Kommande

Umevägen 138

Vännäsby, Vännäs kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
205 m²
Biarea
139 m²
Tomtarea
1 350 m²
Byggår
1962
Driftkostnad
51 040 kr/år
Kommande

Välkomna till härliga Vännäsby och denna fantastiska chans att förvärva ett rymligt hus för den stora familjen. I dagsläget har huset två separata ingångar vilket ger möjligheten till mycket låga boendekostnader med uthyrning av en del.

Bostaden disponeras som ett tvåbostadshus i dagsläget om totalt 344 kvm bo och biarea. Den ena bostaden har ett stort kök, vardagsrum med matplats, två toaletter och tre sovrum som kan göras om till fyra sovrum. Den andra bostaden inrymmer kök, vardagsrum och tre sovrum. Gemensam källare genom båda bostäderna som inrymmer flertalet förvaringsutrymmen och gemensam tvättstuga. Centraldammsugare finns i hela huset. Stor och härlig altan under tak längst hela långsidan mot den trevliga gården.

Huset har genomgått stora renovering under åren såsom takbyte, fönsterbyte, byte av jordvärmepump, ny brädfodring och målning av fasaden samt flertalet renoveringar invändigt.
På fastigheten finns förutom självaste huset ett dubbelgarage, uppfart för flera bilar och förrådsbyggnad. Gården är fin och har sol hela dagen samt är gräsytan stor nog för familjens alla roliga aktiviteter.

Kontakta ansvaring mäklare för mer information.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Umeå

Kontakta mäklaren

Lova Georgsson

HusmanHagberg Umeå
Mäklare Lova  Georgsson, HusmanHagberg Umeå
0738900909

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.