Kläppen 571

Offerdal, Krokom Se på karta

1 300 000 kr

1 500 000 kr -13%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
5 221 m²

En lantlig dröm med möjligheter till uthyrning har ni i detta hus i Offerdal. På en backe ligger detta trevliga hus med bostadshus, uthus, förrådsbyggnader och fina odlingsmöjligheter. Här bor du lugnt och trivsamt i en avslappnande miljö.

NEDERVÅNING

HALL
Från entrén möts du av en stor hall med gott om av hängningsytor. Golvet har en plastmatta och väggarna har tapet.

TIDIGARE BEHANDLINGSRUM
Till vänster från hallen finns ett tidigare behandlingsrum som även kan användas som sovrum.

SPA
Innanför detta rum finns en spaavdelning med bastu, bubbelbadkar och dusch. Golvet har klinker och är uppvärmt med elgolvvärme. Väggarna är prydda med kakel. I anslutning finns även tvättmaskin och torktumlare. Toaletten har plastmatta och Fiber Trespo skivor på väggarna. I anslutning till badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare.

KONTOR
Till höger från hallen finns ett mindre kontor där även ena trappan till övervåningen finns.

SOVALKOV
Intill kontoret finns ett mindre rum som kan användas som sovalkov.

DEL FÖR UTHYRNING
Längs nedervåningens korridor finns det fyra rum för uthyrning varav ett av rummen har egen kokvrå och eget badrum. Golvet i sovrummet har plastmatta, målade väggar och det finns ljudabsorberande skivor i taket. Från lägenheten finns det en utgång till altanen. Badrummet har wc, handfat och duschkabin. Golvet har våtrumsmatta och väggarna har våtrumstapet. Övriga rum har plastmatta på golven, tapetserade väggar och målade tak. Samtliga rum har utgång till altan. Till rummen hör ett gemensamt kök med spis, diskmaskin, kyl och frys och arbetsytor. Badrummet har toalett, handfat och dusch. Golvet har våtrumsmatta och och väggarna har våtrumstapet. Till rummen hör även ett gemensamt allrum med plastmatta på golvet och tapetserade väggar.

OVANVÅNING

HALL
Från nedervåningens kontor finns en trappa till ovanvåningens utrymmen. På ovanvåningen finns en stor möbleringsbar hall med trägolv, trätak och målade väggar. Här finns även ett förrådsrum.

SOVRUM MED KONTORSRUM
Rummet har plastmatta, målade väggar och tak samt många garderober för förvaring. Detta rum har utgång till ovanvåningens balkong och kan även med fördel användas som en walk-in closet.

SOVRUM MED KOKVRÅ
Rummet har plastmatta, målade väggar och tak.

SOVRUM
Rummet har plastmatta, tapeter och målat tak.

DUSCH OCH WC
Mellan gavelns två sovrum ligger en hall, e toalett med WC och handfat och ett utrymme för dusch.

VARDAGSRUM
Ovanvåningens stora vardagsrum har öppen spis, tapetserade väggar och målat trätak. Rummet är öppet mot matplatsen vilket skapar ett både ljust och öppet sällskapsutrymme.

MATSAL
Mellan vardagsrummet och köket ligger matsalen som har utgång till ovanvåningens balkong. I matsalen finns en kamin.

KÖK
Köket har nya skåpluckor, spis med häll, diskmaskin och fläkt. Kakel som stänkskydd över diskbänk och spis. I köket finns även en äldre vedspis.

BADRUM
Badrummet har våtrumsmatta på golvet, våtrumstapet på väggarna och toalett, handfat och dusch.

SOVALKOVER
I anslutning till ovanvånings andra balkong finns en hall som vetter mot två rum. Rummen kan användas som sovalkover, förråd eller liknande.

ÖVRIGT

Huset har en stor altan med inglasat uterum med trappa ned till trädgården. Ovanvåningen har två balkonger.

FÖRRÅDSBYGGNAD
Stor förrådsbyggnad med pannrum, inrett isolerat sällskapsrum samt verkstadsdel.

GÄSTSTUGA
På tomten finns även en gäststuga som har allrum, sovloft, kök och badrum. Stugan har allrum kök och badrum i nedervåningen och sovloft i övervåningen. Hyrs ut idag 4 300 SEK/mån.

KALLGARAGE
Fastigheten har ett enklare kallgarage.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Östersund