Mäklare Wilma  Kling

Wilma Kling

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandsborgsvägen 21, null, Eda kommun

Sandsborgsvägen 21

Villa
Eda kommun
Agentur Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
117 m²
4 rum
787 m² tomt

Välkomna till denna trevliga villa i Charlottenberg på Sandsborgsvägen 21. På bostadens entréplan erbjuds ett stort kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, från köket når man även den soliga altanen som erbjuder sol hela dagen. Ytterligare finns en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare och härifrån når man en inglasad altan. Bostadens badrum erbjuder kakel och klinker och här står en stor duschkabin som man kan ta bort för ytterligare plats i rummet. Sovrummet på nedre plan har nyligen renoverats med nytt golv och ny tapet. 1 trappa upp möts man av 2 sovrum och en liten wc. Utomhus finns en välskött trädgård samt en fin uppfart för bilparkering med garage. Trädgården erbjuder möjligheter till sociala aktiviteter där du kan njuta av soliga dagar och grillkvällar med familj och vänner. Sammanfattningsvis erbjuder Sandsborgsvägen 21, i Charlottenberg ett trivsamt och modernt boende i en lugn och prisvärd miljö. Det är det perfekta valet för den som söker en bekväm och stilfull livsstil i en trevlig del av samhället.

Adolfsfors 50, null, Eda kommun
  • Budgivning pågår

Adolfsfors 50

Villa
Eda kommun
Agentur Fastighetsförmedling
595 000 kr
121 + 41 m²
4 rum
1 024 m² tomt

Nu finns det möjlighet att bli ägare till denna fastighet med hörntomt. Fastigheten erbjuder ett enplanshus på 121+41kvm där det ryms tre sovrum, två badrum, kök och vardagsrum. Praktisk kök med bra förvaring och plats för ett matbord, från köket når du både groventré samt vardagsrummet. I vardagsrummet finns en stor öppen spis som ger bra med värme och tack vare ventilationssystemet så värmer den hela huset. Från vardagsrummet tar du dig ut till den inglasade altanen, terrassen samt garaget. I bostaden finns tre rymliga sovrum med bra förvaring samt två äldre badrum. På tomten finns också två carportar, en större och en lite mindre. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul, det är därför av stor vikt att köparen gör en noggrann undersökning av fastigheten. A V S T Å N D Åmotfors.............................................................................10km Charlottenberg...................................................................13km Arvika...................................................................................34km Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

Skomakarvägen 2, null, Eda kommun

Skomakarvägen 2

Villa
Eda kommun
Agentur Fastighetsförmedling
870 000 kr
63 + 10 m²
4 rum
1 524 m² tomt

Välkommen till denna renoverade och moderna villa med naturskönt läge på Skomakarvägen. Bostaden har genomgått en omfattande renovering och präglas av stilrena materialval och moderna detaljer. Här finner du en välutrustad köksdel med alla bekvämligheter för matlagning och sociala sammanhang. Här finns gott om förvaringsmöjligheter, diskmaskin, spis och fullstor kyl och frys i öppen planlösning mot vardagsrum med en mysig kamin som värmer upp hela nedre plan. Ett badrum på nedreplan och en mindre wc på övre plan. Vidare på andra våningen finner du två rejäla sovrum med plats för säng och tillhörande möblemang samt förvaring. På ovanvåningen finns ytterligare en kamin. Det generösa tomtytan om 1524 kvadratmeter ger gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och möjligheter till avkoppling. Den naturnära omgivningen bjuder in till promenader och friluftsliv, perfekt för den naturintresserade. Med sitt strategiska läge i Eda kommun med närhet till norska gränsen samt Charlottenbergs köpcenter. A V S T Å N D Arvika ...........................................4,0 mil Karlstad .....................................11,3 mil Oslo ...........................................13,1 mil Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

Strandvägen 1E, null, Kristinehamns kommun

Strandvägen 1E

Villa
Kristinehamns kommun
Agentur Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
120 m²
4 rum
10 000 m² tomt

Välkommen till Strandvägen 1E! Vi har nu nöjet ett presentera denna trevlig fastighet. Fastigheten är under avstyckning och kommer när den är klar bestå av ett bostadshus på 120kvm, ett fint stall samt ca 1 hektar mark. Bostadshuset erbjuder ett trevligt vardagsrum med kamin, kök, renoverat badrum, två sovrum samt en öppen övervåning. På baksidan av huset har du en härlig altan med sjöutsikt. Stallet rymmer tre boxar, sadelkammare, förråd samt ett stort loft. Här bor du i ett lugnt område med fin sjöutsikt. Marken ligger i anslutning till fastigheten vilket gör det möjligt att ha hästhage precis intill stallet. Här ifrån har du även närhet till centrum med skola, förskola samt butiker. A V S T Å N D Centrum..............................................4,4km Karlskoga.............................................29km Karlstad...............................................38km Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

Allstakan 1:184, null, Arvika kommun
Allstakan 1:184, null, Arvika kommun, bild 2
Allstakan 1:184, null, Arvika kommun, bild 3

Allstakan 1:184

Villa
Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
6 rum
3 595 m² tomt

Välkommen till Allstakan Hagaberg! Nu finns möjlighet att bli ägare till denna trevliga fastighet. Fastigheten ligger högt beläget på en udde i Allstakan, vilket ger en lugn och härlig miljö. Bostaden är ett Älvsbyhus som är byggd 2005 och är om två plan. På entréplan erbjuds rymligt kök, vardagsrum, tre sovrum, badrum och tvättstuga. På övre plan finns två sovrum, allrum, badrum och bastu. Runt om huset finns ett flertal altaner som du når från flera av rummen. Välplanerad bostad som håller en bra standard, med bra materialval, luftiga rum, fina ljusinsläpp och bra förvaringsutrymmen. Fin och väl omhändertagen tomt, med skymt av sjön från flera håll. På tomten finns också ett dubbelgarage med bra förvaring. A V S T Å N D Charlottenberg..................................................16km Åmotfors.............................................................29km Arvika..................................................................31km Oslo.....................................................................142km Servitut för bad och båt finns! Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

  • Premium
Wallinsvägen 20, Västra Sund, Arvika kommun

Wallinsvägen 20

Tomt
Västra Sund, Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
4,7 ha tomt

Varmt välkomna till Wallinsvägen 20. Nu finns möjlighet att bygga sitt egna drömhus precis vid vattnet i populära Västra Sund! Idag står ett gammalt torp om 44kvm några meter från strandkanten, vilket man kan bygga om till sitt egna fritidshus. Här lyser solen från morgon till kväll vilket gör läget svårslaget! Ägarna av fastigheten har tidigare fått förhandsbesked om att bygga ett hus om 187kvm där torpet står nu. Detta förhandsbesked har gått ut. Uppe på berget har ägarna likaså fått ett förhandsbesked om ca 200kvm för att bygga ett hus, även detta har gått ut. Ovanför vägen finns mark för att stycka av till flera tomter att sälja. Detta skulle ge tomterna en fantastiskt läge med utsikt över sjön. För att man ska få stycka av så krävs bland annat att en väg byggs till tomterna och detta måste bland annat godkännas. Fiber och el är framdraget. A V S T Å N D Arvika ...................7,7km Charlottenberg....42km Karlstad................80km Oslo......................160km

Orren 4, Branäs, Torsby kommun
Orren 4, Branäs, Torsby kommun, bild 2
Orren 4, Branäs, Torsby kommun, bild 3

Orren 4

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Agentur Fastighetsförmedling
5 295 000 kr
135 m²
5 rum
540 m² tomt

Välkomna till en av Branäs finaste stugor med ett fantastiskt läge, Orren 4! Här kan man åka direkt ut i backen med ett bra SKI-IN-SKI-OUT läge. Här har man ett fantastiskt läge nära backen, en otrolig utsikt över berg och backar och en lyxig känsla i huset. En modern och exklusiv stuga helt i timmer med ett fantastiskt läge på Branäsberget. Stugan ligger i främsta raden mot backen och har en härlig panorama-utsikt. Den stora stugan erbjuder 135 kvm med 12 bäddar fördelade på 3 sovrum. Smakfullt inrett boende med stort allrum och rymligt kök för trevliga kvällar tillsammans. Bostaden värms upp via bergvärme och i boendet finns även braskamin och bastu. Pist - 50m Lift - 300m I N T Ä K T E R Hyr man ut stugan till 100% under säsongen 2022/2023 hamnar maxintäkterna på hela 367.000kr innan Branäs tagit sin provision. (25%) vilket gör att man kan finansiera boendet med uthyrningen. Driftkostnaderna är på ca 57 000kr. O M R Å D E Branäs är en växande skidort och har blivit omnämnd som Sveriges bästa skidort för barnfamiljer (barnsemesterpriser) inte mindre än 12 gånger! Det finns otroligt många backar, funrides, off-pister, barnbackar samt gondollift, sittlift, ankarlift och knappliftar. Ytterligare aktiviteter som längdskidåkning, hundspann, skotersafari etc. finns om man inte bara vill åka utför. I området hittar du även en mängd olika restauranger och det finns mat och dryck anpassade för barnen i alla dessa restauranger. För de som har med sig egen matsäck finns flera grillplatser och värmestugor ute i backarna. På Branäs hemsida - https://www.branas.se/ - hittar ni all information gällande skidbackar, kartor, liftar, priser, restauranger och liknande. A V S T Å N D Branäs - Torsby ca 6 mil Branäs - Trysil ca 10 mil Branäs - Sälen ca 12 mil Branäs - Oslo ca 20 mil Branäs - Göteborg ca 39 mil Branäs - Stockholm ca 41 mil

  • Premium
Norra By Anneborg 1, null, Eda kommun

Norra By Anneborg 1

Fritidshus
Eda kommun
Agentur Fastighetsförmedling
3 900 000 kr
215 m²
8 rum
8 619 m² tomt

Med det största nöjet kan vi nu presentera denna gedigna Herrgård, Anneborg! Ovanligt påkostad Värmlandsgård med enskilt, trevligt läge med bevarade detaljer från tidiga byggåret, som vackra kakelugnar i ALLA rum, flertalet öppna spisar, generösa takhöjder och trägolv. Gården håller en otroligt hög standard och som dessutom har en spännande historia! Från början användes gården som lanthandel med tillverkning och försäljning av jordbruksprodukter och alkohol. På senare tid bedrevs jordbruk och skogsbruk med mjölkkor och hästar. Huset var i original ända fram till 2001, då väl valda invändiga renoveringar påbörjades. Den stora huvudbyggnaden fördelar sig på tre plan, med ett entréplan som erbjuder inglasad farstu, stort kök med rejäl matplats, matsal och vardagsrum. En trapp upp möts man av otroliga fönsterpartier och hall som leder till två stora sovrum, charmigt badrum (även detta med kakelugn), samt en festlokal. Tredje och sista planet är ett stort inrett loft med ljusinsläpp från flertalet fönster och bra takhöjd. Under sommartid kan detta användas som sovplatser för upptill 6 personer. Utöver det otroligt vackra bostadshuset finns en stor ladugård i toppskick om 658 kvm fördelat på två plan. Perfekt festlokal som erbjuder en stor öppen del med scene och en stalldel som är omgjord till bar. På andra planet finns charmig 50 meters lång höskullebro med staket och plats för långbord. En fatabur är även belägen på fastigheten med en källare som är fint byggt i tegel, två produktionsrum på första planet och ett gammalt spannmålsmagasin på andra planet som är inrett till ett stort sovrum om ca 40 kvm. Bara 12 minuter från riksgränsen mot Norge, 40 minuter från Kongsvinger och 1 timme och 30 minuter från både Oslo och Gardermoen hittar du denna vackra och helt unika och välskött herrgård från 1865. Fastigheten ligger enskilt med ca 2 kilometer till närmsta granne, 4 km till livsmedelsbutik och 7 km till Charlottenbergs köpcentrum med ett utbud av allt som kan tänkas. Otrafikerade grusvägar som du enkelt tar dig till flertalet badstränder. Goda fiskemöjligheter och rättigheter för kräftfiske i Bysjön för den intresserade. Omgivet av vacker natur och med närhet till flera naturreservat! Gården ligger vackert på den värmländska landsbygden, i ett öppet landskap mellan skog och flera vattendrag. Här kan du gå direkt in på långa vandringsleder för vackra skogsupplevelser, med rikliga av bär och svamp. Vinter-/påsktid finns det också möjligheter att åka längdskidor direkt från gården in i skogen och kalla vintrar även att åka skridskor på närliggande vatten. 4 km mot Charlottenberg hittar du Valfjällets skidcenter. Berget har en bra skidåkning med 5 liftar och nedfarter, där den längsta nedfarten är 1 800 meter, med en höjdskillnad på 200 meter. I länken nedan finns en film från säljarna själva: https://www.youtube.com/watch?v=0Xhgy88nWBk En alldeles unik chans att förvärva drömboendet! Eller kanske bedriva verksamhet? Tidigare har fastigheten uthyrts, möjlighet till fina intäkter finns! Nuvarande ägare har det senaste året hyrt ut fastigheten via Airbnb för 12 000kr i veckan. Många har inspirerats av Anneborg genom dess långa och spännande historia, bland annat har Anneborg varit med i tidningen LevLandlig. Varmt välkommen att kontakta mäklare för mer information! A V S T Å N D Arvika........................ca 24 km Charlottenberg........ca 13 km Oslo...........................ca 120 km Stockholm..............

  • Energieffektiv
Armfeltsvägen 17, null, Eda kommun
  • Budgivning pågår

Armfeltsvägen 17

Villa
Eda kommun
Agentur Fastighetsförmedling
690 000 kr
100 + 64 m²
4 rum
1 426 m² tomt

Armfeltsvägen 17 är en charmig fastighet belägen i Åmotfors. Här får du möjligheten att bo i ett lugnt område, samtidigt som du har närhet till alla bekvämligheter och nödvändigheter i vardagen. Fastigheten är på 100+64 kvm och är fördelade på två plan samt källare. Entréplan erbjuder en genomtänkt planlösning med ett ljust och öppet vardagsrum, perfekt för avkoppling och umgänge, praktiskt kök samt badrum. På övre plan finns två rymliga sovrum med bra förvaring. På källarplan finns tvättstuga, bra förvaring samt garage. Huset är omgivet av grönska, vilket ger en känsla av lugn och avskildhet. Då försäljningen gäller både tomten som huset står på samt tomten som är nedanför ger detta en stor och grönskande trädgård. I närheten av huset finns en stor lekplats och det är gångavstånd till bad och fiske, affärer, restauranger samt järnvägsstationen. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul, det är därför av stor vikt att köparen gör en noggrann undersökning av fastigheten. A V S T Å N D Charlottenberg........................15km Arvika........................................23km Oslo...........................................141km Varmt välkommen av boka dig på visning!

Olerud Majvind 1, null, Eda kommun

Olerud Majvind 1

Villa
Eda kommun
Agentur Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
105 + 65 m²
5 rum
1 311 m² tomt

Välkommen till Olerud Majvind! Nu kan vi presentera denna charmiga fastighet med ett hus om 105+65 kvm som är fördelat på två plan samt källare. Du välkomnas av en härlig veranda med en inglasad del som passar perfekt för sena sommarkvällar. På entréplan hittar du det rymliga köket, toalett samt ett ljust och trevligt vardagsrum med matsalsdel. På övre plan ryms ett allrum med balkong, ett helkaklat badrum från 2015 samt två sovrum vara ett har en stor klädkammare. På källarplan finns gott om förvaring, matkällare samt ett badrum. Fastigheten har en trevlig trädgård med flera buskar och träd, nedanför trädgården finns garaget. A V S T Å N D Arvika.......................................48km Charlottenberg.......................27km Koppom..................................23km Oslo.........................................103km Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
Småglasvägen 4, null, Eda kommun

Småglasvägen 4

Villa
Eda kommun
Agentur Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
116 + 44 m²
5 rum
1 440 m² tomt

Välkommen till Småglasvägen 4! På en lugn och barnvänlig gata i Eda väntar denna trivsamma villa på nya ägare. Bostaden har en tilltalande planlösning med nyrenoverat kök, generöst vardagsrum med direkt anslutning till den inglasade altanen, tre praktiska sovrum med möjlighet till ett fjärde, ett badrum, en toalett, tvättstuga och garage. Det finns bra med förvaring via många garderober. Som komplement till befintligt värmesystem finns även en effektiv kamin. Utöver utrymmena inne i bostaden finns flera lummiga uteplatser varav en inglasad altan, där man kan sitta och njuta av solens strålar och frisk luft. Den mysiga trädgården är en fantastisk oas som har planerats av nuvarande ägare. Här har många olika typer av växter planterats för att skapa en härlig oas. A V S T Å N D Arvika.............................40,9 Charlottenberg.............6,2 km Koppom.........................29,5 Varmt välkommen att boka dig på visning!

Östra Hångstad Bergbacka 1, null, Eda kommun

Östra Hångstad Bergbacka 1

Villa
Eda kommun
Agentur Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
198 m²
5 rum
2 650 m² tomt

Nu finns chansen att bli ägare till denna fina fastighet med sjötomt! Bostaden är på 198kvm om två plan och källare. På entréplan erbjudes ett nyrenoverat kök från Ballingslöv, ett trevligt och ljust vardagsrum samt en matsal i anslutning till köket och vardagsrummet. På entréplan finns också ett större badrum. På övreplan ryms två rymliga sovrum med bra förvaring, ett nyrenoverat badrum, bastu samt ett allrum med öppen spis och balkong. På tomten finns också ett nybyggt garage med gott om förvaringsmöjligheter på loftet. O M R Å D E Här bor du i ett lugnt område med fin natur. Då fastigheten går hela vägen ner till sjö finns det möjlighet att ha en lite brygga och en härlig badplats. Närmaste matbutik finns i Skillingsfors och skola finns i Adolfsfors eller Koppom dit det går skolbuss. A V S T Å N D Arvika.......................................................55km Charlottenberg.......................................35km Oslo.........................................................102km Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

  • Plus
Älgå-Byn 1:100, null, Arvika kommun

Älgå-Byn 1:100

Tomt
Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling
500 000 kr
1 292 m² tomt

Letar ni efter ett ställa ett bygga er drömvilla på? Vi har nu nöjet att att presentera denna tomt strax utanför Arvika med ett härligt läge vid vattnet. Tomten har ett högt läge med utsikt över Glafsfjorden. Här är du också till viss del avskild från grannarna, då det bakom tomten är ett större skogsområdet. På tomten finns en äldre borrad vattenbrunn, men avlopp saknas på. I vägen framför tomten finns både fiber och el nedgrävt, vilket gör det enkelt att koppla på. Tidigare säljare hade bygglov men det har gått ut vilket betyder att en ny ansökan behöver göras. Grunden till det gamla skolhuset står fortfarande kvar på tomten. A V S T Å N D Arvika.....................................13km Åmotfors...............................13km Charlottenberg.....................29km

Skolgatan 4/Västra Järnvägsgatan 9, Charlottenberg, Eda kommun

Skolgatan 4/Västra Järnvägsgatan 9

Övrigt
Charlottenberg, Eda kommun
Agentur Fastighetsförmedling
2 700 000 kr
385 m²
1 610 m² tomt

Här kan vi nu erbjuda en hyresfastighet med två byggnader om totalt 4 lägenheter vardera. Fastigheten är centralt belägen i Charlottenberg och erbjuder också en trevlig trädgård för de boende att nyttja. Det finns också ett garage på fastigheten, som idag används som förråd men som man med fördel skulle kunna hyra ut. Husen värms upp via fjärrvärme och det är kommunalt vatten och avlopp. Varmt välkomna att kontakt mäklaren vid intresse! O M R Å D E Centralt läge med närhet till all önskvärd service, samt barnomsorg, vårdcentral och idrottsanläggningar. Från Charlottenbergs tågstation finns det goda tågförbindelser för den som pendlar! A V S T Å N D Oslo..................119 km Arvika................37 km Karlstad............107 km

Visar alla 14