2 975 000 kr
VillaVilla

Välkommen till Skurup, den mysiga byn med en lång historia bak i tiden. Redan i slutet av 1700-talet fanns det aktivitet på denna plats. Rutger MackClean gjorde avtryck med sitt enskifte. Då skapades också femkorset, en korsning som än idag är central på orten. Tågförbindelsen har även den spelat stor roll för Skurup.
Idag är Skurup kommunens centralort och erbjuder det mesta som du behöver, dagligvaror, sällanköpsvaror med mera. Infrastrukturen är också god. Närheten till E65 och tågstationen mitt i byn är faktorer som gör Skurup än mer attraktiv. Pågatågen tar dig till Ystad och Simrishamn i öster och till Lund, Malmö och vidare till Köpenhamn i väster.
Välkommen till Johannesgatan 1, beläget mitt i ett villakvarter men med gångavstånd till centrum, mataffär med mera. Inte långt från fastigheten ligger Alléskolan, Skurups kommunala grundskola från årskurs 1 till 9.
Fastigheten är belägen på en hörntomt och har biluppställningsplats direkt i anslutning till husets entré. Huset erbjuder många attribut, tidstypiska för byggåret. Ett boende fyllt med rymd, charm och öppna sällskapsytor.
Du möts av en välkomnande entré och hall med klinkergolv. Ytterligare en hall med parkettgolv, trappa upp till andra våningen. Barkök med köksinredning i grönt, spis med häll från 2007, fläkt från 2007 och kyl från 2007, fönster i öster. Matplats med laminatgolv. pampig matsal/allrum med fiskbensparkett, fönster i öster, litet burspråk. Allrum med fiskbensparkett, fönster i väster och söder, öppen spis. Alllrum med fiskbensparkett, utgång till uteplats med Ölandssten, västerläge. Sovrum med parkettgolv, fönster i väster.

Ovanvåning, hall med parkettgolv. Sovrum med fönster, snedväggar, förvaring i snedväggar. Sovrum med parkettgolv, kupa i öster, garderober. Badrum från 2007 med klinkergolv, kakel på väggar, dusch. Genomgångsrum med parkettgolv, skjutparti med speglar. Walk in-closet. Sovrum/kontor med parkettgolv, nya balkongdörrar. Sovrum med parkettgolv.

Källare
Hall med betonggolv, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare (2007). Hobbyrum med avlopp, inspektion till krypgrund. Matkällare med mera.

Vid entrén finns ett garage med elport.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
190 m²
Biarea
110 m²
Tomtarea
953 m² tomt
Antal rum
9 rum
Driftkostnad
48 332 kr/år
Byggår
1955
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Johannesgatan 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 975 000 kr
Driftkostnad
48 332 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

11 933
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 100 dagar sedan, den 12 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips