Home by Dean fastighetsförmedling

Home by Dean fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Industrigatan 16, Östra Visby, Gotlands kommun
  • Kommande
Industrigatan 16, Östra Visby, Gotlands kommun, bild 2
Industrigatan 16, Östra Visby, Gotlands kommun, bild 3

Industrigatan 16

Villa
Östra Visby, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
5 800 000 kr
104 m²
4 rum
1 256 m² tomt

Fantastiskt lugnt och fint läge mitt i stan! Vill du bo mitt i ett av Visbys mest populära villaområden, med närhet till allt men med ett lugnt och fridfullt läge? Just det har du chans att göra här på fina Industrigatan 16. Det välskötta huset ligger längst upp för sig själv på en mysig liten återvändsgata, omgärdad av grönska. Det är ett ljust och vackert hus med härlig känsla tack vare de många, välplacerade ljusinsläppen. Här finns tre sovrum och ett stort och trivsamt sällskapsrum öppet mot det ljusa och praktiskt byggda köket. På baksidan finns en väl tilltagen altan, med en stor och smidig markis och utedusch för de varma sommardagarna. Huset bjuder också på en rymlig tvättstuga, som genom dubbla dörrar smidigt går att dela om man önskar hyra ut den fina gäststugan som har eget kök och badrum. På den lummiga tomten finns även ett rymligt förråd och ett cykelförråd. Varmt välkommen till Industrigatan 16!

  • Premium
Gothem Hangre 989A, Hangre, Gotlands kommun
  • Kommande
Gothem Hangre 989A, Hangre, Gotlands kommun, bild 2
Gothem Hangre 989A, Hangre, Gotlands kommun, bild 3

Gothem Hangre 989A

Villa
Hangre, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
1 850 000 kr
31 + 37 m²
4 rum
3 988 m² tomt

Härligt socialt sommarnöje i rofylld och stillsam miljö alldeles nära havet En liten bit ifrån den lilla hamnen vid charmiga Hangrebod, med ett underbart lugnt läge med kvällssolen över åkern intill ligger detta härliga sommarnöje. Byggt i massiva material kräver det minimalt med underhåll. Husen är genomtänkt placerade på den stora tomten, för lata sommardagar med fokus på avkoppling och umgänge, med den centralt placerade pergolan för matplatsen med det fantastiska murade uteköket med pizzaugn som pricken över i. Här finns en vedeldad badtunna med lounge under tak bredvid, ett alldeles underbart ställe att njuta av den gotländska sommaren på. Precis intill ligger bastun med ute-duschen runt hörnet och här finns också ett ute-kök som komplement till köket i stora stugan. Fräsch förbränningstoalett i det charmiga utedasset. Platsen för hängmattan mellan tallarna är given. Hela fastigheten är väl disponerad och totalt finns här plats för åtta sängplatser. Tomten har ett fint läge och området är lugnt och fridfullt med fina badplatser på nära avstånd. Man kan ta sig ett dopp i hamnen vid fiskeläget precis nedanför, men närmaste lilla strand är fina Hammars, ca 4 km. Varmt välkommen att verkligen njuta av sommaren, här nära havet i Hangre!

  • Premium
Mellangatan 1, Visby innerstad, Gotlands kommun
  • Kommande
Mellangatan 1, Visby innerstad, Gotlands kommun, bild 2
Mellangatan 1, Visby innerstad, Gotlands kommun, bild 3

Mellangatan 1

Lägenhet
Visby innerstad, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
7 450 000 kr
116 m²
4 rum
vån 1/3
7 070 kr/mån
64 224 kr/m²

Varmt välkommen till en helt egen drömträdgård och privat parkering utanför dina fönster i unik lägenhet med öppen spis, lugnt belägen intill Slottsparken mitt i Visby innerstad! Magnolia, valnöt, mullbär, klotrubiner, lagerhägg, pil, buxbom, päron och äppelträd pryder den luftiga trädgården och skapar en levande, ståtlig miljö, insynsskyddad från gatan genom muren med stämningsfull belysning. En fin samlingsplats för alla olika sammanhang och umgänge. Här erbjuds du fina möjligheter att utveckla dina egna idéer genom sällskapsytor, gröna rum, bersåer och andra mysiga uteplatser. Med utgång från matsalen ligger den egna mysiga uteplatsen med infravärme och flexibel markis. Bilarna (plats för två) står i säkert förvar på den egna parkeringen. Den inbjudande och härliga planlösningen passar väl som både permanent och fritidsboende. Väl innanför dörren möts du av en lugn atmosfär. De genomgående vackra ljusinsläppen genom stora spröjsade fönster sätter den ljusa och behagliga stämmningen vid burspråket intill matplatsen, som tillsammans med den öppna spisen och gör lägenheten ljus och levande oavsett tidpunkt eller årstid. Här finns två sovrum som kan bli tre, varav ett med balkong mot den egna trädgården. Det moderna köket med fin belysning, vackra vitrinskåp, vinkyl och gott om förvaring är öppet och luftigt, avdelat genom den platsbyggda köksön mot matsal och sällskapsrummet med den öppna spisen. Intill köket finns ett förvaringsutrymme där det ansökts om bygglov för wc. Ljust och rymligt badrum med marmorgolv, smart inbyggd tvättpelare och både badkar och dusch, intill den charmiga, välkomnande hallen. Föreningen tillåter juridisk person som köpare, nyttjande av lägenheten som fritidsboende, samt uthyrning efter styrelsens godkännande. Här får du alltså inte bara en fantastiskt vacker bostad, utan även uthyrningsmöjlighet, egen trädgård och parkering -allt mitt i hjärtat av Visbys innerstad! Varmt välkommen.

  • Premium

Visar alla 3