SkandiaMäklarna Nacka

SkandiaMäklarna Nacka

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sickla allé 13, Sickla Allé, Nacka kommun
  • Kommande
Sickla allé 13, Sickla Allé, Nacka kommun, bild 2
Sickla allé 13, Sickla Allé, Nacka kommun, bild 3

Sickla allé 13

Lägenhet
Sickla Allé, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
Pris saknas
68 m²
3 rum
vån 12/13
3 966 kr/mån

Varmt välkomna hem till denna fina 3:a om 68 kvm belägen på tolfte våningen i omåttligt populära huset på Sickla allé 13! Detta hemmet är något utöver det vanliga med detaljer som högt i tak, fönster i tre väderstreck och balkong med sol från eftermiddag till solnedgång. Från de stora fönsterna har du häpnadsväckande utsikt över Sicklasjön i öst, Sickla i norr och Stockholms skyline i väst. Bostadens inbjudande balkong ligger i västerläge, här har du underbara utsikten över Stockholm som fond. Via hallen slås du direkt av den magnifika takhöjden som skapar en härlig känsla av rymd. Lägenheten består genomgående av ekparkett, stora sociala ytors samt grandiosa fönster som bjuder på rikligt med ljusinsläpp. Det är omöjligt att inte kunna se potentialen som denna bostaden har att erbjuda. I dagsläget är denna Lägenheten ihopslagen med en annan, vilket tillsammans skapar en stor bostad på 136 kvm. Därför har denna bostad idag inget kök (tidigare kök är borttaget). Det är förberett för att återställa och idag finns vatten och en bardisk med diskho. Befintliga trappan, som sammanbinder de två lägenheterna idag kommer sättas igen. På Sickla Allé bor du i ett mycket attraktivt läge intill en sagolikt vacker natur med Sicklasjön och det vidsträckta Nackareservatet inpå knuten. Längs med Sicklasjön går den trevliga strandpromenaden där du finner sandstrand och badbryggor på badrocksavstånd från bostaden. Lite längre bort längst med strandpromenaden finns tennis- och boulebana. Vintertid finns möjlighet till skridskoåkning på Sicklasjön och för skidåkaren är det endast en kort promenad till Hammarbybacken för utförsåkning eller Nackareservatet för längdskidåkning. Trots sitt naturnära läge har du direkt närhet till Sickla köpkvarter med komplett serviceutbud och kommunikationer dygnet runt i form av bussar, Saltsjöbanan och tvärbana. I framtiden kommer även tunnelbanan förlängas med station i Sickla. Brf Utsikten i Nacka är en mycket välskött förening med aktiv styrelse och god ekonomi och rimliga avgifter. Högst upp i huset finns två stora takterrasser med storslagen utsikt mot Sicklasjön, Nackareservatet, Hammarbybacken och Hammarby Sjöstad . Terrasserna erbjuder 360 graders vy över Stockholm och här kan du njuter av solen och lugnet hela dagen och för den som önskar så går det även att boka en av terrasserna för dig och dina gäster. Föreningen har även tillgång till festlokal samt övernattningslägenhet. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tre kronors väg 31, 13131 Nacka, Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Kommande

Tre kronors väg 31, 13131 Nacka

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
5 995 000 kr
68 m²
3 rum
vån 5/5
5 243 kr/mån
88 162 kr/m²

Välkommen hem till denna mycket unika bostad i fastighet signerad Oscar Properties. Här har man förädlat den gamla knäckebrödsfabriken till coola bostäder som andas industrikänsla med högt i tak, vackra spröjsade fönster med låg bröstning och exklusiva materialval. Fastigheten har vunnit pris för bästa ombyggnadsprojekt i Sverige enligt International Property Awards. Mitt på Kvarnholmen nära centrum med bra utbud på både service och restauranger hittar ni denna unika bostad belägen högst upp i huset med stor balkong som bjuder på underbar utsikt över havet, Djurgården och Stockholm. Här njuter du av ostört läge och värmande kvällssol. Bostadens planlösning är både genomgående och genomtänkt. Lägenheten har moderna och exklusiva interiörer inspirerade av 20-tals funktionalism med stilrena detaljer. Här har man genomgående enstavigt och vitlaserat golv, målade väggar, vackra spröjsade industrifönster, snygga radiatorer, en slutfinish utöver det vanliga. Kök och vardagsrum är placerade i hemmets centrala parti i öppen planlösning som skapar ett stort och ljust sällskapsrum med plats för både stort matbord och soffa. Köket är specialritat med vackra detaljer som mörka köksluckor, marmorbänkar och vägglampor. Från vardagsrummet har man söderläge och via spröjsade industrifönster har man vacker utsikt över Svindersvik. Master bedroom är inbjudande med plats för dubbelsäng samt stor garderobsvägg med 5 garderober i antracitgrå. Vackert fönster och utgång till bostadens mysiga balkong. Det mindre sovrummet har platsbyggd, snygg förvaring med skrivbord, garderobsvägg och sängskåp. Sängen kan alltså vara framme eller fällas upp vilket skapar smart funktion och rummet kan användas på flera sätt. Även här finns det spröjsade industrifönster i söderläge med vacker utsikt. Bostadens badrum är påkostat och fortsätter på den industriella stilen. Här finns både takdusch och infälld tvättpelare. Här bor du med maffiga vyer över omgivningarna och en skön frihetskänsla både i bostaden och på balkongen.

  • Balkong
  • Hiss
Tollare Ängsväg 28, Tollare, Nacka kommun
  • Kommande

Tollare Ängsväg 28

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
5 495 000 kr
106 m²
4 rum
vån 4/4
8 127 kr/mån
51 840 kr/m²

-Ring mäklaren för visning- - Öppen planlösning - Bra parkeringsmöjligheter - Kan enkelt göras om till en 5:a - Dubbla badrum Välkomna hem till Tollare Ängsväg 28 och denna ståtliga gavellägenhet. Här bor du högst upp i huset utan insyn och med vy över trädtopparna och Tollarereservatet. Du vaknar upp med solen som strålar in i de väl tilltagna sovrummen kan därefter ta dig ut på balkongen för att avnjuta morgonkaffet i solen. Där kan du fundera på vad som passar bäst att slänga på grillen mot kvällskvisten. Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är det en väldigt social lägenhet som bjuder in till umgänge året om. Lägenheten kan enkelt göras om till en 5:a vid behov. Här finner du smakfulla och kvalitativa materialval så som en robust genomgående ekparkett, hel vitvarupark ifrån Electrolux, smakfullt kakel/klinker likt gotländsk kalksten samt stora fönster i två väderstreck. De 106 kvadratmeterna är väldisponerade och planlösningen är inbjudande och öppen med det stora vardagsrummet som länkar ihop allting. Intill vardagsrummet har du 3 st väl tilltagna sovrum med bra ljusinsläpp och plats för både säng, garderober och skrivbord. I mastern har du även klädkammare. Dubbla badrum med läckra materialval och tvättdel i det större utav dem. I köket har du bra arbetsyta samt en fullutrustad maskinpark ifrån Electrolux, intill finns även en naturlig matplats för minst 6 personer. På balkongen är du fri ifrån insyn och kan njuta av solen under hela morgonen fram till strax efter lunch. Här finns plats för både utemöbler och grill. Här bor du på en populär gata som är omtyckt för sitt naturnära läge, goda kommunikationer samt närheten till skolor. I området finner du diverse mysiga promenadstråk i Tollarereservatet, Kocktorpssjön där du badar från någon av de olika bryggorna i anslutning eller åker skridsko på vintern. Flertalet restauranger och fik har även dykt upp i området under årens lopp. Old Smokehouse eller Restaurang Bruket är populära val för en lång middag. Vill du ha någonting snabbare så finns Sushi Wakasaya, Pirlo Pizza eller NYC Burger på gångavstånd. Känner du för något efter maten så sitter en glass på Kennys Gelato aldrig fel. Ring mäklaren för mer info.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Rävgrytestigen 8, Boo Gård, Nacka kommun
  • Kommande

Rävgrytestigen 8

Villa
Boo Gård, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
11 995 000 kr
185 + 30 m²
7 rum
1 941 m² tomt

Välkommen hem till detta hemtrevliga och mycket moderna hus beläget i på återvändsgata i lugnt och populärt område. Ett mycket välskött 1 1/2-plansvilla med stora sociala ytor, härligt ljusinsläpp och hög standard. Huset stoltserar i sin grönskande och soliga trädgård, där stora gräsytor, lummiga omgivningar och inbjudande altaner harmonierar i ett lugnt med levande område. Många möjligheter finns att t.ex. skapa grönsaksland och bygga pool. Här njuter man av lugnet trots att vi endast befinner oss drygt 30 minuters bil- eller bussfärd från centrala Stockholm. Husets trevliga planlösning bjuder på ett socialt entréplan med vardagsrum, matrum och kök i öppen planlösning med en central placerad kamin. Köket är smakfullt renoverat med stor köksö och intill finns stor matplats. Från kök och matplats når du husets framsida med mysig altan om 40 kvm och trädgård som badar i sol. Maskinparken i köket är exklusiv med maskiner från Smeg och amerikansk kyl med både is och bubbelvattenmaskin. Vardagsrummet är stort och har utgång till den stora altanen om 90 kvm på husets baksida med högt läge, insynskyddad och som bjuder på härlig eftermiddagssol. Altanen blickar ner på den stora gräsmattan som är perfekt för barnens lekar. På entréplan finns också en gästtoalett och en avskild sovrumsdel med sovrum, en stor praktisk klädkammare och ett totalrenoverat badrum med dubbelhandfat och dubbeldusch. På övre plan har du husets privata delar och här finns stort tv-rum, tre sovrum och ett stort totalrenoverat badrum med snyggt badkar. Huset är genomgående renoverat med fräscha ytskikt, klinkergolv med golvvärme och vitlaserat enstavigt ekparkettgolv. Till huset finns också ett garage med plats för en bil och stenlagd uppfart med plats för tre bilar. Här bor man med närhet till det mesta. Goda kommunikationer via flera busslinjer. Vid Orminge centrum finns flertalet större matbutiker, apotek och vårdcentral samt populära Lindbergs konditori. I området finns flertalet förskolor, Boo Gårds skola (F-9:an) samt Lännersta skola (F-4:an). En bit bort håller även Boo FF till vid Boovallen med deras fotbollsplaner. I området finner du även flera badsjöar och havsbad med fina promenadsträckor, grillplatser och vacker utsiktsplatser att ta en picknick på. För en mysig stund finns The Old Smokehouse för god mat vid vattnet samt Kennys Gelato, restaurang Bruket, i Tollare vid vattenkanten. Natursköna Velamsund erbjuder också restaurang vid vattnet och fina promenadslingor. Näst intill huset finns nybyggda padelhallen UNO som har co-working, bar, restauran och gym.

  • Plus
  • Uteplats
Skarpövägen 43, Orminge, Nacka kommun
  • Kommande

Skarpövägen 43

Lägenhet
Orminge, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
1 645 000 kr
37 m²
1.5 rum
3 175 kr/mån
44 459 kr/m²

Välkomna till denna fina kvardratsmarta bostad i lugna och omtyckta Orminge - i hjärtat av natursköna Saltsjö-Boo! Här erbjuds ni en inbjudande och välplanerad lägenhet med ett utmärkt läge intill både natur och centrum. Njut av fördelarna med att bo i en stor och ekonomiskt solid förening där flera större renoveringarna (tex. köksstammar, badrumsstammar och fönsterbyten) ligger bakom sig. Samtidigt har ni ett komplett serviceutbud och utmärkta kommunikationer mot centrala Stockholm på kort promenadavstånd. Området är dessutom omgärdat av vacker natur där både skog, hav och sjöar bjuder in till härliga friluftsupplevelser. Ett svårslaget läge som bäddar för en bekväm och aktiv vardag! Inne i lägenheten möts ni av en rymlig hall med förvaringsmöjligheter/garderober. I anslutning till hallen når ni det helkaklade badrummet utrustat med handdukstork, wc, handfat, badkar och tvättmaskin. Vidare in i lägenheten når ni det stora sociala rummet med plats för både soffgrupp, tv-möbel och dubbelsäng i den separata sovalkoven. Härifrån når ni ut på balkongen i härligt österläge som bjuder på sol från morgon till lunch. Balkongen blir som ett extra rum där ni kan bjuda in vänner för härliga grillkvällar. Köket som renoverades 2014/2015 är stilrent och utrustat med kyl/frys, spishäll, ugn samt fördraget för diskmaskin. Till lägenheten hör dessutom ett rymligt förråd och cykelparkering finns tillgängligt i porten. Området är känt för sina mysiga omgivningar med grillplatser, grönytor, härliga promenadstråk och badplatser. Samtidigt finns en direkt närhet till Orminge centrum som erbjuder allt från shopping, restauranger och goda kommunikationer, kort och gott det perfekta boendet för dig som vill ha allt inom räckhåll. Här omges du av bilfria gårdar och närhet till allt du kan tänkas behöva. Närmsta badsjö är Myrsjön som ni når på ett par minuters promenad från bostaden. Det är även cykelavstånd till Hasseluddens brygga som trafikeras av skärgårdsbåtarna. Nacka Forum finns på bekvämt avstånd med ett stort utbud av butiker. Om man önskar ta sig kommunalt till city finns det en jämn ström av bussar som tar dig enkelt till Slussen. De s.k motorvägsbussarna 444 och 446 tar ca 20-25 min och med linje nr 471 tar det ca 35 min. Sträckan trafikeras dygnet runt. Bilvägen in till centrala Stockholm är cirka 15 kilometer. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5