Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling

Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fäbodåkern 36, Ersmark, Umeå kommun

Fäbodåkern 36

Villa
Ersmark, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
96 m²
3 rum
3 114 m² tomt

Låt oss presentera detta fantastiska hem med unikt och magiskt läge! Här bor du ostört med skogen som din närmsta granne. Förutom en attraktiv planlösning med stora öppna ytor får du tillgång till en insynsskyddad, välskött och planerad tomt. Detta hem byggt 2018 kännetecknas av god funktion, kvalitet och hållbara materialval. Med sina generösa fönsterpartier, vackra vyer, genomtänka funktioner, avskilda och inbjudande uteplatser är detta hem perfekt för de allra flesta. Ett snyggt och välplanerat hem med stilrena materialval och detaljer utöver de vanliga. Ni välkomnas in till en rymlig och öppen hall. Vidare förs ni in till en inbjudande atmosfär och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Köket är välplanerat och erbjuder goda förvaringsmöjligheter och praktiska arbetsytor, ett inbjudande kök för matlagning och gemenskap. Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum samt de stora fönsterpartierna skapas en härlig känsla av rymd och optimala sällskapsutrymmen. Stort vardagsrum med ryggåstak och cirka 3,5 meter i takhöjd Här kan du skapa en rofylld stund omgiven av grön och lummig miljö. Vardagsrummet erbjuder även en fin täljstenskamin som höjer mysfaktorn under årets mörkare period och regniga dagar. Från vardagsrummet nås altanen som tar er till baksidan och bjuder på en härlig och grön omgivning. Här finns även två sovrum varav ett Master bedroom med utgång till altanen. Vidare erbjuder detta hem en rymlig klädkammare samt ett stort och fräscht badrum med tvättmöjligheter och bastu. På tomten finns en carport med varmbonad förrådsdel (som kan inredas som gästrum, två friggebodar med el och belysning samt en mysig grillplats. Det finns även utsatt belysning i form av inbyggda spotlights i altanen, ytterbelysning samt gårdsbelysning. Här bor ni i ett fridfullt och fritt läge med naturen inpå knuten - samtidigt nära Umeås stadskärna. Detta fantastiska hem ligger några kilometer Bäcksjön som är ett välbesökt rekreationsområde med naturstigar, bär- och svampmarker och möjlighett till bad och fiske. Missa inte chansen, Kontakta Adrian för mer info!

 • Energieffektiv
Nipvägen 5, Teg, Umeå kommun
 • Tor 25 apr kl 17:00
Nipvägen 5, Teg, Umeå kommun, bild 2
Nipvägen 5, Teg, Umeå kommun, bild 3

Nipvägen 5

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 275 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/3
2 472 kr/mån
47 222 kr/m²

Vi hälsar dig varmt välkommen till en hemtrevlig, renoverad 1:a med älvsnära läge! På pappret står det att bostaden mäter 27 kvm men i verkligheten upplevs den rymligare än så, förmodligen på grund av den väldisponerade planlösningen samt den stora, inglasade balkongen som blir en naturlig förlängning av lägenheten under sommarhalvåret. Yteffektivt kök som går i vinkel, försett med ett fönster och rustat med rostfri maskinpark bestående av kyl/frys, ugn, spishäll och fläkt. Helkaklat badrum med toalett, handfat med kommod, spegelskåp och dusch. Genomgående hög standard med bland annat ekparkettgolv som sträcker sig från hallen och in genom hela lägenheten, till och med in i klädkammaren! » Köket renoverat år 2022. » Sovalkov förenklar möbleringen av allrummet, var sak får sin tydliga plats. » Ypperligt bostad för studenten, förstagångsköparen eller för dig som söker en övernattningslägenhet!

 • Premium
 • Balkong
Verkstadsgatan 7F, Teg, Umeå kommun
 • Sön 28 apr kl 13:00
Verkstadsgatan 7F, Teg, Umeå kommun, bild 2
Verkstadsgatan 7F, Teg, Umeå kommun, bild 3

Verkstadsgatan 7F

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 4/5
4 753 kr/mån
42 717 kr/m²

Fantastiskt fin 3:a belägen i hus från 2023 vilket innebär genomgående högkvalitativa materialval samt modern design och utformning av planlösningen. Invändigt är det inga väggar som skymmer eller stör - den öppna planlösningen maximerar ljusinsläppet och, kanske viktigast av allt, öppnar den upp för umgänge där man helst samlas. Hemmets hjärta stavas kök i öppen planlösning med vardagsrum och sommartid förlängs denna redan väl tilltagna yta med ytterligare ca 13 kvm i form av balkong med ypperligt västerläge! I övrigt kan ni förvänta er ett spatiöst, helkaklat badrum med golvvärme och egen tvättavdelning som är inklusive både tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns här två sovrum, det ena är något större i storlek och försett med egen klädkammare. » BO HÖGT UPP I HUS MED HISS! » 2,50 M I TAKHÖJD, FÖNSTER I TVÅ VÄDERSTRECK! » STADSNÄRA BOENDE! Och så läget! Här bor ni nära Tegs centrum samt Söderslätts handelsområde med Ikea och Avion. Direkt närhet till matbutiker, bensinstation, restauranger, ishallen och ett stenkast från älven med dess fina strandpromenad och möjlighet till fiske och bad. Ni har dessutom gång- och cykelavstånd till citykärnan samt goda bussförbindelser till Umeå Universitet och NUS. Föreningen har en elbil och el-lådcyklar som medlemmarna får låna samt härliga gemensamma utrymmen såsom bastu med relax och takterrass, boulebana, odlingar och ett orangeri med möjlighet till både fest och co-workingytor. Föreningen kommer även att tillhandahålla gästlägenhet samt utegym.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Östra Kyrkogatan 64, Haga, Umeå kommun
 • Imorgon kl 17:00
Östra Kyrkogatan 64, Haga, Umeå kommun, bild 2
Östra Kyrkogatan 64, Haga, Umeå kommun, bild 3

Östra Kyrkogatan 64

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
3 275 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/8
3 518 kr/mån
45 486 kr/m²

I Hagas exklusivaste bostadsrättsförening saluförs nu en gavellägenhet á 72 kvm med inglasad balkong! Första inflyttning skedde år 2016 och känslan av "ny lägenhet" finns fortfarande kvar. Lägenheten disponeras i dagsläget som en 2:a med gott om svängrum och innefattar helkaklat badrum med golvvärme och egen tvättdel, snyggt tillika praktiskt kök som ligger i öppen planlösning mot både matplats och vardagsrum. Vidare finns här även ett rofyllt sovrum och för den som önskar ytterligare ett sovrum går det, med enkla medel, att bygga igen utrymmet där säljaren har möblerat med soffa och tv. Lägenheten karaktäriseras av genomgående parkettgolv i ek, ljust färgsatta väggar och fönster i två väderstreck. Stabil förening med förmånliga avgifter för sina medlemmar. Huset är i mycket gott skick och utöver bostäder finns här ett gym (entréplan) samt varmgarage och förråd (källarplan). På Östra Kyrkogatan 64 bor ni granne med en välsorterad matbutik, restauranger och på bekvämt avstånd till city, universitet och sjukhus samtidigt som grönskande parker, skog och motionsspår bara ligger ett stenkast bort. Busshållplats i direkt anslutning till huset.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Brogatan 4A, Väst på stan, Umeå kommun
 • Sön 5 maj kl 12:00
Brogatan 4A, Väst på stan, Umeå kommun, bild 2
Brogatan 4A, Väst på stan, Umeå kommun, bild 3

Brogatan 4A

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
26 m²
1 rum
vån 1/2
1 600 kr/mån
69 038 kr/m²

Arkitektritad 1:a har med en stor dos kärlek, kreativt tänkande och stadig hand renoverats, omdisponerats och transformerats till en lägenhet unik i sitt slag! Här är dina kvadratmeter väl valda vilket gör att du får mycket bostad på sparsam yta. Lägenheten är renoverad från topp till tå och erbjuder bl.a. ett påkostat badrum med kakel och klinker på väggar och golv. Köket har moderniserats och tillhandahåller numera bra förvaring, goda ytor för matlagning, kyl med frysfack, ugn och induktionshäll. I allrummet har den nuvarande ägaren gjort en smart såväl som mysig lösning vad gäller säng, garderob och antingen en extra sovplats eller generöst med dold förvaring. I allrummet ryms även soffa och matbord. » Lägenheten nås via egen ingång från husets kortsida. » Altan med insynsskyddat läge och liten trädgård i direkt anslutning, läge sydost. » Köparen är garanterad en p-plats! Bo i välmående förening med låga avgifter och fina faciliteter för sina medlemmar såsom bastu med relax. Bra läge Väst på stan med direkt närhet till älven och den vackra strandpromenaden samt på gångavstånd till centrala stan. Nära beläget finns matbutik och busshållplats med linje som går till universitet och sjukhus.

 • Premium
 • Uteplats
Hermelinvägen 214, Mariedal, Umeå kommun

Hermelinvägen 214

Lägenhet
Mariedal, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
4 239 kr/mån
31 582 kr/m²

Söker ni efter gröna omgivningar utan att kompromissa med service och butiker, skolor samt goda förbindelser? Då hälsar jag er varmt välkomna till Hermelinvägen 214 och denna trivsamma 3:a med egen ingång! Lägenhetens 79 kvm är renoverade med varsam hand och erbjuder enhetliga golv och smakfullt färgsatta väggar, stambytt, helkaklat badrum med egen tvättmaskin samt kök med gott om förvaring, goda arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Ljust och luftigt vardagsrum med utgång till balkong i soligt västerläge, två rofyllda sovrum och en praktisk klädkammare. » Nyrenoverad 3:a med radhuskänsla » Avgift som är inklusive allt, även hushållsel » En av Umeås bästa föreningar Brf Hartassen är en stabil och trygg förening med fina faciliteter för sina medlemmar såsom samlingslokal, gästrum, tvättstugor och bastu. I föreningens grundavgift ingår värme, vatten, tv, bredband och hushållsel. Här bor ni med direkt närhet till Gammliaskogen, Bräntbergsbacken och Mariehemsängarna, på promenadavstånd till Stora Birk handelsområde, restauranger och förskola/skola. Ni tar er smidigt in till city, universitetet och NUS med cykel, buss eller bil.

 • Balkong
Mariehemsvägen 176, Mariehem, Umeå kommun
 • Sön 5 maj kl 13:00
Mariehemsvägen 176, Mariehem, Umeå kommun, bild 2
Mariehemsvägen 176, Mariehem, Umeå kommun, bild 3

Mariehemsvägen 176

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1
5 334 kr/mån
24 938 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a med stor balkong. Bostaden är välhållen och ljust inredd med öppen planlösning. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar till optimala sällskapsytor samt härlig känsla av rymd. Lägenheten har gott om förvaringsmöjligheter via garderober och en rymlig klädkammare. Köket är yteffektivt och planerat med franskbalkong; här i anslutning till ett trivsamt vardagsrum och en matsalsdel. Från vardagsrummet når ni den stora balkongen belägen i ett insynsskyddat läge. Vidare erbjuder denna trivsamma trea två rymliga sovrum samt stort badrum utrustat med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Här bor ni granne med grönområden, Nydalasjön och har närhet till matbutiker, skola/förskola, gym, NUS, universitetet. Cykelavstånd samt bussförbindelser till Umeå C med avgångar ca 5-10:e minut. Brf Sångfågeln 2 är välskött och stabil förening med god ekonomi. Föreningen har hobbyrum och flertal gästparkeringar. I föreningen finns även en föreningslokal samt ett övernattningsrum. En härlig och lummig innergård med sittgrupper och grillplatser. Här finns även en stor lekplats inramad med buskar och planteringar. Källarförråd finns att tillgå! Missa inte chansen, Kontakta adrian för mer info!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Olof Palmes gata 27, Dragonfältet, Umeå kommun
Olof Palmes gata 27, Dragonfältet, Umeå kommun, bild 2
Olof Palmes gata 27, Dragonfältet, Umeå kommun, bild 3

Olof Palmes gata 27

Lägenhet
Dragonfältet, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
70 m²
2 rum
vån 4/5
5 316 kr/mån
38 500 kr/m²

- Detta är en lägenhet för den som ställer höga krav på sitt nya boende!! - På omtyckta och eftertraktade Dragonfältet ligger denna rymliga tvårummare placerat högt upp i huset på husets gavel, hela 70 kvm med modern, öppen och social planlösning. En lägenhet utöver det vanliga med fint ljusinsläpp från flertal fönsterpartier i tre väderstreck och ett charmigt burspråk. Här kan ni nyttja två balkonger varav en inglasad med förmiddagssol. Köket med påkostad köksinredning i ek har goda arbetsytor och förvaring, här får även plats med matgrupp. Helkaklat badrum med matchande ekinredning och tvättmaskin. Stort sovrum med rogivande färgval och god förvaring via den rymliga klädkammaren. I hallen ligger ett praktiskt och stilrent klinkergolv. Till lägenheten finns även ett förråd på hela 8 kvm! På Dragonfältet bor ni med gångavstånd till centrum, älvens strandpromenad och I20-skogens natur. Hiss finns!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Tankvägen 20B, Teg, Umeå kommun
 • Sön 28 apr kl 12:00
Tankvägen 20B, Teg, Umeå kommun, bild 2
Tankvägen 20B, Teg, Umeå kommun, bild 3

Tankvägen 20B

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
4 295 000 kr
98,5 m²
4 rum
vån 2/5
5 327 kr/mån
43 604 kr/m²

Sällan till salu! På Tankvägen 20B har vi nu nöjet att presentera en gavellägenhet á 4 rum och kök fördelat på 98,5 välplanerade kvadratmeter. Tillvalen vad gäller både färg och material är gjorda med fingertoppskänsla varpå lägenheten är och upplevs harmonisk med en touch av lyx. Interiört erbjuds ni tre sovrum varav det största är försett med egen klädkammare, kök och vardagsrum i en delvis öppen planlösning samt två helkaklade badrum, det ena med golvvärme. Läget på husets gavel medför fönster i tre väderstreck vilket ger er en ljus lägenhet - nöjer ni er inte med det utan vill njuta av solen utomhus har ni inte bara en utan två balkonger att vistas på. » Genomgående parkettgolv Ek Smoke 3-stav, rökt mattlackad, i hela lägenheten. » Varmförråd i källaren, dit tar ni er smidigt med husets hiss. Föreningen har en elbil och el-lådcyklar som medlemmarna får låna samt härliga gemensamma utrymmen såsom bastu med relax och takterrass, boulebana, odlingar och ett orangeri med möjlighet till både fest och co-workingytor. Föreningen kommer även att tillhandahålla gästlägenhet samt utegym.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sandåkersgatan 1, Sandåkern, Umeå kommun

Sandåkersgatan 1

Lägenhet
Sandåkern, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2
4 496 kr/mån
30 486 kr/m²

Med fritt och insynsskyddat läge, i hus med hiss, saluförs nu en riktigt fin 3:a! Den öppna planlösningen maximerar inte bara ljusinsläppet utan öppnar också upp för umgänge där man helst samlas - hemmets hjärta stavas kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Lägenhetens 72 kvm är definitivt att anse som välfördelade och erbjuder även hall med praktisk klädkammare i direkt anslutning, generöst planerat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Det finns även två rymliga sovrum inredda med garderober. Den inglasade balkongen blir som ett extra rum under sommarhalvåret och det optimala söder/sydvästläget ger er sol större delar av dagen! På Sandåkern bor ni med närhet till skog, natur och den porlande älven samtidigt som ni har nära till bl.a. matbutiker, konditori, bensinstationer och Nolia. Cykelavstånd in till city och goda bussförbindelser till universitet och sjukhus. Stabil förening vars månadsavgift inkluderar värme, vatten/avlopp, tv och bredband. Grönskande innergård med lekplats och yta för umgänge och grillning. Besök gärna föreningens hemsida http://brfsandakern.se

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Furugränd 5, Teg, Umeå kommun
Furugränd 5, Teg, Umeå kommun, bild 2
Furugränd 5, Teg, Umeå kommun, bild 3

Furugränd 5

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
4 806 kr/mån
33 250 kr/m²

Det mesta i denna lägenhet är förnyat eller förädlat med undantag för de vackra, robusta fönsterbänkarna. I övrigt kan du förvänta dig ett stambytt och dessutom helkaklat badrum, ett totalrenoverat kök samt nya trägolv och nymålade väggar i hela lägenheten. Förvaring? Garderober i den inre hallen och sovrummet ger dig gott om utrymme för kläder och städgrejer. Det du inte prompt behöver ha i lägenheten kan du med fördel förvara nere i något utav lägenhetens två förråd. Bostaden är belägen en halvtrappa upp i huset och har balkong i soligt söderläge. Bo längst med en lugn gata på Teg med närhet till älven och den fina strandpromenaden, stadskärnan, Tegs centrum samt Söderslätts handelsområde med Ikea och Avion.

 • Premium
 • Balkong
Näckens väg 2, Tomtebo, Umeå kommun
 • Sön 5 maj kl 13:00

Näckens väg 2

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
4 228 kr/mån
32 786 kr/m²

I det natursköna området Tomtebo, med närhet till Nydalaområdet, ligger denna pärla på Näckens väg 2. Den moderna och fräscha lägenheten på 70 kvadratmeter och tre rum är ett perfekt val för den som söker både komfort och närhet till naturen. Här kan du njuta av den grönskande omgivningen och de vackra promenadstråken i Nydalaområdet som ligger bara en kort cykeltur bort. Samtidigt är det bara en promenad eller bussresa till universitetet, vilket gör det till en idealisk plats för studenter eller personal som vill ha nära till campus. Med sin moderna inredning och nybyggda faciliteter bjuder lägenheten in till avkoppling och trivsel. Den rymliga inglasade uteplatsen är en perfekt plats att koppla av och njuta av den friska luften året om. Välkommen till din nya hemmabas på Näckens väg 2, där harmoni och bekvämlighet möter närheten till både natur och universitet! >> KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA TID FÖR PRIVATVISNING. << Robin Sjöberg 070 - 55 55 939

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Döbelns plan 6, Väst på stan, Umeå kommun
Döbelns plan 6, Väst på stan, Umeå kommun, bild 2
Döbelns plan 6, Väst på stan, Umeå kommun, bild 3

Döbelns plan 6

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 053 kr/mån
41 485 kr/m²

Här tar letandet slut - på Döbelns plan 6 kan vi nu stolt presentera en 2:a á 50,5 kvm där det verkligen bara är att flytta in! Nytt tillika charmigt, smakfullt och ljust är nyckelorden för att beskriva denna bostad allra bäst. Interiört kommer ni att uppskatta den fantastiska takhöjden om 2,70 meter, den generösa förvaringen i lägenhetens samtliga rum, påkostade material och smarta finesser såsom Plejd (smart belysning via lampknappar och app). Inte nog med att lägenheten levererar absolut toppklass erbjuds ni här även en balkong i soligt söderläge och som vetter mot grönska. Eftersom att lägenheten är belägen en halvtrappa upp i huset blir balkongen upphöjd något från marken men tack vare egen trapp kan ni enkelt gå ner på föreningens gräsyta och gemensamma uteplats. » Till lägenheten hör två förråd. Vindsförråd (ca 6 kvm) och källarförråd (ca 2 kvm). » I källaren finns tvättstuga med tre tvättmaskiner och torktumlare + torkrum. Och så läget! Här bor ni centralt men ändå ostört med grönska på både fram- och baksidan samt en liten brukspark med fontän utanför ytterdörren. Nära har ni även till den porlande älven med fina promenadstråk, service och stadskärnan. Goda förbindelser till universitet och sjukhus de dagar ni inte orkar gå eller cykla, busshållplats finns i direkt närhet till huset.

 • Premium
 • Balkong
Vintergatan 10A, Vännäs, Vännäs kommun
 • Tor 25 apr kl 17:30

Vintergatan 10A

Lägenhet
Vännäs, Vännäs kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
375 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 2/2
3 719 kr/mån
9 868 kr/m²

Drömmer du om ett eget boende i charmiga Vännäs? Denna underbara lägenhet på Vintergatan 10A är precis vad du söker! Belägen högst upp i huset erbjuder den en fantastisk utsikt från balkongen, perfekt för avkoppling. Med sina 38 kvm är denna lägenhet kompakt och lätt att sköta samtidigt som den erbjuder gott om utrymme för bekvämt boende. Dess trevliga läge i Vännäs ger dig närhet till allt du behöver, från lokala butiker till härliga naturpromenader. Lägenheten är registrerad som en etta men är i en tvåa på planritning. För dig som pendlar är den utmärkta kommunikationen ett stort plus. Med tågförbindelser till Umeå är det smidigt att ta sig till och från arbete eller studier. Här bor ni en ekonomiskt stabil förening med vackra och välplanerade innergårdar med närhet till det mesta. Föreningen är belägen i ett lugnt och barnvänligt område med city runt hörnet. Med några få minuter cykeltur når ni Centrum där det finns ett bra utbud av restauranger, kultur, shopping, gym, apotek och matbutiker. Vännäs beläget i naturskönt område med Middagsberget ett stenkast bort, trevliga promenad stråk längs älven är helt perfekt för friluftsmänniskan och den aktive. Tveka inte att ta steget mot ditt boende i Vännäs – kontakta Robin idag för att boka en visning!

 • Plus
 • Balkong
Hagmarksvägen 15B, Haga, Umeå kommun

Hagmarksvägen 15B

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 150 000 kr
25 m²
1 rum
vån 3/3
2 759 kr/mån
46 000 kr/m²

På attraktiv adress saluförs nu denna unika tillika nybyggda vindslägenhet á 1 rum och kök. Hagmarksvägen 15B innefattar allt du behöver för ett bekvämt vardagsliv och samtliga detaljer är noggrant avvägda och utvalda. Söker du en lägenhet med bra avgift och som på ett stilrent sätt tar compact living till en ny nivå? Då är detta bostaden för dig! Till lägenheten hör ett förråd, detta ligger dörr i dörr med lägenheten. » Kontakta ansvarig mäklare för visning! » Här bor du nära city och Umeå Universitet! » Lägenheten säljs möblerad! Gångavstånd till city, resecentrum (buss- och tågstation), flertalet parker, Gammlia och I20-skogen med otaliga motionsmöjligheter. Nära har ni även till matbutiker, restaurang och pizzerior samt två fina gymanläggningar. Ni tar er enkelt till universitet och sjukhus med antingen buss, bil eller cykel alternativt till fots.

Bergön 4, Obbola, Umeå kommun
Bergön 4, Obbola, Umeå kommun, bild 2
Bergön 4, Obbola, Umeå kommun, bild 3

Bergön 4

Villa
Obbola, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
6 195 000 kr
133 m²
5 rum
2 786 m² tomt

Ett boende som hänför med sitt fantastiska läge och storslagen utsikt över Västerfjärden gemytliga landskap. Detta boende kan verkligen avnjutas under årets alla dagar och årstider! Endast 10 minuter från centrum via Södra Obbolavägen leder en skogsallén förbi fågeltornet er mot Bergön 4 som ligger vid vägens slut. En stor tomt på hela 2786 kvm med väldigt privat läge! Denna tilltalande enplansvilla från Villa Varm i soutteräng imponerar med sin helhet. En praktisk framsida med rymlig carport för tre bilar, god förvaring och storslagen baksida, genomtänkta materialval och fönstersättning för att skapa ett ljust och trivsamt hem med rogivande utsikt från flertalet rum. En social planlösning med stort vardagsrum med större fönster som skapar en tavla i rummet med utsikten som ändrar sig med årstiderna. Fyra sovrum varav ett är master bedroom med eget elegant badrum och utgång till den magiska uteplatsen. En stor och rymlig uteplats med keramikplattor längs baksidan och gaveln som väver samman inne- och utemiljön på ett magnifikt sätt. Huset har genomgående golvvärme, FTX- ventilation, borrad brunn med god vattenkvalité och trekammarbrunn som borgar för en låg framtida driftskostnad. Utemiljön när den är som bäst med större uteplats med plats för matbord, grillen, solsängar och loungemöblemang och fantastisk utsikt var du nu kopplar av. Extra guldkant är att strosa ned via spångbrädorna till älvskanten, bryggan, båten och kika på strandkorna som betar. Området ligger vid naturreservat >> KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA TID FÖR VISNING. << Varmt välkommen!

 • Premium
Mikaelsvägen 9, Vindeln, Vindelns kommun

Mikaelsvägen 9

Villa
Vindeln, Vindelns kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
161 + 161 m²
8 rum
1 410 m² tomt

Varmt välkomna till detta välplanerade och charmiga hus för den stora familjen. Förutom en attraktiv planlösning och stora ytor har man bevarat tidstypiska detaljer från husets årtal som vackra trädgolv, generös takhöjd och välbevarade fönster nischer. Huset fördelar sig på tre boende plan med stora ytor och flertal sovrum. Källarplan: Detta plan är utrustat med golvvärme och erbjuder tre sovrum, renoverad fräsch tvättstuga samt goda möjligheter till förvaring. Här finns även dusch samt wc. Entréplan: Entréplan disponeras mer för det sociala. Ni välkomnas in till en stor och öppen hall med yta för av hängning och förvaring. Väl tilltaget och ljust kök med stora fönster i flertal väderstreck. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter och praktiska arbetsytor. Köket har även full maskinell utrustning och även utrustad med en snygg köksö. Det väl tilltagna köket rymmer även plats för ett matbord om det större sällskapet. Ett perfekt kök för kvällens trevliga mingel eller dom stora och festliga middagarna. Vidare erbjuder detta plan ett rymligt och ljust vardagsrum samt en wc. Plan 2: Det övre planet disponeras mer för det privata för fördelar sig på fyra rymliga sovrum samt ett snyggt renoverat badrum med båda duschhörna samt badkar. Finns även stort varmgarage att tillgå. Här bor ni i ett barnvänligt kvarter med närhet förskola, matbutik, skola och med skog och härlig natur i närområdet. Vindeln Ligger beläget ca 5,5 mil från Umeå vid Vindelälven. Samhället bjuder på det mesta en behöver i serviceutbud, butiker, frisörsalonger, post mm. Förskola finns både privat och kommunal samt skola upp till klass 9 samt folkhögskola. Här finns ett rikt föreningsliv med ridklubb, hockey, skidbacke och Buberget, bra fiske i älven och fina promenadstråk. Bra kommunikationer med tåg och buss. Huset har renoverats löpande och följande renoveringar har gjorts - 2016/2017 - - Hela källaren renoverades och gjordes om till 3 sovrum, stor tvättstuga med toalett samt dusch. - Ny el i hela huset. - Golvvärme indraget i hela källaren. - Bilat upp gamla avloppsrör och bytt ut stammarna. - Nya vatten dragningar mot alla element samt nya termostater. - Fyllt upp med betong och isolerat alla väggar i källaren. - Ny bergvärmepump 2018 - Tillbyggd veranda/altan 2020 - Bytte plats mellan kök och vardagsrum och gjorde ett större kök. 2022 - Renoverades badrummet på övervåningen 2023 - Luftvärmepump

Skärvstensgatan 18, Mariehöjd, Umeå kommun
Skärvstensgatan 18, Mariehöjd, Umeå kommun, bild 2
Skärvstensgatan 18, Mariehöjd, Umeå kommun, bild 3

Skärvstensgatan 18

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 5/6
4 495 kr/mån
31 920 kr/m²

Äntligen en 2:a som inte ser ut som alla andra! Varmt välkomna till Skärvstensgatan 18 och en 2:a som skiljer sig från mängden. Lägenheten ligger belägen högt upp i huset och präglas av fina materialval samt smakfull färgsättning. Helkaklat badrum med golvvärme och egna tvättmöjligheter. Komplett utrustat kök med maskinpark i rostfritt. Stor, inglasad balkong. » Ljust och fritt läge uppe på våning 5 av 6! » Universitetsnära boende! Direkt närhet till två matbutiker, apotek, restauranger och tre stycken gymanläggningar. Universitet och sjukhus når ni till fots, på cykel, med bil eller buss. Goda förbindelser in till stan samt att länsbussarna passerar Mariehemscentrum. Nära har ni även till Mariehemsängarna, Nydalasjön och Stadsliden. Föreningen är numera Umeås största och utöver lägenhetsförråd finns här cykelförråd, övernattningsrum och garage.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Brogatan 29, Dragonfältet, Umeå kommun

Brogatan 29

Lägenhet
Dragonfältet, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/4
5 974 kr/mån
33 261 kr/m²

Interiört bjuds ni på en planlösning som låter varje kvadratmeter komma till sin fulla rätt. Vardagsrummet är berikat med stora ytor, takhöjd om hela 2,8 meter samt utgång till balkong. Köket tillhandahåller en komplett maskinpark med bl.a. fullstor kyl och frys. Badrummet är helkaklat, försett med golvvärme och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Sovrummen måttar god storlek, båda med plats för dubbelsäng. Härligt ljusflöde från fönster på två håll och balkongen är placerad med fördel för såväl eftermiddags- som kvällssolen. » Rymligt förråd, vägg i vägg med lägenheten! Svårslaget läge! Här bor ni med direkt närhet till Dragonskolan (gymnasieskola) och flera förskolor/skolor samt Nolia Idrotts- och Mässcenter. På promenadavstånd når ni citykärnan samtidigt som ni har grönska, parker och den porlande älven inom räckhåll.

 • Balkong
 • Hiss
Mariehemsvägen 31F, Mariehem, Umeå kommun

Mariehemsvägen 31F

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 445 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1
6 140 kr/mån
17 000 kr/m²

Varmt välkomna till Mariehemsvägen 31F. Här finner ni en stor tre om hela 85kvm som bidrar till att samtliga rum är väl tilltagna. Förutom en attraktiv planlösning och generösa ytor erbjuder denna bostad ett stort kök med goda förvaringsmöjligheter och praktiska arbetsytor. Här finner ni även plats för ett matbord för det större sällskapet. Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier vilket bidrar till trevliga ljusinsläpp samt en härlig känsla av rymd. Det finns även två sovrum att tillgå varav ett Masterbedroom med goda möjligheter till förvaring samt utgång till bostaden stora och inglasade balkong. Perfekt för att avnjuta solens bästa timmar och förlänga den varmare årstiden. Vidare fördelar sig denna bostad på en välkomnande och luftig hall samt två rymliga badrum. På Mariehemsvägen 33F bor ni bor ni naturnära invid Nydalasjön och med närhet till apotek, matbutiker, restauranger, två fina gymanläggningar, Umeå Universitet och NUS. Det finns även goda förbindelser till Umeå centrum. Missa inte chansen, Kontakta Adrian för mer info!

 • Balkong
Holmö byaväg 38, Holmön, Umeå kommun

Holmö byaväg 38

Tomt
Holmön, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
445 000 kr
1 504 m² tomt

Går ni i tanken att bygga nytt så finns nu möjligheten att förvärva denna generösa tomt om 1504 kvm på vackra Holmö. Tomten är plan och gräsbevuxen gammal åkermark som ger er fina förutsättningar till ert drömbygge i härlig lantidyll. Tomten är omgiven av åkermark, gräs, grönskande träd och vackra granngårdar. Havet skymtas från tomtens sydligaste del och byvägen löper endast 25 meter från tomtens östliga del. Tomten ligger välplacerad med endast en kort promenad till bl.a. badplats, båthamn, pensionat och restaurang. Givetvis finns det även en matbutik på ön. På följande hemsida https://visitholmon.com/ hittar ni bra och tydlig information. Åk gärna ut och titta!

Grönfjäll 101, Grönfjäll, Vilhelmina kommun

Grönfjäll 101

Tomt
Grönfjäll, Vilhelmina kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
295 000 kr
2 148 m² tomt

Förverkliga er fjälldröm i vackra och gemytliga Grönfjäll! Tomtstorlekar från 1500-2200 kvm där detaljplan tillåter två hus per tomtplats vilket ger möjlighet till gäststuga. Byggrätt på hela 250 kvm. Vatten, bredband och el är framdraget till tomtgräns. Pris: 295 000 kr Grönfjäll ligger ca 12 km från Kittelfjäll och ca 18 km från Dikanäs. Grönfjäll har fina vinter- och sommarleder, både för skidor, skoter och vandring. Familjevänligt område med närhet till kalfjäll, goda fiskevatten och jaktområden.

Visar alla 22