Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Åkervägen 4C, null, Sigtuna kommun
  • Kommande

Åkervägen 4C

Lägenhet
Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
1 475 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/2
2 125 kr/mån
43 382 kr/m²

- LÅG AVGIFT! - UTEPLATS! - TOTALRENOVERAD! - P- PLATS MED LADDSTOLPE INGÅR! Nu ges möjligheten att kunna förvärva denna mycket charmiga och fina etta om ca 34 kvm i markplan med egen uteplats! Bostaden finns på entréplan utan några trappsteg och bjuder på fint genomgångljus från entrén och hela vägen till den härliga altanen som bjuder på många fina soltimmar. Bostaden har fint totalrenoverade ytor med separat kök med matplats som leder dig vidare mot ett fint och stambytt duschrum. Allrummet har en fin yta och rymd som gör det lättmöblerat även för den kräsna. Bostaden har även en egen luftvärmepump som ger lägre driftkostnader. Bostaden är belägen i markplan i byggnad som finns mitt i mysiga Rosersberg, som är en idyllisk liten tätort mellan Upplands Väsby och Märsta. Här finner man en lugn och stillsam tillvaro samtidigt som tillgången till pendeltåg och snabb access till trafikplats till E4:an ger fantastiska kommunikationer till både Stockholm, Arlanda och Uppsala. I området finns bl.a. en liten livsmedelsaffär, frisör och några restauranger. Det finns goda förutsättningar för idrott och friluftsliv för alla åldrar. Området kring Rosersberg utvecklas mycket just nu vilket genererar gott om arbetstillfällen. Varmt välkommen med din anmälan!

  • Balkong
  • Uteplats
Hugingatan 3, null, Sigtuna kommun
  • Kommande

Hugingatan 3

Lägenhet
Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
1 395 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/3
5 026 kr/mån
21 797 kr/m²

Välkommen till denna påkostade bostadsrättslägenhet belägen på Hugingatan. Med en yta på 64 kvadratmeter erbjuder denna välplanerade tvårummare en bekväm och trivsam boendemiljö. Bostaden är belägen på andra våningen i en trevåningsfastighet och har en balkong där du kan njuta av frisk luft och förlänga sommaren. Det är lätt att känna sig lugn i denna bostadsrättsförening med stabil ekonomi och bra skötsel. Föreningen har också nära till kommunikationer, vilket gör det enkelt att pendla eller ta sig runt i staden. Denna bostadsrättslägenhet erbjuder dig en bekväm och trivsam boendemiljö med närhet till allt du kan tänkas behöva. Välkommen till Hugingatan 3!

  • Balkong
Odensala landsväg 156, Odensala, Sigtuna kommun
  • Kommande

Odensala landsväg 156

Villa
Odensala, Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
Pris saknas
234 + 60 m²
10 rum
7 488 m² tomt

- EXKLUSIV HERRGÅRDSFASTIGHET! - GARAGE OM CA 200 KVM MED TVÄTTHALL! - BERGVÄRME & SOLCELLER! - PÅKOSTAD MED LYXIGA DETALJER! Välkommen till denna exklusiva och välplanerade sekelskiftesvilla på Odensala landsväg. Med sina bevarade sekelskiftesdetaljer och höga tak är denna bostad verkligen något alldeles extra. Här har man verkligen satsat på kvalitet och påkostade detaljer. Med en totalyta på ca 294 kvadratmeter erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen. Här finns sex stora och generösa sovrum, perfekt för den stora familjen eller för den som önskar extra utrymme för gäster. Ett platsbyggt, fint och mycket påkostat Nisseby Kök som smälter samman med matplatsen och det fina tjusiga uterummet. Det naturnära läget gör detta hem till något alldeles speciellt. Med en stor och plan tomt om 7488 kvadratmeter finns här gott om utrymme för lek och avkoppling. Här finns även en jordkällare för den som önskar extra förvaringsutrymme. Garagebyggnaden om ca 200 kvm är en härlig bonus till detta exklusiva boende. Här finns solceller och egen bergvärmeanläggning, vilket bidrar till både hållbarhet och kostnadsbesparingar. Dessutom finns det möjlighet till ytterligare byggnader på tomten, för den som önskar. Utöver den stora garagebyggnaden finns ytterligare en tvätthall med isolerade förråd intill. Detta är verkligen ett drömhem för den som söker det lantliga livet, samtidigt som man har närhet till bekvämligheter. Med endast fem minuters bilfärd från tågstationen är man snabbt och enkelt förbunden med omvärlden. Välkommen till detta exklusiva och välrenoverade hem, där varje detalj är noggrant genomtänkt och utförd. Här finns allt man kan önska sig och lite till. Varmt välkommen med din anmälan!

Idungatan 29, Valsta, Sigtuna kommun
  • Kommande

Idungatan 29

Lägenhet
Valsta, Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
Pris saknas
44 m²
2 rum
vån 1/3
2 882 kr/mån

- LÅG AVGIFT! - CENTRALT LÄGE! - INRE FOND OM CA 13 000 KRONOR! Denna nyrenoverade bostadsrättslägenhet på bottenvåningen erbjuder en perfekt kombination av stil och bekvämlighet. Belägen i en välskött förening med stabil ekonomi, är detta hem en trygg investering. Med en yta på 44 kvadratmeter och två rum (ursprungligen en etta) finns det bra om utrymme för att skapa ett härligt boende. Läget är oslagbart med närhet till kommunikationer, vilket gör pendlingen till jobbet eller utflykter till stan enkelt och smidigt. På Idungatan i Märsta hittar du trivsamma omgivningar och en lugn atmosfär. Föreningen erbjuder även extra förmåner såsom ett källarförråd för extra förvaring samt en övernattningsbostad och ett gym med relaxdel för att ta hand om din hälsa och välmående. Denna bostad passar perfekt för dig som söker en modern och praktiskt boende i en trygg och välskött förening. Missa inte chansen att få äga denna pärla!

Valsta gårdsväg 4, null, Sigtuna kommun
  • Kommande

Valsta gårdsväg 4

Lägenhet
Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
Pris saknas
55 m²
2 rum
vån 7/7
3 713 kr/mån

Nu finns möjligheten att förvärva denna fina lägenhet med fantastisk utsikt i centrala Märsta! Valsta gårdsväg erbjuder dig närhet till alla nödvändigheter som t.ex goda pendlingsmöjligheter till både Stockholm, Uppsala och Arlanda, skola och hela Märsta Centrums utbud. Bostaden är smart disponerat med bland annat ett luftigt vardagsrum och kök med goda materialval samt naturligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Bostaden präglas av fina materialval där hela lägenheten har parkettgolv, tillbyggda spotlights i hallens tak, badrummet är helkaklat och samtliga fönster har fönsterbrädor i sten vilket förstärker den starka känslan av hög standard i denna gavellägenhet där höjdpunkten är det ostörda läget högst upp i byggnaden.

  • Balkong
  • Hiss
Vidargatan 43, Valsta, Sigtuna kommun
  • Kommande

Vidargatan 43

Lägenhet
Valsta, Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
1 350 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/3
3 981 kr/mån
21 094 kr/m²

- MARKPLAN UTAN TRAPPOR! - FINT KÖK & BADRUM! - INGLASAD BALKONG! Varmt välkommen till Vidargatan och denna optimala tvåa om 64 m², som är i fint skick med ljusa och smakfulla färger. Lägenheten är bekvämt belägen i markplan med inglasad balkong i söderläge! Ljus och välkomnande hall med plats för förvaring. Ljust och smakfullt kök i tidlös design från 2019 med fräscha vitvaror och matplats för 4-6 personer intill den inglasade balkongen. Vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusflöde, och utrymme för ett större möblemang. Badrummet renoverades år 2019, med kakel och klinker. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober finns i anslutning till det helkaklade badrummet. Till lägenheten hör ett källarförråd. Trevlig och barnvänlig innergård med lekplats. Här bor man fint i en stabil HSB förening med god ekonomi. På Vidargatan bor du ett stenkast från vad vardagen kräver såsom allmänna kommunikationer, skolor, förskolor, naturen och centrum med service. Varmt välkommen med din anmälan!

  • Balkong

Visar alla 6