Mäklare Camilla Dahl

Camilla Dahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nipvägen 5, Teg, Umeå kommun
  • Idag kl 17:00
Nipvägen 5, Teg, Umeå kommun, bild 2
Nipvägen 5, Teg, Umeå kommun, bild 3

Nipvägen 5

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 275 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/3
2 472 kr/mån
47 222 kr/m²

Vi hälsar dig varmt välkommen till en hemtrevlig, renoverad 1:a med älvsnära läge! På pappret står det att bostaden mäter 27 kvm men i verkligheten upplevs den rymligare än så, förmodligen på grund av den väldisponerade planlösningen samt den stora, inglasade balkongen som blir en naturlig förlängning av lägenheten under sommarhalvåret. Yteffektivt kök som går i vinkel, försett med ett fönster och rustat med rostfri maskinpark bestående av kyl/frys, ugn, spishäll och fläkt. Helkaklat badrum med toalett, handfat med kommod, spegelskåp och dusch. Genomgående hög standard med bland annat ekparkettgolv som sträcker sig från hallen och in genom hela lägenheten, till och med in i klädkammaren! » Köket renoverat år 2022. » Sovalkov förenklar möbleringen av allrummet, var sak får sin tydliga plats. » Ypperligt bostad för studenten, förstagångsköparen eller för dig som söker en övernattningslägenhet!

  • Premium
  • Balkong
Verkstadsgatan 7F, Teg, Umeå kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Verkstadsgatan 7F, Teg, Umeå kommun, bild 2
Verkstadsgatan 7F, Teg, Umeå kommun, bild 3

Verkstadsgatan 7F

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 4/5
4 753 kr/mån
42 717 kr/m²

Fantastiskt fin 3:a belägen i hus från 2023 vilket innebär genomgående högkvalitativa materialval samt modern design och utformning av planlösningen. Invändigt är det inga väggar som skymmer eller stör - den öppna planlösningen maximerar ljusinsläppet och, kanske viktigast av allt, öppnar den upp för umgänge där man helst samlas. Hemmets hjärta stavas kök i öppen planlösning med vardagsrum och sommartid förlängs denna redan väl tilltagna yta med ytterligare ca 13 kvm i form av balkong med ypperligt västerläge! I övrigt kan ni förvänta er ett spatiöst, helkaklat badrum med golvvärme och egen tvättavdelning som är inklusive både tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns här två sovrum, det ena är något större i storlek och försett med egen klädkammare. » BO HÖGT UPP I HUS MED HISS! » 2,50 M I TAKHÖJD, FÖNSTER I TVÅ VÄDERSTRECK! » STADSNÄRA BOENDE! Och så läget! Här bor ni nära Tegs centrum samt Söderslätts handelsområde med Ikea och Avion. Direkt närhet till matbutiker, bensinstation, restauranger, ishallen och ett stenkast från älven med dess fina strandpromenad och möjlighet till fiske och bad. Ni har dessutom gång- och cykelavstånd till citykärnan samt goda bussförbindelser till Umeå Universitet och NUS. Föreningen har en elbil och el-lådcyklar som medlemmarna får låna samt härliga gemensamma utrymmen såsom bastu med relax och takterrass, boulebana, odlingar och ett orangeri med möjlighet till både fest och co-workingytor. Föreningen kommer även att tillhandahålla gästlägenhet samt utegym.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östra Kyrkogatan 64, Haga, Umeå kommun
Östra Kyrkogatan 64, Haga, Umeå kommun, bild 2
Östra Kyrkogatan 64, Haga, Umeå kommun, bild 3

Östra Kyrkogatan 64

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
3 275 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/8
3 518 kr/mån
45 486 kr/m²

I Hagas exklusivaste bostadsrättsförening saluförs nu en gavellägenhet á 72 kvm med inglasad balkong! Första inflyttning skedde år 2016 och känslan av "ny lägenhet" finns fortfarande kvar. Lägenheten disponeras i dagsläget som en 2:a med gott om svängrum och innefattar helkaklat badrum med golvvärme och egen tvättdel, snyggt tillika praktiskt kök som ligger i öppen planlösning mot både matplats och vardagsrum. Vidare finns här även ett rofyllt sovrum och för den som önskar ytterligare ett sovrum går det, med enkla medel, att bygga igen utrymmet där säljaren har möblerat med soffa och tv. Lägenheten karaktäriseras av genomgående parkettgolv i ek, ljust färgsatta väggar och fönster i två väderstreck. Stabil förening med förmånliga avgifter för sina medlemmar. Huset är i mycket gott skick och utöver bostäder finns här ett gym (entréplan) samt varmgarage och förråd (källarplan). På Östra Kyrkogatan 64 bor ni granne med en välsorterad matbutik, restauranger och på bekvämt avstånd till city, universitet och sjukhus samtidigt som grönskande parker, skog och motionsspår bara ligger ett stenkast bort. Busshållplats i direkt anslutning till huset.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brogatan 4A, Väst på stan, Umeå kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Brogatan 4A, Väst på stan, Umeå kommun, bild 2
Brogatan 4A, Väst på stan, Umeå kommun, bild 3

Brogatan 4A

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
26 m²
1 rum
vån 1/2
1 600 kr/mån
69 038 kr/m²

Arkitektritad 1:a har med en stor dos kärlek, kreativt tänkande och stadig hand renoverats, omdisponerats och transformerats till en lägenhet unik i sitt slag! Här är dina kvadratmeter väl valda vilket gör att du får mycket bostad på sparsam yta. Lägenheten är renoverad från topp till tå och erbjuder bl.a. ett påkostat badrum med kakel och klinker på väggar och golv. Köket har moderniserats och tillhandahåller numera bra förvaring, goda ytor för matlagning, kyl med frysfack, ugn och induktionshäll. I allrummet har den nuvarande ägaren gjort en smart såväl som mysig lösning vad gäller säng, garderob och antingen en extra sovplats eller generöst med dold förvaring. I allrummet ryms även soffa och matbord. » Lägenheten nås via egen ingång från husets kortsida. » Altan med insynsskyddat läge och liten trädgård i direkt anslutning, läge sydost. » Köparen är garanterad en p-plats! Bo i välmående förening med låga avgifter och fina faciliteter för sina medlemmar såsom bastu med relax. Bra läge Väst på stan med direkt närhet till älven och den vackra strandpromenaden samt på gångavstånd till centrala stan. Nära beläget finns matbutik och busshållplats med linje som går till universitet och sjukhus.

  • Premium
  • Uteplats
Hermelinvägen 214, Mariedal, Umeå kommun

Hermelinvägen 214

Lägenhet
Mariedal, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
4 239 kr/mån
31 582 kr/m²

Söker ni efter gröna omgivningar utan att kompromissa med service och butiker, skolor samt goda förbindelser? Då hälsar jag er varmt välkomna till Hermelinvägen 214 och denna trivsamma 3:a med egen ingång! Lägenhetens 79 kvm är renoverade med varsam hand och erbjuder enhetliga golv och smakfullt färgsatta väggar, stambytt, helkaklat badrum med egen tvättmaskin samt kök med gott om förvaring, goda arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Ljust och luftigt vardagsrum med utgång till balkong i soligt västerläge, två rofyllda sovrum och en praktisk klädkammare. » Nyrenoverad 3:a med radhuskänsla » Avgift som är inklusive allt, även hushållsel » En av Umeås bästa föreningar Brf Hartassen är en stabil och trygg förening med fina faciliteter för sina medlemmar såsom samlingslokal, gästrum, tvättstugor och bastu. I föreningens grundavgift ingår värme, vatten, tv, bredband och hushållsel. Här bor ni med direkt närhet till Gammliaskogen, Bräntbergsbacken och Mariehemsängarna, på promenadavstånd till Stora Birk handelsområde, restauranger och förskola/skola. Ni tar er smidigt in till city, universitetet och NUS med cykel, buss eller bil.

  • Balkong
Tankvägen 20B, Teg, Umeå kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Tankvägen 20B, Teg, Umeå kommun, bild 2
Tankvägen 20B, Teg, Umeå kommun, bild 3

Tankvägen 20B

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
4 295 000 kr
98,5 m²
4 rum
vån 2/5
5 327 kr/mån
43 604 kr/m²

Sällan till salu! På Tankvägen 20B har vi nu nöjet att presentera en gavellägenhet á 4 rum och kök fördelat på 98,5 välplanerade kvadratmeter. Tillvalen vad gäller både färg och material är gjorda med fingertoppskänsla varpå lägenheten är och upplevs harmonisk med en touch av lyx. Interiört erbjuds ni tre sovrum varav det största är försett med egen klädkammare, kök och vardagsrum i en delvis öppen planlösning samt två helkaklade badrum, det ena med golvvärme. Läget på husets gavel medför fönster i tre väderstreck vilket ger er en ljus lägenhet - nöjer ni er inte med det utan vill njuta av solen utomhus har ni inte bara en utan två balkonger att vistas på. » Genomgående parkettgolv Ek Smoke 3-stav, rökt mattlackad, i hela lägenheten. » Varmförråd i källaren, dit tar ni er smidigt med husets hiss. Föreningen har en elbil och el-lådcyklar som medlemmarna får låna samt härliga gemensamma utrymmen såsom bastu med relax och takterrass, boulebana, odlingar och ett orangeri med möjlighet till både fest och co-workingytor. Föreningen kommer även att tillhandahålla gästlägenhet samt utegym.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Döbelns plan 6, Väst på stan, Umeå kommun
Döbelns plan 6, Väst på stan, Umeå kommun, bild 2
Döbelns plan 6, Väst på stan, Umeå kommun, bild 3

Döbelns plan 6

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 053 kr/mån
41 485 kr/m²

Här tar letandet slut - på Döbelns plan 6 kan vi nu stolt presentera en 2:a á 50,5 kvm där det verkligen bara är att flytta in! Nytt tillika charmigt, smakfullt och ljust är nyckelorden för att beskriva denna bostad allra bäst. Interiört kommer ni att uppskatta den fantastiska takhöjden om 2,70 meter, den generösa förvaringen i lägenhetens samtliga rum, påkostade material och smarta finesser såsom Plejd (smart belysning via lampknappar och app). Inte nog med att lägenheten levererar absolut toppklass erbjuds ni här även en balkong i soligt söderläge och som vetter mot grönska. Eftersom att lägenheten är belägen en halvtrappa upp i huset blir balkongen upphöjd något från marken men tack vare egen trapp kan ni enkelt gå ner på föreningens gräsyta och gemensamma uteplats. » Till lägenheten hör två förråd. Vindsförråd (ca 6 kvm) och källarförråd (ca 2 kvm). » I källaren finns tvättstuga med tre tvättmaskiner och torktumlare + torkrum. Och så läget! Här bor ni centralt men ändå ostört med grönska på både fram- och baksidan samt en liten brukspark med fontän utanför ytterdörren. Nära har ni även till den porlande älven med fina promenadstråk, service och stadskärnan. Goda förbindelser till universitet och sjukhus de dagar ni inte orkar gå eller cykla, busshållplats finns i direkt närhet till huset.

  • Premium
  • Balkong
Hagmarksvägen 15B, Haga, Umeå kommun

Hagmarksvägen 15B

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 150 000 kr
25 m²
1 rum
vån 3/3
2 759 kr/mån
46 000 kr/m²

På attraktiv adress saluförs nu denna unika tillika nybyggda vindslägenhet á 1 rum och kök. Hagmarksvägen 15B innefattar allt du behöver för ett bekvämt vardagsliv och samtliga detaljer är noggrant avvägda och utvalda. Söker du en lägenhet med bra avgift och som på ett stilrent sätt tar compact living till en ny nivå? Då är detta bostaden för dig! Till lägenheten hör ett förråd, detta ligger dörr i dörr med lägenheten. » Kontakta ansvarig mäklare för visning! » Här bor du nära city och Umeå Universitet! » Lägenheten säljs möblerad! Gångavstånd till city, resecentrum (buss- och tågstation), flertalet parker, Gammlia och I20-skogen med otaliga motionsmöjligheter. Nära har ni även till matbutiker, restaurang och pizzerior samt två fina gymanläggningar. Ni tar er enkelt till universitet och sjukhus med antingen buss, bil eller cykel alternativt till fots.

Skärvstensgatan 18, Mariehöjd, Umeå kommun
Skärvstensgatan 18, Mariehöjd, Umeå kommun, bild 2
Skärvstensgatan 18, Mariehöjd, Umeå kommun, bild 3

Skärvstensgatan 18

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 5/6
4 495 kr/mån
31 920 kr/m²

Äntligen en 2:a som inte ser ut som alla andra! Varmt välkomna till Skärvstensgatan 18 och en 2:a som skiljer sig från mängden. Lägenheten ligger belägen högt upp i huset och präglas av fina materialval samt smakfull färgsättning. Helkaklat badrum med golvvärme och egna tvättmöjligheter. Komplett utrustat kök med maskinpark i rostfritt. Stor, inglasad balkong. » Ljust och fritt läge uppe på våning 5 av 6! » Universitetsnära boende! Direkt närhet till två matbutiker, apotek, restauranger och tre stycken gymanläggningar. Universitet och sjukhus når ni till fots, på cykel, med bil eller buss. Goda förbindelser in till stan samt att länsbussarna passerar Mariehemscentrum. Nära har ni även till Mariehemsängarna, Nydalasjön och Stadsliden. Föreningen är numera Umeås största och utöver lägenhetsförråd finns här cykelförråd, övernattningsrum och garage.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Brogatan 29, Dragonfältet, Umeå kommun

Brogatan 29

Lägenhet
Dragonfältet, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/4
5 974 kr/mån
33 261 kr/m²

Interiört bjuds ni på en planlösning som låter varje kvadratmeter komma till sin fulla rätt. Vardagsrummet är berikat med stora ytor, takhöjd om hela 2,8 meter samt utgång till balkong. Köket tillhandahåller en komplett maskinpark med bl.a. fullstor kyl och frys. Badrummet är helkaklat, försett med golvvärme och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Sovrummen måttar god storlek, båda med plats för dubbelsäng. Härligt ljusflöde från fönster på två håll och balkongen är placerad med fördel för såväl eftermiddags- som kvällssolen. » Rymligt förråd, vägg i vägg med lägenheten! Svårslaget läge! Här bor ni med direkt närhet till Dragonskolan (gymnasieskola) och flera förskolor/skolor samt Nolia Idrotts- och Mässcenter. På promenadavstånd når ni citykärnan samtidigt som ni har grönska, parker och den porlande älven inom räckhåll.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 10