Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2020

Ny vy Mäklare

Ny vy Mäklare

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gustaf Dalénsgatan 18, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
  • Kommande
Gustaf Dalénsgatan 18, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Gustaf Dalénsgatan 18, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Gustaf Dalénsgatan 18

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
2 795 000 kr
62,9 m²
2 rum
vån 3/6
4 533 kr/mån
44 436 kr/m²

Nu finns chansen att bo i en välplanerad tvåa med genomgående hög standard och att bo i Kvillebäcken med närhet till trevliga restauranger och goda kommunikationer med buss & spårvagn. Lägenheten har ett mysigt och rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter och de sociala ytorna förs samman i en öppen planlösning. Balkongen ligger i ett härligt västerläge och erbjuder eftermiddags- och kvällssol. Här njuter ni av fina solnedgångar med vy mot Kvillestråkets parkområde. Medlemmarna har tillgång till en stor takterrass med grill, lokal samt övernattningslägenhet. Området erbjuder närhet till restauranger, caféer samt Kville saluhall som erbjuder mat från alla världens hörn. Grönområden så som Hisingsparken och Ramberget med Keillers park ligger endast en promenad bort. Ni bor även med närhet många dagligvarubutiker, shopping och träningsanläggningar. Från Hjalmar Brantingsplatsen kan ni via kollektivtrafiken ta er runt kring hela Göteborg och till centralstationen på endast 6 minuter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lindholmshamnen 40, Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Kommande
Lindholmshamnen 40, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lindholmshamnen 40, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lindholmshamnen 40

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
Pris saknas
52 m²
2 rum
vån 4/5
4 511 kr/mån

På Lindholmshamnen 40 finner ni denna väl tilltagna tvårummare som är något utöver det vanliga! Här erbjuds ni en genomgående planlösning med stora fönsterpartier i två väderstreck som ger ett otroligt ljusspel i lägenheten. Alla material i bostaden är valda för att hålla en hög standard och funktionalitet med tidsenlig design. Ni har stora sociala ytor med vardagsrum, matplats och kök i en öppen planlösning. Från vardagsrummet nås bostadens balkong i sydvästläge med en fantastisk utsikt över de marina omgivningarna och vattnet ner i Lindholmshamnen. Ni erbjuds även ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum som är utrustat med en tvättsektion bestående av tvättmaskin och torktumlare vilket bidrar till ett bekvämt boende. Här bor ni i ett högt och fritt läge med endast 40 m till kajkanten från ytterdörren. Här bor ni med närhet till servicebutiker, restauranger, träningsanläggningar, skolor samt goda kommunikationer där ni även med enkelhet tar Älvsnabben över till Göteborgs innerstad.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Selma Lagerlöfs Parkstråk 30, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Kommande

Selma Lagerlöfs Parkstråk 30

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
1 895 000 kr
52 m²
2 rum
4 507 kr/mån
36 442 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna moderna två om 52 kvm. Bostaden erbjuder en social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök vilket bjuder in till social samvaro och gemenskap. Stora fönsterpartier i två väderstreck ger lägenheten ett behagligt ljusflöde och bidrar till en luftig atmosfär. Hög bekvämlighet med ett fullutrustat kök, badrum med egen tvättutrustning och goda möjligheter till förvaring. Ljusa och stilrena ytskikt vilket gör det enkelt att sätta sin egen prägel på hemmet. Här bor ni i en stabil förening med grönområden, skolor och servicebutiker i närheten. Endast ett stenkast bort ligger Backaskolan med förskola, låg- och mellanstadieklasser samt Skälltorpsskolan för högstadie. Ni har Backa västergård där man kan besöka bland annat får och hästar, STC gym och Selma Lagerlöfs torg bara runt hörnet. Goda kommunikationer tar er enkelt runt hela Göteborg.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Nordenskiöldsgatan 23, Linnéstaden, Göteborgs kommun
  • Kommande
Nordenskiöldsgatan 23, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 2
Nordenskiöldsgatan 23, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 3

Nordenskiöldsgatan 23

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
Pris saknas
64,5 m²
2 rum
vån 2/8
3 593 kr/mån

Välkomna till Nordenskiöldsgatan 23 och denna trivsamma tvårummare med fransk balkong i det omtyckta området Linnéstaden. Här erbjuds ni en välplanerad och modern lägenhet där det bara är till att flytta in och njuta av tillvaron. Bostadens 64,5 väldisponerade kvm har genomgående fina materialval, stora öppna ytor och goda förvaringsmöjligheter med en härlig känsla av rymd. Ni har sociala ytor mellan kök och vardagsrum där ni även finner bostadens franska balkong med en förtrollande utsikt över Linnéstaden. Ett rogivande sovrum samt ett lyxigt helkaklat badrum som osar spakänsla. Här bor ni i ett väl omtyckt område med närhet till stadspulsen men även med naturen runt hörnet. Längs med gatan kan ni äta middag på en av alla populära restauranger, ta en fika på ett mysigt café eller helt enkelt bara packa picknickväskan och sätta er i Slottsskogen som bjuder på sommar-sköna grönområden.

  • Premium
  • Hiss
Penselgatan 20, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Kommande
Penselgatan 20, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Penselgatan 20, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Penselgatan 20

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
3 795 000 kr
85 m²
3 rum
vån 4/10
5 263 kr/mån
44 647 kr/m²

Välkomna till Penselgatan 20 och denna moderna trerummare med balkong på våning 4/10! I bostaden erbjuds genomgående stilrena materialval och parkettgolv som gör det enkelt för er att sätta en egen prägel. Här bor ni nytt och modernt med en smart planlösning i en lägenhet där ljuset allt som oftast gör sig påmint. Bostaden har en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum vilket bjuder in till samvaro och gemenskap. Badrummet är bekvämt utrustat med tvättutrustning som förenklar vardagen. Rymliga sovrum med optimala förvaringsmöjligheter samt stora fönsterpartier som bidrar med ett härligt ljusinsläpp. Här bor ni med direkt närhet till goda kommunikationer via den stora knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen, omsorg, skolor, shopping och restauranger. Via nya Hisingsbron kan man smidigt promenera eller cykla till Centralstationen och Nordstan.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Landshövdingegatan 33, Krokslätt, Mölndals kommun
  • Kommande

Landshövdingegatan 33

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Ny vy Mäklare
Pris saknas
27,6 m²
1 rum
vån 1/4
2 209 kr/mån

Välkommen till denna nyproducerade och stilrena enrummare om 27,6 kvm med stor balkong. Denna enrumslägenhet är utformad med en modern och exklusiv känsla, med noggrant valda material, neutrala färger och väl genomtänkta kvadratmeter. Ni kan njuta av hög bekvämlighet med ett välutrustat kök, ett badrum med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt goda förvaringsmöjligheter. Balkongen i nord-östligt läge har ett genomskinligt räcke för att maximera ljuset som flödar in i bostaden. De ljusa och eleganta ytskikten gör det enkelt att sätta din egen personliga touch på hemmet. Denna bostad är en del av en bostadsrättsförening som satsar på gemenskap. Här kan du njuta av gemensamma ytor som en takterrass med fantastisk utsikt över takåsar, ett spa-område, samt möjligheten att grilla och koppla av med vänner – ett litet paradis högt över staden. Unna dig en stunds avslappning i bubbelpoolen eller bastun efter en lång arbetsdag eller omfamna kvällssolen med en grillmiddag. Det har aldrig varit så enkelt att skapa de perfekta förutsättningarna för att må riktigt bra. Dessutom har du närhet till nya Mölndal galleria, flera mataffärer, träningsanläggningar, grönområden och utmärkta kommunikationer med både buss och spårvagn.

  • Balkong
  • Hiss
Västra Annebergsvägen 3L, Partille, Partille kommun
  • Kommande
Västra Annebergsvägen 3L, Partille, Partille kommun, bild 2
Västra Annebergsvägen 3L, Partille, Partille kommun, bild 3

Västra Annebergsvägen 3L

Lägenhet
Partille, Partille kommun
Ny vy Mäklare
2 750 000 kr
102,6 m²
4 rum
vån 3/3
5 748 kr/mån
26 803 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna trivsamma och sociala fyrarumslägenhet på Västra Annebergsvägen 3L med en väl tilltagen inglasad balkong i soligt söderläge och fantastisk utsikt. Här erbjuds 102,6 väldisponerade kvm med genomgående fina materialval, stora öppna ytor samt goda förvaringsmöjligheter med en härlig känsla av rymd. Praktiskt kök med en trevlig matplats intill fönstret och två helkaklade badrum med tvättutrustning som gör vardagslivet extra bekvämt. Sovrummen är lättmöblerade och gott om förvaringsmöjligheter finns i en klädkammare. En inre reparationsfond om 6865 kr finns som kan användas till reparationer, underhåll och renoveringar i lägenheten. Här bor ni i en attraktiv och expansiv stadsdel. I närheten finns träningsanläggningar, matbutiker, shoppinggalleria samt vård och omsorg. Kommunikationerna är goda med smidig förbindelser och täta avgångar till Göteborg. För de som åker bil är det enkelt att ta sig ut på E20 mot både Göteborg och Alingsås.

  • Premium
  • Balkong
Sagogången 11, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Kommande
Sagogången 11, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Sagogången 11, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Sagogången 11

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
Pris saknas
63,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 132 kr/mån

Välkommen till denna fantastiska tvåa på Sagogången 11! Här erbjuds en mycket välplanerad och fräsch bostad med en fantastiskt rymlig balkong. Lägenheten är helrenoverad och väl utrustad med hög standard. Här kan du flytta in direkt och njuta av ett bekvämt boende med närhet till allt. Med ett modernt kök, fräscht badrum, praktiskt förråd och ett luftigt sovrum passar denna bostad perfekt för dig som vill bo bekvämt. Lägg därtill den fantastiska balkongen med utsikt i söder, och du har en bostad som är svår att motstå!

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 8