Strandvägen 1

Skottorp, Laholms kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
260 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
1 294 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1935
Driftkostnad
77 000 kr/år
Antal besök
11 547
Dagar på Hemnet
24

Välkomna till en synnerligen spännande fastighet med möjlighet till generationsboende eller varför inte hyra ut sidobyggnaden?

Driftskostnaderna som är angivna avser två hushåll.

Rejäla bostadsutrymmen om totalt ca 260 kvm fördelat över två bostäder. Det äldre bostadshuset är från 30-talet med bevarad charm och en boarea om ca 160 kvm. Här finner vi tre sovrum, två renoverade våtutrymmen varav ett med anslutande bastu, kök med anslutande matplats med kamin och intilliggande vardagsrum. Från matplats finns utgång till uterum om ca 20 kvm. Fiber finns. Fönstren på bostadshusets nedervåning är nyligen omkittade och målade.

Sidobyggnad med en boarea om ca 100 kvm som även erbjuder tre sovrum. Entréplan med ett tilltaget allrum med öppen planlösning mot kök som är uppbyggt under föregående år. Allrummet har fina ljusinflöden med fönsterpartier mot framsidan. Vidare finns duschrum och ett disponibelt utrymme som med fördel kan användas som förråd eller lekrum m m. Sidobyggnaden har separat entré från söder med gott om parkeringsplatser utanför.

Uppvuxen trädgårdstomt med äppelträd som lummigt bäddas in av täta häckar.
Via trädgården finns ingång till ett rymligt förråd om ca 30 kvm som lämpar sig väl för cyklar, trädgårdsredskap m m.

Skottorp är ett eftertraktat område med lättillgänglighet till E6:an, tågstation, barnomsorg, Båstad, hav och strand m m.

Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Laholm

Kontakta mäklaren

Tobias Lidström

Fastighetsbyrån Laholm
Mäklare Tobias Lidström, Fastighetsbyrån Laholm
0709-506770
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas