Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Nykvarn

Fastighetsbyrån Nykvarn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Centrumvägen 4C, Nykvarn, Nykvarns kommun
  • Kommande
Centrumvägen 4C, Nykvarn, Nykvarns kommun, bild 2
Centrumvägen 4C, Nykvarn, Nykvarns kommun, bild 3

Centrumvägen 4C

Lägenhet
Nykvarn, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
Pris saknas
76 m²
3 rum
vån 4/5
6 026 kr/mån

Toppmodern 3a med härligt ljusinsläpp från två håll och yteffektiv planlösning. Stort vardagsrum i öppen planlösning mot kök och matplats. Fullutrustat kök och helkaklat badrum med golvvärme och tvättpelare. Genomgående ljusa och fina ytskikt. Hiss i huset som leder rakt ner till garaget. Kontakta mäklaren för bokning av visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nibblevägen 6B, null, Nykvarns kommun
  • Kommande

Nibblevägen 6B

Villa
Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
4 495 000 kr
152 + 73 m²
8 rum
860 m² tomt

Denna helt renoverade bostad erbjuder modern lyx och bekvämlighet med en lekvänlig trädgård. Du finner ett fantastisk fint kök och ett avkopplande vardagsrum som bjuder in till umgänge. Med sina tre sovrum på övre plan, med möjlighet till att göra ett fjärde, och ett extra sovrum i källaren har du plats för hela familjen och gästerna. På kort promenad når du förskola och tågstation. Flera mysiga skogsstigar och promenadstråk finns i närheten. I denna bostad kan du skapa minnen och uppleva modern bekvämlighet på sitt allra bästa vis.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Centrumvägen 4C, Nykvarn, Nykvarns kommun
  • Kommande

Centrumvägen 4C

Lägenhet
Nykvarn, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
2 695 000 kr
76 m²
3 rum
vån 4/5
5 947 kr/mån
35 461 kr/m²

Välkommen till denna moderna och smakfullt inredda gavellägenhet med tre rum och kök, belägen centralt med närhet till allt du behöver. Här finner du stilrena materialval, bekväma utrymmen och en balkong som bjuder på soliga dagar och avkoppling. När du kliver in i bostaden möts du av en smakfull atmosfär med ljusinsläpp från tre väderstreck samt stilrena ytskikt och en öppen planlösning som skapar rymd och flexibilitet. Detta är en unik möjlighet att äga en modern och välplanerad lägenhet med bekvämligheter som passar din livsstil. Balkongen ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet utan att lämna hemmet. Detta hem är beläget centralt med närhet till mataffär, förskolor, skolor, restauranger och kommunikationer. Sj-regionaltåg tar dig snabbt till Stockholm C under 30 min. Här är det bekvämt att ta sig till jobbet eller utforska centrum. Missa inte det!

  • Hiss

Visar alla 3