Mäklare Dunja Tabakovic

Dunja Tabakovic

Om mig

Jag heter Dunja Tabakovic och är uppvuxen och bosatt i Sigtuna kommun. Jag utbildade mig till fastighetsmäklare på Umeå universitet och har nu arbetat som mäklare i tolv år. En god kundrelation och engagemang är något som står i fokus för mitt arbete då jag ser varje bostadsaffär som unik. Jag strävar alltid efter att göra det lilla extra för både säljare och köpare så de känner sig trygga i sin livs största affär. Tveka inte att höra av dig till mig så ska jag hjälpa dig på bästa möjliga sätt

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skolgatan 6B, Centrala Märsta, Sigtuna kommun

Skolgatan 6B

Lägenhet
Centrala Märsta, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare

1 750 000 kr

71 m²

3 rum

4 369 kr/mån

24 648 kr/m²

• Säkerhetsdörr • Renoverat kök • Stambytt badrum • Balkong i bra solläge Välkommen till denna renoverade och trivsamma trea i lugnt och centralt läge. Lägenheten är väldisponerad och har två stora sovrum, stilrent renoverat kök, helkaklat badrum med golvvärme, rymligt vardagsrum, hall med bra förvaring och balkong i härligt solläge. Bekvämt i samma hus finns två tvättstugor, källarförråd och cykelförråd. Det finns även en gemensam uteplats att nyttja. Här bor du i en förening som nyligen genomfört flera bra renoveringar som installation av bergvärme, stambytt badrum, renoverat fasad och balkonger samt bytt till säkerhetsdörrar för lägenheterna. På Skolgatan bor du i ett av Märstas bästa lägen. Här omges du av fina bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till det mesta skapar en trivsam miljö. Här når du snabbt livsmedelsbutiker, vårdcentraler, gym, systembolag, restauranger, caféer, mindre shopping och både för- och grundskolor. Bara en kort promenad till både Märsta Centrum och Märsta Station, varifrån tågen tar dig till Stockholm och Uppsala på ca 25 min vardera och buss till Arlanda och Sigtuna ca 15 min. Varmt välkommen på visning och för mer information kontakta mäklaren.

  • Balkong
Odensalavägen 4, null, Sigtuna kommun

Odensalavägen 4

Lägenhet
Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare

1 795 000 kr

51 m²

2 rum

3 801 kr/mån

35 196 kr/m²

Hör av dig till mäklare Dunja Tabakovic 070 275 09 23 för privat visning! • Etagelägenhet • Balkong • Hiss i huset • Marbodalkök Högst upp i huset med hiss finner du denna stilrena etagelägenhet med balkong. Här bor du i ett modernt boende utöver det vanliga med unik planlösning och nyproduktionsstandard. Hela lägenheten har påkostade och stilrena materialval och ytskikt som ekparkett på golven, vitmålade väggar, klinkergolv i hallen och rostfria maskiner i kök från Marbodal. Badrummet har golvvärme och ett fönster och sovrummets takhöjd upp till nock förstärker känslan av ett unikt boende där även ett takfönster finns. Balkongens söderläge ger sol långa dagar och högst upp i huset har du ett privat läge och häftig utsikt. Lugnt område nära naturen och med promenadavstånd till Märsta Station. Bussar går precis utanför föreningens fastighet. Närhet till Märsta Station, gym och Sätuna Torg med bl.a. livsmedelsbutik. Från Märsta Station tar du dig enkelt till Arlanda, Stockholm och Uppsala. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Skolgatan 1F, null, Sigtuna kommun
  • Borttagen före visning

Skolgatan 1F

Lägenhet
Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare

1 370 000 kr

57 m²

2 rum

3 669 kr/mån

24 035 kr/m²

• Balkong • Centralt läge • Stabil HSB-förening • Väldisponerade bostad Välkommen till denna väldisponerade tvåa bekvämt belägen på andra våningen. Här bor du i ett av Märstas mest centrala lägen med närhet till både Märsta Centrum och Märsta Station. Bostadens 57 väldisponerade kvadratmeter erbjuder rymlig hall, ljust kök med matplats intill fönster, stort och ljust vardagsrum med utgång till balkong, rofyllt sovrum och duschrum med plats för tvättmaskin. Föreningen har 2019 installerat nya 3-glasfönster och balkongdörrar, nya balkonger, putsat fasaden samt renoverat tak. Nyligen har även dränering avslutats och återställande av tomten. Här bor du samtidigt i en stabil HSB-förening med låg avgift och som nyligen sålt av flera hyresrätter vilket gett stora intäkter för föreningen. Märsta Station har kommunikationer mot Stockholm, Uppsala, Sigtuna och Arlanda. I området finns livsmedelsbutik, närservice och restauranger. I Märsta Centrum finns shopping, restauranger, caféer och närservice. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Dalgatan 5C, Centrala Märsta, Sigtuna kommun

Dalgatan 5C

Lägenhet
Centrala Märsta, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare

1 795 000 kr

68,5 m²

3 rum

4 213 kr/mån

26 204 kr/m²

Hör av dig till mäklare Dunja Tabakovic 070 275 09 23 för privat visning! På populära Dalgatan finns nu denna tre-rummare till salu med optimal planlösning. Här finner du en mycket ljus och till ytan generös bostad fördelad över 68,5 kvadrat. Bostaden är disponerad med stort vardagsrum, ljust kök, två rymliga sovrum, hel kaklat duschrum och balkong. I huset bredvid ligger tvättstuga och i källaren finns lägenhetens källarförråd och cykelrum. Här bor du även i en stabil BRF med låga månadsavgifter. Från Dalgatan har du endast en kort promenad till Märsta Station, där pendel- och snabbtåg tar dig till Arlanda, Stockholm C eller Uppsala. Du har även Märsta Centrum med många restauranger, butiker, apotek och gym inom promenadavstånd. För mer information kontakta mäklaren.

  • Plus
  • Balkong
Västra Bangatan 47D, null, Sigtuna kommun

Västra Bangatan 47D

Lägenhet
Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare

1 400 000 kr

34,5 m²

1 rum

2 134 kr/mån

40 580 kr/m²

Hör av dig till mäklare Dunja Tabakovic 070 275 09 23 för privat visning! Välkommen till denna renoverade och kvadratsmarta 1an med uteplats i härligt solläge. Trevlig lägenhet där du kan ta nyckeln och bara flytta in. Bostaden är bekvämt belägen på första våningen utan trappor och med mycket bra standard. Här har välvalda och genomtänkta arbeten gjorts för både stil och trivsel, som ett helt nytt kök med gott om arbetsyta och förvaring i flera skåp, hel kaklat duschrum med tvättmaskin och rymligt allrum. Bostaden är renoverad 2017. Här bor du centralt med gångavstånd till buss och pendeltågstation därifrån tar du dig enkelt vidare till Arlanda, Stockholm och Uppsala. För mer information kontakta mäklaren.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 5