Hemverket AB

Hemverket AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
VALLARUM 7:50 , Vallarum, Sjöbo kommun
VALLARUM 7:50 , Vallarum, Sjöbo kommun, bild 2
VALLARUM 7:50 , Vallarum, Sjöbo kommun, bild 3

VALLARUM 7:50

Tomt
Vallarum, Sjöbo kommun
695 000 kr
2,3 ha tomt

Här erbjuds en vacker tomt omgiven av skogar och fin natur med charmiga skogsvägar för promenader. Tomten ligger lättillgängligt men avskilt på en lugn väg. På tomten finns flera fruktträd. Det är även gott om vilt på tomten med både kronhjort, vildsvin, rådjur och småvilt som fasan och hare. Fastigheten är taxerad som obebyggd lantbruksenhet (110). Cirka 9 km från fastigheter ligger Vollsjöby med skola, bank, bageri, mataffär och allt som kan behövas. Välkommen på visning!

  • Premium
Nysätra-Mosta 5, Nysätra/Mosta, Enköpings kommun

Nysätra-Mosta 5

Villa
Nysätra/Mosta, Enköpings kommun
3 650 000 kr
136 + 69 m²
6 rum
5 445 m² tomt

Varmt välkomna till Mosta Handel och denna fastighet i kulturbygden Nysätra/Mosta, en del av Fjärdhundraland. Läs gärna mer på https://www.fjardhundraland.se/ Denna fastighet är för dig som uppskattar kulturhus och byggnadsvård. Fastigheten bjuder på både boende och butik. Perfekt för dig som planerar att arbeta hemifrån, kanske med hantverk och ha en butik. Det finns även plats för en mindre verkstad. Butiken firade 100 år 1998 men höll öppet några år till och är välkänd i området och det finns gott om plats på gården för kunder. Fortfarande smyger bilarna förbi och tittar ifall butiken är öppen. I bostadsdelen har vi en vacker veranda, trägolv, charmigt kök, kakelugnar samt gott om utrymme för utveckla och inreda det du drömmer om. I trädgården kan man njuta av mycket gamla ekar, en liten äppellund med naturlig äng för fjärilar och bin. Här finns också bärbuskar och ytor med möjligheter för ytterligare odling och lek. På tomten finner man även ett större skjul som tidigare varit ett ångbåtsmagasin med matkällare och som flyttats till denna fastighet troligen under 40-talet enligt säljaren. På fastigheten finns även ett hönshus/bod samt en äldre tvättstuga/bykhus. En cykeltur bort finner man Alsta sjön med badplats med grillmöjligheter men du kan även gena via åkern ned till sjön. I Örsundsbro finns service och matvaruaffären. Välkomna på visning!

Norra Torlandsgatan 15 C, Tegelplan, Östersunds kommun

Norra Torlandsgatan 15 C

Lägenhet
Tegelplan, Östersunds kommun
895 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1
2 886 kr/mån
16 887 kr/m²

Välkommen till denna trevliga tvåa en halvtrappa upp i huset. En ljus och välplanerad lägenhet med balkong i söderläge. I lägenheten återfinns en hall med gott om förvaring i garderober, ett ljust kök med plats för matbord, ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong, ett sovrum med plats för dubbelsäng samt ett helkaklat badrum med dusch. Beläget nära mataffär, café, bibliotek, restaurang, förskola och skola och cirka 20 minuters promenad från stadskärnan. Från bostaden är det även nära till busshållplats med goda bussförbindelser. Välkommen på visning!

  • Balkong
Nissadalsvägen 45, Rydöbruk, Hylte kommun

Nissadalsvägen 45

Villa
Rydöbruk, Hylte kommun
1 500 000 kr
102 + 66 m²
4 rum
1 090 m² tomt

Bostadens har genomgående ekparkett i husets båda våningsplan. Entréplan erbjuder ett smakfullt renoverat kök med intilliggande matrum med utgång till en altan med härlig morgonsol. Ett ljust och inbjudande vardagsrum, sovrum och badrum. En trappa upp, på övre plan, finns två sovrum varav ett har utgång till balkong samt ytterligare ett renoverat badrum. Här bor du med golfklubben som granne och med närhet till busstation med goda kommunikation till Hyltebruk och Halmstad. Närmsta större samhälle finns 2 km bort i Torup, här finner du all nödvändig service som vardagen kräver, som skola, vårdcentral och mataffär. Tågspåret utanför huset användes tidigare av pappersindustrin, idag används inte detta till vardags utan endast som turistattraktion. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Nedansjövägen 86, Nedansjö, Sundsvalls kommun

Nedansjövägen 86

Tomt
Nedansjö, Sundsvalls kommun
290 000 kr
1 670 m² tomt

Här erbjuds möjligheten att bygga ditt drömboende. Tomten är högt belägen i området och har fri utsikt över älven Ljungan. Föreställ dig på en altan på husets baksida där du sitter i solen och avnjuter god mat i lugn och ro med fågelsång och vacker natur som underhållning. Här infinner sig känslan av att bo på landet, samtidigt som det är enkelt att ta buss eller bil till Sundsvall. Bussen stannar för övrigt alldeles i närheten av tomten. Närmaste större samhälle är Matfors där skola och mataffär finns. På tomten har det tidigare stått ett tvåvåningshus med källare. Efter en brand i slutet av 2022 så är det nu endast rester av källaren samt ett förråd som är kvar på tomten. Huset var tidigare uppvärmt av bergvärme. Kommunalt vatten och avlopp samt el är indraget, men i dagsläget avstängt. Fiber finns anslutet till tomtgräns. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område. Välkommen på visning!

Jormvägen 6, Gäddede, Strömsunds kommun

Jormvägen 6

Villa
Gäddede, Strömsunds kommun
995 000 kr
136 m²
4 rum
2 520 m² tomt

Varmt välkommen till denna charmiga bostad med mysig stugkänsla. Bostaden erbjuder ett vardagsrum med luftig rymd och öppet upp i nock. Här finns även en braskamin som värmer under årets kallare dagar samt utgång till en stenlagd uteplats. Köket bjuder in till matlagning med generös arbetsyta och tillhörande köksö. En trappa upp finns ett öppet loft samt sovrum med två anslutande klädkammare. Direkt från huset finns skoteråkning och anslutande skoterleder. Trädgården erbjuder blomsterrabatter, buskar och äppleträd. Här finns även två fina stenlagda uteplatser varav den ena under tak med infravärme. I närliggande Gäddede finner du matbutik, restaurang och utbud för daglig service. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Balsby sjöväg 39, Balsby, Kristianstads kommun

Balsby sjöväg 39

Tomt
Balsby, Kristianstads kommun
2 500 000 kr
888 m² tomt

Varmt välkomna till denna trevliga och strandnära tomt om 888 kvm i Balsby. Nu erbjuds chansen att skapa ditt drömboende ett stenkast från Balsby badplats i sjön Råbelövssjön. Här finns nu chansen att bo med närhet till förskola, lekplats, fina grönområden samt busshållplats med goda pendlingsmöjligheter till Kristianstad. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Balsby sjöväg 41, Balsby, Kristianstads kommun

Balsby sjöväg 41

Tomt
Balsby, Kristianstads kommun
2 500 000 kr
889 m² tomt

Varmt välkomna till denna trevliga och strandnära tomt om 889 kvm i Balsby. Nu erbjuds chansen att skapa ditt drömboende ett stenkast från Balsby badplats i sjön Råbelövssjön. Här finns nu chansen att bo med närhet till förskola, lekplats, fina grönområden samt busshållplats med goda pendlingsmöjligheter till Kristianstad. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Lingonvägen 15, Ronnebybrunn, Ronneby kommun

Lingonvägen 15

Villa
Ronnebybrunn, Ronneby kommun
1 650 000 kr
117 + 33 m²
5 rum
640 m² tomt

Välplanerat hus där du har möjlighet att sätta din egen prägel. Här finns stora sociala ytor i vardagsrum och allrum varav ett har en mysig eldstad. Dessutom finns en stor balkong på framsidan och en stenlagd och insynsskyddad uteplats på baksidan. Bo långt in på lugn återvändsgata med naturen som närmsta granne. Bilen parkerar du antingen i det fristående garaget, alternativt på uppfarten framför. Trädgården sträcker sig runt huset och ger möjlighet till odling av både blommor och ätbart. Varmt välkomna att anmäla intresse!

  • Balkong
  • Uteplats
Infanterigatan 23, Huvudsta, Solna kommun
  • Tor 16 maj kl 16:00
Infanterigatan 23, Huvudsta, Solna kommun, bild 2
Infanterigatan 23, Huvudsta, Solna kommun, bild 3

Infanterigatan 23

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
3 600 000 kr
66 m²
3 rum
vån 9
3 989 kr/mån
54 545 kr/m²

Välkommen till Infanterigatan 23 och denna fina trerummare fördelat på stort kök där plats för matbord för 4-6 sittande gäster finns. I lägenheten finns också ett stort och luftigt vardagsrum med utgång till balkongen samt två sovrum. Hörnlägenhet med fönster i både söder och västerläge skapar ett härligt ljusinsläpp och maximalt med solsken. Placeringen på vån 9 gör att lägenheten är helt fri från insyn. Här bor du med närhet till service som ICA-butik, caféer, restauranger och gym samt kollektivtrafik så som både T-bana och buss. Solna centrum med ett 100-tal butiker och många restauranger finner du fem minuter bort. I närheten finner du även trevliga promenadstråk, utomhusbad och 4H-gård. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Solgränd 5, Hammarstrand, Ragunda kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00

Solgränd 5

Villa
Hammarstrand, Ragunda kommun
350 000 kr
93 + 60 m²
3 rum
1 024 m² tomt

Fristående villa belägen på en hörntomt med stor, plan gräsyta. Trädgården bjuder in till barnens lek och trevliga sociala tillställningar med familj och vänner. Möjlighet för dig med gröna fingrar att odla både blommor, växter och ätbart. Avnjut solens värmande strålar på balkongen eller på altanen, som båda har soligt sydvästläge. Bostaden erbjuder sociala ytor på entréplan i kök och vardagsrum. På övre plan finns sovrummen. Källarplanet har goda förvaringsmöjligheter samt ett garage med plats för en bil. Har du fler bilar parkeras dessa smidigt på uppfarten eller gården. Bo i ett område där det bor mestadels barnfamiljer och pensionärer. Hammarstrand nås till fots och här finns barnomsorg och skola F-6 samt annan vardagsservice. Hjärtligt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Fröbbenbo 1, Haraker, Västerås kommun

Fröbbenbo 1

Gård/Skog
Haraker, Västerås kommun
3 700 000 kr
164 m²
6 rum
1,6 ha tomt

Välkommen till denna charmiga mindre gård med stora ytor. Här ges du möjligheten att bo med naturen inpå knuten omgiven av hagar och ängar. Bostadens entréplan bjuder in till en öppen hall som leder in till det charmiga och lantliga köket med flera bevarade detaljer och utgång till altan. Mysigt vardagsrum och intilliggande allrum, med kamin, som med fördel kan användas som matrum. Här finns även tvättstuga och helkaklat badrum. Övre plan erbjuder allrum, tre sovrum samt badrum. På tomten finns bland annat ett stall med boxplatser och sadelkammare, en stor lada som är som gjord för sociala tillställningar. Tomten omges av en grusad uppfart med mycket utrymme och stora gräsytor och en stor hage, här finns även fruktträd och ett växthus. I Haraker finner du närmsta förskola och skola F-9 finns i Skultuna. Närmsta mataffär, vårdcentral och folktandvård finns i Skultuna. Här bor du mittemellan Västerås och Sala som erbjuder ett större utbud av service. Varmt välkommen på visning!

Mittilia 215, Mittiliden, Strömsunds kommun
  • Lör 27 apr kl 11:00
Mittilia 215, Mittiliden, Strömsunds kommun, bild 2
Mittilia 215, Mittiliden, Strömsunds kommun, bild 3

Mittilia 215

Villa
Mittiliden, Strömsunds kommun
1 700 000 kr
48 m²
3 rum
4 030 m² tomt

Önskar du ett fritidshus med närhet till naturen så har du hittat rätt! Här är det badrocksavstånd ner till älven som bjuder på härliga bad och fiskemöjligheter. Lite längre bort är Stora Blåsjön där det finns möjlighet till båtplats. Runt om finns fantastisk natur där lugnet infinner sig och markerna tillhandahåller både svamp, hjortron och blåbär. Vildmarksvägen är ett populärt turistområde som sträcker sig över Stekenjokk. Detta är ett av få ställen i Sverige där vägen går rakt igenom kalfjället och ger dig möjlighet att fjällvandra på hjul i ett samiskt kulturlandskap. I Frostviken finns fina skoterleder och skidbackar. Ca 2 km bort ligger Blåsjöns fjällanläggning och en matbutik som serverar dagsfärskt bröd och grillmat. Närmsta samhällen är Röyrvik i Norge samt Gäddede som är ca 3 respektive 5 mil bort. På fastigheten finns en stuga i ett plan med två sovrum och härligt värmande kamin. Utöver denna stuga så finns även en gäststuga, ett annex, en grillhytta, ett skotergarage och en vedbod. Alltså plats för flera gäster att komma och hälsa på. Dessutom finns det ett utedass och en fiskrök. Här växer gott om goda blåbär, vackra bollblom och flera björkar. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Kyrkvägen 22 A, Rönnäng, Tjörns kommun
  • Lör 27 apr kl 10:00

Kyrkvägen 22 A

Lägenhet
Rönnäng, Tjörns kommun
700 000 kr
22,4 m²
1 rum
vån 2/3
3 802 kr/mån
31 250 kr/m²

Ett sällan återkommande tillfälle att köpa en bostadsrätt i Brf Bergabad. Här erbjuds en enrummare om 22,4 välplanerade kvm med magisk utsikt över det vackra Bohuslänska landskapet och öppna havet. Med gångavstånd till badplats och hamnen där bastutunna finns samt färja till Åstol och Dyrön avgår från så är här enkelt att nå ut till öarna för att upptäcka det fantastiska landskapet. I Rönnäng nås allt inom en promenad. Möjligheten till extrainkomst i form av hyresintäkter för dig som inte önskar bo här året om. Pensionatet innehar hotell- och restaurangverksamhet och är även behjälpliga vid uthyrningen. Restaurangen i huset är öppet året runt och det finns ytterligare en restaurang vid vattnet i hamnen. Bostaden tillhandahåller med eget badrum och ett allrum där både dubbelsäng och övrigt möblemang ryms. Dessutom finns utgång till en större balkong med utsikt mot horisonten och havet. Välkomna!

  • Plus
  • Balkong
Lia Nils väg 13 A, Glommen , Falkenbergs kommun

Lia Nils väg 13 A

Radhus
Glommen , Falkenbergs kommun
2 565 000 kr
115,8 m²
5 rum
6 169 kr/mån
22 150 kr/m²

Bo med perfekt läge nära salta hav och natur. Här finns möjlighet att förvärva en nyproducerad bostad i ett modernt utförande. Bostaden erbjuder tre rofyllda och ljusa sovrum och ett modernt kök som samsas i en öppen planlösning mot vardagsrummet. En fantastisk altan tillåter er att samlas många för att ta tillvara på massvis med soltimmar. Husen byggs med allra högsta kvalitet vilket tar form i välisolerade ytterväggar, tak och golv och aluminiumbeklädda 3-glasfönster med lågt u-värde. Helt enkelt energisnålt och bekvämt boende. Glommen är ett omtyckt fiskesamhälle med matbutik, skola, vårdcentral och en populär fiskekrog. Läget är perfekt för pendling till både Falkenberg och Varberg. Föreningen består av 5 radhus och 10 parhus med totalt 35 st bostäder. Brf Seglaren äger fastigheten och varje medlem kommer att förvalta sin egen tomt enligt situationskartan. Tillträde enligt överenskommelse Privat parkering finns i anslutning till bostaden samt ett förråd.

  • Nyproduktion
Östra Kyrkogatan 8, Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Östra Kyrkogatan 8, Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun, bild 2
Östra Kyrkogatan 8, Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun, bild 3

Östra Kyrkogatan 8

Villa
Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun
1 295 000 kr
94 + 74 m²
4 rum
1 091 m² tomt

För dig som önskar ett välplanerat hus med bra planlösning och stora lättmöblerade rum - här har du din chans! Denna 1,5 plans villa med källare är centralt belägen i lugna Arvidsjaur. Här finns vardagsservicen inom gångavstånd. Vill du ändå åka lite längre så erbjuder garaget plats för två bilar. Här kan du bo året runt i detta insynsskyddade och lummiga läge. Större delen av tomten består av gräsmatta, perfekt för barnens lek. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Furugatan 3 B, Haga, Västerås kommun

Furugatan 3 B

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
950 000 kr
43,8 m²
2 rum
vån 3/3
3 099 kr/mån
21 689 kr/m²

Högst upp i huset finns denna tvårummare med rymlig balkong i soligt sydvästläge. Bo i ett insynsskyddat läge med fri utsikt. Perfekt som en första bostad eller till studenten då högskolan finns i närheten. Här erbjuds en välkomnande hall med bra förvaring i klädkammare, ett sovrum med plats för garderober, ett praktiskt kök samt ett lättmöblerat vardagsrum. Till bostadsrätten hör två förråd som finns i källaren. Välkommen på visning!

  • Balkong
Modovägen 59, Inre Hamnen, Örnsköldsviks kommun
Modovägen 59, Inre Hamnen, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Modovägen 59, Inre Hamnen, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Modovägen 59

Övrigt
Inre Hamnen, Örnsköldsviks kommun
3 900 000 kr
244 m²
8 rum
2 565 m² tomt

Nu är denna charmiga hyresfastighet om tre lägenheter till salu. Med bra läge i populära Inre Hamnen i direkt anslutning till all tänkbar service, restauranger, resecentrum och fina promenadstråk i både hamnen och naturen. Unikt tillfälle till att äga den sista privata fastigheten i Inre hamnen. Huset består av tre bostäder varav en tvårummare och två trerummare. Fiber är installerat i samtliga lägenheter. Generösa takhöjder och ljusinsläpp. Parkeringsplatser med motorvärmare finns. En av lägenheterna har balkong, medan de andra två har uteplats. Tomten består av en gräsmatta som bjuder in till socialt umgänge och barnens lek. Det finns pallkragar för den odlingsintresserade. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
Hagstuvägen 31, centralt i Skinnskatteberg, Skinnskattebergs kommun
  • Imorgon kl 11:00

Hagstuvägen 31

Villa
centralt i Skinnskatteberg, Skinnskattebergs kommun
1 095 000 kr
103 + 150 m²
4 rum
886 m² tomt

Här erbjuds en rymlig enplansvilla med källare. För den fordonsintresserade finns plats för parkering av flera bilar i bland annat garage och carport. Uppvärmning via bergvärme bidrar till lägre driftkostnader. Bostaden tillhandahåller flera sovrum, kök i öppen planlösning till vardagsrummet, badrum med dusch samt en mysig gillestuga med eldstad. Dessutom finns en fin trädgård och ett inglasat uterum. I trädgården finns en damm och kan du avnjuta bad i poolen eller badtunnan. Utöver detta finns flera bra förvaringsutrymmen både inomhus och i ett förråd på tomten. Villan är centralt belägen i Skinnskatteberg och här nås allt till fots. Området är lugnt och trivsamt och här bor flera barnfamiljer. Naturen bjuder in till trevliga promenader. Vill man in till stan finns både Västerås och Örebro inom bekvämt avstånd. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Strandvägen 30, Uddeholm, Hagfors kommun
  • Budgivning pågår
Strandvägen 30, Uddeholm, Hagfors kommun, bild 2
Strandvägen 30, Uddeholm, Hagfors kommun, bild 3

Strandvägen 30

Villa
Uddeholm, Hagfors kommun
3 950 000 kr
235 + 100 m²
8 rum
4 868 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa, cirka 1 timmes körning norr om Karlstad. Huset ligger i en återvändsgränd med lite trafik i området och det finns inga större vägar i närheten. Mycket lugnt och trevligt område där du kan njuta av naturen, tystnaden och den vackra utsikten över sjön. Stort boende, med totalt 8 rum och kök fördelat på två plan. Här kan du bo bekvämt med högt i tak och bra ljusinsläpp. Det finns en halv källare i full höjd samt en hel vind med full höjd i mitten men med sluttande tak.I trädgården hittar du flera äppelträd, bärbuskar och det finns även kantareller: trädgården är stor nog att anlägga sin egen köksträdgård också, om det är önskvärt. Det finns även en liten damm där du kan ha fiskar. Det finns även en vedeldad bastu nere vid stranden. En kort bilresa på 5 minuter tar dig till Hagfors centrum. Det finns flera livsmedelsbutiker, som Coop och Lidl med flera. Här finns även postkontor, apotek och systembolaget. Ett urval av kaféer, restauranger och pizzerior finns också där. För skidåkningsentusiaster finns milsvida skidspår, varav flera är upplysta spår. I Ekshärad (ca 15 min bilfärd) finns en liten slalombacke och större skidanläggningar finns i både Karlstad och Branäs som ligger ca 1 timmes bilfärd bort. I Sunne, ca 45 min. bort finns även skidorter med vindtunnlar. I Sunne finns även ett stort vattenland för sommaraktiviteter. Naturen är väldigt nära. Det finns otaliga sjöar och floder och andra vattendrag. Flera av sjöarna, inklusive Rådasjön, kan du ta motorbåt på och givetvis gott om fiskemöjligheter. Sommarmånaderna kan alltså bjuda på nästan outtömliga mängder bär och svamp på gångavstånd från ytterdörren. För den golf intresserade ligger Uddeholms golfklubb på andra sidan sjön. Cirka tio minuters bilresa därifrån ligger även Hagfors flygplats med två dagliga avgångar till bland annat Stockholm.

  • Premium
  • Balkong
ÖSTRA ÖSKEVIK 19:55 , Salaboda, Lindesbergs kommun
  • Budgivning pågår
ÖSTRA ÖSKEVIK 19:55 , Salaboda, Lindesbergs kommun, bild 2
ÖSTRA ÖSKEVIK 19:55 , Salaboda, Lindesbergs kommun, bild 3

ÖSTRA ÖSKEVIK 19:55

Tomt
Salaboda, Lindesbergs kommun
150 000 kr
2 862 m² tomt

Välkommen till Östra Öskevik 19:55. Tomten ligger belägen på en liten höjd ovanför sjön Usken. Idag är tomten beklädd i en blandad skogsmiljö. Med en mindre promenad tar man sig enkelt ner till sjön. Ca 20 min med bil kommer du till både Nora och Lindesberg. Där finns det mesta man behöver i serviceväg och skolor. Varmt välkomna!

  • Premium
Åre Strand 2 16:1 v. 50 , Åre Strand, Åre kommun
Åre Strand 2 16:1 v. 50 , Åre Strand, Åre kommun, bild 2
Åre Strand 2 16:1 v. 50 , Åre Strand, Åre kommun, bild 3

Åre Strand 2 16:1 v. 50

Fritidshus
Åre Strand, Åre kommun
79 000 kr
95 m²
3 rum

Lägenhet i strandvilla med direkt utsikt över Åresjön, ett stenkast från Holiday Clubs anläggning och Åre Station. Bekvämt boende i andelsstuga med uteplats. En parkeringsplats tillhör stugan och det är nära till liftskjutsar som tar er till backarna. Andelen avser nyttjande vecka 50. Bostaden har två sovrum med totalt sex sovplatser plus en bäddsoffa, ett fullutrustat kök, badrum med tvättmaskin och bastu samt vardagsrum med kamin. Byte sker på lördagar. Nyckelbricka hämtas i receptionen hos Holiday Club och lakan, handdukar samt städning ingår för andelsveckan. I området finns restauranger, bowling, äventyrsbad/saunaworld, gym, utomhusgym och hinderbana, spa-anläggning samt sportbar med bland annat shuffleboard och biljard och från lägenheten är det nära till Åre torg med mataffär och ett aktivt nattliv. I området finns, förutom skidbackar, många fina utflyktsmål och sevärdheter samt välpreparerade spår och leder.

  • Premium
  • Uteplats
LÅNGEBY 2:88 , Långeby, Tanums kommun
LÅNGEBY 2:88 , Långeby, Tanums kommun, bild 2
LÅNGEBY 2:88 , Långeby, Tanums kommun, bild 3

LÅNGEBY 2:88

Tomt
Långeby, Tanums kommun
2 400 000 kr
1 222 m² tomt

Omringad av klippor finns denna fina tomt. Gångavstånd till pittoreska Gullbringa med dess småbåtshamn och flera badplatser. Här bor ni med närhet till både havet och Tjurpannans naturreservat med dess vackra strövområden. I området finns en härlig blandning av åretruntboenden och sommarstugor. Här infinner sig en gemytlig känsla av lugn och fridfullhet. Välkommen till Långeby i Grebbestad!

  • Premium
Östanåsgatan 67, Östanås, Köpings kommun

Östanåsgatan 67

Villa
Östanås, Köpings kommun
2 695 000 kr
99 + 99 m²
5 rum
1 397 m² tomt

Nu erbjuds en trevlig villa om fem rum och kök med en stor lummig trädgård i Östanås. Entréplan om 99 kvm erbjuder fyra sovrum, ett fullt utrustat kök med öppen planlösning in mot matplats och vardagsrum, ett badrum med dusch samt en rymlig hall. I källarplanet om 99 kvm finns en gillestuga, ytterligare ett badrum, bastu, gäst-wc, tvättstuga samt flera förråd och en entré. Utvändigt finner ni ett rymligt inglasat uterum med solchans större delen av dagen samt en altan som vetter mot trädgården. Den plana gräsmattan bjuder in till barnens lek och här växer både äppelträd och vackra blommor som perenner. Växthus finns för den odlingsintresserade. Bilen parkeras med fördel i carporten som ligger i anslutning till trädgården. Beläget i ett lugnt och populärt område nära skola, ett flertal förskolor, mataffär och lekplatser. I den intilliggande skogen finns bra med promenadstråk för hundrastning eller motion. Till centrum är det cirka 1,6 km. Välkommen på visning!

Morkullevägen 76, Huseby Berget, Orust kommun

Morkullevägen 76

Tomt
Huseby Berget, Orust kommun
1 800 000 kr
736 m² tomt

Välkommen till Morkullevägen 76. Här finns nu möjlighet att förvärva en tomt med ett vackert läge och havsutsikt på lugn återvändsgata. Tomten är på 736 m2 och säljaren har ett bygglov från 2019 med byggyta om ca 180m2. På tomten finns en färdig mur mot närmsta grannen och området framför tomten är naturområde vilket enligt säljaren varken kan eller får bebyggas. Fjärrvärme och fiber finns framdraget till tomtgränsen. Tomten har betalt kommunalt vatten och avlopp. Vid tomtgränsen finns fiber och möjlighet att ansluta till fjärrvärme. Beläget nära affär, bageri, restaurang och övrig service.   Välkomna på visning!

Visar 1 - 25 av 174