Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Tyresö

Fastighetsbyrån Tyresö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Renlavsgången 246, Krusboda, Tyresö kommun
  • Kommande

Renlavsgången 246

Radhus
Krusboda, Tyresö kommun
Fastighetsbyrån Tyresö
Pris saknas
127 m²
4 rum
251 m² tomt

Möjlighet till förhandsvisning! Möjlig 5:a! Varmt välkommen till Renlavsgången 246 och detta välplanerade och fint renoverade 2-plansradhus i populära Krusboda. Huset har baksida mot äng med fotbollsmål och allmänning. Ingen insyn. På entréplan finns sociala ytor i form av kök och vardagsrum samt nyrenoverad tvättstuga, hobbyrum och gäst-wc. Ljust kök med modern standard. Köket är utrustat med spishäll, ugn, diskmaskin, fläkt samt kyl och frys. Både framsida och baksida har sin egen uteplats. Framsidan är perfekt för odling och har ett eget förråd. På övervåningen finner ni tre sovrum i bra storlek och ett badrum. MÖJLIG 5:A = Vänd på trappan och bygg ett sovrum av hallen på övervåningen. Se alternativ planritning. Huset har en gedigen renoveringshistorik, läs mer nedan. P-plats ingår till huset. Huset har ett toppenläge i Krusboda och här bor du nära till flera skolor, bl a Dalskolan och Fårdala skola, samt flera förskolor, mataffär, restauranger, Krusbodabadet och bussar. Även nära p-platser. Fantastisk natur, skog och sjöar, Alby naturreservat med nya gångbron som bygger ihop Alby med Tyresta mm. 4 minuter till buss till Gullmarsplan - som tar ca 25 min.

  • Balkong
Glädjegången 40, Trollbäcken, Tyresö kommun
  • Kommande
Glädjegången 40, Trollbäcken, Tyresö kommun, bild 2

Bild saknas

Glädjegången 40

Radhus
Trollbäcken, Tyresö kommun
Fastighetsbyrån Tyresö
Pris saknas
78 m²
4 rum
109 m² tomt

Kontakta mäklaren för förhandsvisning! Välkommen till detta fantastiskt fina radhus med högt läge, ingen insyn och såväl renoverat kök (2019) och badrum (2018). Inglasad entré med förmiddagssol. Trevlig uteplats och trädgård på baksidan med markis och i bästa solläge. Även här ingen insyn. Möjligt att bygga balkong från vardagsrummet. Möjlighet till öppen planlösning. 3 sovrum. Bilfritt och barnvänligt område nära natur. Allt är fräscht och renoveringarna mycket fint utförda. Garage i länga. Samfälligheten driver ett projekt om att uppgradera el för att sedan kunna möjliggöra laddstolpar. Trevlig samfällighet med gemensam tvättstuga, en gemensamhetslokal som kan hyras, samt en bollplan och en lekplats. Det finns också tillgång till ett släp och en liten roddbåt nere vid ån. Här bor barnfamiljen lugnt och naturskönt med gångavstånd till förskola och skola. I Trollbäckens centrum ligger flera butiker och två större mataffärer. Populära restaurangerna Lilla Rött och Kumla Herrgård finns inom gångavstånd. I närheten finns även Norrby trädgård med trädgårdsrestaurang. Mot Haninge finns ICA Maxi, Biltema, Systembolaget, Port 73 och Länna handelsplats. Flera uppskattade förskolor och grundskolor, med bl.a. Hanvikens skola F-6, Kumla skola F-9 och nybyggda Fornuddens F- 9-skola, finns inom kort avstånd. Vackra naturområden och strövmarker kring Tyresta nationalpark, möjlighet att springa runt Långsjön, som även har flera badplatser samt Drevviken med härliga badplatser. På vintern plogas en rundisbana på Drevviken perfekt för långfärdsskridskor. Det natursköna området är perfekt för dig som inte vill kompromissa mellan närheten till både innerstan och vackra friluftsområden. Kommunikationerna är utmärkta med buss där täta avgångar tar dig mellan b.la Gullmarsplan, Tyresö och Haninge. I rusningstid går även buss 818 direkt till Stockholm C. Resan tar ca 20 minuter. Med buss tar du dig även till såväl Tyresö som Haninge Centrum. Fastigheten är även optimalt placerad för att inom rimlig tid, med bil nå såväl innerstan i ena riktningen och större köpcentrum/shoppingområden i andra riktningen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
Klockvägen 5, Trollbäcken, Tyresö kommun
  • Kommande
Klockvägen 5, Trollbäcken, Tyresö kommun, bild 2
Klockvägen 5, Trollbäcken, Tyresö kommun, bild 3

Klockvägen 5

Villa
Trollbäcken, Tyresö kommun
Fastighetsbyrån Tyresö
Pris saknas
180 + 60 m²
8 rum
1 549 m² tomt

Varmt välkomna till Klockvägen 5 i och denna välplanerade och charmiga tvåplansvilla med en totalyta om 240 kvm, stor och lummig tomt som är insynsskyddad och privat. Här finns fantastiska ytor och massor av utrymme för spring och lek. - Stor och insynsskyddad tomt om 1549 kvm - Bergvärme - Vattenburen golvvärme och radiatorer - Öppenspis i vardagsrum och ett sovrum - Möjlighet till st sovrum varav 3-4 st på samma plan. - Stort garage - 5 min till skola - 5 min till busshållplats - 10 min till Trollbäckens centrum - Del av tomten är styckningsbar tillsammans med del av grannens tomt Villan är fördelad på två våningsplan med en otroligt social planlösning och charmiga detaljer. Entréplan med välkomnande hall som öppnar upp till det fantastiska allrummet med skjutdörrar mot baksidan. Här finns även två sovrum - ena med öppenspis, gäst-wc, badrum med spakänsla med dusch, bubbelbad, bastu samt tvättmöjligheter. På övreplan finns tre sovrum varav en med walk in closet, vardagsrum med öppenspis samt utgång till balkong, fullt utrustat kök med fantastiska arbetsytor och vinkyl samt plats för stor matgrupp med utgång till balkong i underbart solläge. Tomten på 1549 kvm är plan och insynsskyddad. Här finns möjligheten att skapa din egna oas med ett fantastiskt solläge. Bygga pool, ställa i ordning härliga miljöer både för relax, sociala tillställningar eller lek. Uppfart med plats för flera bilar samt ett stort garage med möjligheter att göra i ordning efter behov – parkering för flera fordon, hobbyprojekt, egen verksamhet eller gästlägenhet. I Trollbäcken bor du i ett fantastiskt område perfekt för barnfamiljen med allt som kan tänkas behövas på kort avstånd. Med 5-10 minuter till förskola, skola, busshållplats samt Trollbäckens centrum med matbutik, restaurang, vårdcentral, apotek finns allt som behövs för att underlätta vardagspusslet. Härifrån går även bussar mot Haninge, Nacka, Gullmarsplan och Stockholm city. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse eller frågor.

  • Premium
Gränsvägen 25B, Lindalen, Tyresö kommun
  • Kommande

Gränsvägen 25B

Villa
Lindalen, Tyresö kommun
Fastighetsbyrån Tyresö
Pris saknas
170 m²
5 rum
1 423 m² tomt

Drömmer du om ett äldre hus med charm och själ, där det inte bara blir en bostad för familjen utan ett hem in kan njuta av? Välkomna till Gränsvägen 25B och detta fantastiskt fina och totalrenoverade 30-tals hus om 170 kvm (112+58) som varsamt renoverats med hänsyn till husets uppförande tid. Kuriosa: När huset uppfördes var det ursprungligen ett rött hus med vita knutar. Här finner du ett hus med falsat plåttak, spröjsade fönster, vacker snickarglädje, fina plankgolv och värmande eldstad. Såväl kök och båda badrummen är relativt nyrenoverade och i mycket fint skick. Köket går i beiget med stilrena ramluckor, skålhandtag och pryds med arbetsbänk i marmor. Hög modern standard med inbyggnadsugn, induktionshäll, fullstora kyl&frysskåp, diskmaskin och mikrovågsugn. Även snygg och praktisk köksö som ger ytterligare förvaring, arbets och serveringsyta. Kök och vardagsrum ligger öppet intill varann och vardagsrummet har öppen spis och dubbla altandörrar leder ut till den härliga altanen med pergola, plats för möbler och grillen. På övervåningen ligger två sovrum där det är lätt att skapa ytterligare ett sovrum av nuvarande planlösning samt ett badrum. I husets sutterängvåning finns två rum till, ett sovrum och ett allrum eller en ateljé med egen ingång, förberett med va/avlopp för pentry samt ett badrum. Soutterängvåningen är perfekt för dig med egen verksamhet, som generationsboende eller för tonåringen som vill bo självständigt. Otroligt generös tomt, här bor du med en av områdets största tomter med fina plana gräsytor med gott om plats för spring och lek, uteplats/altan med plats för socialt umgänge och rymlig uppfart/parking med laddbox/laddstolpe installerad. Möjlighet att bygga garage, attefallshus eller pool. Det går naturligtvis att bygga ut huset för den som vill bo större. För den kreative saknas det 77 kvm om du eventuellt skulle vilja stycka tomten. Om du bor här har du ett väldigt centralt läge. Inom 5 minuters promenad ligger buss till Gullmarsplan (15 minuter), Willys, två förskolor och restaurang samt Godissvampen. Det tar 15-20 minuter till La Forchetta och SATS samt 10-15 min att promenera till Tyresö centrum. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
  • Uteplats
Ringvägen 3B, null, Tyresö kommun
  • Kommande

Ringvägen 3B

Villa
Tyresö kommun
Fastighetsbyrån Tyresö
Pris saknas
199 + 19 m²
874 m² tomt

Varmt välkomna till Ringvägen 3B och detta moderna och välplanerade 1,5-plansvilla byggt 2012. Huset bjuder på öppen och social planlösning med generöst ljusinsläpp och 5 sovrum. Entréplan med trevligt kök med köksö, vardagsrum och matplats med braskamin samt utgång till uteplats. Möblerbar hall, sovrum, kontor, badrum med tvättmaskin och torktumlare, groventré med praktisk förvaring, klädkammare samt vind för extra förvaring. Övre plan med stort allrum med härligt ljusinsläpp samt glasvägg och öppet till entréplan, tre sovrum och badrum med stort badkar. Trevlig trädgårdstomt med gräsmatta, träd, rabatter samt fristående förråd. På altanen kan du njuta av solen större delen av dagen. Här finns även utekök, grillplats och ett härligt spabad. På uppfarten finns det plats för flera bilar samt möjlighet till elladdning. Här har du närhet till allt som kan tänkas behövas för att underlätta vardagen. Skolor, förskolor, fullstor matbutik, gym och busshållplatser med bussar mot Stockholm central, Gullmarsplan, Tyresö centrum, Haninge och Nacka. - Frånluftspump med vattenburen golvvärme - Braskamin - Öppen och social planlösning - Stor trädäckad altan med spabad - Soldränkt tomt - 5 sovrum - Fristående förråd - Parkering för flera bilar - 5 min till busshållplats - 5 min till skola/förskola - Närhet till badplats och skogspromenader Missa inte det här tillfället, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Bryggvägen 2, Tyresö Strand, Tyresö kommun
  • Kommande

Bryggvägen 2

Villa
Tyresö Strand, Tyresö kommun
Fastighetsbyrån Tyresö
Pris saknas
200 m²
7 rum
1 141 m² tomt

I eftertraktade Tyresö Strand saluförs nu denna välplanerade och gediget byggda enplansvilla om 200 kvm med ett sällsynt likväl privat som fritt läge mot äng. Det är sällan det sälja ett enplanshus i den här storleken. Huset uppfördes 2012 och de runda ytterväggarna i master bedroom och vardagsrummet flirtar med Pål Ross-arkitektur. Huset har renoverats löpande och är i mycket gott skick. Det har stora fönsterpartier, braskamin, betsade brädgolv, 4-5 st sovrum, 2 st badrum, pool med pooltak med dörr och skjutglasparti, stor stenlagd uppfart med plats för flera bilar samt laddbox. Groventré intill uppfarten med stor tvättstuga, klinkergolv och golvbrunn - perfekt att spola av smutsiga ytterkläder eller hunden efter promenaden. Ett välbyggt och genomtänkt hus med kvalitativa materialval. Hallen har ett eget kapprum. Ena badrummet är särskilt påkostat med bl a dold rördragning samt beläget invid master bedroom. Det andra ligger avskilt i hallen. Köket har köksö och utgång till terrassen. Terrassen nås även från master bedroom och vardagsrummet. På terrassen åtnjuter du sol från morgon till sen kväll. Med poolen i mitten, palmer och flera umgänges- och matplatser känns det nästan som Marbella. Teknikrum till poolen ovan mark. Möjligt att göra infart från Tjärnstigen och bygga garage alternativt bygga poolhus/bastu. Det finns även fina gräsytor för spring och lek samt plats för den obligatoriska studsmattan. Denna eleganta villa är belägen på Tyresö Strands solsida nära de bästa skolorna, strandpromenaden, badplatser, båtklubbar, mataffär, restauranger och café samt med utmärkta kommunikationer in till stan. Här finns även Tyresö slott med Notholmen intill, Tyresö handelsträdgård och Albysjön och Alby Friluftsgård.

  • Uteplats
Hårds backe 1, Hanviken, Tyresö kommun
  • Kommande

Hårds backe 1

Villa
Hanviken, Tyresö kommun
Fastighetsbyrån Tyresö
Pris saknas
111 + 85 m²
8 rum
1 266 m² tomt

Sällan till salu. Ett av områdets få bevarade hus från början av förra seklet med totalyta om 196 kvm kommer snart ut till försäljning. Anmäl intresse för att bli kontaktad av ansvarig mäklare och för att inte missa detta vackra hus! När du kommer in på tomten känner du direkt att det här är något speciellt. Den grönskande trädgården där större delen av altanerna och pooldäck gömmer sig bakom huset, träd och häckar. Här strålar solen från morgon till kväll och du kan njuta av ett privat läge utan insyn. Ny bokhäck planterad mot gatan, växer ca 30-50 cm/år. Stor trädäckad altan med uppvärmd pool och ett trivsamt poolhus med plats för stor mat eller soffgrupp. Huset, är ett välbevarat hus med mansardtak, vackra spröjsade fönster, fina trägolv och såväl vedspis och kakelugn som öppen spis. Otroligt charmigt kök i lantlig stil byggt i massivt trä med ramluckor, överfalsade gångjärn och skålhandtag. Sagolikt ljusinsläpp inomhus. Underbar glasveranda med utsikt över omgivningens takåsar och som borgar för sena middagar. Vacker trätrappa som binder ihop våningarna. Hallen har ett påkostat badrum från 2011 med golvvärme. Övervåningen erbjuder tre sovrum och ett allrum. Master bedroom har ett eget badrum (1996) och en kakelugn. Generös garderobsvägg. Källarvåningen har bilats ur och ny sula har gjutits för att öka takhöjden. Här finns ytterligare ett sovrum, hobbyrum, garderob samt en fantastisk tvättstuga. Groventré. Bergvärme och fiber. Lekplats med gungor, sandlåda och lekstuga. Garage och uppfart med plats för flera bilar. Här bor du med ett sjönära läge (1 min) i ett lugnt, tryggt och uppvuxet villaområde med rappa kommunikationer in till stan (direktbuss till gullmarsplan/centralen) och nära centrum med matbutiker, frisör, deli, postombud, vårdcentral och flera restauranger som Lilla rött, Norrbys trädgård m.m. Flera bra förskolor, skolor och parker inom gångavstånd. Kort avstånd till Tyresö centrum, Port 73, ICA Maxi, Systembolaget och Biltema, Bauhaus och Länna handelsplats. - Bergvärme - Uppvärmd pool med ny liner 2021, ny cirkulationspump & sand 2023 - Ny poolrobot 2022 - Poolhus - Stor trädäckad altan - Kakelugn & öppen spis - Glasveranda - Högt & ogenerat läge - Soldränkt tomt - Installerat dubbel luftvärmepump 2022 - Mekanisk ventilation - Totalyta om 196 kvm - 3-4 sovrum - Garage,vedbod & förråd, möjligt generationsboende - Fiber - 5min till busshållplats (Gullmarsplan/Centralen/Tyresö strand/Haninge - 5 min till skola/förskola - 1 min till badsjö Det här huset är något extra. Missa inte det här tillfället, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Uteplats
Liljegränd 28, Skälsätra, Tyresö kommun
  • Kommande

Liljegränd 28

Lägenhet
Skälsätra, Tyresö kommun
Fastighetsbyrån Tyresö
Pris saknas
111 m²
4 rum
6 782 kr/mån

Välplanerad etagelägenhet i soutteräng med stor trädäckad altan i söderläge, söderbalkong från vardagsrummet samt uteplats i ogenerat läge på framsidan med kvällssol. Såväl kök och båda badrummen är nyligen renoverade och har hög modern standard. Bostaden har fyra sovrum, ett på entréplan och tre sovrum i soutterängvåningen. Möjlighet till p-plats och laddbox. Här bor du i ett naturnära villaområde med gång avstånd till skogen och vattnet. En kortare promenad leder till Trollbäckens IP där det finns möjlighet till bl. a. friidrott, fotboll och skridskoåkning vintertid i ishallen. Här hittar du även busslinjer till Trollbäckens centrum med butiker och restauranger samt busslinjer mot Gullmarsplan och Stockholms central. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Uteplats

Visar alla 8