Mäklare Tobias Lidström

Tobias Lidström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Veingevägen 58, Veinge, Laholms kommun

Veingevägen 58

Villa
Veinge, Laholms kommun
Fastighetsbyrån Laholm
1 250 000 kr
90 + 22 m²
3 rum
1 955 m² tomt

Välkomna till ett hem som under år 2020 genomgående har renoverats interiört på ett smakfullt sätt. Fastigheten är strax belägen utanför samhället Veinge med serviceutbud och skola från F-9. Dessutom är det ett smidigt pendlingsläge mot Halmstad. Busshållplats finns precis utanför tomten. Stora och påkostade renoveringar är genomförda såsom; helt ny el, tilläggsisolerade väggar (135 mm) från insidan, osb och gips, vattenburen golvvärme, helt nytt och ombyggt kök och totalrenoverat badrum. Stort mervärde för ett nytt uppvärmningssystem i form av luft/vattenvärmepump. Fiber finns indraget. Under 2017 så grävdes marken ur runtom huset och nya dräneringsrör lades ned samt montering av platonmatta mot husgrunden. Enkelt uthus om ca 45 kvm. Byggnaden rymmer flera förrådsdelar. Betongplatta som grundläggning, plåttak och träfasad. Välkomna!

  • Uteplats
Markarydsvägen 29, Hishult, Laholms kommun

Markarydsvägen 29

Övrigt
Hishult, Laholms kommun
Fastighetsbyrån Laholm
1 250 000 kr
634 + 167 m²
10 rum
3 850 m² tomt

En helt unik möjlighet att förvärva denna anrika Gästgivargård. Fastigheten byggdes 1918 och tjänade till en början som “Folkets hus”. Det blev snabbt en populär samlingsplats för bygdens folk. År 1956 köptes byggnaden av Berndt och Gustava Bengtsson som startade ett omfattande renoveringsarbete och började driva gästgiveri. Hishults Nya Gästgivargård, blev en omtyckt rekreationsplats med helpension. År 1973 övertog sonen Göran gästgivargården, pensionatsverksamheten upphörde, men gästgivargården var fortfarande ett populärt ställe både till vardag och fest. Nuvarande ägare övertog gästgivargården år 2018 och har sedan dess huvudsakligen bedrivit verksamheten som restaurang men har även haft en del uthyrning av rummen i entréplan. Julbord, gåsamiddagar, påskmiddagar, grillfester, och musikkvällar har varit oerhört populära tillställningar med fullbokning av gäster från när och fjärran. Hishults Nya Gästgivargård har blivit ett namn på mångas läppar. Totalt får 200 personer vistas i lokalen samtidigt, vilket möjliggör plats för många mat- och festgäster. Fastigheten är ett fynd och har stor potential, speciellt om man vill driva det som Gästgivargård. Då får man ett ställe med oerhört gott rykte och inarbetad kundkrets på köpet (något som annars kostar både i tid och pengar). En fantastisk chans att förverkliga sina drömmar! Vill man ha fler rum att hyra ut i verksamheten kan man enkelt göra om ovanvåningen till separata rum för uthyrning. Idag omfattas ovanvåningen av en lägenhet med fyra sovrum, ett vardagsrum, ett badrum, en toalett och flera förrådsutrymmen. Både nuvarande och tidigare ägare har själva bott på ovanvåningen. Vill man inte driva restaurang, kan man t ex hyra ut kök, “Festsalongen”, “Finrummet” och Vinterträdgården till olika festarrangörer. Vill man kan man på entréplanet enkelt göra ytterligare en lägenhet av personalavdelningen och kontoret eftersom där finns toalett och duschmöjligheter samt egen ingång. Man kan även göra en lägenhet av de tre sovrummen till vänster om entrén eftersom även där finns toalett och duschmöjligheter. Ett tredje alternativ är om man kan bygga om även kök och festlokaler till lägenheter så att verksamheten kommer att bestå av enbart lägenhetsuthyrning. Eller så flyttar man in själv och har bara ett billigt boende. Detta är en fastighet som behöver ses på plats! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Skansen 21, Knäred, Laholms kommun

Skansen 21

Villa
Knäred, Laholms kommun
Fastighetsbyrån Laholm
990 000 kr
95 + 150 m²
3 rum
769 m² tomt

Skansen 21 ligger lugnt beläget och angränsar mot kommunal mark med grönområden. Här bor ni med närhet till naturen, förskolor, pizzeria och gångavstånd till centrala Knäred med ett serviceutbud och skola. Interiört finner vi en välplanerad planlösning över 95 kvm. Entréplanet erbjuder ett fint vardagsrum med fönster partier mot framsidan med fina ljusinflöden och utgång till ett tillbyggt uterum (-11) från Willab Garden med öppningsbara skjutpartier mot den ogenerade tomten och uteplatsen. Stort mervärde för utbytta fönster till 3-glas med energiglas och ett vattenburet värmesystem med luft/vattenvärmepump från CTC. Vidare finner vi ett rymligt kök med matplats, sovrum med utgång till uteplatsen på baksidan med eftermiddags-kvällssol, badrum och ett rymligt sovrum som med enkla medel kan återställas till två sovrum. Källaren är om 95 kvm likaså med bra utrymmen, allrum, gästrum och förvaringsutrymmen, duschrum m m. Uppgång till sammankopplat garage med nyare port. Plan och barnvänlig trädgårdstomt som ansluter till kommunal mark. Tomtens baksida mot syd/väst är av ogenerad karaktär. Tomten omhändertas av en robotgräsklippare (-15) som lämnas kvar. Stensättning på framsidan mot entrén. Välkomna!

  • Uteplats
Söderläget 23 , Lilla Tjärby, Laholms kommun

Söderläget 23

Lägenhet
Lilla Tjärby, Laholms kommun
Fastighetsbyrån Laholm
2 195 000 kr
118 m²
5 rum
6 435 kr/mån
18 602 kr/m²

Söderläget ligger inom promenadavstånd till stadskärnan i Laholm. Ett barnvänligt område med närhet till förskola och strövområden. Här bor ni i en helt nybyggd bostadsrättslägenhet med fina och moderna materialval. Lägenheten är rymlig och erbjuder hela fyra sovrum (ända femrumslägenheten i föreningen). Interiört så har lägenheten genomgående vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump. Duschrum med helkaklade väggar, klinkergolv, tvättmaskin, torktumlare och duschplats. Modernt och smakfullt kök med bänkskiva i sten och fina vitvaror. Härligt vardagsrum med tilltagna fönsterpartier mot söder och utgång till ett mycket rymligt altandäck med härlig utsikt, allt vänt åt söder såklart :) Vidare i lägenheten finns ännu ett badrum med samma utförande som föregående dock med badkar istället. Stort mervärde för det isolerade och rymliga förrådet (10 kvm) precis utanför ytterdörren. Parkeringsplats intill förrådet. Ägaren säljer lägenheten p.g.a. att den är alldeles för stor för en person. Välkomna till ert nya hem!

  • Uteplats
Körsveka stugområde 667, Körsveka, Laholms kommun

Körsveka stugområde 667

Fritidshus
Körsveka, Laholms kommun
Fastighetsbyrån Laholm
1 250 000 kr
84 + 46 m²
3 rum
1 233 m² tomt

Fritidshus med en vacker belägenhet i Körsveka stugområde. Huset kan med fördel användas som ett permanentboende. Fastigheten är belägen längsmed en liten återvändsgata och har ett privat läge med härliga skogsmarker inpå husknuten och med närhet till Krokån där fiskerätt finns via samfälligheten. Huset är trivsamt och erbjuder, ett rymligt vardagsrum med furugolv, kamin och flertalet fönsterpartier. Ljust kök med utgång till den inglasade altanen om ca 26 kvm som garanterat förlänger säsongen. Utanför finns altanen i ett perfekt söderläge. Vidare finner vi två sovrum, duschrum och klädkammare. Intill boningshuset finns en gäststuga om ca 20 kvm med utrymme för gästerna. Lättskött natur- och trädgårdstomt. På tomen finns inslag av plana gräsytor. Körsbärsträd, vinranka, fruktträd och flertalet vinbärsbuskar. Rododendronbuske. Närhet till natursköna Krokån och fina skogsmarker med bär, svamp samt promenadstigar. Här kan man slappna av och avnjuta den fridsamma tystnaden. Området är synnerligen välskött genom samfällighetsföreningen som ser efter vägar, vatten- och avlopp m m, för mer information om samfälligheten vänligen besök korsvekasf.se Det är ca 90 km avstånd till Helsingborg och ca 140 km till Malmö från fastigheten. Välkomna!

  • Uteplats

Visar alla 5