Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tibble Svinåkersgattu 2, Tibble och Lycka, Leksands kommun
  • Kommande

Tibble Svinåkersgattu 2

Villa
Tibble och Lycka, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
3 875 000 kr
118,5 + 11 m²
5 rum
2 277 m² tomt

Nu erbjuds vackra Erikmatsgården i Tibble by till försäljning. Gården som har anor från mitten av 1800-talet är belägen i den äldre delen av byn, med en kort promenad ner till älven där fastigheten har del i brygga med båtplats. Huvudbyggnaden består av 5 rok varav 3 sovrum, huset är genomgående fräscht med fina renoveringar i äldre stil. Hall, tvättstuga och matrum är tillbyggt år 2021. Trevligt kök med vedspis och arbetsbänk/köksö, öppet mot det fina matrummet och ett allrum intill. Genomgående härligt ljusinsläpp genom fönster i flera väderstreck. På övervåningen ligger alla tre sovrummen och i ett av dem finns en fin kakelugn. Gården är kringbyggd med uthuslänga och lada i vinkel mot vägen. I uthuset finns ved och snickarbod, höskulle, och ett oisolerat garage för en bil. Den gamla timmerladan passar perfekt som festlokal till midsommar och andra festligheter. Uppväxt trädgård med altan under tak och en uteplats med odlingar med i västerläge. Besiktningsprotokoll och energideklaration finns på vår websida under dokument. Visning kommer tidigast att ske från vecka 21. Välkommen med intresseanmälan!

Tommos väg 18, Källberget, Leksands kommun
  • Kommande

Tommos väg 18

Villa
Källberget, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
3 295 000 kr
151 + 16 m²
5 rum
1 553 m² tomt

Välkommen till Källbergsgärdet och denna enplansvilla i souterräng. Villan rymmer ett bra planerat och hemtrevligt hem med bl.a. fint ljusinsläpp och öppen spis i allrummet. Till bostaden hör en insynsskyddad uteplats med lättmöblerade ytor, trätrall och plats för matbord och stolar. Den mysiga takbeklädda balkongen har viss utsikt över berg och omnejd. Från dessa platser kan man betrakta husets härliga trädgård med välskött gräsmatta, bärbuskar och lekstuga. Trevligt och populärt villaområde som gränsar mot både Källbergs och fina Lisselbyskogen med cykelväg till skola och Leksands Noret. I området finns både lekpark och hockeyrink. Skid/löp/cykelspår intill vid orienteringsklubben- så det är bara att ut och träna! Närhet till det mesta en familj behöver, som förskolan Källbacken på bekvämt gångavstånd samt Åkerö skola. Till centrala Leksand ca 2,7 km. Välkommen med din intresseanmälan!

Bygatan 42, Insjön, Leksands kommun
  • Kommande

Bygatan 42

Villa
Insjön, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
2 800 000 kr
107 + 145 m²
6 rum
1 132 m² tomt

Varmt välkommen till Bygatan 42 och detta stilrena hus som är i fint skick och går utmärkt att flytta in i som det är. Här bor du modernt och med närhet till det mesta. Huset står på en lättskött, rogivande och fin hörntomt med välskött gräsmatta, många soltimmar och med en vacker gärdesgård som ramar in tomten. Dessutom har huset en altan med inglasat uterum , härlig kvällssol, trätrall och plats för matbord och stolar. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Insjön/Tunstas hjärta. Köpcentrat Hjultorget och Badplats ligger inom gångavstånd och tågstation och skola finns en cykeltur bort. Dessutom har man Leksand en kort bilresa från bostaden. Varmt välkommen till Bygatan!

Visar alla 3