Ek & Co Fastighetsförmedling AB

Ek & Co Fastighetsförmedling AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Östermalmsgatan 80, 3tr, Östermalm, Stockholms kommun
  • Idag kl 13:15

Östermalmsgatan 80, 3tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Ek & Co Fastighetsförmedling AB
12 600 000 kr
90 m²
3 rum
vån 3/5
2 672 kr/mån
140 000 kr/m²

På en mycket attraktiv adress på Östermalmsgatan ligger denna ljusa fina sekelskiftesvåning med balkong och öppen spis. Hallen ansluter till lägenhetens samtliga rum vilket ger en öppen och genomgående planlösning med bra avhängningsmöjligheter. Stort vardagsrum med öppen spis och plats för både soffgrupp och matplats för många. Två rum i fil mot Östermalmsgatan med höga fönster och ena rummet har burspråk. Idag finns det två sovrum, det ena är stort med plats för dubbelsäng och sängbord och plats för både en garderobsvägg och skrivbord. Kan användas som matsal om man hellre vill det. Det andra sovrummet får även det plats med en dubbelsäng med sängbord och det finns en garderobsvägg. Köket har utgång till bostadens balkong där solen strålar och kommer in under hela dagen fram till sen eftermiddag (söderläge) och vetter mot den fina gården. Fullständig maskinpark innehållande bland annat kyl, frys, diskmaskin, rostfri gasspis och matplats för ca 4 personer. Badrummet håller en hög standard med stilrena materialval med badkar. Våningen bevarar många originaldetaljer från byggåret så som hög takhöjd, stuckatur, öppen spis, höga socklar, massiva spegeldörrar och fina golv. Bostaden erbjuder gott om förvaring tack vare platsbyggda garderober samt två väl tilltagna klädkammare intill hallen. Välskött och representativ fastighet med byggår 1899 med elegant och representativ entré. Förening med god ekonomi. Utmärkt och centralt läge mitt på Östermalm med bekvämt promenadavstånd till såväl Karlaplan, Östermalmstorg och Stureplan med närhet till goda kommunikationer av både buss och tunnelbana, skolor och grönområden. Här finns ett brett utbud av shopping, kultur och restauranger.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Narvavägen 30B, 2tr, Östermalm, Stockholms kommun
  • Idag kl 12:00

Narvavägen 30B, 2tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Ek & Co Fastighetsförmedling AB
15 500 000 kr
100 m²
3.5 rum
vån 2/4
0 kr/mån
155 000 kr/m²

Juridisk person accepteras! Med attraktivt läge på Narvavägen på två trappor i tyst gårdshus med hiss. Stor välkomnande hall med gott om avhängningmöjligheter. Tre rum i fil mot tyst gård. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och litet skrivbord. Vardagsrum med plats för både soffa och fåtöljer. Ytterligare ett sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och det finns en klädkammare. I anslutning till vardagsrummet ligger matplatsen med vacker kakelugn och plats för ca 6 personer. Från matplatsen kommer man till serveringsgången med många fina bevarade originalskåp och ingång till det stora köket med matplats för ca 4 personer. Utgång till balkongen som vetter mot flera gårdar med fri utsikt och morgonsol. Badrum med dusch och tvättmaskin. Våningen bevarar många originaldetaljer från byggåret så som hög takhöjd, kakelugn, höga socklar, massiva spegeldörrar, skjutdörrar, serveringsgång och fina trägolv. I fastigheten finns flera gemensamma fina gårdar med utemöbler och planteringar. Föreningen godkänner juridiska personer som ägare. Välskött och representativ fastighet med byggår 1905 med elegant och representativ entré. Oäktaförening med mycket god ekonomi med stora intäkter från flertalet lokaler och restauranger. 0 kr i månadsavgift. Ett stenkast till Karlaplan med Fältöversten, flertalet restauranger och butiker. Goda kommunikationer av både buss och tunnelbana, skolor, grönområden och endast några minuters promenadavstånd till Djurgården och Gärdet.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Regeringsgatan 70A, 4tr, Norrmalm/City, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj

Regeringsgatan 70A, 4tr

Lägenhet
Norrmalm/City, Stockholms kommun
Ek & Co Fastighetsförmedling AB
7 300 000 kr
74 m²
2 rum
vån 4/6
2 996 kr/mån
98 649 kr/m²

Med högt och ljus läge ligger denna fina lägenhet på Regeringsgatan med burspråk, perfekt belägen nära City, Humlegården och Stureplan. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Burspråk med fönsterpartier som ger ett stort ljusinsläpp med utsikt mot tre olika väderstreck. Matplats för 6-8 personer. Stilrent kök med gott om förvaring och köksö. Helkaklat badrummet med dusch, dubbelhandfat och tvättmaskin. Sovrum med plats för dubbelsäng och mycket förvaring. Genomgående ljusa och fräscha ytskikt. Välskött och äkta bostadsrättsförening med stabil ekonomi och goda lokalintäkter från kommersiella lokaler med byggår 1982. Trevlig innergård med träd, planteringar, grillplats, utemöbler och en lekplats. Dessutom finns det två gästlägenheter till förmånlig hyra, relaxavdelning och bastu för föreningens medlemmar att njuta av. Garage i fastigheten ( kö system), med hissen kan du enkelt nå till garaget. Utanför porten nås ett stort utbud av populära restauranger, caféer, butiker, Stureplan, NK och Mood Gallerian. Utmärkta kommunikationer via tunnelbana och flertalet busslinjer.

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 3