Wallin & Co AB

Wallin & Co AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Essinge Kyrkväg 1 A, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Essinge Kyrkväg 1 A, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun, bild 2
Essinge Kyrkväg 1 A, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun, bild 3

Essinge Kyrkväg 1 A

Lägenhet
Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
Wallin & Co AB
2 995 000 kr
36 + 30 m²
2 rum
vån 1/4
3 380 kr/mån
83 194 kr/m²

Fantastiskt välplanerad lägenhet i mycket fint skick med härligt, insynsfritt läge! Här bor man lugnt och ostört med en stor uteplats om hela 30 kvm! Vardagsrummet är rymligt med öppen planlösning mot köket, fint ljusinsläpp tack vare ett fönsterparti med helglasade dubbeldörrar! Här finns gott om plats för både soffgrupp och matplats. Köket är renoverat och utrustat med integrerad diskmaskin. Sovrummet har lugnt läge mot föreningens gård. Badrummet är fräscht och helkaklat samt utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Föreningen har en gemensam trädgård med uteplats, utekök och grill. Fastigheten är renoverad och välunderhållen. Månadsavgiften inkluderar utöver vatten och värme även tv. Föreningen äger marken. På kort gångavstånd finns mataffär, runt Essingetorget finns flera caféer, kiosk och tobaksaffär med postservice. Restaurangutbudet består av flera pizzerior, en populär sushi-restaurang, Essinge-Wok samt en efterlängtad, italiensk bistro. Badplats och småbåtshamn finns på någon minuts gångavstånd! Att bo på Stora Essingen har många fina och unika fördelar. Här bor man innanför tullarna med skärgårdskänsla mitt i stan med klippor, badplatser och småbåtshamn. City finns inom cykel-/gångavstånd. På och runt Essingetorget finns caféer, restauranger, matbutik, juvelerare etc. Bra kommunikationer med tvärbana, hållplats Stora Essingen samt bussar såsom 1:an, 56:an och nattbussen 91. Under sommaren kan man från Värdshusbryggan hoppa på båten som tar dig till Stadshuset eller i andra riktningen till vackra Drottningholm. 1:ans buss är en av stomlinjerna passerar Fridhemsplans tunnelbanestation och fortsätter igenom Kungsholmen, stannar nära T-centralen, Arlanda Express och tar dig vidare längs Kungsgatan förbi Stureplan över Östermalm/Gärdet med slutdestination Frihamnen. Tvärbanan går mellan Sickla och Solna station via, Gullmarsplan, Globen, Liljeholmen och Alvik, alla med anknytning till tunnelbana och bussar, bland annat till Arlanda och Bromma flygplats. I Årstaberg och Sundbyberg kan du även byta till pendeltåg.

  • Premium
  • Uteplats
Essingeringen 80, vån 2/2, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun

Essingeringen 80, vån 2/2

Lägenhet
Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
Wallin & Co AB
4 195 000 kr
54 m²
3 rum
4 853 kr/mån
77 685 kr/m²

På översta våningen med hörnläge ligger denna snyggt renoverade lägenhet i mycket fint skick! Den öppna planlösningen skapar en ljus och rymd vilket tillsammans med den behagliga färgsättning ger en harmonisk atmosfär med trivsamma, sociala ytor. Lägenheten är omdisponerad från en tvåa till en väl fungerande, yteffektiv trea med fantastiskt bra förvaringsmöjligheter. Det stilrent renoverade köket har nya maskiner med fullstor kyl och frys, utmärkta arbetsytor och förvaringsskåp upp till full takhöjd. I vardagsrum och kök flyter ett nylagt parkettgolv av enstavig ek och väggarna är målade i en behaglig kulör. Det stora sovrummet har plats för en bred säng och längs ena väggen finns garderobsförvaring bakom mjuka linnegardiner, från fönstret har man några sjöglimtar. Den mindre sovrummet passar utmärkt som barnrum, gästrum alternativt arbetsrum för den som behöver. Badrummet är helt nyligen renoverat med kaklade väggar, klinkergolv med golvvärme, vägghängd wc samt badkar. Läget på ön är mycket bra, Lugnt och ostört på gata utan genomfartstrafik. På några minuters promenad finns kommunikationer med tvärbana och buss. Här bor man med skärgårdskänsla mitt i stan, sjöutsikt, nära kommunikationer och badbryggan utanför porten! Stora Essingen har småstadens kvalitéer mitt i storstaden. Föreningens fastighet är välskött och de senaste åren har omfattande renoveringar är utförts, balkonger och tak är renoverade, stambyte utfördes under 2021 då även bla all el drogs om. Den stora trädgården är till för alla medlemmar i föreningen och det finns uteplats och grillmöjligheter. Möjlighet till p-plats för 500 kr/månad, föreningen har 8 parkeringsplatser som hyrs ut, i första hand till föreningens medlemmar. Att bo på Stora Essingen har alldeles unika fördelar. Här bor man innanför tullarna med skärgårdskänsla mitt i stan och med klippor, badplatser, småbåtshamn men har ändå city på cykel-/gångavstånd. Ön erbjuder en trevlig italiensk bistro, bageri, blomsteraffär och allmän service. På ön finns bl.a. två gym, en judo dojo, fyra förskolor, tre grundskolor och tre gymnasieskolor. På idrottsplatsen tränas och spelas fotboll med Essingen IK, Kungsholmens basket har också aktiviteter på ön. Nere vid vattnet finns en kayakomat by Point 65 där man kan hyra kajak. Bra kommunikationer och mycket nära till tvärbanans hållplats Stora Essingen samt 1:ans och 56:ans bussar och nattbuss 91. Sommartid kan man ta båten från Värdshusbryggan till Stadshuset/Drottningholm. 1:ans buss är en av stamlinjerna och passerar Fridhemsplan, stannar vid T-centralen och Arlanda Express, kör Kungsgatan förbi Stureplan och vidare upp till Östermalm. Tvärbanan går mellan Sickla och ända till Solna station via Gullmarsplan, Globen, Liljeholmen och Alvik, alla med anknytning till tunnelbana och bussar, bl.a. till Arlanda och Bromma Flygplats. I Årstaberg och Sundbyberg kan man också byta till pendeltåg. En lägenhet som bör upplevas, varmt välkomna på visning!

Granövägen 30C, Blidö - Granö, Norrtälje kommun

Granövägen 30C

Tomt
Blidö - Granö, Norrtälje kommun
Wallin & Co AB
700 000 kr
2 044 m² tomt

Välkommen till Blidö en populär sommarö bland kobbar & skär! Ett utmärkt tillfälle att förvärva en grönskande tomt för sitt drömhus upp till 80 kvm + 20 kvm (+Attefallshus om 30 kvm). Lättbyggd plan tomt om 2 044 kvm, som idag är grovröjd. Belägen på Oxhalsö /Granö med ett lugnt och fridfullt läge med närhet till bad, promenadstråk, idrottsplats med padelbanor, boulebanor, utegym och fotbollsplan, året-runt-öppen matbutik med Systembolagsombud, sjökrog och båtförbindelse till fastlandet via bilfärja samt skärgårdsbåtar. Tomten är belägen ca 3 km från bilfärjeläget, nära till busshållplats ca 230 meter och kort promenad från Bromskärs brygga. Finns möjlighet att hyra båtplats i Granösundet med Svartlögafjärden utanför. ”Ön i solen” som även Blidö kallas, ligger i Norrtälje kommun i Roslagens norra skärgård. I detta populära sommarparadis, finner du varma kobbar och skär med närhet till Norröra, där Saltkråkan utspelade sig. Skärgårdsö med både fast boende och många sommarhem. På ön finns även en skärgårdskrog, Blidö Brygga och Bistro med vandrarhem belägen vid Stämmarsund. Under sommaren öppnar ”Blidö bio”, som visar aktuella biofilmer för både små som vuxna. Det finns även en idrottsplats med ett utomhus-gym, padelbanor, boulebana, en gräsfotbollsplan och tennisbana. Det finns även en finns allmän badplats - Rådmansholmen (ca 20 minuters promenad) med långgrunt och varmt vatten, brygga, sandstrand samt gungor. Vänligen kontakta mäklaren för visning, Marko på 0709-71 11 05.

Eknäsvägen 9, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun

Eknäsvägen 9

Lägenhet
Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
Wallin & Co AB
3 995 000 kr
53 m²
3 rum
vån 1/3
3 550 kr/mån
75 377 kr/m²

Välkommen till en mycket trevlig & väldisponerad gaveltrea med egen uteplats & parkering. Här kommer du att bo i en fin lägenhet med lugnt läge & lummig omgivning med närhet till både badplats, matbutik och kommunikationer. Rymligt vardagsrum och modernt vitt kök med integrerad diskmaskin och matplats för minst 4 personer. Sovrummen är i varsin del av bostaden och badrummet är rymligt med dusch samt vädringsfönster. Lugnt och fint läge på Stora Essingen i välskött bostadsrättsförening med väl underhållen fastighet, marken är friköpt och ägs av föreningen. Läget på ön är centralt och bra, nära till både spårvagn (tvärbanan) och busshållplats. På kort gångavstånd finns också mataffär och runt Essingetorget finns flera caféer, kiosk och tobaksaffär med postservice. Restaurangutbudet består av flera pizzerior, en populär sushi-restaurang, Essinge-Wok samt en efterlängtad, Italiensk Bistro. Badplats och småbåtshamn finns på någon få minuts gångavstånd! Att bo på Stora Essingen har alldeles unika fördelar. Här bor man innanför tullarna med skärgårdskänsla mitt i stan och med klippor, badplatser, småbåtshamn men har ändå city på cykel-/gångavstånd. Ön erbjuder en trevlig italiensk bistro, bageri, blomsteraffär och allmän service. På ön finns bl.a. två gym, en judodojo, fyra förskolor, tre grundskolor och tre gymnasieskolor. På idrottsplatsen tränas och spelas fotboll med Essingen IK, Kungsholmens basket har också aktiviteter på ön. Nere vid vattnet finns en kayakomat by Point 65 där man kan hyra kajak. Bra kommunikationer med 1:ans och 56:ans bussar, nattbuss 91 samt tvärbana. Sommartid kan man ta båten från Värdshusbryggan till Stadshuset/Drottningholm. Pendelbåten Movitz börjar trafikera Stora Essingen till Solna och Riddarholmen. 1:ans buss är en av stamlinjerna och passerar Fridhemsplan, stannar vid T-centralen och Arlanda Express, kör Kungsgatan förbi Stureplan och vidare upp till Östermalm. Tvärbanan går mellan Sickla och ända till Solna station via Gullmarsplan, Globen, Liljeholmen och Alvik, alla med anknytning till tunnelbana och bussar, bl.a. till Arlanda och Bromma Flygplats. I Årstaberg och Sundbyberg kan man också byta till pendeltåg.

  • Uteplats
Eknäsvägen 13, 2 tr, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun

Eknäsvägen 13, 2 tr

Lägenhet
Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
Wallin & Co AB
3 750 000 kr
45 m²
2 rum
2 433 kr/mån
83 333 kr/m²

Varmt välkomna till denna härliga & ljusa gavellägenhet som ligger högt upp i huset & har sjöutsikt! Lägenheten har burspråk och fönster i två väderstreck, vilket ger ett underbart ljusinsläpp. Läget är lugnt och från vardagsrummet har man utsikt över takåsar, Mälaren med Bromma i bakgrunden. Fina originaldetaljer finns bevarade såsom fönsterbänkar av marmor och hallgolv av kolmårdsmarmor. Vardagsrummet är rymligt och har plats för både soffgrupp och matbord. Ett bra sovrum för två med garderober utanför. Helkaklat badrum med klinker, dusch med glasdörrar och möjlighet för tvättmaskin. Här bor du i en fin fastighet med lugnt och fridfullt läge med badrocksavstånd till badbrygga. Föreningen bildades 2023 och består av 8 bostadsrättslägenheter samt ett garage. Avståndet till den allmänna badplatsen med tre badbryggor är endast ca 250 meter. Föreningen har en gemensam uteplats i högt och soligt syd/västläge. Busshållplats och tvärbanan ligger inom kort promenadavstånd från lägenheten. Fastigheten är stambytt och underhållen. Läget på ön är centralt och bra med närhet till allmän service, badplats, småbåtshamn och allmänna kommunikationer. Här bor man med skärgårdskänsla, mitt i stan. Att bo på Stora Essingen har alldeles unika fördelar. Här bor man innanför tullarna med skärgårdskänsla mitt i stan och med klippor, badplatser, småbåtshamn men har ändå city på cykel-/gångavstånd. Boendeparkering på gatan kostar 500 kr/månad. Bra kommunikationer och mycket nära till tvärbanans hållplats Stora Essingen samt 1:ans och 56:ans bussar och nattbuss 91. Sommartid kan man ta båten från Värdshusbryggan till Stadshuset/Drottningholm. 1:ans buss är en av stamlinjerna och passerar Fridhemsplan, stannar vid T-centralen och Arlanda Express, kör Kungsgatan förbi Stureplan och vidare upp till Östermalm. Tvärbanan går mellan Sickla och ända till Solna station via Gullmarsplan, Globen, Liljeholmen och Alvik, alla med anknytning till tunnelbana och bussar, bl.a. till Arlanda och Bromma Flygplats. I Årstaberg och Sundbyberg kan man också byta till pendeltåg. Varmt välkommen på visning!

Segelbåtsvägen 10, 2 tr, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
  • Idag kl 17:30
Segelbåtsvägen 10, 2 tr, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun, bild 2
Segelbåtsvägen 10, 2 tr, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun, bild 3

Segelbåtsvägen 10, 2 tr

Lägenhet
Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
Wallin & Co AB
7 995 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/7
6 458 kr/mån
88 833 kr/m²

Strålande sjöutsikt, fantastiskt läge & stor balkong! Härligt välplanerad lägenhet belägen alldeles intill Mälarens strandkant med fantastisk sjöutsikt och helt fritt läge! Många och stora fönsterpartier ger luftighet åt lägenheten som har fönster i två väderstreck. Utsikten är strålande över Mälaren och mot Fredhäll samt Tranebergsbron. Skicket är fint med genomgående ljus färgsättning och ett ljust parkettgolv av ek flyter genom samtliga rum. Trivsam planlösning med ett stort och luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot det stilrena köket. Utgången till balkongen finns från vardagsrummet. Balkongen är inglasad vilket förlänger säsongen att sitta ute, de glasade dörrarna går att skjuta undan helt för att öppna upp varma sommardagar. Köket är stilrent renoverat med gott om förvaringsskåp och generösa arbetsytor, diskmaskinen är integrerad och det finns en vinkyl. Det helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, golvvärmen är vattenburen vilket gör att den ingår i avgiften. Välskött förening belägen på strandtomt! Föreningen består av tre fastigheter med 69 lägenheter, samtliga lägenheter har sjöutsikt samt balkong eller uteplats. En trädgård med stora gräsytor omgärdar föreningens tre hus. Föreningen har en övernattningslägenhet/festlokal med stor uteplats som kan bokas av medlemmarna. Föreningen har två garage med 24 parkeringsplatser varav 12 laddningsplatser för elbilar samt 5 p-platser utomhus, det är en separat kö till föreningens parkerings/garageplatser. I avgiften ingår både TV och bredband. På badrocksavstånd finns Lärarbryggan med badstege! Även tvärbanans entré finns på kort gångavstånd, endast ca 50 meter bort. Här bor man med skärgårdskänsla mitt i stan, sjöutsikt, nära kommunikationer och badbryggan utanför porten! Stora Essingen har småstadens kvalitéer mitt i storstaden. Att bo på Stora Essingen har alldeles unika fördelar. Här bor man innanför tullarna med skärgårdskänsla mitt i stan och med klippor, badplatser, småbåtshamn men har ändå city på cykel-/gångavstånd. Ön erbjuder en trevlig italiensk bistro, bageri, blomsteraffär och allmän service. På ön finns bl.a. två gym, en judo dojo, fyra förskolor, tre grundskolor och tre gymnasieskolor. På idrottsplatsen tränas och spelas fotboll med Essingen IK, Kungsholmens basket har också aktiviteter på ön. Nere vid vattnet finns en kayakomat by Point 65 där man kan hyra kajak. Bra kommunikationer och mycket nära till tvärbanans hållplats Stora Essingen samt 1:ans och 56:ans bussar och nattbuss 91. Sommartid kan man ta båten från Värdshusbryggan till Stadshuset/Drottningholm. 1:ans buss är en av stamlinjerna och passerar Fridhemsplan, stannar vid T-centralen och Arlanda Express, kör Kungsgatan förbi Stureplan och vidare upp till Östermalm. Tvärbanan går mellan Sickla och ända till Solna station via Gullmarsplan, Globen, Liljeholmen och Alvik, alla med anknytning till tunnelbana och bussar, bl.a. till Arlanda och Bromma Flygplats. I Årstaberg och Sundbyberg kan man också byta till pendeltåg. En lägenhet som bör upplevas, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Essingetorget 40, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
Essingetorget 40, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun, bild 2
Essingetorget 40, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun, bild 3

Essingetorget 40

Lägenhet
Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
Wallin & Co AB
2 795 000 kr
37 m²
2 rum
2 556 kr/mån
75 541 kr/m²

Härligt trivsam 2:a i fint skick, utsikt mot grönska & insynsfritt läge! Underbart trivsam lägenhet i fint skick! Här bor man med fantastiskt lugnt läge i en välplanerad minitvåa med ett separat sovrum och ett luftigt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Tidlöst kök med gott om förvaring bakom vita luckor, diskmaskin finns installerad. Charmiga detaljer från byggnadsåret bevarade såsom serveringsskåp med skafferi och fönsterbänkar av marmor. Här är högt i tak och genomgående ljus och behaglig färgsättning. Det stora fönsterpartiet i vardagsrummet ger ett fint ljusinsläpp och det enhetliga parkettgolvet i ek som flyter genom lägenheten bidrar till rymdkänslan. Badrummet är fräscht och renoverades i samband med stambytet. Istället för balkong har man tillgång till föreningens stora trädgård med uteplats och grillmöjligheter. Föreningen är mycket välskött med låg belåning och äger sin mark, fastigheten är väl underhållen. Bra läge, centralt på ön med 1:ans buss alldeles utanför porten och med kort gångavstånd till affärer, caféer, tvärbana och den allmänna badplatsen. I trädgården finns en gemensam uteplats med grillmöjligheter. Bra läge på ön med bussförbindelser utanför porten, samt att badplats och småbåtshamn är i din direkta närhet. Till lägenheten finns både vindsförråd och källarförråd. Stora Essingen hör till Kungsholmens stadsdelsområde och ligger inom tullarna. Att bo på Stora Essingen har alldeles unika fördelar. Geografiskt räknas Stora Essingen som Stockholms mittpunkt. Här får man skärgårdskänsla mitt i stan med klippor, badplatser, småbåtshamn men har ändå city på cykel-/gångavstånd. Bra kommunikationer med 1:ans buss, 56:an, 91:an, Tvärbanan och sommartid pendelbåten Movitz. Trivsam atmosfär och vackra promenadstråk längs vattnet. Besök Essingetorget en vardag och upptäck att smeknamnet "Lilla Paris" verkligen stämmer, här möter man alla franskspråkiga föräldrar och barn från hela Stockholm som går på Franska skolan, Lycée français Saint Louis. Från öns högsta punkt, Kungsklippan har man utsikten österut mot Västerbron och man skymtar Riddarfjärden med Gamla stan i bakgrunden. Söderut ser man mot Hägersten och Mälarhöjden. Äppelviken och Alvik ligger på andra sidan sundet vid badplatsen på öns västra sida, tvärbanans bro mot Bromma är bilfri men har separat gång- och cykelväg. Från spårvagnsperrongen har man sjöutsikt och utsikt mot Fredhäll, Traneberg och delar av Solna. Boendeparkering på ön, 500 kr/månad. Nere vid sjön finns en Kayakomat för hyra av kanoter och ett nybyggt utegym som kan nyttjas utan kostnad. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Eknäsvägen 13, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun

Eknäsvägen 13

Lägenhet
Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
Wallin & Co AB
3 495 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/3
2 433 kr/mån
77 667 kr/m²

Härligt trivsam och kvadratsmart tvåa med grönskande gavelläge. Stora fönsterpartier och burspråk ger lägenheten ett fint ljusinsläpp. Rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och matplats. Kök med bra arbetsytor och diskmaskin. Sovrum i bra storlek med plats för dubbelsäng och ytterligare förvaring. Genomgående ljusa färgval och fina originaldetaljer bevarade såsom fönsterbänkar i marmor och parkettgolv. Här kommer du att bo med lugnt och fridfullt läge med badrocksavstånd till badbrygga. Läget på ön är centralt och bra med närhet till allmän service, badplats, småbåtshamn och allmänna kommunikationer. Här bor man med skärgårdskänsla, mitt i stan. Till lägenheten finns ett källarförråd. Att bo på Stora Essingen har alldeles unika fördelar. Här bor man innanför tullarna med skärgårdskänsla mitt i stan och med klippor, badplatser, småbåtshamn men har ändå city på cykel-/gångavstånd. Ön erbjuder en trevlig italiensk bistro, bageri, blomsteraffär och allmän service. På ön finns bl.a. två gym, en judo dojo, fyra förskolor, tre grundskolor och tre gymnasieskolor samt flera lekparker. På idrottsplatsen tränas och spelas fotboll med Essingen IK, Kungsholmens basket har också aktiviteter på ön. Nere vid vattnet finns en kayakomat by Point 65 där man kan hyra kajak. Bra kommunikationer och mycket nära till tvärbanans hållplats Stora Essingen samt 1:ans buss samt nattbuss 91. Sommartid kan man ta båten från Värdshusbryggan till Stadshuset/Drottningholm. 1:ans buss är en av stamlinjerna och passerar Fridhemsplan, stannar vid T-centralen och Arlanda Express, kör Kungsgatan förbi Stureplan och vidare upp till Östermalm. Tvärbanan går mellan Sickla och ända till Solna station via Gullmarsplan, Globen, Liljeholmen och Alvik, alla med anknytning till tunnelbana och bussar, bl.a. till Arlanda och Bromma Flygplats. I Årstaberg och Sundbyberg kan man också byta till pendeltåg. Boendeparkering på gatan kostar 500 kr/månad.

Visar alla 8