Mäklare Camilla Dahl

Camilla Dahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skärvstensgatan 26, Nydalahöjd, Umeå kommun

Skärvstensgatan 26

Lägenhet
Nydalahöjd, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2
3 252 kr/mån
34 375 kr/m²

Ytterst trivsam 2-rummare med inglasad balkong med soligt västerläge! Väldisponerad planlösning som bl.a. innefattar rymligt sovrum, badrum med egen tvättdel samt öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Här bor ni ett stenkast från Mariehemsängarna, på promenadavstånd till Nydalasjön och inom bara några minuter nås Stadsliden. Direkt närhet till två välsorterade matbutiker, apotek, restauranger och hela tre stycken gymanläggningar. Universitet och sjukhus når ni till fots, på cykel och för de dagar bekvämligheten slår in går det att ta sig hit med såväl bil som buss. Goda förbindelser in till stan samt att länsbussarna passerar Mariehemscentrum. » Snabbt tillträde möjligt! Föreningen är numera Umeås största och utöver lägenhetsförråd finns här cykelförråd, övernattningsrum och garage.

 • Balkong
 • Hiss
Hagmarksvägen 15B, Haga, Umeå kommun

Hagmarksvägen 15B

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
25 m²
1 rum
vån 3/3
2 759 kr/mån
50 000 kr/m²

Nybyggd vindslägenhet med optimal planlösning! Lägenhetens 25 kvm är välplanerade och bjuder på en härlig atmosfär med fint ljusinsläpp samt charmigt snedtak som börjar högt och därmed inte påverkar möbleringen. Helkaklat badrum med golvvärme och egen tvättmaskin. Kök med integrerad kyl/frys, ugn, häll och fläkt samt matplats i direkt anslutning. En perfekt bostad för studenter, förstagångsköpare eller den som söker en övernattningslägenhet. » Lägenheten säljs möblerad! » Här bor du nära city och Umeå Universitet! » Snabbt tillträde möjligt! Gångavstånd till city, resecentrum (buss- och tågstation), flertalet parker, Gammlia och I20-skogen med otaliga motionsmöjligheter. Nära har ni även till matbutiker, restaurang och pizzerior samt två fina gymanläggningar. Ni tar er enkelt till universitet och sjukhus med antingen buss, bil eller cykel alternativt till fots.

Strandgatan 15, Vännäsby, Vännäs kommun

Strandgatan 15

Villa
Vännäsby, Vännäs kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
125 + 125 m²
4 rum
1 194 m² tomt

I idylliska villakvarter, på en lugn och barnvänlig gata, har vi nu det stora nöjet att presentera Strandgatan 15! När ni svänger in på uppfarten ges ni möjlighet att parkera bilen inne i det vidbyggda dubbelgaraget eller ute på gården, även här ryms det två bilar parallellt med varandra. Väl ute ur bilen leder en stenlagd gång er till husets farstukvist. Interiört erbjuds ni 125 + 125 välplanerade kvm som fördelar sig på ett plan och källare. I dagsläget innefattar planlösningen 4 rum och kök, badrum och stor klädkammare på entréplan. En trappa ner återfinns gillestuga med eldstad (denna har ej använts de senaste 30 åren), bastu, tvättstuga, hobbyrum, pannrum och förvaring i form av matkällarförråd. Från källaren nås dubbelgarage med potatiskällare. Tomten måttar 1194 kvm och inrymmer hus, garage, rymlig uppfart samt en härlig gräsmatta som lämpar sig perfekt för lek och umgänge. Husets baksida vetter mot söder vilket ger er många soltimmar, för den som föredrar skuggan finns här en stenlagd uteplats med tak. Och så läget! Här bor ni med närhet till förskola/skola, matbutik, padelhall, restauranger, elljusspår och den vackra älven. I Vännäs (ca 4 km) finns apotek, vårdcentral, Systembolaget, matbutiker och restauranger samt klädbutiker. Goda kommunikationer möjliggör pendling Vännäsby-Umeå (ca 2,5 mil) med bil, buss och tåg!

Bryggargatan 43F, Teg, Umeå kommun

Bryggargatan 43F

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 356 kr/mån
33 008 kr/m²

**VISNING 11/12** Bekvämt belägen, endast en halvtrappa upp i huset, saluförs nu en mycket fin och trivsam 3:a! Lägenheten är genomgående renoverad och håller hög standard med bl.a. ekparkett på golvytorna, komplett utrustat kök med påkostad inredning, helkaklat badrum med golvvärme och egen tvättmaskin samt inglasad balkong med infällda spotlights. Vidare finns här ett ljust och rymligt vardagsrum, två rofyllda sovrum och en separat klädkammare. Känn tryggheten i att bo i en välskött förening med låg belåning och förmånliga avgifter som är inklusive allt. I föreningen finns motionsrum, bastu med relax, övernattningsrum, tvättstugor, bordtennisrum och cykelförråd. Till denna lägenhet medföljer ett vindsförråd och ett matkällarförråd. Grönskande innergård med yta för rekreation, umgänge och lek. Och så läget! Här bor ni nära Tegs centrum samt Söderslätts handelsområde med Ikea och Avion. Direkt närhet till matbutiker, bensinstation, restauranger, ishallen och ett stenkast från älven med dess fina strandpromenad och möjlighet till fiske och bad. Ni har dessutom gång- och cykelavstånd till citykärnan samt goda bussförbindelser till Umeå Universitet och NUS. » Lägenheten har en reparationsfond på 10 068 kr!

 • Balkong
Timotejvägen 14, Västerslätt, Umeå kommun

Timotejvägen 14

Lägenhet
Västerslätt, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 175 kr/mån
27 143 kr/m²

På attraktiv adress, inte långt från händelsernas centrum, har vi nu nöjet att presentera en 3:a som måttar 73,5 kvadratmeter! Bostaden är belägen två trappor upp vilket ger er minimalt med insyn och maximalt med ljusinsläpp. Interiört kommer ni att uppskatta den väldisponerade planlösningen som ger er gott om förvaring, det stora sovrummet har t.o.m. en egen klädkammare! Ni bjuds även på sociala ytor då kök, matplats och vardagsrum integrerar med varandra i en öppen planlösning. Helkaklat badrum och inom snar framtid en helt ny, inglasad balkong! Bo i stabil förening med god ekonomi och förmånliga avgifter. På Timotejvägen 14 bor ni med gångavstånd till Västerslätts centrum med matbutik och konditori samt på gång- och cykelavstånd till stadskärnan. I området finns förskolor/skolor, frisörsalong, restauranger och goda busskommunikationer till stan, universitetet och NUS.

 • Balkong
Skärvstensgatan 18, Mariehöjd, Umeå kommun
 • Tor 14 dec kl 17:30
Skärvstensgatan 18, Mariehöjd, Umeå kommun, bild 2
Skärvstensgatan 18, Mariehöjd, Umeå kommun, bild 3

Skärvstensgatan 18

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 5/6
3 873 kr/mån
33 520 kr/m²

2:a om hela 62 kvm uppe på våning 5/6 i hus med hiss! Ytterst trivsam 2-rummare med ljusinsläpp från två håll och fina tillval såsom inglasad balkong och rostfria vitvaror. Väldisponerad planlösning som bl.a. innefattar rymligt sovrum, badrum med egen tvättdel samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här bor ni ett stenkast från Mariehemsängarna, på promenadavstånd till Nydalasjön och inom bara några minuter nås Stadsliden. Direkt närhet till två välsorterade matbutiker, apotek, restauranger och hela tre stycken gymanläggningar. Universitet och sjukhus når ni till fots, på cykel och för de dagar bekvämligheten slår till går det att ta sig hit med såväl bil som buss. Goda förbindelser in till stan samt att länsbussarna passerar Mariehemscentrum. Föreningen är numera Umeås största och utöver lägenhetsförråd finns här cykelförråd, övernattningsrum och garage!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bölevägen 24, Teg, Umeå kommun

Bölevägen 24

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
4 348 kr/mån
27 982 kr/m²

På populära Teg saluförs nu en fin 2:a som måttar god storlek, närmare bestämt 57 kvm! Hallen ger ett varmt välkomnande och erbjuder sig direkt att ta hand om ytterkläder och skor genom avhängningsyta till höger. Kök i vinkel ger gott om förvaring, goda arbetsytor och lämnar utrymme för matbord. Helkaklat badrum med badkar, ljust och luftigt vardagsrum som nås via vackra pardörrar. Sovrummet ger plats för dubbelsäng, garderobsvägg och förvaringsmöbel om så önskas och behövs. Från sovrummet tar ni er ut på den solfyllda balkongen som vetter mot föreningens innergård. Och så läget! Här bor ni bekvämt på Teg med närhet till älven och den fina strandpromenaden, stadskärnan, Tegs centrum samt Söderslätts handelsområde med Ikea och Avion. Gå, cykla eller åk buss till Umeå Universitet och NUS.

 • Balkong
Västra brinkvägen 11, Väst på stan, Umeå kommun

Västra brinkvägen 11

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
91 m²
3.5 rum
vån 1/3
4 396 kr/mån
38 407 kr/m²

Välkommen till Brf Älvbrinkens välskötta, trevliga och älvsnära kvarter! 91 kvm har med en stor dos kärlek, kreativt tänkande och stadig hand renoverats, omdisponerats och transformerats från en 4:a i originalskick till en 3,5:a unik i sitt slag. Den perfekta balansen mellan funktion och finess ger er ett hem med bl.a. stort badrum, separat tvättstuga, smakfullt renoverat kök med komplett maskinpark samt plats för matbord. Vidare ges ni ett otroligt vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till inglasad balkong i uppskattat västerläge. Sovrum finns det två av varav master bedroom har en egen walk-in closet. Stabil förening med god ekonomi, trivsam innergård samt fina faciliteter för sina medlemmar såsom gästlägenhet, gym, snickarbod och tvättstugor. Svårslaget läge med knappa 2 kilometer in till citykärnan samtidigt som ni har grönska, parker och den porlande älven i direkt närhet. Bostaden är bekvämt belägen i markplan och har fönster i hela tre väderstreck! Till lägenheten hör ett förråd. I avgiften ingår värme, vatten/avlopp, tv, bredband och balkongtillägg. Balkongtillägget betalas endast fram till 2024-06-30, fr.o.m. då kommer avgiften att reduceras med 230 kr/mån.

 • Balkong
Brogatan 29, Dragonfältet, Umeå kommun

Brogatan 29

Lägenhet
Dragonfältet, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/4
5 195 kr/mån
33 261 kr/m²

Interiört bjuds ni på en planlösning som låter varje kvadratmeter komma till sin fulla rätt. Vardagsrummet är berikat med stora ytor, takhöjd om hela 2,8 meter samt utgång till balkong. Köket tillhandahåller en komplett maskinpark med bl.a. fullstor kyl och frys. Badrummet är helkaklat, försett med golvvärme och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Sovrummen måttar god storlek, båda med plats för dubbelsäng. Härligt ljusflöde från fönster på två håll och balkongen är placerad med fördel för såväl eftermiddags- som kvällssolen. » Rymligt förråd, vägg i vägg med lägenheten! Svårslaget läge! Här bor ni med direkt närhet till Dragonskolan (gymnasieskola) och flera förskolor/skolor samt Nolia Idrotts- och Mässcenter. På promenadavstånd når ni citykärnan samtidigt som ni har grönska, parker och den porlande älven inom räckhåll.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 9