Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Göteborg - Västra Centrum/ Linné

Fastighetsbyrån Göteborg - Västra Centrum/ Linné

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Styrsögatan 3A, Majorna / Sandarna, Göteborgs kommun
  • Kommande
Styrsögatan 3A, Majorna / Sandarna, Göteborgs kommun, bild 2
Styrsögatan 3A, Majorna / Sandarna, Göteborgs kommun, bild 3

Styrsögatan 3A

Lägenhet
Majorna / Sandarna, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Västra Centrum/ Linné
2 550 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/4
4 194 kr/mån
54 255 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och ljusa tvårummare med kök från 2022. Fönster i två väderstreck, en generös takhöjd och lägenhetens genomgående planlösning ger ett rikligt ljusflöde. Boende på Styrsögatan har nära till det mesta såsom Slottsskogens underbara grönska, restauranger och caféer. Allt detta inom promenadavstånd.

  • Premium
Ekedalsgatan 3B, Majorna, Göteborgs kommun
  • Kommande
Ekedalsgatan 3B, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Ekedalsgatan 3B, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Ekedalsgatan 3B

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Västra Centrum/ Linné
2 395 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
5 156 kr/mån
42 768 kr/m²

I omtyckta Majorna ligger denna charmiga tvåa med renoverat kök och badrum. Vardagsrummet är rymligt med tilltagna ytor som ger plats för både soffa och matplats och bjuder in till de stora sällskapen. Sovrummet är även det i mycket bra storlek och rymmer både dubbelsäng och gott om förvaring. Fönster åt motsatta väderstreck ger ett härligt ljusflöde. Föreningen kan acceptera juridisk person som köpare. Beslut tas från fall till fall. Här i Majorna bor man med närhet till både liv och rörelse runt Stigbergstorget och Mariaplan som har ett brett utbud av både kaféer, restauranger och butiker. Slottsskogens härliga naturområde och promenadstråk nås på gångavstånd. Varmt välkommen att boka in dig till visningen!

  • Premium
Bockhornsgatan 6B, Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
  • Kommande

Bockhornsgatan 6B

Lägenhet
Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Västra Centrum/ Linné
Pris saknas
21 m²
1 rum
vån 4/4
1 403 kr/mån

Känn dig varmt välkommen till en kvadratsmart och välplanerad vindslägenhet belägen i ett klassiskt och charmerande landshövdingehus uppe på Gamla Masthugget. Den totala golvytan är ca 28 kvm varav boarea på 21 kvm. Lägenheten färdigställdes 2018 och har en genomgående planlösning vilket berikar den med ljus. I allrummet finns det plats för soffgrupp med tillhörande möblemang och en dubbelsäng. Badrummet där tvättmaskin finns är helkaklat och det smakfulla köket erbjuder vardagslyx i form av diskmaskin. Här bor du i ett mysigt och lugnt kvarter i en stabil förening med närhet till Slottsskogen och Långgatornas citypuls. För mer information kontakta ansvarig mäklare Anton Högemark 0766-69 65 58

Visar alla 3