Mäklare Dunja Tabakovic

Dunja Tabakovic

Om mig

Jag heter Dunja Tabakovic och är uppvuxen och bosatt i Sigtuna kommun. Jag utbildade mig till fastighetsmäklare på Umeå universitet och har nu arbetat som mäklare i tolv år. En god kundrelation och engagemang är något som står i fokus för mitt arbete då jag ser varje bostadsaffär som unik. Jag strävar alltid efter att göra det lilla extra för både säljare och köpare så de känner sig trygga i sin livs största affär. Tveka inte att höra av dig till mig så ska jag hjälpa dig på bästa möjliga sätt

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östregårds Väg 8A, BV, Märsta - Ekilla, Sigtuna kommun
Östregårds Väg 8A, BV, Märsta - Ekilla, Sigtuna kommun, bild 2
Östregårds Väg 8A, BV, Märsta - Ekilla, Sigtuna kommun, bild 3

Östregårds Väg 8A, BV

Lägenhet
Märsta - Ekilla, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 750 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/2
3 715 kr/mån
33 654 kr/m²

• Uteplats i bottenplan • Gavelläge • Modern köksö • Rymlig klädkammare • Parkering med elstolpe Nu har du chansen att förvärva en fantastisk 2:a i härligt gavelläge i bottenplan på populära Östregårds väg där parkering med elstolpe ingår i månadsavgiften! Här bor du i en väldisponerad bostad i trivsamma och efterfrågade BoKlok-området. Här finner du en härligt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till uteplats i sydost, rymligt sovrum, stort badrum med egen tvättmaskin och torktumlare samt en rymlig klädkammare. Uteplats i form av en rymlig altan som har direkt tillgång till gräsmattan utanför. Välskött förening och i månadsavgiften ingår det mesta som parkering, värme, vatten, BR-tillägg i hemförsäkringen, bredband 250/250, digital, tv och IP-telefoni. I området finns flera lekplatser och idrottsplan. Naturen och fina promenadstråk finns runt knuten. Centrum och tågstation finns inom 10 minuters gångavstånd, och direktanslutning till Märsta Station finns via Stationsgatan och busshållplats. Flera skolor, förskolor och även gymnasium finns inom promenadavstånd. Välkommen att kontakta mäklaren för fler frågor!

 • Premium
 • Uteplats
Stationsgatan 2A, Centrala Märsta, Sigtuna kommun

Stationsgatan 2A

Lägenhet
Centrala Märsta, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 495 000 kr
43 m²
1 rum
vån 5/14
3 295 kr/mån
34 767 kr/m²

• Kök från Vedum • Stor inglasad balkong • 1 minut till buss och pendeltågsstationen Nu har du möjligheten att förvärva denna moderna etta perfekt för dig som söker en lägenhet med högre standard och funktion med Märsta Station på andra sidan gatan. På de 43 väldisponerade kvadratmetrarna finns ett rymligt allrum, stort badrum med golvvärme och en härlig yta mellan kök och vardagsrum med fönster i två väderstreck tack vare hörnläget. Stor inglasad balkong med ett västläge som ger sol långa dagar. Balkongen får ett skyddat läge bortvänd från huvudleder och ovan ett fin Magnoliaträd. Lägenheten är mycket välvårdad och bevarad i sitt nyskick med vitmålade väggar och ekparkett på golvet. Fina detaljer som djupa fönsternischer med fönsterbänkar i natursten. Fullutrustat kök från Vedum med maskiner från Electrolux. Två hissar tar dig ned till det egna förrådet och föreningens cykelrum. I entréplan finns restaurang och frisör. Från Stationsgatan har du Märsta Station, livsmedelsbutik, restauranger mm på andra sidan gatan. Från Märsta Station nås Stockholm och Uppsala på ca 25 min vardera och Arlanda på ca 15 min. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Skolgatan 6A, Centrala Märsta, Sigtuna kommun

Skolgatan 6A

Lägenhet
Centrala Märsta, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 395 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
4 216 kr/mån
24 911 kr/m²

• Stamrenoverat duschrum • Balkong med markis • Säkerhetsdörr RING 070-666 94 66 för annan visningstid ! Välkommen till denna trevliga och ljusa 2:a bekvämt belägen på entréplan med ett fantastiskt läge, endast ett stenkast från Märsta Centrum och Märsta station med närhet till härliga grönområden. Denna bostad om 60 kvm disponeras med en rymlig hall, charmigt kök, stort vardagsrum med utgång till balkong, rymligt sovrum och stambytt duschrum. I samma hus finns två tvättstugor och även lägenhetens källarförråd och cykelförråd med egen utgång till gatan. På föreningens innergård finns trevliga uteplatser och grillplatser. På Skolgatan bor du i ett av Märstas bästa lägen. Här omges du av fina bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till det mesta skapar en trivsam miljö. Här når du snabbt livsmedelsbutiker, vårdcentraler, gym, systembolag, restauranger, caféer, mindre shopping och både för- och grundskolor. Bara en kort promenad till både Märsta Centrum och Märsta Station, varifrån tågen tar dig till Stockholm och Uppsala på ca 25 min vardera och buss till Arlanda och Sigtuna ca 15 min. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Dalgatan 5C, Centrala Märsta, Sigtuna kommun

Dalgatan 5C

Lägenhet
Centrala Märsta, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 700 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 213 kr/mån
24 818 kr/m²

Hör av dig till mäklare Dunja Tabakovic 070 275 09 23 för privat visning! På populära Dalgatan finns nu denna tre-rummare till salu med optimal planlösning. Här finner du en mycket ljus och till ytan generös bostad fördelad över 68,5 kvadrat. Bostaden är disponerad med stort vardagsrum, ljust kök, två rymliga sovrum, helkaklat duschrum med tvättmaskin och balkong. I huset bredvid ligger tvättstuga och i källaren finns lägenhetens källarförråd och cykelrum. Här bor du även i en stabil BRF med låga månadsavgifter. Från Dalgatan har du endast en kort promenad till Märsta Station, där pendel- och snabbtåg tar dig till Arlanda, Stockholm C eller Uppsala. Du har även Märsta Centrum med många restauranger, butiker, apotek och gym inom promenadavstånd. För mer information kontakta mäklaren.

 • Plus
 • Balkong
Trädgårdsmästeriets väg 3C, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun

Trädgårdsmästeriets väg 3C

Lägenhet
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 745 000 kr
42,5 m²
1.5 rum
3 495 kr/mån
41 059 kr/m²

• Vattenburen golvvärme • Härlig uteplats • Byggår 2019 Nybyggd mini-2 rok från 2019 i Steninge Slottsby! Här bor du i ett nytt och utvecklande område runt Steninge Slott och vackra omgivningar nära Mälaren. Här erbjuds en fantastisk bostad om 42,5 kvm med uteplats. Bostaden är disponerad med en hall, ljust vardagsrum med öppen planlösning mot stilrent kök, sovrum med klädkammare och hel kaklat duschrum med kombimaskin. I hela lägenheten ligger vattenburen golvvärme vilket är både behagligt och avsaknaden av radiatorer på väggarna ger lägenheten ett stilrenare intryck och lättare att möblera. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet. I området finns fina strövområden och populära Steninge Bruk med butiker och restaurang. Promenadavstånd till Mälaren och Steningebadet. Flottviks båtklubb och Steninge Marina med båtplatser finns i närheten. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Västra Bangatan 47D, null, Sigtuna kommun

Västra Bangatan 47D

Lägenhet
Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 400 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 420 kr/mån
40 580 kr/m²

Hör av dig till mäklare Dunja Tabakovic 070 275 09 23 för privat visning! Välkommen till denna renoverade och kvadratsmarta 1an med uteplats i härligt solläge. Trevlig lägenhet där du kan ta nyckeln och bara flytta in. Bostaden är bekvämt belägen på första våningen utan trappor och med mycket bra standard. Här har välvalda och genomtänkta arbeten gjorts för både stil och trivsel, som ett helt nytt kök med gott om arbetsyta och förvaring i flera skåp, hel kaklat duschrum med tvättmaskin och rymligt allrum. Bostaden är renoverad 2017. Här bor du centralt med gångavstånd till buss och pendeltågstation därifrån tar du dig enkelt vidare till Arlanda, Stockholm och Uppsala. För mer information kontakta mäklaren.

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 6