SkandiaMäklarna Sälen

SkandiaMäklarna Sälen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Guldvägen 4A, Tandådalen-Hundfjället, Malung-Sälens kommun
  • Kommande

Guldvägen 4A

Lägenhet
Tandådalen-Hundfjället, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
4 800 000 kr
104 m²
5 rum
vån 2/2
46 154 kr/m²

Boende med gångavstånd till två av Skistar Sälens mest uppskattade anläggningar! Hög standard, braskamin, sydvästläge och generös parkering. Perfekt för den stora familjen! KOMMANDE - Välkomna till detta moderna parhus i ett guldläge mellan Hundfjället och Tandådalen. Här erbjuds en fräsch lägenhet i modern stil där ljust och stilrent mixas med mörkare toner av trä. Med sina 104 kvadratmeter och välplanerade ytor finns det gott om plats för alla, perfekt för det stora sällskapet då båda sovrum, allrum och badrum finns på vardera plan. Bostaden är belägen i en bra förening med stabil ekonomi och har en centralt belägen adress. Du har gångavstånd till allt härifrån och dessutom finns det gott om kommunikationer i närheten, vilket gör det lätt att ta sig till och från både de övriga anläggningarna i Sälen men också flygplatsen, nöjen och livs. Precis intill huset finns det flertalet parkeringsplatser tillhörande lägenheten och ett fristående förråd för cyklar, redskap etc. Invändigt erbjuds idag totalt 3 sovrum där alla rymmer dubbelsängar, 2 allrum, 2 badrum och en magisk uteplats i sydvästläge. Du har utsikt mot Hundfjällets pister och ljusinsläppen är goda samtidigt som du bor utan direkt insyn. Här finns också både bastu och braskamin som skapar en mysig atmosfär och känsla kanske framförallt under kallare månader. För mer information och förhandsvisning, varmt välkommen att kontakta SkandiaMäklarna Sälen!

  • Balkong
  • Uteplats
Stöten mitt 219, Stöten, Malung-Sälens kommun
  • Kommande

Stöten mitt 219

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
940 000 kr
35 m²
3 rum
vån 2/2
6 333 kr/mån
26 857 kr/m²

Just nu förbereder vi försäljningen av ytterligare en lägenhet i Brf Stöten 1. Stöten Mitt är precis vad adressen säger - här bor du så gott som mitt i Stöten med kanske anläggningens bästa läge med ski in/ski out precis vid knutpunkten StötenTorget! På 35 kvadratmeter finns komplett kök, badrum i kakel och klinkers och två sovrum om total 4+1 bäddar. Både torkskåp och garderober finns och från storstugan utgång till balkong. I byggnaden tillhandahåller föreningen gemensamma sällskaps utrymmen, vallarum, skidskåp, tvättstuga samt både herr och dambastu med tillhörande relaxavdelningar. Möbler och inventarier ägs av föreningen och byts ut med tiden eller efter slitage. Skidförråd finns på balkongen samt utanför entrén mot backen. Allt är noga genomtänkt och smart inrett för att du ska kunna fokusera på det viktiga, som skidåkning, umgänge och avkoppling! Med högsta fallhöjden i Sälen och med 50 skidbackar för alla nivåer vågar vi nog säga att du har Sälens bästa skidåkning precis utanför lägenheten. Vill du åka längdskidor finns 45 kilometer skidspår för både klassisk åkning och skate. Stöten som anläggning erbjuder restauranger, barer, caféer, bowling och butiker. Låt bilen stå och njut av Stöten och allt som erbjuds till fots eller på skidor. Bostaden hyrs ut via Stöten i Sälen. Hyresintäkter om ca 70.000kr per vintersäsong. Intäkterna betalas ut i mitten på maj och regleras mot månadsavgiften. Tillträde efter överenskommelse. Varmt välkommen att kontakta oss på SkandiaMäklarna i Sälen för mer information och visning!

  • Plus
Fjällripan 8 BD, Högfjället, Malung-Sälens kommun
  • Kommande

Fjällripan 8 BD

Lägenhet
Högfjället, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
4 550 000 kr
84 m²
3 745 kr/mån
54 167 kr/m²

KOMMANDE! Nu finns en fantastisk möjlighet att förvärva en unik lägenhet i Brf Fjällfåglarna på Högfjället. Inte nog med att lägenheten är i två våningar så är läget optimalt - här bor du med bara en kort promenad till Sälens Högfjällshotell, längdspår, backar och transportlift. Läs mer om området under fliken "OM OMRÅDET". Fjällripan 8 BD på hela 84 m² är den enda i sitt slag med sina två våningar. Här finns 3 sovrum, 6+2 bäddar, stort allrum med kamin och matplats. Köket renoverades 2018 och är utrustat med diskmaskin, spis, kyl/frys. Toaletter finns på båda våningarna samt dusch och bastu på bottenvåningen. Balkongen ligger i absolut solläge med ostörd utsikt mot Storfjället och Högfjällets backar. På bottenplan finns uteplats i samma väderstreck som balkongen. Uthyrningsintäkter vintersäsongen 23/24 var 148.000 kr efter förmedlingsprovision. Varmt välkommen att kontakta oss på SkandiaMäklarna i Sälen för mer information och visning!

Grå Byn 20D, Tandådalen, Malung-Sälens kommun
  • Kommande

Grå Byn 20D

Lägenhet
Tandådalen, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
3 250 000 kr
64 m²
3 rum
vån 1/2
3 187 kr/mån
50 781 kr/m²

Unik större lägenhet i ski-in/ski-out läge, Tandådalen Nu förbereds försäljning av detta fritidsboende som med sin sällsynta utformning i denna förening erbjuder hela 64 m² i kanske Tandådalens bästa läge? Precis intill backen finns nu chansen att förvärva en av Grå Byns stora lägenheter med balkong i perfekt solläge, två generösa sovrum, badrum med bastu och eget rejält förråd precis vid entrén. Storstugan har halvöppen planlösning till köket och ligger med fönsterpartier och uteplats med utsikt dels mot Hundfjällets topp och dels ner mot Tandådalens populära skid- & aktivitetstorg. Detta boende i Grå byn är perfekt för dig som gärna står på skidorna hela dagen och värdesätter ski-in/ski-out läget till både pisterna & längdskidspår! Har hyrts ut på egen hand till vänner och bekanta. Ej bunden till något hyresavtal. Tillträde enligt överenskommelse. Vill du veta mer redan nu? Varmt välkommen att kontakta oss på SkandiaMäklarna i Sälen!

  • Balkong
Rörbäcksnäs 306, Rörbäcksnäs, Sälen, Malung-Sälens kommun
  • Kommande

Rörbäcksnäs 306

Fritidshus
Rörbäcksnäs, Sälen, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
2 450 000 kr
107 m²
2 285 m² tomt

Gård med två boningshus intill badplats i naturmeckat Rörbäcksnäs, Sälen Vi har tidigare beskrivit Rörbäcksnäs som den lilla byn med stort hjärta och inom kort kommer denna fastighet med 2 285kvm tomt till salu. Här bor du precis mellan Hundfjället i Sälen och Trysil i Norge med möjlighet att hyra ut det ena huset och nyttja det andra själv, alternativt erbjuda släkt och vänner ett fantastiskt gästhus när de kommer. Närheten till skidanläggningarna på både svenska och norska sidan gör att du har stort utbud av nöjen att välja på. Gården ligger utan insyn på egen väg med knappa 200m gångväg till badplatsen när ett svalkande dopp årets varmare månader önskas. Det större huset erbjuder kök, allrum med öppen spis, badrum med WC, dusch och bastu. Det stora sovrummet rymmer så som möbleringen ser ut idag en dubbelsäng, en platsbyggd våningssäng samt garderober. Utöver detta finns ytterligare två bäddar i våningssäng i förrummet till sovrummet. Totalt 8 bäddar. Gästhuset på gården har ett sovrum, rymligt allrum med platsbyggd våningssäng, kök och badrum med dusch. Totalt 4 bäddar. Två helt separata hus alltså men båda färdiga för inflytt omgående! Totalt har husen i snitt utöver ägarens egna användande inbringat cirka 102 000kr/år i hyresintäkter netto. För mer information se ''Läs mer hos mäklaren''

  • Plus
Clüverhusen 2 lgh A2, Högfjället, Malung-Sälens kommun
  • Kommande

Clüverhusen 2 lgh A2

Lägenhet
Högfjället, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
5 500 000 kr
98 m²
4 rum
vån 1/2
4 696 kr/mån
56 122 kr/m²

4 RoK i lyxläge vid Sälens Högfjällshotell! Intill sprakande vinteranda och pianobarens ljuva toner finns nu den unika möjligheten att förvärva en av bostadsrätterna i välkända Clüwerbyn, strategiskt belägen på innergården vid Sälens anrika Högfjällshotell. Föreningen är obelånad och du bor ett stenkast bort från både alpina pister, längdskidspår, skoterleder och vandringsleder. Detta är den önskvärda mixen av avkoppling, nöjen och natursköna fjällomgivningar! Här erbjuds smakfullt inredda 98 m² där fokus ligger på umgängesytor med öppen planlösning mellan kök och allrum. Köksön bjuder in till trevligt häng och braskaminen är placerad som storstugans mittpunkt. Lägenhetens badrum är en välplanerad relaxavdelning med dusch, bastu och en vinkyl, såklart. Här finns 8+1 bäddar fördelade på tre sovrum varav ett master bedroom. Ingen tvingande uthyrning finns i dagsläget. Uthyrningskoncept genom Högis finns dock om så önskas. Varit på uthyrning tidigare där intäkter netto (utbetalt till ägaren) varit cirka 200 000kr - 250 000kr /år efter uthyrarens provision. Se ''Läs mer hos mäklaren'' För mer information och förhandsvisning, kontakta SkandiaMäklarna Sälen!

  • Uteplats
Vrilvägen 17, Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun
  • Kommande

Vrilvägen 17

Fritidshus
Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
11 000 000 kr
180 + 50 m²
7 rum
1 032 m² tomt

På Vrilvägen, mittemellan pisterna på Lindvallen och Sälfjällstorget saluförs nu ett gediget och väl omhändertaget hus där generationer i årtionden har njutit av Sälen och fjället. Huset på Vrilbacken har gott om utrymme för hela familjen att bo och vistas i. Dessutom finns otroliga möjligheter att göra huset till två helt separata lägenheter, en på bottenplan och en på ovanvåningen. Idag är redan den högra delen på bottenplan gjord till gästlägenhet. Själva huvuddelen består av ett sovrum, badrum med bastu samt ett förråd på bottenplan. En trappa upp på ovanvåningen kommer man till storstuga och kök i öppen planlösning. I storstugan finns braskamin samt utgång till altan i sydvästläge. Här börjar solens strålar att värma innan lunch och hänger kvar tills det är dags för afterski. Ovanvåningen erbjuder ytterligare två sovrum och ett stort helkaklat badrum med hörnbadkar, dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Det stora loftet blir ett fint utrymme för extra bäddar, en tv-hörna eller ett hemma-kontor. Balkongen som löper längs hela framsidan ger en fantastisk utsikt i nordöst, ner mot dalgången. Gästlägenheten har två sovrum, kök, storstuga med matplats. Helkaklat badrum med WC och dusch. Bilder kommer senare. Huset är byggt under sent 80-tal och kommer från husleverantören Forsgrens Timmerhus som fortfarande är verksamma och stora inom fritidshus. Här bor man perfekt om man vill ha nära till pisterna, restauranger och nöjen! Sälfjällstorget ligger precis vid foten av Vrilvägen, här finns hotell, restauranger, butiker, skid-/cykeluthyrning samt Sälens nya mötesplats för hållbara upplevelser med bl.a bio - Salen Vision. Under barmarksperioden blomstrar Sälen, fjället och Sälfjällstorget med massor av aktiviteter och vill man utforska naturen finns fantastiska leder, både för vandring, löpning och cykling. Varmt välkommen att kontakta oss på SkandiaMäklarna i Sälen om du vill veta mer redan nu!

Vårbroddstigen 3A, Högfjället, Malung-Sälens kommun
  • Kommande

Vårbroddstigen 3A

Fritidshus
Högfjället, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
Pris saknas
248 m²
8 rum

I genuin fjällmiljö, i ett utav Sälenfjällens bästa läge skall det nu byggas ett fritidshus med den riktiga fjällkänslan och med en fantastisk utsikt. Avrundad, grov timmerpanel, stenklädd grund och stora fönster är bara några saker som kommer ge detta fantastiska hus sin karaktär. Den välplanerade planlösningen har det som krävs för att få ut maximalt av ett fjällboende i toppklass. På entréplan erbjuds en riktig "skidåkarhall" med gott om utrymme och med ordentliga förråd. Blicken landar lite längre in på allrummet som med sin generösa takhöjd där de stilenliga fönsterna som följer husets linjer ger ett vackert ljusinsläpp och en fin vy mot fjället. Braskaminen klädd i sten ger allrummet ytterligare det lilla extra. Köket och matplatsen som hänger ihop med allrummet är väl tilltaget med gott om plats för hela sällskapet. Här på entréplan finns också husets tre av totalt sex sovrum samt ett badrum med WC och en separat WC smart placerad vid entrén. Med de båda balkongerna och altanerna i syd-västläge finns möjlighet av njuta av afterski och solsken under hela dagen! På bottenvåningen finns ytterligare ett allrum med braskamin - lika vackert stenklädd som den på entréplan eftersom den går genom de båda våningsplanen. Här finns också stor bastu med relax och dusch och de övriga tre sovrummen. Totalt finns möjlighet till minst 10 + 4 bäddar i huset. Vidare på bottenvåningen finns två badrum med WC, klädkammare, förråd och en rejäl tvättstuga. Standarden kommer att vara hög både exteriört och interiört, här finns möjlighet för dig som köpare att vara med och göra en del av materialvalen från start. Gruvens Fäbod som område är eftertraktat, här finns allt som en fjällentusiast kan önska. På toppen av fjället och med kalfjället och dess vidder nästintill på bakgården väntar äventyret runt knuten. Här finns preparerade skidspår och skoterleder bara ett stenkast från huset och med turskidorna eller snöskorna tar du dig bortom de tillrättalagda lederna. Barmarksperioden är sagolik, vill man njuta av vandring och cykling finns leder och turer i massor att utforska. En knappa 20 minuters-promenad bort är du mitt i hetluften på Sälens Högfjällshotell. Här finns ett brett utbud av restauranger, barer, nöjen och aktiviteter samt bio och livsmedelsbutik. Vill du utforska resten av fjällets anläggningar utan att använda bilen passerar Skid- & Badbussen på området. Varmt välkommen att kontakta oss på SkandiaMäklarna i Sälen för mer information redan nu!

Visar alla 8