Granloholm! Här välkomnas man av en härlig atmosfär tack vare öppna och sociala ytor i samband med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus större delar av dagen. Lägenheten präglas av en rymlig balkong som bjuder på sol nästa hela dagen. Lägenheten har stilfullt renoverats med en genomgående modern standard. Vardagsrummet bjuder på stora och lättmöblerade ytor, från vardagsrummet når du balkongen. Trivsamt renoverat kök med plats för matgrupp invid fönster. Tre trivsamma sovrum med gott om förvaring. Vidare erbjuds ett fräscht och rymligt badrum med dusch, kommod, tvättställ, tvättmaskin samt en extra WC. Granloholm är ett vackert naturområde. Området är som en familjedröm då det erbjuds flertalet förskolor, lekplatser, matbutik, smultronställen och skolor i närheten. Alla önskvärda kommunikationer finns inom 2 min promenadavstånd i form av bussar. Varmt välkomna med er visningsanmälan!

  • Premium
  • Balkong
Klippgatan 11, Korsta, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 jul kl 17:30
Klippgatan 11, Korsta, Sundsvalls kommun, bild 2
Klippgatan 11, Korsta, Sundsvalls kommun, bild 3

Klippgatan 11

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Notar
650 000 kr
90 m²
3 rum
vån 3/5
6 478 kr/mån
7 222 kr/m²

Varmt välkommen till Klippgatan 11 Nu har du möjlighet att förvärva en stor och ljus trea på hela 90 kvm med en stor inglasad balkong. Bra med förvaring och fina ljusinsläpp. Bostaden har en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, två ljusa sovrum, rymligt kök med plats för matbord, helkaklat badrum med tvättmaskin och ett stort vardagsrum med plats för hela familjen. Här kommer ni att trivas! Närhet till det mesta så som kommunikationsplats, Birsta, Sundsvall stad, skolor, förskolor och fina promenadstråk. Populär förening med tvättstuga i samma byggnad samt möjlighet till bastu, biljard, gym, måleri och motionsrum. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
  • Balkong
Nordanede 733, Torpshammar, Ånge kommun
  • Lör 3 aug kl 13:00
Nordanede 733, Torpshammar, Ånge kommun, bild 2
Nordanede 733, Torpshammar, Ånge kommun, bild 3

Nordanede 733

Fritidshus
Torpshammar, Ånge kommun
Notar
325 000 kr
32 m²
2 rum
5 184 m² tomt

Varmt välkommen till detta charmiga fritidshus med strandnära tomt och en egen brygga! Med vackert läge och vy mot Mellansjön kan du nu fly vardagen och sommartid flytta in i denna mysiga stuga. Från altanen kan du dricka ditt morgonkaffe och blicka mot sjön. Detta fritidshus erbjuder en naturnära och lugn miljö. Rymligt vardagsrum, kök med allt som behövs, trevligt sovrum och en toalett som nås via sovrummet. Stor gräsmatta med plats för utemöbler. Här har du även uteförråd och en gäststuga. Med cirka 10 minuter bilfärd når du Torpshammars kärna, där du har livsmedelsbutik, restaurang, skola och tågstation för den som pendlar. Varmt välkommen att höra av er om frågor eller anmäla er till visning.

  • Premium
Björneborgsgatan 60, Skönsmon, Sundsvalls kommun
Björneborgsgatan 60, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 2
Björneborgsgatan 60, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 3

Björneborgsgatan 60

Villa
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Notar
2 995 000 kr
168 m²
7 rum
1 063 m² tomt

Nu har ni chansen att förvärva ett stort hus med möjligheten att sätta sin egna prägel! Här finner du ett rymligt hus med en boyta på 168 kvm, fördelat på 7 rum, varav 5 sovrum. Den generösa tomten om 1 063 kvm erbjuder gott om plats för både lek och avkoppling. Huset ligger centralt placerat nära livsmedelsbutik, skola, förskolor, grönområden och Sundsvalls centrum. Vilket gör det idealiskt för barnfamiljer eller de som vill ha bekvämligheter nära till hands. På entréplan erbjuds bland annat rymlig hall, två sovrum, kök och ett allrum/matrum samt en toalett. På övervåningen finner du tre sovrum, ett allrum och ett badrum. På trädgården finns gott om utrymme för utemöbler, växter och annan trädgårdsutrustning. Fastigheten erbjuder även ett stort garage med rejäl förvaringsutrymmen, där nuvarande ägare fått plats med sin traktor. Här erbjuds ni möjligheten att skapa ert drömboende genom att sätta en egen prägel och stil! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Vattjom 202, null, Sundsvalls kommun
Vattjom 202, null, Sundsvalls kommun, bild 2
Vattjom 202, null, Sundsvalls kommun, bild 3

Vattjom 202

Gård/Skog
Sundsvalls kommun
Notar
3 500 000 kr
234 + 151 m²
9 rum
47 ha tomt

Varmt välkomna till denna unika fastighet med arkitektritat bostadshus! Vackert och insynsskyddad beläget ligger denna 1,5-plansvilla med källare samt tillhörande ekonomibyggnad med loge, stall och en bostadsdel med renoveringsbehov. Bostadshuset är arkitektritat, med rymliga sociala ytor. På entréplanet finns kök, vardagsrum, tre sovrum, allrum, gästtoalett och badrum. Här har du även en altan som blickar ut mot trädgården med bärbuskar och äppelträd. Övervåningen bjuder på tre sovrum, två klädkammare, badrum, balkong och ett stort allrum. Källarplan erbjuder en simbassäng som i dagsläget är ur funktion, bastu, förråd, matkällare och ett varmgarage. Till fastigheten hör även en laddbox, robotgräsklippare och solceller. På tomten finns också en tennisbana som för närvarande är utarrenderad. Fastighetsägaren får nyttja banan gratis. Med en bilfärd på ca 20 min når du centrala Sundsvall och ca 5 min Matfors centrum där du hittar allt från restauranger, livsmedelsbutiker, café, gym, förskola, skola, Hälsocentral och Apotek. Busshållplats och bensinmack finns på 5 min gångavstånd. Varmt välkomna med er visningsanmälan!

  • Premium
Boltjärn 124, Boltjärn, Ånge kommun
  • Lör 3 aug kl 15:00
Boltjärn 124, Boltjärn, Ånge kommun, bild 2
Boltjärn 124, Boltjärn, Ånge kommun, bild 3

Boltjärn 124

Villa
Boltjärn, Ånge kommun
Notar
1 095 000 kr
102 + 4 m²
4 rum
1 435 m² tomt

Välkommen till Boltjärn 124 - ett välskött boende som passar den större familjen. Rymligt boende för familjen med en total bostadsyta om 102 kvm boyta fördelat på två våningsplan. Entréplan erbjuder ett nyrenoverat och fulltutrustat kök samt badrum. Ett rymligt sovrum, en välkomnande hall och genomgående bra standard med stora sociala ytor för umgänge. Ovanvåning med rymlig vardagsrum och två sovrum. Här erbjuds också en altan, gäststuga, växthus, förråd, vedbod och värmebonad hundkoja. Detta är ett hem som måste upplevas på plats. Varmt välkomna med er visningsanmälan!

  • Premium
Fridhemsgatan 110C, Skönsmon, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 11:30
Fridhemsgatan 110C, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 2
Fridhemsgatan 110C, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 3

Fridhemsgatan 110C

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Notar
450 000 kr
26,5 m²
1 rum
vån 1
2 079 kr/mån
16 981 kr/m²

Välkommen till en kvadratsmart etta i fint skick med stilrent renoverat kokvrå. Här bor du i en stabil förening med en låg månadsavgift. Praktiskt planlösning där det det generösa rummet erbjuder gott om plats för både sällskapsmöbler och en rymlig säng, perfekt för den som söker både komfort och stil. Renoverat och stilrent kokvrå. Fräscht badrum utrustat med badkar, hall med plats för avhänging och gott om förvaringsutrymme. Lägenheten är bekvämt belägen en halvtrappa upp och i ett mycket trevligt område. Reparationsfond på 2 547 kr. Attraktivt belägen i eftertraktade Skönsmon med närhet till livsmedelsaffärer, skola och allmänna kommunikationer, pizzeria samt gym och vårdcentral. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
Nybo 209, Östavall, Ånge kommun
  • Budgivning pågår
Nybo 209, Östavall, Ånge kommun, bild 2
Nybo 209, Östavall, Ånge kommun, bild 3

Nybo 209

Fritidshus
Östavall, Ånge kommun
Notar
395 000 kr
56 m²
4 rum
7 540 m² tomt

Kontakta mäklaren för privat vsining. Huvudbyggnaden rymmer ett sovrum, kök samt generösa sällskapsytor, rymligt vardagsrum med utgång till ett inglasat uterum, fräscht och rymlig badrum med duschkabin samt tvättmaskin. Utöver huvudbyggnaden finns även två gäststugor, ett förråd med gått om förvaringsmöjligheter och en utedass. På den soliga, generösa tomten finns gott om plats för lek och bus. Härlig altan att avnjuta goda måltider med utsikt över den fina trädgården. Här finns all möjligheter att odla eller uppföra ett växthus och odla sina egna grönsaker. Med en kort promenad når du Holmsjön, där ni kan njuta av bad och sol. Måste upplevas på plats - varmt välkomna med er visningsanmälan!

  • Premium
Intaget 121, Stöde, Sundsvalls kommun
Intaget 121, Stöde, Sundsvalls kommun, bild 2
Intaget 121, Stöde, Sundsvalls kommun, bild 3

Intaget 121

Fritidshus
Stöde, Sundsvalls kommun
Notar
595 000 kr
36 m²
3 rum
1 775 m² tomt

Varmt välkomna till Intaget 121, en plats som erbjuder harmoni och insynsskyddat läge. Huvudstugan är vinterbonat med året runt vatten, här har du ett rymligt allrum med en öppenspis, charmigt kök, helkaklat badrum med golvvärme och en loft med sovplats. Inglasad altan i västläge samt en öppen altan vid entrén. Taket är bytt 2021, du har även två gäststugor som är isolerade med element. Badplats finns i Stödehuset och nere vid Håsjön eller Viggesjön. Ungefär 45 minuter till Sundsvall stad och ca 15 minuter till Stöde som erbjuder livsmedelsbutiker, restauranger m.m. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
Birfeltsgatan 10, Sundsbruk, Sundsvalls kommun
Birfeltsgatan 10, Sundsbruk, Sundsvalls kommun, bild 2
Birfeltsgatan 10, Sundsbruk, Sundsvalls kommun, bild 3

Birfeltsgatan 10

Villa
Sundsbruk, Sundsvalls kommun
Notar
1 800 000 kr
102 + 79 m²
4.5 rum
1 197 m² tomt

Varmt välkomna till Birfeltsgatan 10 och detta välskötta hem! Nu har ni möjligheten att förvärva ett mycket välskött hem, detta hem erbjuder ett ljust och rymligt vardagsrum. Ett matrum som tidigare var ett sovrum, fullutrusutat kök med plats för matbord. Två rymliga sovrum, ett kontor som också kan utnyttjas som ett mindre sovrum. Helkaklat badrum, med ny kommod och fräsch WC. Du har även ett inglasat uterum och en uteplats med trädäck samt en lättskött gräsmatta. Fasaden är tegel, vilket kräver väldigt lite underhåll och uppvärmning är bergvärme. Här är det bara att flytta in och bo! Här erbjuds en fastighet med låga driftkostnader och närhet till bla Birsta, grönområden, förskolor, skolor och kommunikationsplatser mm. Kontakta mäklaren för privatvisning om visningstiden inte passar. Varmt välkomna med er visningsanmälan!

  • Premium
Södra allén 38, null, Sundsvalls kommun
Södra allén 38, null, Sundsvalls kommun, bild 2
Södra allén 38, null, Sundsvalls kommun, bild 3

Södra allén 38

Lägenhet
Sundsvalls kommun
Notar
1 495 000 kr
74,4 m²
3 rum
vån 2/2
6 014 kr/mån
20 094 kr/m²

Kontakta mäklaren för privatvisning. Vill du bo i en lägenhet med känsla av ett villaområde? Då är denna magiska 3:a på Södra Allén 38 det perfekta boendet för dig. Här erbjuds det en lägenhet med bra ljusinsläpp och genomgående bra standard. Fräscht kök med plats för större matbord, helkaklat badrum med golvvärme samt förberett för tvättmaskin. Rymliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, ljust och rymligt vardagsrum. Från vardagsrummet tar du dig ut till den härliga balkongen med utrymme för att ha utemöbler. Här bor du med endast några hundra meter till allt du kan tänkas behöva. Du når centrum i Sundsvall på endast 10 minuters promenad, där finner du diverse shopping, matbutiker, apotek, gym och restauranger. Perfekt belägen i Södermalm och med närhet till grönområde, motionsspår och skidbacke. Här finner du också skolor, förskolor, lekplatser i närheten som gör det till ett perfekt boende för en barnfamilj.

  • Premium
  • Balkong
Lundbovägen 62, Granlo, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 13:00
Lundbovägen 62, Granlo, Sundsvalls kommun, bild 2
Lundbovägen 62, Granlo, Sundsvalls kommun, bild 3

Lundbovägen 62

Villa
Granlo, Sundsvalls kommun
Notar
4 500 000 kr
148 + 33 m²
4 rum
981 m² tomt

Välkommen till denna enplansvilla på hörntomt som erbjuder allt du kan önska dig för ett bekvämt och stilfullt boende. Belägen på en attraktiv hörntomt, ger denna bostad både insynsskydd och en härlig känsla av rymd och frihet. Här möts du av ett hem som är både modernt och inbjudande, med fräscha ytskikt och en genomtänkt planlösning. Rymligt vardagsrum med utgång till den fantastiska inglasade uteplatsen, renoverat och fullt utrustat kök. Rymliga sovrum med fräscha ytskikt, ett arbetsrum, en studio, ett renoverat badrum och en gästtoalett. På fastigheten har du även ett dubbelgarage, bod och växthus. Den lummiga trädgården är generös och erbjuder plats för utemöbler. En perfekt plats för den med gröna fingrar. Detta hem är beläget i fina omgivningar nära badplats, kommunkationer, promenadstråk, flertalet skolor och förskolor samt mindre mataffär. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Bredsjön 128, Bredsjön, Timrå kommun
  • Budgivning pågår
Bredsjön 128, Bredsjön, Timrå kommun, bild 2
Bredsjön 128, Bredsjön, Timrå kommun, bild 3

Bredsjön 128

Gård/Skog
Bredsjön, Timrå kommun
Notar
1 095 000 kr
230 m²
6 rum
2 ha tomt

Vackert beläget med utsikt över naturen ligger detta tvåplanshus med tillhörande ladugård/maskinhall, förvaringsutrymmen mm. Bostadshuset har två våningar, varav varje har sin egen unika charm. På entréplanet finns ett renoverat kök med vedspis och en utgång till den inglasade uteplatsen. Rymligt matrum med kamin, vardagsrum med en vacker kakelugn, en toalett och ett helkaklat badrum. Du finner även tvättstuga, pannrum och förvaringsutrymme på entréplanet. Övervåningen bjuder på tre sovrum, balkong och ett allrum. Ett perfekt boende för den som vill bo i en lugn och naturnära miljö. Här har du Bredsjön som granne och en fastighet med oändliga möjligheter. Finns även fiber indraget till fastigheten. Fastigheten är totalt på 2,0538 hektar. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
Sundsvägen 2, Sundsbruk, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 14:30

Sundsvägen 2

Lägenhet
Sundsbruk, Sundsvalls kommun
Notar
495 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
3 942 kr/mån
8 534 kr/m²

Varmt välkommen till Sundsvägen 2! Denna nyrenoverad och välplanerade 2:a har en smart planlösning som nyttjar varenda kvm, fina ytskick och närhet till det mesta! Här möts ni av rymliga ytor med genomgående fina ytskikt. Nyrenoverat och fullutrustad kök med plats för matbord. Vardagsrummet erbjuder trevliga umgängesytor med plats för soffgrupp och en utgång till den trevliga balkongen. Badrum med badkar. BRF Skönshus nr 1 är en otrolig välkött föreningen med gedigen ekonomi. Denna lägenhet ligger i ett populärt läge i Sundsbruk med närhet till kommunikationsplats, förskola, skola, resturang, lekpark, Birsta. Fina grönområden finns i närheten med natur och motionsspår inom gångavstånd. Varmt välkommen med er visningsanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Nackstavägen 32A, Nacksta, Sundsvalls kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00

Nackstavägen 32A

Lägenhet
Nacksta, Sundsvalls kommun
Notar
325 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/8
4 929 kr/mån
4 924 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga 2:a i omtyckt förening. Här erbjuds en fantastisk bostad med öppna sociala ytor, goda förvaringsmöjligheter, ett rymligt sovrum samt en härlig inglasad balkong. Attraktiv bostad med närhet till stadskärnan, kommunikationer, restauranger, caféer, butiker, gym, lekparker och mycket annat. Kortfakta: - Lägenheten är belägen en våning upp - Källarförråd tillhör bostaden - Tvättstuga i samma hus - Stambytt Välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Fredagsvägen 4, Sundsbruk, Sundsvalls kommun

Fredagsvägen 4

Villa
Sundsbruk, Sundsvalls kommun
Notar
2 250 000 kr
120 + 8 m²
5 rum
393 m² tomt

Trivsam villa med totalyta på 120 kvm, belägen på lugn och barnvänlig gata utan genomfartstrafik. Huset är väldisponerat med bra sällskapsytor, två badrum, där badrummet på övervåningen nyligen renoverats. Fräscht kök med köksö och matplats. Rymligt vardagsrum med plats för hela familjen och fyra sovrum med fräscha ytskikt. Här kommer ni att trivas! Trädgårdstomt på baksidan med lekytor, grillplats och gräsmatta skyddad av buskage, på fastigheten finns även ett garage och förråd. Huset har en praktisk planlösning med mycket av allt. Ett perfekt boende för barnfamiljen som vill ha natur, motionsspår, lekplatser, skolor och barnomsorg runt knuten. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Gäddviken 958, Tynderö, Timrå kommun

Gäddviken 958

Fritidshus
Tynderö, Timrå kommun
Notar
1 595 000 kr
52 m²
3 rum
1 515 m² tomt

Ett objekt som sällan kommer ut! Här bor ni i ett rofyllt samt trivsamt område med havsnära tomt, fina promenadstråk och båthamn i närheten. En utsikt mot havet och ett läge som erbjuder sol nästan hela dagen. Huvudbyggnaden har ett sovrum, kök med bra med arbetsytor, fräscht badrum, rymligt vardagsrum med en mysig kamin för dom något kallare dagarna och härifrån når man även den inglasade uteplatsen med sitt fina solläge samt plats för loungegrupp/matgrupp. Fina ytor för social sammanhang, stor tomt men närhet till skog och natur samt möjlighet för odling. I gäststugan har du extra utrymme för nära och kära samt förrådsutrymme. Här har du ett fritidshus med tio minuters promenad till havsbad, detta ställe måste upplevas på plats! Ett av Norrlandskustens finaste smultronställen med en otrolig miljö och natur. Möjlighet att dra in vintervatten finns. Välkommen att höra av er för frågor eller anmäla er på visning.

  • Plus
Kantorsgatan 6, Fränsta, Ånge kommun

Kantorsgatan 6

Villa
Fränsta, Ånge kommun
Notar
1 600 000 kr
140 + 68 m²
6 rum
2 160 m² tomt

Kontakta mäklaren för privat visning. I omtyckta Fränsta finner ni detta hus som är fördelat på 6 rum och kök. Detta hem är på hela 140 kvm boarea, 68 kvm biarea + 30 kvm kallgarage. Huset är rymligt, optimalt planerat och barnvänligt. Bra förvaringsmöjligheter och lättmöblerade rum. Detta hem erbjuder bland annat ett öppet och trevligt vardagsrum, fem sovrum, fint kök, ett stort inglasad uterum, fräscht badrum och WC samt bergvärme. Tomten är välplanerad och lättskött, med plats för utemöbler, matmöbler, loungedel och mycket annat! Garage för plats för en bil och förvaring. Huset har bergvärmepump som ger en ekonomisk och energieffektiv uppvärmning. Det innebär att huset håller en jämn temperatur både på vintern och sommaren, vilket skapar en bekväm och hälsosam inomhusmiljö året runt. Dessa är två enskilda fastigheter säljs ihop, Fränsta 2:67 och Fränsta 2:58. Här bor ni i ett barnvänligt område med närhet till förskola, folkhögskola, livsmedelsbutiker, lokala butiker och för den som reser har du nära till Fränsta station. Varmt välkommen med er visningsanmälan!

  • Plus
Östanrude 1:8, null, Sundsvalls kommun

Östanrude 1:8

Tomt
Sundsvalls kommun
Notar
195 000 kr
1 050 m² tomt

Välkommen till Östanrude 1:8! Nu har du möjlighet att förvärva en tomt där naturen blir din närmaste granne. Den lantligt belägna tomten om 1050 kvm erbjuder en fridfull plats där du kan bygga upp ditt eget paradis. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område, bygglovet behöver sökas av köparen. Vatten och avlopp är inte anslutna idag, el finns redan kopplat till fastigheten. Om du längtar efter en livsstil där naturen är en integrerad del av din vardag, är detta platsen för dig. Med bara några minuters bilfärd når du närmaste badplats och fiskevatten, och fastigheten gränsar direkt till vacker natur. Här finns möjlighet till fiske och bad i sjön, och du har nära till fantastiska promenadstigar och bärskog. Trots den lantliga känslan är bekvämligheterna nära till hands. Inom 15-20 minuters bil- eller bussfärd når du närmaste skola och dagis, och inom cirka 40 minuter når du Sundsvall centrum. Där hittar du allt du behöver, från matbutiker, vårdcentral och restauranger. Upptäck möjligheterna och den harmoniska livsstilen som väntar på dig här, där lugnet och naturen går hand i hand med bekvämligheten och tillgängligheten." Varmt välkommen med er intresseanmälan!

Vattjom 252, null, Sundsvalls kommun

Vattjom 252

Villa
Sundsvalls kommun
Notar
1 595 000 kr
104 + 24 m²
3 rum
2 140 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem! Har du någonsin drömt om att bo i ett charmigt hus omgivet av naturens skönhet? Nu har du chansen att förverkliga den drömmen. Detta underbara hem på 104 kvm boarea är perfekt beläget med närhet till naturen, skoterled, vandringsled och erbjuder ett fridfullt boende. Huset är rymligt, genomgående fräscht ytskikt och optimalt planerat. Bra förvaringsmöjligheter och lättmöblerade rum. Detta hem erbjuder bland annat ett trevligt vardagsrum med en gjutjärnskamin, två rymliga sovrum, renoverat kök, och fräscht badrum. Den sociala planlösningen ger rikligt med utrymme för umgänge och underlättar kommunikation mellan kök och vardagsrum. Här kommer ni att trivas! Här bor man ett stenkast från både Vattjom och Matfors med alla dess bekvämligheter. En kort bilfärd från bostaden finner E14 som tar dig vidare till Sundsvall centrum på 20 minuters bilfärd. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Visar alla 23