SkandiaMäklarna Hässleholm

SkandiaMäklarna Hässleholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Östergatan 56, Hässleholm-Stattena, Hässleholms kommun
  • Mån 15 apr kl 16:00

Östergatan 56

Villa
Hässleholm-Stattena, Hässleholms kommun
SkandiaMäklarna Hässleholm
2 350 000 kr
90 + 90 m²
3 rum
764 m² tomt

På Stattenaområdet finner man denna trevliga villa belägen på en lättskött hörntomt där man möts av den ståtliga Magnolian som står i blom vår och höst. Bekvämt gång-och cykelavstånd till centrum, tågstation, service, omsorg, promenadstråk och Österås idrottsplats. Busshållplats nära huset. Vardagsrum med en öppen spis med kassett. Källare med gästrum, gillestuga, tvättstuga, teknikrum och hobbyrum. Garage. samt en uppfart med gott om plats. Centraldammsugare finns och givetvis är fiber installerat.

  • Plus
Norra Mellby 1330, Norra Mellby, Hässleholms kommun

Norra Mellby 1330

Villa
Norra Mellby, Hässleholms kommun
SkandiaMäklarna Hässleholm
1 850 000 kr
97 + 65 m²
3 598 m² tomt

Välkomna till denna lilla idyll på landet! Perfekt för er som letar efter ett hus med en lummig och härlig trädgård där hela sommaren kan avnjutas i lugn och ro. Ett charmigt hus med anor från förr med många fina detaljer som finns bevarade inne i huset. Passar såväl som ett permanent boende eller för er som söker efter ett mysigt fritidshus. På tomten har man även tillgång till en oisolerad storstuga med två mindre rum, allrum och sovloft. El. Luft/luftvärmepump. "Båttoalett" med separat ingång utifrån. Friggebod med el. Mysigt glashus att koppla av och njuta vid. Förrådsutrymmen, hobbyverkstad , vedbod och ett äldre växthus. Fiber är inkopplat. Router med Wifi 6-nät över hela tomten ingår.

Spraglerödsvägen 8, Tormestorp, Hässleholms kommun

Spraglerödsvägen 8

Villa
Tormestorp, Hässleholms kommun
SkandiaMäklarna Hässleholm
2 150 000 kr
170 m²
6 rum
1 266 m² tomt

Välkomna till en välplanerad och rymlig villa i Tormestorp som disponeras på ett plan. Här finns möjlighet till 4-5 sovrum. Härligt sällskapsrum med öppen spis med kassett. Rymligt uterum och en stor altan. Givetvis är fiber installerat. I Tormestorp har man tillgång till skola F-5 samt förskola.

Vingtors väg 13, Hässleholm-Ljungdala, Hässleholms kommun

Vingtors väg 13

Villa
Hässleholm-Ljungdala, Hässleholms kommun
SkandiaMäklarna Hässleholm
2 200 000 kr
114 + 110 m²
4 rum
1 052 m² tomt

Här välkomnas ni in i en välplanerad och praktisk villa. En trevlig belägen hörntomt som bjuder in till både lek och avkoppling. Trevliga sällskapsutrymmen, två duschrum, bastu, möjlighet till tre sovrum på entréplan. Gästrum i källaren. Öppen spis med kassett i gillestugan. Dubbelgarage samt asfalterad rymlig uppfart. Uterum och en rymlig altan. Fjärrvärme och givetvis är fiber inkopplat. Bekvämt cykelavstånd till såväl skola och förskola som centrum och mataffärer. Välkomna att boka tid för visning!

Visar alla 4