Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Daniel Ghebermichail

Daniel Ghebermichail

Om mig

Min drivkraft är att varje kund efter en affär lämnar med ett stort leende på läpparna och vilja rekommendera mig vidare till andra. Jag är en driven person som alltid gör det lilla extra och med min erfarenhet inom försäljning så vet jag att jag säljer in din bostad bäst. Du som kund kommer känna dig trygg och uppdaterad under hela processen. Vill du ha en driven mäklare som gör allt och lite till för att få ihop en lyckad försäljning så är det mig du ska kontakta.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Harmonigatan 36, Skönsmon, Sundsvalls kommun
  • Borttagen före visning

Harmonigatan 36

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Notar
175 000 kr
24 m²
1 rum
vån -1/3
1 707 kr/mån
7 292 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Forsvägen 19, Sörberge, Timrå kommun
  • Fre 5 apr kl 15:00
Forsvägen 19, Sörberge, Timrå kommun, bild 2
Forsvägen 19, Sörberge, Timrå kommun, bild 3

Forsvägen 19

Villa
Sörberge, Timrå kommun
Notar
995 000 kr
120 + 50 m²
5 rum
1 670 m² tomt

Varmt välkommen till Forsvägen 19! Välkommen till detta charmiga 2-planshus med en fantastisk potential! Detta hem är perfekt för den som söker en trevlig och praktisk boendemiljö. Med dubbel garage och sin funktionella planlösning passar detta hus de flesta. På entréplanet har du ett fräscht och nytt kök. Matsal där hela familjen får plats, ett mindre vardagsrum och en gästtoalett. På ovanvåningen finner du ett större vardagsrum som också går att använda som ett sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen och två rymliga sovrum. Här finns även ett badrum. Populära Sörberge erbjuder allt man kan önska. Här finns förskolor, skolor, livsmedelsaffärer, gym, restauranger, Indalsälven och täta kommunala förbindelser. Närhet till E4an som tar dig till Birsta, Sundsvall, Torsboda inom kort. Varmt välkommen med er visningsanmälan!

  • Premium
Malmövägen 139, Granloholm, Sundsvalls kommun
  • Sön 7 apr kl 14:30
Malmövägen 139, Granloholm, Sundsvalls kommun, bild 2
Malmövägen 139, Granloholm, Sundsvalls kommun, bild 3

Malmövägen 139

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Notar
925 000 kr
63,5 m²
2 rum
4 638 kr/mån
14 567 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla lägenhet om 63,5 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten erbjuder generöst ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier och öppna ytor vilka skapar en känsla av rymd. Ljust vardagsrum som erbjuder gott om plats för sällskapsmöblemang samt utgång till ett fantastik inglasat uterum i söderläge och en uteplats med trädäck som erbjuder plats för utemöbler. Bostaden erbjuder även ett rymligt sovrum, helkaklat badrum med golvvärme, fullutrustat och renoverat kök med gott om förvaring samt arbetsytor. På framsidan finns även en till uteplats med trädäck, där du kan njuta av morgonsolen. Här är det bara att flytta in och bo! Granloholm är ett lugnt och barnvänligt område där man har satsat mycket på skola, barnomsorg och fritidsaktiviteter. Här bor ni ett stenkast från Granloholm centrum som erbjuder bland annat mataffär, pizzeria, fritidsgård och gym. Här finns även fotbollsplaner, discgolfbana, och fina promenadstråk! Välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Majorsgatan 16A, Södermalm, Sundsvalls kommun
  • Ons 3 apr kl 18:30
Majorsgatan 16A, Södermalm, Sundsvalls kommun, bild 2
Majorsgatan 16A, Södermalm, Sundsvalls kommun, bild 3

Majorsgatan 16A

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Notar
575 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 157 kr/mån
17 164 kr/m²

Varmt välkommen till Majorsgatan 16A! Nu har du möjligheten att förvärva en välplanerad och smakfullt renoverad etta i populära Södermalm. Bostaden erbjuder ett fint kök med bra arbetsytor, rymligt allrum med plats för soffgrupp, matbord och säng. Fräscht badrum med duschutrymme, wc samt handfat med tillhörande kommod och spegelskåp. Här bor du i ett lugnt område med tillgång till en vacker innergård med fruktträd gemensamma utemöbler och grillplats. Endast två kilometer bort från bostaden befinner sig Sundsvalls stadskärna och stenstan. Där du finner allt du behöver, området erbjuder också goda kommunikationer i form av buss som stannar strax utanför huset. Varmt välkommen med er visningsanmälan!

  • Premium
Skonaregatan 2, Norra Kajen, Sundsvalls kommun
  • Sön 7 apr kl 13:00
Skonaregatan 2, Norra Kajen, Sundsvalls kommun, bild 2
Skonaregatan 2, Norra Kajen, Sundsvalls kommun, bild 3

Skonaregatan 2

Lägenhet
Norra Kajen, Sundsvalls kommun
Notar
2 750 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 1/5
5 999 kr/mån
32 934 kr/m²

Nu har du chansen att äga denna moderna 3:a med uteplats i attraktiva Norra Kajen! Denna bostad är i absolut toppskick med påkostade materialval, här är det bara att flytta in och bo. Med en yta på 83,5 kvadratmeter erbjuder bostaden smarta och effektiva lösningar som utnyttjar varje kvadratmeter på bästa sätt. Lägenheten har fullutrustat kök, rymliga sovrum, stort ljust vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten erbjuder också en fantastik uteplats i öst mot innergården där du kan njuta av morgonsolen med en kopp kaffe. Samt en inglasad balkong i västerläge. Med närhet till olika bekvämligheter som affärer, restauranger, gym, livsmedelsbutiker och kommunikationsmöjligheter är detta ett bekvämt och trivsamt hem att komma tillbaka till varje dag. Med bara 5 minuters promenad längst kajpromenaden når du Sundsvalls stadskärna. Missa inte chansen att äga denna stilrena och funktionella bostad i toppskick! Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Videmovägen 13, Ånge, Ånge kommun

Videmovägen 13

Villa
Ånge, Ånge kommun
Notar
750 000 kr
106 + 79 m²
5 rum
600 m² tomt

Äntligen finns ett familjevänligt radhus till salu i Ånge! Med fräscha ytskick och en fantastisk baksida perfekt för trevliga middagar och mycket lek. Huset har bergvärmepump som ger en ekonomisk och energieffektiv uppvärmning. Det innebär att huset håller en jämn temperatur både på vintern och sommaren, vilket skapar en bekväm och hälsosam inomhusmiljö året runt. Med närhet till förskola, skola, natur och matvarubutiker samt tågstationen finns nu detta härliga hem! Varmt välkommen med er visningsanmälan!

Östanrude 1:8, null, Sundsvalls kommun

Östanrude 1:8

Tomt
Sundsvalls kommun
Notar
250 000 kr
1 050 m² tomt

Välkommen till Östanrude 1:8! Nu har du möjlighet att förvärva en tomt där naturen blir din närmaste granne. Den lantligt belägna tomten om 1050 kvm erbjuder en fridfull plats där du kan bygga upp ditt eget paradis. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område, bygglovet behöver sökas av köparen. Vatten och avlopp är inte anslutna idag, el finns redan kopplat till fastigheten. Om du längtar efter en livsstil där naturen är en integrerad del av din vardag, är detta platsen för dig. Med bara några minuters bilfärd når du närmaste badplats och fiskevatten, och fastigheten gränsar direkt till vacker natur. Här finns möjlighet till fiske och bad i sjön, och du har nära till fantastiska promenadstigar och bärskog. Trots den lantliga känslan är bekvämligheterna nära till hands. Inom 15-20 minuters bil- eller bussfärd når du närmaste skola och dagis, och inom cirka 40 minuter når du Sundsvall centrum. Där hittar du allt du behöver, från matbutiker, vårdcentral och restauranger. Upptäck möjligheterna och den harmoniska livsstilen som väntar på dig här, där lugnet och naturen går hand i hand med bekvämligheten och tillgängligheten." Varmt välkommen med er intresseanmälan!

Vikingavägen 25, Granlo, Sundsvalls kommun

Vikingavägen 25

Lägenhet
Granlo, Sundsvalls kommun
Notar
650 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/3
2 281 kr/mån
16 667 kr/m²

Välkommen till denna sociala och ljusa etta i hjärtat av Granlo! Här erbjuds ett nytt och stilrent kök med bra förvaringsmöjligheter. I anslutning till vardagsrummet finner du en rymlig inglasad balkong, här kan du njuta av din morgonkaffe med en fantastik utsikt. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och en sovalkov med garderob. Välkomnande och rymlig hall med förvaringsmöjligheter i garderober samt ett fräscht badrum. BRF Vikingen är en stabil och välskött förening med gedigen ekonomi! Finns reparationsfond på 7 360 kr. Granlo är ett populärt och lugnt område strax utanför Sundsvalls Stadskärna, beläget mellan Bergsåker och Sundsvalls stad. Här bor du med närhet till grönområden, matbutik, förskola, grundskola, gymnasium, Mittuniversitetet, pizzeria, gym, vårdcentral och apotek. Du finner i nära anslutning till lägenheten busshållplatser. Tillträde är flexibelt. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong

Visar alla 8