Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Notar

Notar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skogsbacken 20, Sundbyberg - Gamla Filmstaden, Sundbybergs kommun
  • Kommande

Skogsbacken 20

Lägenhet
Sundbyberg - Gamla Filmstaden, Sundbybergs kommun
Notar
2 895 000 kr
37 m²
2 rum
vån 7
2 604 kr/mån
78 243 kr/m²

Vid populära Gamla Filmstaden säljs nu en fantastisk lägenhet med optimal planlösning. Yteffektiv tvåa med öppna sociala ytor, stor balkong och stilrena materialval genomsyrar hela bostaden. Här bor du med takåsarna i Filmstaden som närmsta granne och trivselfaktor utöver det vanliga. Generöst ljusinsläpp från bostadens stora fönsterpartier bidrar till vackert ljusflöde. Skogsbacken 20 ligger precis på gränsen mellan Filmstaden och Sundbyberg. Detta ger dig en otrolig närhet till så mycket som båda dessa områden har att erbjuda. Sundbybergs mest grönskande stadsdel öppnar upp sig på ena sidan huset, precis som tunnelbana (Näckrosen) och ICA finns utanför porten på andra sidan huset. Naturområdet med Golfängarna och sjöarna Lötsjön och Råstasjön finns på promenadavstånd och ger dig frisk luft i bästa miljö. Lika nära till fots är det till centrala Sundbyberg och gamla Råsunda där ett stort utbud av kommunikationer, butiker, caféer och restauranger finns. Bättre läge än såhär är svårt att hitta! - Låg avgift - Stor balkong med dagssol - Tillhörande förråd till bostaden - Stark ekonomi i föreningen - Gränsen mellan Sundbyberg och Solna - Parkeringsplats fr.550 kr/mån samt garageplats fr.850 kr/mån LEDIGA PLATSER! Kontakta ansvarig mäklare för mer information: Tarek Hankir 072-33 23 677

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Trädgårdsgatan 3, Sundbyberg - Lilla Alby, Sundbybergs kommun
  • Kommande

Trädgårdsgatan 3

Lägenhet
Sundbyberg - Lilla Alby, Sundbybergs kommun
Notar
Pris saknas
39 m²
2 rum
2 727 kr/mån

Denna fina lägenhet finner du på en lugn gata nära Sundbybergs centrum. Lägenhetens kvadrat disponeras på ett mycket bra sätt för ett optimalt boende. Köket är stilrent med gott om förvaringsutrymme bakom vita luckor. Vardagsrummet är rymligt med gott om plats för soffa, tv möbler och matplats. I vardagsrummet har man fönster mot en stor grönskande och lummig innergård. Vidare erbjuder lägenheten ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och ett fräscht och helkaklat badrum med tvättmaskin med dusch. - Närhet till kommunikationer (få minuters promenad till alla kommunikationer via Sundbybergs centrum) - Kök goda arbetsytor och diskmaskin - Renoverat och fräscht badrum med tvättmaskin - Närhet till grönområden - Välplanerad med stort vardagsrum - Sovrum med plats för dubbelsäng Ca 5 minuters promenad från porten nås pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. Med pendeltåg tar det ca 8 minuter till Stockholms central. Här finns även bussar samt Arlandas flygbussar att trafikeras via Sundbybergs Centrum. Runt hörnet, på Landsvägen, finns konditori/bageri, matbutiker, restauranger, Systembolaget mm. Signalfabriken har flertalet klädbutiker, restauranger och populära Story Hotel. För den som vill ut på restaurangbesök finns många restauranger på endast någon minuts promenadavstånd. Förslag på restauranger är den nyöppnade grillrestaurangen Norobata med influenser från Peru och Japan, Itamae Sushi, Phils Burger, Mathilde, Public m.m Vill man åt större inomhus shoppingcenter så har man både Bromma Blocks, Solna centrum och Mall of Scandinavia på kort avstånd. Sundbyberg erbjuder härlig natur som man kan njuta av vid Marabouparken, Lötsjön och Ursviks motions- och skidspår. Längs vattnet från Bällstaån kan man också promenera eller cykla till Pampas Marina, Karlbergs Slott till Vasastan och Kungsholmen. Varmt välkommen på visning!

Skrivargatan 30, null, Sundbybergs kommun
  • Kommande

Skrivargatan 30

Lägenhet
Sundbybergs kommun
Notar
2 195 000 kr
47 m²
2 rum
vån 4
4 046 kr/mån
46 702 kr/m²

Perfekt planerad lägenhet på våning 4 och balkong i soligt läge! Här bor du i en öppen atmosfär med ett optimalt ljusinsläpp! Välkomnande hall med goda avhängningsytor. Fullutrustat och helkaklat badrum och välplanerat sovrum. Fantastiskt kök i stilren färg och bra förvaring. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar goda sociala ytor. Från vardagsrummet når man den rymliga balkongen i bästa solläget! - Högt upp med balkong - Hiss och förråd i huset - Belägen i Ursvik som är ett växande område - Goda kommunikationsmöjligheter med buss strax utanför bostaden. Tvärbana som planeras att färdigställas 2024/2025. - Här får man allt nyproduktion bjuder på med bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor. - Flertalet träningsanläggningar i närheten: SATS Ursvik. STC-gym samt Parhourhallen. En bit bort ifrån huset ligger Ursviks motionsområde med härliga löp- och promenadgångar i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan och lekplatser. I närheten av bostaden finns Arigato sushi, Ursvik kök & bar restaurang Brödernas, mini-livs, ett gym, café och SATS Ursvik. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett lugnt och barnvänligt område. Placeringen mellan E18 och E4 gör att det är lätt att ta sig överallt. Ursvik är i ständig utveckling. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går precis utanför till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen. Ifrån Sundbybergs centrum kan man sedan välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar. Inom kort kommer tvärbanan till Ursvik som planeras att färdigställas 2024. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Oxenstiernas allé 16, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Kommande
Oxenstiernas allé 16, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Oxenstiernas allé 16, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Oxenstiernas allé 16

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
2 150 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 5/5
3 259 kr/mån
50 588 kr/m²

Välkommen till en fantastiskt välplanerad och praktiskt bostad med ett perfekt läge i Stora Ursvik! Här erbjuds ett modernt och stilsäkert boende som har allt man kan önska sig. Lägenheten har stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp genom hela lägenheten. Bostaden har en optimal planlösning med balkong högst upp med tak, ett rymligt sovrum, badrum med golvvärme och ett modernt och praktiskt kök med all maskinell utrustning man kan önska sig. - Härlig balkong högst upp med tak och soligt läge! - Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare i bostaden - Ordentligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober - Hiss och förråd i huset - Goda kommunikationsmöjligheter med buss strax utanför bostaden. Tvärbana som planeras att färdigställas 2024/2025 I närheten av bostaden finns flertalet restauranger, minilivs, skönhetssalonger och gym. På andra sidan Enköpingsvägen ligger bland annat Willys, Hornbach Systembolaget och Coop. Strax utanför porten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Tvärbanan byggs i området och står klar 2024/2025 I närheten av lägenheten ligger också Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fredsgatan 4A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Kommande

Fredsgatan 4A

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Notar
Pris saknas
86 m²
3 rum
vån 5
6 621 kr/mån

För er som söker en trea utöver det vanliga erbjuds nu denna exklusiva lägenhet i centrala Sundbyberg! En fantastisk takhöjd på ca 3,25 meter ger en luftig och trivsam atmosfär. Via vackra pardörrar i glas nås den härliga balkongen som vetter mot föreningens lugna innergård och bjuder på sol under hela dagen. Köket är en dröm i sig med vita skåpluckor och full maskinell utrustning. I anslutning till köket finns det utrymme för stor matplats vid fönstret. De sociala ytorna med balkong, vardagsrummet och köket skapar en naturlig plats för vänner och familj att umgås. Badrummen är exklusiva och nyrenoverade i absoluta toppskick, det ena med dusch varav det andra med badkar och tvättmaskin. De två sovrummen ligger avskilt och på det övre planet och är ljusa och generösa till ytan med gott om plats för bred säng, arbetshörna om så önskas och förvaringsmöjligheter. Lägenheten är i mycket gott skick med genomgående fina ytskikt och materialval. Golvet pryds av ett klassiskt stilrent parkettgolv och samtliga väggar är målade i harmoniska färger. Mycket goda förvaringsmöjligheter erbjuds i bostadens många garderober samt i separat källarförråd. Föreningens fina innergård är den vackraste och största i Sundbyberg. Den är som en egen grönskande oas mitt i centrum med bland annat grillplats, lekplats och gräsytor. Skolgatan ligger i ena änden av Sundbybergs mest centrala gata, Sturegatan, i skyddat läge omgivet av en grön oas. Bostadsrättsföreningen Spiikens Backe är en väl fungerande förening med totalt 124 bostadsrätter samt två lokaler som hyrs ut, fördelat på olika byggnader kring gården. I föreningen finns tillgång till övernattningslägenhet med fyra bäddar, tre tvättstugor, barnvagnsförråd samt ett hobbyrum. På gården har föreningen ett eget miljöhus där boende har tillgång till omfattande källsorteringsmöjligheter. Det finns dessutom garage med parkeringsplatser och mc-platser, och på innergården finns parkeringsplatser med laddstolpe. I år kommer lånen amorteras av, det investeras i solceller och värmeoptimering i fastigheterna. Gemensam upphandling av el har precis skett vilket gynnar medlemmarna rent ekonomiskt. Föreningen är en Riksbyggen-förening och har en informativ hemsida där du kan läsa mer: https://www.spiikensbacke.se/ Från lägenheten har man endast några få minuters promenad (ca 5 min) till utmärkta kommunikationer. Här kan man välja och vraka på vilket färdsätt man föredrar; tunnelbana, pendeltåg (endast ca 8 minuter till Sthlm city), tvärbanan (mellan Solna C och Sickla via Alvik) och flertalet busslinjer. All tänkbar service, förskolor, skolor, butiker och restauranger finns också inom ett par minuters promenad. Förutom närhet till kommunikationer och service innebär Sundbyberg också att det är nära ut till naturen. Härliga promenad- och joggingstråk har man kring sjöarna (Löt- och Råstasjön). I Ursvik finns också populära motions- och skidspår. I omgivningen finns flera fina parker, exempelvis Tornparken och den fantastiska Marabouparken, med konsthall, restaurang, café och bar mm. För den som önskar ta en promenad till Vasastan eller Kungsholmen kan man gå längs Bällstaån hela vägen in till city. I slutet av Fredsgatan finns även simhall, idrottsanläggning och mycket mer. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ursviksvägen 113, Sundbyberg - Lilla Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Kommande
Ursviksvägen 113, Sundbyberg - Lilla Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Ursviksvägen 113, Sundbyberg - Lilla Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Ursviksvägen 113

Lägenhet
Sundbyberg - Lilla Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
Pris saknas
24 m²
1 rum
vån 2
3 244 kr/mån

Denna härliga lägenhet finner ni i det grönskande Ursvik. Belägen i ett lugnt och naturnära område finner ni denna pärla. Genomgående i lägenheten är det nymålade väggar i harmoniska naturnära färger samt ljust golv. Generöst ljusinsläpp tack vare stora fönster i soligt läge. Badrummet är helkaklat med wc och dusch. Från lägenheten är det nära till naturområden och grönskande skogar. För motionären finns de populära Ursviksspåren endast runt knuten. Goda kommunikationer finns och via den närliggande påfarten till E18 kan man smidigt ta sig in till stan. Renoverat och fräscht kök. Egen parkeringsplats precis utanför bostaden för 250 kr/mån! Inflyttningsredo och flexibelt tillträde! - Förråd i huset - Separat sovrumsdel - Renoverat kök och helkaklat badrum - Parkeringsplatser precis utanför - Belägen i Ursvik som är ett växande område - Goda kommunikationsmöjligheter med buss strax utanför bostaden. Tvärbana som planeras att färdigställas 2024-2025 I närheten av bostaden finns flertalet restauranger, minilivs, skönhetssalonger och gym. På andra sidan Enköpingsvägen finns bland annat SATS, Willys, Hornbach Systembolaget och Coop. Precis utanför bostaden stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde och utomhus-gym med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Forskargränd 6, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Kommande
Forskargränd 6, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Forskargränd 6, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Forskargränd 6

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
2 495 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3
4 487 kr/mån
43 017 kr/m²

En perfekt bostad för såväl paret eller singelhushållet! Lägenheten har stora fönsterpartier i två väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp genom hela lägenheten. Bostaden har nyttjat samtliga kvadratmetrar väl med generös inglasad balkong, ett rymligt sovrum, badrum med tvättmaskin & torktumlare, bra förvaring, genomgående ljus ekparkett och ett modernt och praktiskt kök. All maskinell utrustning såsom kyl/frys, ugn, diskmaskin samt mikro. Förutom det en generös hall med gott om plats för förvaring. Detta är en lägenhet för er med högt ställda krav! - Stor inglasad balkong! - Gym och bastu i föreningen. - Social planlösning! - Ljus och luftig! - Helkaklat badrum med tvättmaskin & torktumlare! - Mysiga caféer & restauranger! - Buss 504 för vidare färd med tunnelbana, pendeltåg och tvärbana! Ca 15 min promenad till närmsta T-bana. - Tvärbanan i Ursvik beräknas vara klar 2024/2025 Brf De fem elementen är en relativt ny men mycket populär bostadsrättsförening i Ursvik. Husen är högt belägna på en kulle, nära Forskarparken. Som avkoppling från vardagsstressen har föreningen dessutom en egen bastu- och relaxavdelning samt gym. Husen i BRF De Fem Elementen är certifierade med Certifiering Miljöbyggnad Silver vilket ger möjlighet till fördelaktig ränta med Gröna lånet. I närheten av bostaden finns restaurangen Brödernas, pizzerior, Grabbarna gryt, Ursviks kök och bar, mini-livs samt STC- gym. Flertalet skönhetssalonger finns i området. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. I närheten finns även SATS endast några minuter från bostaden. Buss 504 finns i närheten av bostaden som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Tvärbanan står klar i området 2024/2025. Till Centralen tar det 15 minuter med tunnelbanan. I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lötsjövägen 93, Sundbyberg - Rissne, Sundbybergs kommun
  • Kommande
Lötsjövägen 93, Sundbyberg - Rissne, Sundbybergs kommun, bild 2
Lötsjövägen 93, Sundbyberg - Rissne, Sundbybergs kommun, bild 3

Lötsjövägen 93

Lägenhet
Sundbyberg - Rissne, Sundbybergs kommun
Notar
Pris saknas
73,4 m²
2 rum
6 810 kr/mån

Välkommen till denna exklusiva 2-rumslägenhet med en yta på 73,4 kvm. Här presenteras ett boende utöver det vanliga, med noggrant utvalda material och en genomtänkt planlösning som skapar en atmosfär av komfort och elegans. Köket är hjärtat i hemmet och här är det inget undantag. Här kan matlagningen bli till en upplevelse av lyx och bekvämlighet. Lägenheten har även en härlig inglasad terrass där du kan njuta av frisk luft och utsikt oavsett väderlek, vilket ger en extra dimension till ditt hem. Sovrummet är rymligt och inbjudande med gott om plats för en stor säng och tillhörande möblemang. Det generösa vardagsrummet bjuder in till avslappning och social samvaro med gott om plats för både vardagliga aktiviteter och större sammankomster samt stora fönsterpartier som skänker bostaden riktigt med ljus. Lägenheten har även en praktisk klädkammare som erbjuder extra förvaringsutrymme och hjälper till att hålla ordning och reda i hemmet. Det eleganta badrummet är en fristad för avkoppling med ett badkar för sköna badstunder. Dessutom finns både tvättmaskin och torktumlare för bekväm hantering av tvätten. I närheten av bostaden finner du Hallonbergens centrum, som erbjuder utmärkta kommunikationsmöjligheter med tunnelbana, vilket tar dig till Stockholm Central på bara 13 minuter. Dessutom finns ett flertal busslinjer, inklusive 540 som tar dig till Stockholm Universitet och 506 som tar dig till Centrala Sundbyberg, där du har tillgång till tvärbanan, pendeln och Citybanan. Hallonbergens centrum har också en variation av butiker såsom Willys, Coop, Hornbach och Systembolaget samt ett gym. På promenadavstånd från bostaden ligger Golfängarna där du kan njuta av en fika på det charmiga "Gröna Stugan" eller ta en promenad längs den 5 km långa "Hälsans stig" som omger de vackra sjöarna Lötsjön och Råstasjön. Vid "Hälsans stig" finns även ett utegym för träning under bar himmel. En kort promenad bort finner du också Ursviks motionsområde, som omges av omfattande skog och uppskattas av många av Sundbybergs invånare för sin natursköna miljö. Med en promenad på cirka 15 minuter når du även Solna, där Friends Arena erbjuder en plats för fotbollsmatcher och andra evenemang, samt Mall of Scandinavia, Skandinaviens största köpcentrum. För de som kör bil finns det ett stort garage i huset som du enkelt når med hissen från lägenheten. Denna lägenhet erbjuder en perfekt kombination av stil, komfort och praktikalitet. Med dess genomtänkta utformning är det ett hem att trivas och njuta av. Missa inte chansen att uppleva detta exklusiva boende - kontakta oss för mer information och bokning av visning idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Järnvägsgatan 68, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Kommande
Järnvägsgatan 68, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Järnvägsgatan 68, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Järnvägsgatan 68

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Notar
6 995 000 kr
70 m²
2 rum
vån 5/5
600 kr/mån
99 929 kr/m²

Välkommen till denna magnfika vindsvåning i ett eftertraktat läge i centrala Sundbyberg. Ett enastående hem på många sätt med en fantastisk terrass som sätter extra guldkant på tillvaron och ett unikt läge att förvärva en äganderätt. Ett riktigt drömhem som sällan är till salu med stor terrass högst upp i huset och braskamin. I huset finns hiss och för extra bekvämlighet. Parkeringsplats finns att hyra på baksidan vid mån av plats. Våningen är väldisponerad med de sociala ytorna som vardagsrum, kök och utgång till terrassen i anslutning till varandra. Köket är fräscht med goda arbetsytor och förvaring. Badrummet är helkaklat med dusch, wc och handfat. i det harmoniska sovrummet står idag garderober och här finns även plats för annan möblering. Längst med väggen och här finns även plats för skrivbord eller annan möblering enligt önskemål. Denna lägenhet får inte missas! ÄGARLÄGENHET - Fri andrahandsuthyrning - Köp som juridisk person - Bygg om och renovera som du vill - Inga gemensamma lån - Ingen traditionell månadsavgift - Du äger din bostad och kan pantsätta och belåna den. Ägarlägenhet är en bostadsform som ger dig som ägare större frihet att disponera bostaden som du vill. Fastigheten är belånad ägaren Wåhlin Fastigheten AB vad det avser själva fastigheten. Ägarlägenheten är inte pantsatt och dessutom obelånad, bekräftat av säljaren. Ägandeform: Friköpt Byggnadstyp: Ägarlägenhet Antal rum: 2 rum och kök Byggnadsår: 2013 VA: Inkommande vatten via vattenmätaren i källaren. Gemensamt för de tre ägarlägenheterna. Uppvärmning: Radiatorer (Vattenburen värme) Ventilation och kyla: Frånluft i badrummet transporteras till frånluftsvärmepumpen för återvinning. Tilluft via tilluftsdon bakom radiatorer. BOA: 70 kvm Rättigheter och servitut - se bifogad offecialt servitut på hemisdan. Så fungerar en samfällighetsförening: En samfällighetsförening hanterar delade resurser som kräver gemensamma beslut och insatser tillsammans med dina grannar, t.ex. hissar och trapphus, tak och fasader, ledningar och avlopp. En samfällighetsförening bildas för att juridiskt skydda sådant gemensamt ägande och det är ett bra sätt att organisera skötsel av gemensam mark och anläggningar. Frågor som rör din egen bostad har samfälligheten däremot inga befogenheter över. Föreningen behöver inte ge sitt godkännande för exempelvis uthyrning, överlåtelse eller ombyggnationer. Vid köp av äganderätt Pantbrev som säkerhet för lån. Din bank kräver pantbrev som säkerhet för lån. Banken ansöker om pantbrev hos Lantmäteriet. Kostnaden är 2 % av det belopp pantbrevet avser. Lagfartsansökan vid köp av äganderätt När du köper en fastighet ska du göra en lagfartsansökan och betala stämpelskatt. Din bank kan hjälpa dig med att söka lagfart. Stämpelskatten är 1,5 % av det högsta egendomsvärdet (köpeskillingen eller taxeringsvärdet alternativt värdeintyg). Ovanstående bostadsbeskrivning baseras på tidigare köpekontrakt och bopärmshandlingar. Välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Sundbybergs Torg 1J, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Kommande
Sundbybergs Torg 1J, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Sundbybergs Torg 1J, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Sundbybergs Torg 1J

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Notar
6 395 000 kr
84 m²
3 rum
vån 8
4 803 kr/mån
76 131 kr/m²

Är du ute efter en modern och social lägenhet med omedelbar närhet till shopping och restauranger men med ett lugnt och tyst läge? Då slutar letandet här! På bästa adress i Sundbyberg säljs nu, på våning 8, denna välplanerade trea med balkong i högt och fritt läge med magisk utsikt. Mycket välplanerad planlösning med två rymliga sovrum med gott om plats för dubbelsäng och garderober. Lägenheten kan även omdisponeras till en fyra, se alternativ planlösning. Lägenheten har genomgående goda förvaringsmöjligheter och ett stort förråd i hallen. Den halvöppna planlösningen mellan vardagsrum och kök bjuder in till sociala sammanhang där man har stora ytor att umgås på. I köket ryms ett stort matbord för större sällskap eller familjen. Lägenheten har generösa fönsterpartier och en fantastisk utsikt över torget och stora delar av Sundbybergs centrum. Från vardagsrummet nås den indragna balkongen i öst som i sitt skyddade läge skapar en oas långt över marken. Balkongen är fri från insyn och har utrymme för loungegrupp eller matplats. Om ni önskar förlänga säsongen ytterligare finns bygglov för inglasning. Här bor ni i en stabil förening med bra ekonomi där det även finns en gemensam takterrass som man som medlem har fri tillgång till. Till lägenheten hör även ett separat förråd. Två hissar finns i huset och för de dagar man inte vill lämna värmen går hissen smidigt rakt ner till garaget. Signalfabriken har Sundbybergs mest eftertraktade läge. Från dörr till dörr ligger området bara 10 minuters färd ifrån Sthlm City. Här finns allt inom räckhåll, precis som i innerstan, men med ett annat lugn och närhet till vatten (promenera in gör du längs hamngatan till Kungsholmen) samt grönområden. Kollektivtrafiken är svårslagen med t-bana, pendeltåg, tvärbana och flygbuss precis utanför bostaden. Här bor du mitt i Sundbybergs stadskärna och innanför huskropparna på Signalfabriken råder en skön stämning med gott om små specialbutiker, caféer, restauranger, pubar och människor. Utbudet är blandat, SATS, Lulu, Hawaii poké, kontorshotell, naprapatlandslaget, Story hotell, the Public, florister, frisörsalong och mycket mer. I Signalfabriken skapar huskropparna, i olika utförande, en skyddande atmosfär åt de boende och en upplevelse för de passerande. Hela kvarteret är en mycket lyckad blandning av gammalt och nytt. Här finns något för alla! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vattugatan 9, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Kommande

Vattugatan 9

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Notar
Pris saknas
55 m²
2 rum
vån 3/4
3 094 kr/mån

- Balkong i högt och soligt läge! - Gemensam takterrass i huset! - Stambytt och helkaklat badrum! - Stabil förening med låg avgift! - CA 1 minut till T-bana! Välkommen till denna tvåa, belägen näst högst upp i huset på tredje våningen med härligt ljusinsläpp! Här bor du på en av Sundbybergs mest eftertraktade adresser med närhet till kommunikationer och naturområden. Lägenheten erbjuder ett stilrent och modernt kök med full maskinell utrustning och plats för matbord invid fönster. Lättdisponerat vardagsrum med utgång till balkong i syd/västläge med utsikt över Sundbybergs takåsar. Badrummet är toppmodernt och stambytt med dusch, wc, handfat, handdukstork och kommod. I badrummet finns det golvvärme och det är framdraget för tvättmaskin. Gott om förvaring finns i flertalet garderober. Sovrummet är rogivande och luftigt med plats för dubbelsäng, arbetshörna och garderober. Hiss finns i huset! På vinden ligger ett rymligt förråd och i källaren finns cykelrum och tvättstuga. På ena sidan av huset ligger den gemensamma grönskande innergården med stort träräck, sittmöbler och gemensam grill. Högst upp precis ovanför lägenhet ligger föreningens tilltagna takterrass, även den med grillmöjligheter. På endast ca 1 minuts promenad nås Duvbos tunnelbanestation och nedanför Vattugatan nere på Fredsgatan går buss 515 in direkt till Odenplan. Från Sundbybergs centrum (ca 6-8 minuters promenad) finns dessutom pendeltåg, tvärbana, fjärrtåg och tunnelbana. Matbutiker, service & shopping: Från lägenheten har ni närhet till närlivset Gabriels livs runt knuten, stora ICA MAXI i Solna Business Park, Hemköp, ICA Supermarket (Landsvägen) samt Willys. På någon minut når ni Sturegatans shoppingstråk med ett varierat utbud av affärer, caféer, restauranger och barer. För den som vill ta steget längre med shopping når man enkelt Bromma Blocks, Kista Galleria, Mall of Scandinavia samt Solna centrum på kort avstånd med bil eller kollektivtrafik. En av Europas vackraste parker, Marabourparken och dess konsthall nås på endast 5 minuters promenad från lägenheten. På ca en minuts promenadavstånd från porten når du populära Tornparken och Delibruket som säga ha Sundbybergs godaste pizzor! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Näsbyvägen 2, Roslags Näsby, Täby kommun
  • Kommande

Näsbyvägen 2

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
Notar
1 995 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 7/7
3 592 kr/mån
57 000 kr/m²

Högst upp! Lägenheten erbjuder en öppen planlösning, ett fantastiskt ljusinsläpp och generös takhöjd. Denna bostad finner ni i ett attraktivt högt läge! De stora och luftiga sociala ytorna i vardagsrummet och köket med stora fönster gör att man redan vid ingången till lägenheten möts av ett härligt ljusinsläpp. Bostaden är genomgående ljus med fina ytskikt. Vidare erbjuder detta nyproducerade boende en härlig sovalkov med plats för dubbelsäng, ett modernt utrustat kök med diskmaskin och badrum med kombinerad tvättmaskin med torkfunktion. - Takterrass, utegym, cykelpool och gemensamhetslokal för föreningens medlemmar. - Stor och härlig inglasad balkong i ett högt läge! - Specialbyggd vägg som skärmar av alkovdelen men som skapar luftighet och rymd med halvvägg! - Diskmaskin och tvättmaskin i bostaden. - Sovalkov med plats för dubbelsäng upp till 180 cm - Modern och fräsch bostad. - Hiss i huset. - Goda kommunikationsmöjligheter med buss strax utanför bostaden. Roslagsbana nås med några minuters promenad. (Roslags Näsby där flertalet roslagsbanelinjer korsar) - Här får man allt nyproduktion bjuder på med bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor. Alla medlemmar kan nyttja den 400 kvm stora takterrassen i perfekt sydvästläge för trivsamma middagar med vänner och familj. Dessutom finns ett fullt utrustat utegym med utsikt över takåsarna. När vädret inte tillåter kan man nyttja orangeriet som upplevs som ett second living room. Det centrala läget gör att du enkelt kan ta dig in till Stockholm city på bara ca 10 min. Vill man istället nyttja Täby C stora shoppingutbud så kan man låna en cykel i föreningens cyckelpool. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Forskningsringen 87A, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Kommande

Forskningsringen 87A

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
Pris saknas
83,5 m²
3.5 rum
6 419 kr/mån

Med soligt och fritt läge har man denna ljusa och välplanerade bostad! Bostaden har fönster åt två väderstreck vilket ger ett fantastiskt ljus samt fri känsla genomgående. Modernt och stilfullt kök i "greige" nyans, helkaklat stort badrum i samma nyans som köket och två rymliga sovrum med plats för säng, annan möblering och förvaring. Ytterligare ett mindre rum med fönster som kan nyttjas som arbetsrum/lekrum. Optimal förvaring i form av två rymliga klädkammare där ena är perfekt för ytterkläder, barnvagn och andra utmärkt som WIC eller annan förvaring. I stora sovrummet finns även flertalet garderober. Föreningen är stabil och populär med god ekonomi. Här bor du i ett fantastiskt läge med skolor/förskolor, restauranger, kommunikationer, matbutiker, gym, löpspår och mycket mer runt knuten. Tvärbana planeras att färdigställas i området. - Stabil förening - Härlig & stor balkong i soligt läge! - Goda kommunikationsmöjligheter med buss strax utanför bostaden. Tvärbana som planeras att färdigställas 2024. - Smart planlösning med mycket förvaring - Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare i bostaden - Modern och fräsch bostad byggd 2018 - Förskolor och skolor i närheten (Forskaren, Kymlingeskolan som inrymmer både skola och förskola, Pysslingens förskola/skola, Älvkvarnsskolan på Marieborgsgatan, Milots förskola och Granatäpplets förskola.) Med kort gångavstånd når man Ursviks naturreservat och motionsområde med härliga löp- och promenadgångar i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan, utomhusgym och lekplatser. I naturområdet finns även ett rikt djurliv med bland annat hästar, får och kossor som alla Ursviksbor kan glädjas och njuta av. I närheten av bostaden finns flertalet restauranger, mini-livs med postombud, gym och mycket mer. Runt hörnet av huset finns ytterligare ett utomhusgym samt en fotbollsplan. Ursvik är ett lugnt och barnvänligt område, den gamla militäranläggningen i Ursvik är omgjord till ett aktivitetshus där det nu finns en mindre sporthall för skolor, föreningar och där övriga ytor ska fyllas med olika kultur- och fritidsaktiviteter. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach, SATS, Systembolaget och Coop. Placeringen mellan E18 och E4 gör att det är lätt att ta sig överallt och med cykelavstånd till Mall of Scandinavia och Sundbybergs centrum är möjligheterna oändliga! Ursvik är i ständig utveckling. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går strax utanför till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen. Från Sundbybergs centrum kan man sedan välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar. Bussförbindelserna i Ursvik är idag goda men kommer bli ännu bättre i samband med att nya tvärbanan färdigställs, då flertalet busslinjer planeras tillkomma. Med nya kommunikationsförbindelserna kommer man bland annat enkelt kunna ta sig till Bromma Blocks och Kista. Läs gärna mer om detta på https://www.sundbyberg.se. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Vintergatan 2D, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Kommande

Vintergatan 2D

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Notar
Pris saknas
30 m²
1.5 rum
vån 3/6
1 658 kr/mån

Välkomna till en av dom bästa 1orna i Sundbyberg med balkong i ostört läge! Optimalt planerad lägenhet där varje kvadratmeter är genomtänkt designad. Projekt Rio har hållbarhet och långsiktighet i åtanke, därför är alla materialval av hög kvalité. Här bor du i ett boende utöver det vanliga i ett centralt läge med gångavstånd till alla tänkbara kommunikationer som Sundbyberg erbjuder (T-bana, tvärbana, pendel, bussar).Högst upp på huset finns gemensam takterrass med grill och orangeri, där kan du koppla av i kvällssolen i goda vänners lag. Välkomna till Vintergatan 2D! - Högt upp i huset - Högt i tak 2,65m - Genomgående vattenburen golvvärme - Juridisk person godkänns - Låg månadsavgift ! - Stilrena och exklusivt materialval med hållbarhet - Tvättstuga - Gemensam grönskande takterrass - Inomhusgarage - Övernattningslägenhet - Tre nya restauranger i fastigheten - Nära till kommunikationer i form av T-bana, pendeltåg, tvärbana och bussar! - Närhet till matbutiker, affärer, restauranger och caféer - Närhet till Lötsjön och Råstasjön. Välkommen till denna nyligen nyproducerade bostaden på Vintergatan! Här erbjuds ett kvalitetsboende med stora fönster, hög materiell standard och bra planlösning. Soliga dagar och kvällar spenderar man mer än gärna på den stora balkongen, sol hela dagen och plats för soffgrupp.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 14