Kolonimäklarna

Kolonimäklarna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Narcissuslunden 153 - Elinelunds sommarstad, Elinelunds Sommarstad, Malmö kommun

Narcissuslunden 153 - Elinelunds sommarstad

Fritidshus
Elinelunds Sommarstad, Malmö kommun
Kolonimäklarna
695 000 kr
35 + 12 m²
2 rum
390 m² tomt

Varmt välkommen till Elinelunds Sommarstad och Narcissuslunden 153. Här står en bedårande välskött stuga och väntar i ett av Malmös mest omtyckta koloniområden. Stugan erbjuder en trevlig planlösning och en härlig altan på trädäck, vilket ger dig en förtjusande vy över den frodiga trädgården. Förutom en mångfald av växtlighet såsom äppelträd, plommonträd, vackra blommor, bärbuskar, samt en äng finns det också andra grönskande element som skapar en fridfull atmosfär. På den generösa tomten om 390 kvadratmeter möts du av en insynsskyddad trädgård med fria gräsytor och förtjusande arrangemang av växter. Detta ger en atmosfär av lugn och ro som gör det till en fröjd för både trädgårdsentusiasten och barn med spring i benen. Soliga sommardagar kan njutas fullt ut från trädgårdsmöblerna. Området är strategiskt placerat med närhet till olika bekvämligheter. Du är hjärtligt välkommen till denna avkopplande miljö där du kan njuta av många underbara somrar med den perfekta balansen mellan stillsam tillvaro och stadens möjligheter. Denna chans bör du inte missa – Vi ser fram emot att träffa dig på visningen. Välkommen! .

Stuga 305 - gång 2, Mossängen Sommarstad, Malmö kommun

Stuga 305 - gång 2

Fritidshus
Mossängen Sommarstad, Malmö kommun
Kolonimäklarna
695 000 kr
30 + 8 m²
3 rum
376 m² tomt

Välkommen till Mossängen Sommarstad och stuga 305 på Gång 2 – en förtrollande fristad som väntar på att bli upptäckt. Genom den inbjudande verandan tar du dina första steg in i en välordnad stuga, komplett med en mysig veranda, ett rymligt allrum, två bekväma sovrum och ett trivsamt kök. Dessutom finns badrummet med dusch och toalett för din bekvämlighet. Stugan är omgiven av en lugn och charmig trädgård, perfekt för avkoppling och välbefinnande. De två uteplatserna bjuder in till både avkoppling och sociala sammankomster, med gott om plats för utemöbler, solstolar och en grill på det generösa trädäcket. Här kan du njuta av din egen gröna oas genom att odla dina favoritväxter. Dessutom finns en praktisk förrådsbod för att hålla trädgårdsredskapen organiserade och till hands. Om du letar efter en charmig stuga i en fantastisk miljö med gott om möjligheter till utomhusaktiviteter och trädgårdsnöjen på en väl tilltagen tomt, då är detta det perfekta tillfället för dig! Kom och utforska allt detta och mer på visningen. Välkommen!

Åkerögången 129 - Ärtholmens Sommarstad, Ärtholmens Sommarstad, Malmö kommun

Åkerögången 129 - Ärtholmens Sommarstad

Fritidshus
Ärtholmens Sommarstad, Malmö kommun
Kolonimäklarna
775 000 kr
40 + 6 m²
3 rum
300 m² tomt

Välkommen till Ärtholmens sommarstad och Åkerögången 129! Här har du chansen att förvärva en fantastisk stuga belägen i ett av Malmös mest eftertraktade koloniområden. Stugan har genomgått en omfattande renovering med nya golv och ytskikt, samt en ny ytterpanel som ger den en trevlig och inbjudande exteriör. Den har också en härlig planlösning med ett stilrent kök, mysigt sovrum, dusch och toalett, samt ett stort allrum och vardagsrum med möjlighet att användas som ett extra sovrum. Den inglasade verandan bjuder in till avkoppling med utsikt över den grönskande trädgården. Dessutom finns en härlig uteplats med skärmtak där du kan njuta av utemöbler och grillning. Två förråd finns tillgängliga för förvaring av trädgårdsredskap. På tomten möts du av en välskött trädgård där fruktträd och blommor skapar en harmonisk och avslappnad atmosfär. Här kan du njuta av sommardagarna på valfri plats med trädgårdsmöbler. Denna stuga erbjuder en avkopplande miljö där du kan njuta av många härliga somrar, med en perfekt balans mellan lugn och närhet till stadens möjligheter. Missa inte detta tillfälle – Välkommen på visning!

Syréngången 73 - Västkustens koloniområde, Västkustens koloniområde - Sibbarp, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Syréngången 73 - Västkustens koloniområde, Västkustens koloniområde - Sibbarp, Malmö kommun, bild 2
Syréngången 73 - Västkustens koloniområde, Västkustens koloniområde - Sibbarp, Malmö kommun, bild 3

Syréngången 73 - Västkustens koloniområde

Fritidshus
Västkustens koloniområde - Sibbarp, Malmö kommun
Kolonimäklarna
695 000 kr
26 m²
2 rum
468 m² tomt

Vill du leva din sommardröm i ett av Malmös mest attraktiva koloniområden med närhet till strand och havsbad? Då har du kommit rätt. Denna härliga stuga, med sin klassiska röda färg och vita knutar, är ett sant paradis för den som längtar efter en idyllisk tillflyktsort. Ursprungligen uppförd på 50-talet, har denna stuga bevarat sin autentiska atmosfär och karaktär genom åren, vilket ger en känsla av nostalgisk charm och historia. Beläget på en generös tomt om 468 kvm, erbjuder detta sommarboende en perfekt kombination av bekvämlighet och traditionell atmosfär. Stugan är varsamt renoverad och har behållit sin ursprungliga charm samtidigt som den har anpassats för dagens behov. Här finns ett ljust allrum som skapar en mysig atmosfär för avkoppling och umgänge. Köket är funktionellt och välutrustat, vilket gör det enkelt att tillaga härliga sommarmåltider med lokala råvaror och färska örter från trädgården. Dessutom finns ett mysigt sovrum för en fridfull natts sömn. Tomten, som är på 468 kvm, är en äkta trädgårdsdröm, full av mångfald och grönska. Här växer äpple, päron, körsbär, plommon, äkta kvitten, tillsammans med ett urval av bärbuskar inklusive hallon, blåbär, vita och röda krusbär, svarta och röda vinbär. Ett platsbyggt växthus ger möjlighet att odla egna grönsaker och växter året runt, samt odlingslådor som är redo att användas för att odla dina favoritgrödor och blommor. Detta ger dig möjligheten att njuta av en äkta trädgårdsupplevelse. Dessutom kan du njuta av fikon, vindruvor, rabarber, sparris, jordgubbar och smultron som mognar under sommarsäsongen, vilket ger dig en överflöd av färska och läckra skördar direkt från din egen trädgård. I blomrabatterna växer bland annat mängder av perenna pioner, rosor och fjärilsbuskar. Välkommen på visning!

  • Premium
Pomonagången 162 - Ärtholmens Sommarstad, Ärtholmens sommarstad, Malmö kommun

Pomonagången 162 - Ärtholmens Sommarstad

Fritidshus
Ärtholmens sommarstad, Malmö kommun
Kolonimäklarna
575 000 kr
30 + 5 m²
2 rum
300 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska möjlighet i idylliska Ärtholmens Sommarstad! Denna charmiga stuga är omfamnad av en frodig tomt som är en trädgårdsentusiasts dröm. Med sina 30 kvadratmeter har stugan en smart och funktionell planlösning som inbjuder till gemenskap och avslappning. Det ljusa och rymliga allrummet binder samman kök och matplats på ett naturligt sätt. Det stilrena renoverade badrummet har moderna inslag med vita väggar och elegant grått klinkergolv. Sovrummet bjuder på en mysig atmosfär med gott om plats för en bekväm säng. För trädgårdsentusiasten finns en trädgårdsbod för förvaring av redskap och utrustning, samt ett inglasat växthus där man kan odla allt från tomater till vindruvor. Välkommen till ditt nya paradis på Ärtholmen!

Syréngången 130, Kölnan Fritidsby, Malmö kommun

Syréngången 130

Fritidshus
Kölnan Fritidsby, Malmö kommun
Kolonimäklarna
795 000 kr
38 + 12 m²
2 rum
300 m² tomt

Välkommen till Syréngången 130! Här erbjuds en sällsynt möjlighet att förvärva en av områdets unika stugor, med ursprung från början av förra sekelskiftet. Denna charmiga stuga, som ursprungligen uppfördes på 1920-talet i Södra Sommarstaden i Malmö, flyttades till Kölnan på 60-talet och har sedan dess bevarat sin karaktär och charm. Stugans planlösning omfattar en välkomnande hall, ett ljust och rymligt allrum, ett kök med generös matplats, ett stilrent helkaklat badrum samt en inredd ovanvåning med en bekväm sovplats. Trädgården, som sträcker sig över 300 kvm, bjuder in till en mängd underbara stunder. Här finns generösa gräsytor samt möjlighet till odling för den trädgårdsintresserade. Den stora träterrassen bjuder på en utmärkt plats att njuta av trevliga grillkvällar i sällskap av nära och kära. Stugan är belägen i ett lugnt och naturskönt område, vilket ger en fridfull och avkopplande tillflyktsort från vardagens stress och ljud. Välkommen att upptäcka denna unika stuga på vår visning!

Björkgången 44 - Zenith Koloniförening, Zenith Koloniområde, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Björkgången 44 - Zenith Koloniförening

Fritidshus
Zenith Koloniområde, Malmö kommun
Kolonimäklarna
775 000 kr
25 m²
2 rum
236 m² tomt

Vi är stolta över att återigen få presentera en av de eftertraktade och tidlösa stugorna i Zeniths koloniområde – en historiskt betydelsefull miljö från början av 1900-talet. Denna unika möjlighet ger dig chansen att förvärva en av de vackert bevarade kolonistugorna, vars ursprungliga charm har bevarats intakt. Den tidstypiska karaktären lyser genom vackra snickerier och rustika trägolv, med vackra spröjsade originalfönster som släpper in ljuset på ett förtrollande sätt. Trädgården på 236 kvm är en frodig oas av grönska och färgprakt, där blommorna blommar i en fantastisk blandning av pioner, tulpaner, stockrosor, blåregn och hortensior, för att nämna några. En rofylld uteplats bjuder in till avkoppling och lugn. För att nå stugan välkomnas du av en charmig grusad gång som slingrar sig genom den frodiga trädgården och leder dig upp till entrén, vilket ger en pittoresk inramning till denna underbara stuga. Perfekt för trädgårdsentusiasten eller den som längtar efter lugn och ro. Välkommen till Björkgången 44 på Zeniths koloniträdgårdar.

  • Plus
Granbackens koloniområde - Allégatan, Granbackens Koloniförening, Burlövs kommun

Granbackens koloniområde - Allégatan

Fritidshus
Granbackens Koloniförening, Burlövs kommun
Kolonimäklarna
295 000 kr
27 m²
2 rum
250 m² tomt

Välkommen till din fridfulla oas i Granbacken, Arlöv. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen till denna lilla bit av paradiset, där du kan skapa minnen som varar livet ut. Denna mysiga stuga, med en yta på cirka 27 kvadratmeter, bjuder in dig till en atmosfär av hemtrevnad. Allrummet erbjuder plats för både soffa och bord, medan det charmiga köket med matbord är en perfekt plats för måltider och samvaro. En överbyggd veranda vid stugan erbjuder utrymme för avkoppling med utemöbler och grill. Tomten, på cirka 250 kvadratmeter, ger möjligheter för både odling och avkoppling. Dessutom finns en härlig uteplats under en skyddande pergola. Här möts du av en frodig oas med gröna ytor och välvårdade träd och buskar, samt utmärkta möjligheter för odling. Här kan du njuta av naturens lugn och skönhet. Granbackens koloniområde är en fridfull plats som, trots sin närhet till stadens puls och bekväma kommunikationer till centrum, ger dig möjlighet att uppleva naturens ro. Vi ser fram emot att visa dig denna underbara stuga och dess omgivningar. Välkommen på visning!

Berberisgatan 2, Almåsa fritidsby (B-området), Malmö kommun

Berberisgatan 2

Fritidshus
Almåsa fritidsby (B-området), Malmö kommun
Kolonimäklarna
675 000 kr
40 + 12 m²
2 rum
348 m² tomt

På ett fridfullt och naturskönt läge inom Almåsa Fritidsby presenterar vi stolt en pärla till fritidshus som är värd din uppmärksamhet. Stegen in på denna magiska plats tar dig till en smakfullt renoverad stuga där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en atmosfär av komfort och elegans. Den inbyggda verandan lockar med sina ljusa och luftiga utrymmen, perfekta för avkopplande stunder och lugn. Det härliga allrummet välkomnar dig med öppna armar, med gott om plats för familj och vänner att samlas och skapa minnen som varar livet ut. Den öppna planlösningen mellan köket och allrummet skapar en känsla av samhörighet och trivsel. Det stilrena köket är utrustat för bekvämlighet och funktionalitet. När kvällen närmar sig bjuder det rymliga sovrummet in till en fridfull sömn. Badrummet är rymligt och erbjuder alla bekvämligheter med dusch, WC samt tvättställ med kommod. Men det är utanför huset där verklig magi väntar. Den underbara och lummiga tomten på 348 kvm bjuder in till utomhuslivets alla njutningar. Här finns möjlighet till flera uteplatser, perfekta för grillkvällar, soliga frukostar eller bara att njuta av naturens lugn och skönhet. Denna unika möjlighet är något du inte vill missa. Välkommen på visning!

Visar alla 9