Fastighetsbyrån Laholm

Fastighetsbyrån Laholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Nordanvägen 13, Ränneslöv, Laholms kommun

Nordanvägen 13

Villa
Ränneslöv, Laholms kommun
Fastighetsbyrån Laholm
1 695 000 kr
76 m²
3 rum
1 232 m² tomt

Trevlig mindre villa som lämpar sig såväl som åretruntbostad som för fritidsbruk. Belägenheten i det natursköna Smedjeområdet gör att man är omgiven av rogivande grönska med ca 100 meters avstånd till den vackra ån och promenadstigar. Stugan är också högt belägen med en insynsskyddad baksida. Finns ytterligare möjligheter att hysa gäster i den fristående gäststugan som är isolerad och uppvärmd. Stor terrass på baksida med utespa. Rymligt, nyare kök med praktiskt skafferi. Bra tillskottsvärme får man också från en braskamin i vardagsrummet. Fristående garage med isolerat förråd i anslutning. Området har stor attraktion då man har ett lantligt läge men ändå med närhet till Våxtorp och pendlingsmöjligheter.

Markarydsvägen 29, Hishult, Laholms kommun
 • Imorgon kl 14:30

Markarydsvägen 29

Övrigt
Hishult, Laholms kommun
Fastighetsbyrån Laholm
1 250 000 kr
634 + 167 m²
10 rum
3 850 m² tomt

En helt unik möjlighet att förvärva denna anrika Gästgivargård. Fastigheten byggdes 1918 och tjänade till en början som “Folkets hus”. Det blev snabbt en populär samlingsplats för bygdens folk. År 1956 köptes byggnaden av Berndt och Gustava Bengtsson som startade ett omfattande renoveringsarbete och började driva gästgiveri. Hishults Nya Gästgivargård, blev en omtyckt rekreationsplats med helpension. År 1973 övertog sonen Göran gästgivargården, pensionatsverksamheten upphörde, men gästgivargården var fortfarande ett populärt ställe både till vardag och fest. Nuvarande ägare övertog gästgivargården år 2018 och har sedan dess huvudsakligen bedrivit verksamheten som restaurang men har även haft en del uthyrning av rummen i entréplan. Julbord, gåsamiddagar, påskmiddagar, grillfester, och musikkvällar har varit oerhört populära tillställningar med fullbokning av gäster från när och fjärran. Hishults Nya Gästgivargård har blivit ett namn på mångas läppar. Totalt får 200 personer vistas i lokalen samtidigt, vilket möjliggör plats för många mat- och festgäster. Fastigheten är ett fynd och har stor potential, speciellt om man vill driva det som Gästgivargård. Då får man ett ställe med oerhört gott rykte och inarbetad kundkrets på köpet (något som annars kostar både i tid och pengar). En fantastisk chans att förverkliga sina drömmar! Vill man ha fler rum att hyra ut i verksamheten kan man enkelt göra om ovanvåningen till separata rum för uthyrning. Idag omfattas ovanvåningen av en lägenhet med fyra sovrum, ett vardagsrum, ett badrum, en toalett och flera förrådsutrymmen. Både nuvarande och tidigare ägare har själva bott på ovanvåningen. Vill man inte driva restaurang, kan man t ex hyra ut kök, “Festsalongen”, “Finrummet” och Vinterträdgården till olika festarrangörer. Vill man kan man på entréplanet enkelt göra ytterligare en lägenhet av personalavdelningen och kontoret eftersom där finns toalett och duschmöjligheter samt egen ingång. Man kan även göra en lägenhet av de tre sovrummen till vänster om entrén eftersom även där finns toalett och duschmöjligheter. Ett tredje alternativ är om man kan bygga om även kök och festlokaler till lägenheter så att verksamheten kommer att bestå av enbart lägenhetsuthyrning. Eller så flyttar man in själv och har bara ett billigt boende. Detta är en fastighet som behöver ses på plats! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Ramsjövägen 15, Hishult, Laholms kommun

Ramsjövägen 15

Villa
Hishult, Laholms kommun
Fastighetsbyrån Laholm
1 495 000 kr
160 m²
6 rum
3 613 m² tomt

Välkomna till en lantlig och idylliskt plats som varit inom samma ägares ägo sedan byggnadsåret! Fastigheten är belägen knappt 3 km utanför Hishults samhälle och befinner sig på en lugn och avkopplande plats. Bostadshuset är rymligt och är tillbyggt i flera omgångar. Generösa umgängesytor med härliga större rum. Möjligheter finns att skapa flera sovrum om behovet finns. Tilltaget kök med kamin i täljsten. I det "blå rummet" finns utgång till trädgården i söder och en murad öppen spis med insatsspis. Den andra "flygeln" av huset har även utgång till trädgården i söder men istället till den härliga innergården. Fiber finns indraget. Fastigheten har vatten via borrad brunn och nyare avlopp med 3-kammarbrunn och infiltration. Avloppet är från 2018 och är godkänt. Flertalet extra byggnader finns på tomten såsom ett charmigt lusthus med takbeklädnad av koppar, carport med el och plats för 1 bil. Carporten är sammankopplad med ett förråd om ca 23 kvm. Jordkällare som ligger i anslutning till bostadshuset och uppfördes under 80-talet. Takbeklädnad av koppar och gjutet valv invändigt som innertak. Stor trädgårdstomt om 3 613 kvm med inslag av naturtomt. Trädgården har förr stoltserat som en "park". Här finns idag prydnadsväxter, valnötsträd, äppelträd, plommonträd, praktfull rhododendron, japansk blodlönn m m. På tomtens baksida finns även en damm. Välkomna!

 • Uteplats
Göstorpshult 33, Hishult, Laholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Göstorpshult 33

Villa
Hishult, Laholms kommun
Fastighetsbyrån Laholm
325 000 kr
45 m²
2 rum
1 553 m² tomt

Mindre villa som lämpar sig för ensamstående, belägen mellan Hishult och Boalt. Huset är i renoveringsskick och behöver både exteriör och interiör renovering. Stor tomt som lämpar sig väl för odling då tidigare ägare brukat denna för självhushåll. Fastigheten ägs av ett dödsbo och säljs med friskrivningsklausul. Visas efter överenskommelse.

Fyrens Alstig 1, Ydermossa, Laholms kommun

Fyrens Alstig 1

Fritidshus
Ydermossa, Laholms kommun
Fastighetsbyrån Laholm
585 000 kr
43 + 9 m²
2 rum
1 425 m² tomt

Mysig stuga med naturnära och fridfullt läge på Hallandsåsen. Endast en grannfastighet i absolut närhet. Fastigheten har en stor naturtomt och man får en fin vy över omgivningen från trädäcket. Det finns en mängd blåbärs-buskage på egna tomten men även resliga bokträd. I omgivningen finns både lingon samt svamp. Stugan är i gott skick då den både av nuvarande och tidigare ägare renoverats. Större trädäck på framsida samt ett mindre på baksida. Trivsamt vardagsrum med målade trägolv och ljus färgton på väggarna. Rejäl gjutjärnskamin samt ny luft-luft värmepump gör det lätt att värma upp den mindre stugan. Badrum med äldre dusch och torrtoalett (Separett) samt mindre pentry-kök i originalutförande från byggnadsåret. Närhet till både Kungsbygget och Vallåsen rekreationsanläggningar samt Skåneleden och Västersjön. På ca 25 km avstånd till både Laholm och Ängelholm utgör denna lilla oas en rogivande tillflyktsort som man utan problem kan ta sig till både vardag och helg. Närmaste större ort är Örkelljunga där det finns både handel och service. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul då flertalet renoveringar är utförda av tidigare ägare.

Blomstervägen 19, Stadsparken, Laholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Blomstervägen 19

Villa
Stadsparken, Laholms kommun
Fastighetsbyrån Laholm
1 450 000 kr
75 + 50 m²
3 rum
849 m² tomt

Äldre villa från sent 1930-tal med stor tomt som är högt belägen i området med en vacker vy över lummiga Stadsparken och centrum. Nuvarande ägare har delvis renoverat fastigheten interiört med utbytt kök, utbytt värmekälla samt iordningställt ett nytt kombinerat bad- och tvättrum i källarvåningen. Tidigare ägare har bytt papp och läkt på yttertaket men de äldre tegelpannorna har behållts. Läget är centralt i Laholm med kort promenadavstånd in till stadskärnan med service och handel men även till Glänninge skola och Folkhälsocentrum m m.

Skansen 21, Knäred, Laholms kommun

Skansen 21

Villa
Knäred, Laholms kommun
Fastighetsbyrån Laholm
1 050 000 kr
95 + 150 m²
3 rum
769 m² tomt

Skansen 21 ligger lugnt beläget och angränsar mot kommunal mark med grönområden. Här bor ni med närhet till naturen, förskolor, pizzeria och gångavstånd till centrala Knäred med ett serviceutbud och skola. Interiört finner vi en välplanerad planlösning över 95 kvm. Entréplanet erbjuder ett fint vardagsrum med fönster partier mot framsidan med fina ljusinflöden och utgång till ett tillbyggt uterum (-11) från Willab Garden med öppningsbara skjutpartier mot den ogenerade tomten och uteplatsen. Stort mervärde för utbytta fönster till 3-glas med energiglas och ett vattenburet värmesystem med luft/vattenvärmepump från CTC. Vidare finner vi ett rymligt kök med matplats, sovrum med utgång till uteplatsen på baksidan med eftermiddags-kvällssol, badrum och ett rymligt sovrum som med enkla medel kan återställas till två sovrum. Källaren är om 95 kvm likaså med bra utrymmen, allrum, gästrum och förvaringsutrymmen, duschrum m m. Uppgång till sammankopplat garage med nyare port. Plan och barnvänlig trädgårdstomt som ansluter till kommunal mark. Tomtens baksida mot syd/väst är av ogenerad karaktär. Tomten omhändertas av en robotgräsklippare (-15) som lämnas kvar. Stensättning på framsidan mot entrén. Välkomna!

 • Uteplats
Stationsvägen 17, Knäred, Laholms kommun

Stationsvägen 17

Villa
Knäred, Laholms kommun
Fastighetsbyrån Laholm
975 000 kr
95 + 50 m²
4 rum
4 230 m² tomt

Äldre genuin villa mitt i samhället där en interiör renovering är påbörjad. Nytt IKEA kök från 2022 med nyare vitvaror. Den genuina karaktären kan märkas i den goda takhöjden och de stora rummen som kan avdelas om behov finns av ytterligare rum. Vattenburen värme med vedpanna och ackumulatortank samt helt ny luft-luft värmepump som bra komplement. Sluttningstomt med naturlig vegetation samt mindre "brygghus" på baksida. Enklare garage med betonggolv. På angränsande fastighet Knäred 7:1 finns en stor markyta som kan vara möjlig att bebygga och från den höga höjden har man en vacker vy över omgivande samhället och Lagan.

Margaretagatan 18, Laholm, Laholms kommun

Margaretagatan 18

Lägenhet
Laholm, Laholms kommun
Fastighetsbyrån Laholm
550 000 kr
24 m²
1 rum
vån 2/3
1 315 kr/mån
22 917 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en liten nätt etta på andra våningen i Brf Gullregnet. Perfekt tillfälle för förstagångsköparen. Lägenheten är trivsamt renoverad där nuvarande ägare låtit kakla badrummet och tidigare ägare har renoverat allrummet och köket. Otroligt billigt boende för ensamstående eller möjligtvis par. Välskött och populär förening med låg månadskostnad. Föreningen har under förra året bytt värmekälla till bergvärmepump vilket radikalt har påverkat kostnadsbilden för föreningen. Bra läge med lugnt område och närhet till service, skola samt Stadsparken.

Sunnanvägen 5, Ränneslöv, Laholms kommun

Sunnanvägen 5

Villa
Ränneslöv, Laholms kommun
Fastighetsbyrån Laholm
1 750 000 kr
55 + 20 m²
3 rum
1 227 m² tomt

Trevlig mindre villa på en stor naturtomt som lämpar sig såväl som åretruntbostad som för fritidsbruk. Belägenheten i det natursköna Smedjeåområdet gör att man är omgiven av rogivande grönska med ca 100 meters avstånd till den vackra ån och promenadstigar. Huset har särpräglad planlösning som är öppen samt öppet upp i nock. Två separerade sovloft ger möjligheter för övernattande gäster eller lekutrymme. Finns möjligheter att hysa gäster i det nya Attefallshuset såväl som i den fristående gäststugan. Området har stor attraktion då man har ett lantligt läge men ändå med närhet till Våxtorp och pendlingsmöjligheter. Huset har under nuvarande ägares innehav fräschats upp med stilig och smakfull inredning samt ett helt nytt kök med nya vitvaror från 2019. Helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme samt ny varmvattenberedare. Ny komplement-byggnad har uppförts hösten 2021 i form av ett s k "Attefallshus" om ca 22 kvm. Här inryms både bra förråd samt ett gästrum/arbetsrum. En fräsch gäststuga/friggebod är uppförd 2012. Välkommen på visning!

Abborrgränd 6, Blåkulla, Laholms kommun

Abborrgränd 6

Villa
Blåkulla, Laholms kommun
Fastighetsbyrån Laholm
3 950 000 kr
148 + 118 m²
4 rum
684 m² tomt

Fantastiskt välskött villa på ett barnvänligt och lugnt läge på Blåkulla. Villan är uppförd 1998 och har fina materialval med hög kvalitet. Vattenburen golvvärme i hela huset, både på entrévåning och källarvåning. Markvärmepump från IVT borgar för låga driftkostnader. Stort dubbelgarage med vattenburen golvvärme och ny port. Huset har två sovrum på entrévåningen men ytterligare ett rum finns som brukas som arbetsrum. I källarplanet finns ett större rum som lämpar sig som gästrum. Vinterträdgård/uterum med likaledes vattenburen golvvärme och hög-kvalitativa fönsterpartier från Schuko. Då tomten är belägen i en hörna har man från uterummet och vardagsrummet en härlig vy ner över Lagan, Gamleby och omgivningen.

Söderläget 7, Lilla Tjärby, Laholms kommun

Söderläget 7

Lägenhet
Lilla Tjärby, Laholms kommun
Fastighetsbyrån Laholm
1 495 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/2
3 770 kr/mån
25 339 kr/m²

Möjlighet att förvärva en nybyggd lägenhet i trevliga området Söderläget i Lilla Tjärby. Här är familjevänligt med fina grönytor och närhet till förskola och Ahla skola. Promenadavstånd in till Laholms centrum och goda bussförbindelser med framförallt Halmstad. Lägenheten är smakfull och med god standard. Fantastisk vy får man från den stora balkongen där man kan se mot Hallandsåsen och kusten upp mot Bjärehalvön.

Skansen 11, Knäred, Laholms kommun
Skansen 11, Knäred, Laholms kommun, bild 2
Skansen 11, Knäred, Laholms kommun, bild 3

Skansen 11

Villa
Knäred, Laholms kommun
Fastighetsbyrån Laholm
1 575 000 kr
134 + 22 m²
5 rum
717 m² tomt

Välkomna till ett fint och välrenoverat hem med ett attraktivt läge i samhället! Här bor ni med närhet till naturen, förskolor, pizzeria och gångavstånd till centrala Knäred med ett serviceutbud och skola. Nuvarande ägare förvärvade fastigheten under början av 2017 och har sedan dess bl a renoverat duschrummet på ett smakfullt sätt via fackmän, tvättat och målat yttertaket, installerat ny luft/luftvärmepump, bytt ut delar av vitvarorna, dragit in fiber, bytt ut vattenledningarna i huset, installerat ny kamin m m. Tidigare ägare bytte ut i princip samtliga fönster till 3-glas isoler, byggnation av takkupan, nytt påkostat kök från Ballingslöv m m. Sidobyggt garage med gjuten betongplatta och ett bakre förråd. Lättskött och trivsamt trädgårdstomt med spireahäck på baksidan och thujahäck på framsidan. Stort altandäck på husets baksida med ett högre läge. Asfalterad garageuppfart med plats för flera bilar och t ex husvagn. Välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Duettgatan 7, Laholm, Laholms kommun

Duettgatan 7

Villa
Laholm, Laholms kommun
Fastighetsbyrån Laholm
2 650 000 kr
120 + 120 m²
4 rum
800 m² tomt

Trivsam och mycket trevligt renoverad villa i Musikkvarteren. Med placering på återvändsgata är det verkligen också ett barnvänligt läge. Nästan helt nytt yttertak med solceller monterade mot söder. Härlig baksida med nytt uterum och stort trädäck med utespa i anslutning. Interiört har huset en modern, öppen planlösning med kök från 2018 och stor köksö. Vardagsrum med mysig braskamin som är i funktion. Helkaklat badrum på entrévåningen samt nytt helkaklat tvättrum i källarplanet med rymligt duschrum i anslutning. Vattenburen värme med luft-vatten värmepump från Nibe. Omvårdad tomt med flera odlingsplatser samt fruktträd. Fristående garage och stor uppställningsplats för tre personbilar. Stort grönområde med lekplats och fotbollsplan gränsar till fastigheten på baksida.

Hulebäck 121, Våxtorp, Laholms kommun

Hulebäck 121

Gård/Skog
Våxtorp, Laholms kommun
Fastighetsbyrån Laholm
4 900 000 kr
170 + 25 m²
6 rum
5 ha tomt

Trevligt renoverad gård med lantligt och lugnt läge som är utmärkt anpassad för hästverksamhet eller för annat företagande. Här finns totalt 12 hästboxar i fräscht stall samt stor lösdriftsdel. Ett stort mervärde att betesmarken är helt i anslutning till byggnaderna. Rejäl maskinhall om ca 120 kvm med takhöjd på ca 3,8 m som har rejäl vikport. Bra annexbyggnad för gäster eller för uthyrning om ca 45 kvm. Öppen planlösning med pentry samt separat badrum och sovloft. Bostadshuset har gått igenom flera renoveringar och ger ett gott helhetsintryck. Vattenburen värme med vedpanna och ackumulatortank. Fastigheten är belägen vid grusväg ett antal hundra meter från större väg och följaktligen är känslan att man är lite ostörd. Närhet till Örkelljunga och motorväg E4 men även Hallandsåsen med sin vackra natur och Sjöaltesjön. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul då nuvarande ägare innehavt fastigheten under mycket kort tid.

Stora Strandvägen 25, Skummeslövsstrand, Laholms kommun
 • Budgivning pågår

Stora Strandvägen 25

Villa
Skummeslövsstrand, Laholms kommun
Fastighetsbyrån Laholm
3 500 000 kr
109 + 6 m²
6 rum
1 328 m² tomt

Verkligt genuin villa belägen på en attraktiv och stor tomt i centrala Skummeslövsstrand. Huset har stor charm med dess ursprungliga karaktär, fasad i trä samt sadeltak med tegelpannor. Som så ofta på äldre bostäder uppvisas ett gediget bygghantverk. Villan är välhållen och synbarligen har den genomgått en renovering under 1960-talet då många interiördetaljer minner om den tiden. Det finns ett flertal sovrum i bostaden och dessutom finns i annexbyggnaden även här ett flertal rum och kök samt toalett. Annexbyggnaden behöver en exteriör upprustning men interiört har även den en gammaldags charm. Promenadavstånd till stranden, affärer, handel och Svarvareskogens naturreservat med angränsande tennisanläggning. Inom gångavstånd finns också förskola, vårdcentral samt även buss som stannar precis i anslutning till fastigheten.

Björnbärsvägen 13, Mellbystrand, Laholms kommun

Björnbärsvägen 13

Villa
Mellbystrand, Laholms kommun
Fastighetsbyrån Laholm
1 800 000 kr
110 + 58 m²
6 rum
840 m² tomt

Trivsam villa på arrendetomt som fungerar såväl som fritidshus som permanentboende då det finns ett flertal sovrum och huset är isolerat. Lättskött trädgårdstomt samt två trädäck och uterum gör att det finns många möjligheter till avkoppling. Huset har under 1990-talet byggts till och inte minst de två garagen är ovanliga för hustypen. Nuvarande ägare har löpande renoverat bostaden med nyare tak från 2015 samt flertalet fönster utbytta till 3-glas energifönster. Luft-luft värmepump samt öppen spis med kassett (dock ej i bruk) ger möjligheter till rimlig driftekonomi.

Ryssgatan 15, Laholm, Laholms kommun

Ryssgatan 15

Villa
Laholm, Laholms kommun
Fastighetsbyrån Laholm
4 500 000 kr
309 + 55 m²
6 rum
1 035 m² tomt

Rejäl och ursprunglig fastighet med anor från tidigt 1900-tal. Bostaden är välhållen med den gedigna tegelfasaden samt taktäckning i tegel som tydliga kännetecken. Ett verkligt centralt läge mitt i Laholm med promenadavstånd till service och handel samt Stadsparken. Villan har spatiösa ytor och utmärkt värmesystem med bergvärmepump från IVT vilket borgar för låga driftkostnader. Förutom privatbostaden finns i annexbyggnad två lägenheter om 46 resp 43 kvm som bägge är uthyrda. Bruttointäkt är ca 110 000:-/år. Finns även en större garagebyggnad på baksida. Större uterum på baksida. Här finns möjligheten att bo mitt i staden i härlig sekelskiftesvilla och samtidigt få en intäkt på hyreslägenheterna.

Söderläget 23 , Lilla Tjärby, Laholms kommun

Söderläget 23

Lägenhet
Lilla Tjärby, Laholms kommun
Fastighetsbyrån Laholm
2 195 000 kr
118 m²
5 rum
6 435 kr/mån
18 602 kr/m²

Söderläget ligger inom promenadavstånd till stadskärnan i Laholm. Ett barnvänligt område med närhet till förskola och strövområden. Här bor ni i en helt nybyggd bostadsrättslägenhet med fina och moderna materialval. Lägenheten är rymlig och erbjuder hela fyra sovrum (ända femrumslägenheten i föreningen). Interiört så har lägenheten genomgående vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump. Duschrum med helkaklade väggar, klinkergolv, tvättmaskin, torktumlare och duschplats. Modernt och smakfullt kök med bänkskiva i sten och fina vitvaror. Härligt vardagsrum med tilltagna fönsterpartier mot söder och utgång till ett mycket rymligt altandäck med härlig utsikt, allt vänt åt söder såklart :) Vidare i lägenheten finns ännu ett badrum med samma utförande som föregående dock med badkar istället. Stort mervärde för det isolerade och rymliga förrådet (10 kvm) precis utanför ytterdörren. Parkeringsplats intill förrådet. Ägaren säljer lägenheten p.g.a. att den är alldeles för stor för en person. Välkomna till ert nya hem!

 • Uteplats
Bagareliden 8, Centralt, Laholms kommun

Bagareliden 8

Övrigt
Centralt, Laholms kommun
Fastighetsbyrån Laholm
3 975 000 kr
240 + 40 m²
7 rum
431 m² tomt

Mindre hyresfastighet mitt i centrala Laholm med ett stenkast från service och Lagan. Fastigheten är i ett gott skick med en omfattande renovering under 2000-talets början. Tre hyreslägenheter som är uthyrda och i försäljningen ingår nuvarande hyresgäster med hyresavtal. Nuvarande hyresintäkter om ca 271 000 kr/år. Källarutrymme om ca 40 kvm med disponibelt utrymme och pannrum. Förrådslänga där varje lägenhet har ett eget förråd samt ett gemensamt förråd. Förrådslängan byggdes upp på nytt under ca 2010. Lättskött gräsmatta med Automover (Husqvarna), prydliga stensättningar, rabatter och häckar. Gemensam uteplats. Parkeringsplatser till lägenheterna finns. Fastigheten kan överlåtas i bolagsform (AB). Välkomna!

 • Balkong
 • Uteplats
Körsveka stugområde 667, Körsveka, Laholms kommun

Körsveka stugområde 667

Fritidshus
Körsveka, Laholms kommun
Fastighetsbyrån Laholm
1 250 000 kr
84 + 46 m²
3 rum
1 233 m² tomt

Fritidshus med en vacker belägenhet i Körsveka stugområde. Huset kan med fördel användas som ett permanentboende. Fastigheten är belägen längsmed en liten återvändsgata och har ett privat läge med härliga skogsmarker inpå husknuten och med närhet till Krokån där fiskerätt finns via samfälligheten. Huset är trivsamt och erbjuder, ett rymligt vardagsrum med furugolv, kamin och flertalet fönsterpartier. Ljust kök med utgång till den inglasade altanen om ca 26 kvm som garanterat förlänger säsongen. Utanför finns altanen i ett perfekt söderläge. Vidare finner vi två sovrum, duschrum och klädkammare. Intill boningshuset finns en gäststuga om ca 20 kvm med utrymme för gästerna. Lättskött natur- och trädgårdstomt. På tomen finns inslag av plana gräsytor. Körsbärsträd, vinranka, fruktträd och flertalet vinbärsbuskar. Rododendronbuske. Närhet till natursköna Krokån och fina skogsmarker med bär, svamp samt promenadstigar. Här kan man slappna av och avnjuta den fridsamma tystnaden. Området är synnerligen välskött genom samfällighetsföreningen som ser efter vägar, vatten- och avlopp m m, för mer information om samfälligheten vänligen besök korsvekasf.se Det är ca 90 km avstånd till Helsingborg och ca 140 km till Malmö från fastigheten. Välkomna!

 • Uteplats
Emil Jöns väg 13, Knäred, Laholms kommun

Emil Jöns väg 13

Villa
Knäred, Laholms kommun
Fastighetsbyrån Laholm
1 495 000 kr
106 + 93 m²
5 rum
4 459 m² tomt

Trivsam familjevilla med riktigt stor tomt som har ett härligt läge i utkanten av Knäred. Här finns en ogenerad baksida med fri vy över äng och skog. Villan har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till stort trädäck i söderläge med integrerat utespa. Värmesystem med nyare luft-vatten värmepump. Annexbyggnad med förråd och äldre garage. Närhet till Krokån med dess rogivande brus och omgivande naturområde samt den mysigt renoverade kvarnen.

Odens väg 29, Skummeslövsstrand, Laholms kommun

Odens väg 29

Tomt
Skummeslövsstrand, Laholms kommun
Fastighetsbyrån Laholm
1 600 000 kr
600 m² tomt

Tomt i Allarp etapp 1 som erbjuder möjlighet att bygga en villa efter eget tycke. Allarps-området har under de senaste åren genomgått en otrolig expansion och närheten inte minst till Båstad station samt till motorväg E6 har gjort att många ser området som intressant som framtida boende. I området är närliggande tomter färdigbyggda vilket ger god möjlighet till planering vid uppförandet av bostaden med hänsyn till väderstreck, insyn m m. Då området är i stora drag färdigbyggt slipper man också en byggarbetsplats i övriga området. Observera att inkopplingsavgift för kommunalt vatten och avlopp är erlagd.

Visar alla 23