Mäklare Charlotte Andersson

Charlotte Andersson

Om mig

Ett första steg till en lysande försäljning är att välja rätt fastighetsmäklare där personkemin är viktig. För mig är det viktigt att bemöta kunden som jag själv vill bli bemött. Med ett stort kontaktnät och över 25 års erfarenhet i Hässleholm som fastighetsmäklare så hjälper jag dig gärna med en trygg och säker fastighetsaffär. Väl mött!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vallgatan 33, Bjärnum, Hässleholms kommun

Vallgatan 33

Villa
Bjärnum, Hässleholms kommun
SkandiaMäklarna Hässleholm
1 300 000 kr
152 + 66 m²
4 rum
836 m² tomt

Här får du möjlighet att förvärva en välplanerad villa. Här har man tillgång till tre sovrum, duschrum, vardagsrum och ett rymligt kök på entréplan. Källare med bl.a gillestuga, duschrum och bra förvaringsutrymme. Garage med förrådsdel. Rymlig asfalterad uppfart. Trädäck. Fiber är inkopplat. Välkomna på visning.

Vingtors väg 13, Hässleholm-Ljungdala, Hässleholms kommun

Vingtors väg 13

Villa
Hässleholm-Ljungdala, Hässleholms kommun
SkandiaMäklarna Hässleholm
2 400 000 kr
114 + 110 m²
4 rum
1 052 m² tomt

Här välkomnas ni in i en välplanerad och praktisk villa. En trevlig belägen hörntomt som bjuder in till både lek och avkoppling. Trevliga sällskapsutrymmen, två duschrum, bastu, möjlighet till tre sovrum på entréplan. Gästrum i källaren. Öppen spis med kassett i gillestugan. Dubbelgarage samt asfalterad rymlig uppfart. Uterum och en rymlig altan. Fjärrvärme och givetvis är fiber inkopplat. Bekvämt cykelavstånd till såväl skola och förskola som centrum och mataffärer. Välkomna att boka tid för visning!

Östergatan 56, Hässleholm-Stattena, Hässleholms kommun

Östergatan 56

Villa
Hässleholm-Stattena, Hässleholms kommun
SkandiaMäklarna Hässleholm
2 350 000 kr
90 + 90 m²
3 rum
764 m² tomt

På Stattenaområdet finner man denna trevliga villa belägen på en lättskött hörntomt där man möts av den ståtliga Magnolian som står i blom vår och höst. Bekvämt gång-och cykelavstånd till centrum, tågstation, service, omsorg, promenadstråk och Österås idrottsplats. Busshållplats nära huset. Vardagsrum med en öppen spis med kassett. Källare med gästrum, gillestuga, tvättstuga, teknikrum och hobbyrum. Garage. samt en uppfart med gott om plats. Centraldammsugare finns och givetvis är fiber installerat.

  • Plus
Drottninggatan 137, Hässleholm-Bokeberg, Hässleholms kommun

Drottninggatan 137

Lägenhet
Hässleholm-Bokeberg, Hässleholms kommun
SkandiaMäklarna Hässleholm
1 295 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/3
4 177 kr/mån
15 988 kr/m²

Välkommen till Drottninggatan. Nu erbjuds en 3:a belägen på 1:a våningen med balkong. En parkeringsplats ingår i avgiften. Alla rummen utom duschrummet målades och golven byttes 2021. Duschrum med bl.a tvättmaskin. Bekvämt avstånd till järnvägsstationen och centrum.

Visar alla 4