MOHV Malmö

MOHV Malmö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skrivaregatan 36, Hyllie, Malmö kommun
  • Kommande

Skrivaregatan 36

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
MOHV Malmö
3 395 000 kr
70 + 34 m²
3 rum
vån 7/7
5 826 kr/mån
48 500 kr/m²

Läge, läge, läge! Med nöje kan vi nu presentera en alldeles ljuvlig 3:a om väl planerade 70 kvm högst upp i fastigheten på Skrivaregatan. Bostaden, som färdigställdes under 2023, är genomgående i husets gavel vilket både ger ett otroligt ljus och en privat känsla. Två sovrum i den mer privata delen, varav ett med utgång till terrassen, samsas fint med ett badrum med smakfulla inredningsval. Den sociala delen bjuder på ett kombinerat vardagsrum och kök i vinkel, som formligen badar i ljus med utsikt i tre väderstreck. Härifrån nås också terrassen. Den generösa terrassen om hela 34 kvm gör verkligen denna bostad unik och helt magnifik. Med en underbar utsikt mot Öresundsbron i väster löper den vidare runt gaveln på huset och erbjuder plats för flera möblemang. Vilken dröm att sitta här en sommarkväll och äta middag eller bara njuta av solnedgången! För den som gillar att träna bekvämt hemmavid finns föreningens gym på samma våning och självklart har du samma fantastiska utsikt härifrån. I Svanenmärkta Brf Hyllie Homes fastighet bor du miljövänligt och energieffektivt. Läget, som både är lite avskilt i södre delen av Hyllie med vacker natur inpå husknuten, erbjuder samtidigt närhet till vibrerande stadspuls, goda kommunikationer och shopping. Det bästa av två världar helt enkelt. Ungefär 13 minuter bort checkar du in på Kastrup och öppnar fönstret mot världen. Granne med Hyllie Homes växer Hyllie stadsdelspark fram, en grön oas jämförbar med Kungsparken i storlek. Vill du hellre ta dig in till stan så är det bara att sätta dig på cykeln eller ta bussen som stannar alldeles bredvid. Tågstationen finns också ca 600 meter bort och tar dig in till Malmös city, Köpenhamn samt kranskommunerna på nolltid. Välkommen till ett fantastiskt boende på ett optimalt läge i Hyllie!

  • Balkong
  • Hiss
Regementsgatan 33A, Ribersborg, Malmö kommun
  • Kommande
Regementsgatan 33A, Ribersborg, Malmö kommun, bild 2
Regementsgatan 33A, Ribersborg, Malmö kommun, bild 3

Regementsgatan 33A

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
MOHV Malmö
4 295 000 kr
87 m²
3 rum
vån 2/5
3 473 kr/mån
49 368 kr/m²

På en av Malmös bästa adresser, perfekt belägen mellan hav och stad, presenteras denna unika och hemtrevliga bostad med extremt låg avgift. Med sin öppna, genomgående och sociala planlösning präglas detta boende av en smakfull känsla och hög wow-faktor in i minsta detalj. Med vackra, enhetliga golv, öppen spis och mysig balkong kombineras här stor estetik med komfort. Med bra förvaring och båda sovrummen mot den lugna innergården, är detta ett boende med många fördelar. Garagemöjlighet i huset är ytterligare plus! Söker du ett boende utöver det vanliga i en stark och stabil förening på ett oslagbart läge så är detta en bostad för dig. Välkommen att läsa mer eller gör en intresseanmälan inne i annonsen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Höstgatan 43, Värnhem, Malmö kommun
  • Kommande
Höstgatan 43, Värnhem, Malmö kommun, bild 2
Höstgatan 43, Värnhem, Malmö kommun, bild 3

Höstgatan 43

Lägenhet
Värnhem, Malmö kommun
MOHV Malmö
3 595 000 kr
105 m²
4 rum
vån 1,5
5 038 kr/mån
34 238 kr/m²

Stolt presenterar vi denna förtjusande och sofistikerade sekelskifteslägenhet i en fastighet anno 1926 på optimalt cityläge i omåttligt populära bostadsföreningen Frey u p a. Här erbjuds en renoverad drömvåning med enastående takhöjd, eleganta takrosetter, såväl badrum som gästtoalett, vackra golv, genomgående planlösning, otroligt ljusinsläpp och massa vackra originaldetaljer. Med bara en kort promenad till stan, centralen och grönområden är detta ett oslagbart läge. Söker du en bostad med elegans och komfort i en stabil förening på en stark adress så är detta lägenheten för dig. Får inte missas! Skicka in en intresseanmälan via annonsen för löpande uppdatering!

  • Premium
Munkhättegatan 34A, Nydala, Malmö kommun
  • Kommande

Munkhättegatan 34A

Lägenhet
Nydala, Malmö kommun
MOHV Malmö
1 195 000 kr
60 m²
2 rum
vån 4/8
3 035 kr/mån
19 917 kr/m²

Med hiss från markplan tar vi oss upp till våning fyra där vi möts av denna välplanerade tvårummare på 60 hela kvm som fördelas på ett stort vardagsrum, gediget sovrum, ett helkaklat badrum med bubbelbad för extra komfort, modernt kök i körsbärsträ och rostfria vitvaror samt matplats och utöver det en mysig inglasad balkong med härliga vyer. Hallen bjuder på goda ytor för avhängning och förvaring i form av garderober, städskåp samt klädkammare som i dagsläget nyttjas som tvättrum. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Serenadgatan 51, Almhög, Malmö kommun
  • Kommande

Serenadgatan 51

Lägenhet
Almhög, Malmö kommun
MOHV Malmö
1 795 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 543 kr/mån
21 758 kr/m²

Varmt välkomna till denna smakfullt och stilrent renoverade 3:a i populära Högaholm med genomgående planlösning! Här erbjuds ni en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar optimala sociala ytor och rymmer hela familjen. Genomgående lägenhet med stora fönsterpartier ger en ljus och härlig atmosfär. Stilrent och modernt kök som ligger nästintill vardagsrum. I bostaden finner vi dessutom en stor och härlig inglasad balkong. Vidare erbjuds ett bra sovrum, renoverat badrum med dusch, gäst-wc samt ett helt rum i syfte av walk-in-closet. Vi befinner oss i ett grönskande och barnvänligt område med närhet till såväl skolor, barnomsorg, mataffärer, kommunikationer som grönskande områden. Vi kan snabbt ta oss ut på ringvägen för att ta oss vidare till kranskommunerna och på få minuter med bil eller buss nås också Hyllieområdet med både Emporia shoppingcenter och tågstation som tar oss till Köpenhamn på 20 min. Ett boende Ni inte får missa!

  • Balkong

Visar alla 5