SkandiaMäklarna Hässleholm

SkandiaMäklarna Hässleholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gethornskroken 2A, Hässleholm-Väster, Hässleholms kommun

Gethornskroken 2A

Lägenhet
Hässleholm-Väster, Hässleholms kommun
SkandiaMäklarna Hässleholm
325 000 kr
32,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 352 kr/mån
10 000 kr/m²

Trevlig etta på 2:a våningen. Lägenheten har ett rum med sovalkov, hall med förvaring, toalett med badkar samt kokvrå med kyl med frysfack, spis och fläkt. Till lägenheten hör en inre reparationsfond på drygt 9 500 kr som kan användas för renovering av lägenheten. Lägenheten är belägen på en gata som avslutas med en vändzon. Bekvämt gång- och cykelavstånd till mataffärer, centrum, skola och Hässleholmsgården. Välkomna att boka tid för visning!

Dragonvägen 32, Finja, Hässleholms kommun

Dragonvägen 32

Villa
Finja, Hässleholms kommun
SkandiaMäklarna Hässleholm
2 495 000 kr
124 + 154 m²
4 rum
1 520 m² tomt

Välkomna till Dragonvägen 32 i Finja! Här får man ett rymligt boende perfekt för dig som vill ha gott om plats att leva på. Trevliga sällskapsutrymmen såväl invändigt som utvändigt. Stort uterum samt ett mindre. Poolområde med stensatt runt om. Separat byggnad som idag används som frisersalong. Garage och carport bjuds det bland annat på här. I Finja finns både förskola och skola F-6.

Östergatan 56, Hässleholm-Stattena, Hässleholms kommun

Östergatan 56

Villa
Hässleholm-Stattena, Hässleholms kommun
SkandiaMäklarna Hässleholm
2 350 000 kr
90 + 90 m²
3 rum
764 m² tomt

På Stattenaområdet finner man denna trevliga villa belägen på en lättskött hörntomt där man möts av den ståtliga Magnolian som står i blom vår och höst. Bekvämt gång-och cykelavstånd till centrum, tågstation, service, omsorg, promenadstråk och Österås idrottsplats. Busshållplats nära huset. Vardagsrum med en öppen spis med kassett. Källare med gästrum, gillestuga, pentry, tvättstuga, teknikrum och hobbyrum. Garage. samt en uppfart med gott om plats. Centraldammsugare finns och givetvis är fiber installerat.

  • Plus
Spraglerödsvägen 8, Tormestorp, Hässleholms kommun

Spraglerödsvägen 8

Villa
Tormestorp, Hässleholms kommun
SkandiaMäklarna Hässleholm
2 150 000 kr
170 m²
6 rum
1 266 m² tomt

Välkomna till en välplanerad och rymlig villa i Tormestorp som disponeras på ett plan. Här finns möjlighet till 4-5 sovrum. Härligt sällskapsrum med öppen spis med kassett. Rymligt uterum och en stor altan. Givetvis är fiber installerat. I Tormestorp har man tillgång till skola F-5 samt förskola.

Visar alla 4