Töjnavägen 27B

Töjnan, Sollentuna kommun Se på karta

13 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
209 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
1 153 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1978

En av de vackraste husen i Töjnan är äntligen till salu. Om du letar efter ett unikt hus med stor tomt i Sollentuna behöver du inte leta mer!

Välkommen till ett stort, gediget och inbjudande hem med fina sällskapsytor. Ett speciellt hus som egentligen är i 5 plan då det är halvplan i huset. Detta bidrar till flertalet avskilda delar och möjliggör att det kan vara många samtidigt i huset utan att märka av varandra. Samtidigt gör detta att biarean i souterrängplanet upplevs som boarea då det finns stora fönster med bra ljusflöde. Det nedre planet har byggt till en uthyrningslägenhet och kan med fördel hyras ut eller användas som generationsboende.

Huset byggdes 1978 av en byggmästare i privat regi vilket gjort att huset står än idag utan några större brister. Här finns idag bland annat 7 sovrum, 2 kök, en inomhuspool, bastu, dubbelgarage i huset, två badrum, 2 WC:n, en tvättstuga och 3 allrum. Tomten är magisk och japaninspirerad med låg och högväxande buskar och träd i etapper. Det finns gott om plats att bygga pool för den som så önskar.

Här bor du med ett centralt och trevligt läge med närhet till bland annat skolor, förskolor, idrottsanläggningar, vackra promenadstråk, bra kommunikationer (ca 1 minut till direktbuss mot City och ca 7 min till pendeltåget) och köpcentrum. Sollentuna centrum finner du en kort promenad bort och Järvafältets naturområde nås enkelt med en cykeltur. Ett familjehus med ett perfekt läge i omtyckta Töjnan!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Sollentuna

Kontakta mäklaren

Victor Mastaeli

Fastighetsbyrån Sollentuna
Mäklare Victor Mastaeli, Fastighetsbyrån Sollentuna
070-316 05 14
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas