Seymours väg 3

Skillinge, Simrishamns kommun Se på karta

15 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
927 m²
Byggår
1996
Driftkostnad
66 700 kr/år

Välkomna till denna omfattande fastighet som består av ett hus med lokal i bottenplan och lägenhet på ovanvåningen samt ett modernt gårdshus med ytterligare en bostad. Hela fastigheten skulle kunna användas som generationsboende för tre familjer. Men också mycket fina möjligheter att kombinera verksamhet och boende på toppadress i charmiga Skillinge på Österlen.

Huvudbyggnaden har sitt ursprung från 40-talet och har använts bl. a. som smedja och snickeri men byggdes om helt och hållet 1996 och endast delar av ytterväggarna samt det fina mellanbjälklaget fick vara kvar. Nu är det en modern byggnad med gjuten, isolerad platta med golvvärme, takhöjd upp till 3,5 m och ett vackert ljusflöde genom de stora fönsterna.

Lokalerna i bottenplan rymmer idag butik. Bottenvåningen har tidigare använts som bostad då här finns kök, matsal, vardagsrum och badrum. På halva övervåningen finns det ett stort rum öppet upp i nock som har använts som sovrum och ateljé, plus ett lite mindre sovrum.
En trappa upp ligger också lägenheten med totalt tre rum och kök i öppen planlösning. Skön loftkänsla, även här vardagsrummet öppet upp i nock. Bostaden nås både via trappa från butiken och via egen entré på östergaveln. Här finns även ett fräscht badrum med dusch och en liten glimt av Östersjön.

På gården ligger en komplett, arkitektritad bostad, som rymmer vardagsrum och kök i fin öppen planlösning samt sovrum och ett badrum. Huset är byggt i sten och har spännande varierande takhöjd med behaglig volym och ett Hajom-parti mot gården som fint knyter ihop bostaden med utemiljön.

Genomgående för hela fastigheten är en röd tråd av klassisk byggtradition i ett modernt snitt - lågmält, lugnt och väldigt lätt att ta till sig. Din egen kreativitet och idéer styr hur fastigheten ska nyttjas i framtiden. I Skillinge finns ett stort naturligt kundflöde och en stark turism. Byn erbjuder en rejäl hamn med trevlig krog samt ett flertal näringsställen runt om och många fina kulturella inslag.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för ytterligare information och privat visning!

Läs mer hos mäklaren
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Kontakta mäklaren

Markus Hultman

Skeppsholmen Sotheby's International Realty
0739828004