Harlösavägen 341-38

Vomb/Öved, Sjöbo kommun Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
190 m²
Tomtarea
1,2 ha
Byggår
1930
Driftkostnad
62 609 kr/år
Antal besök
6 036
Dagar på Hemnet
14

Här finns gården för er som söker ert nästa drömställe. Denna unika hästgård omgärdas av fantastisk natur och oändligt med ridvägar, bara två kilometer bort har vi dessutom Vombsjöns fina sandstrand. Även vackra Övedskloster och Tullesbo slott finns inom cykelavstånd. Naturen kring Öved och runt Vombsjön kännetecknas av mysig skog och ett rikt djurliv, till och med vita hjortar finns i området. Denna hästgård bjuder på ett nybyggt, välplanerat och påkostat stall från 2018, nyanlagd belyst ridbana ca 47x25m (inte helt rektangulär) och fina hagar.
I stallet finns fyra stora boxar 3,5x3m (en används idag som foderkammare) och sadelkammare som är både isolerad och uppvärmd med varmvatten indraget. Stallet är väl genomtänkt in i minsta detalj och får både hästar och ryttare att trivas. Under stallets takutsprång blir en naturlig uteplats där vi kan sitta och titta ner mot ridbanan och pågående träning. Även ridbanan är påkostad med både belysning och högklassigt underlag.

Bostaden består av ett gediget stenhus med spröjsade fönster, vackra spegeldörrar, underbart ljusinsläpp, rustika brädgolv och fantastisk utsikt över det skånska landskapet.
Trevlig planlösning med hela fem sovrum, väl tilltagna sällskapsytor, två badrum och många valmöjligheter.
En stor fördel är att många kostsamma renoveringar redan är gjorda. Nuvarande ägare har bland annat anlagt jordvärme, bytt tak, renoverat ovanvåningen med nya sovrum och helkaklat badrum samt delvis bytt fönster, fiber finns såklart också indraget.

Lund/Malmö och Ystad nås alla inom 35-45 minuter.
Till Sjöbo tar vi oss på 15 minuter. Här finns fullservicesamhälle med flertalet mataffärer, butiker, restauranger, skolor,
förskolor banker och vårdcentral. Förskola finns även i mysiga Bjärsjölagård endast fem minuter bort.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

Kontakta mäklaren

Emma Ekberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
0706107941

Visningstider

  • 16
    okt
    Imorgon kl. 10:30–11:15
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.