Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling

Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Borgvägen 21, Teg, Umeå kommun
  • Tor 1 aug kl 16:30
Borgvägen 21, Teg, Umeå kommun, bild 2
Borgvägen 21, Teg, Umeå kommun, bild 3

Borgvägen 21

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 150 000 kr
38 m²
1 rum
vån -1/3
2 741 kr/mån
30 263 kr/m²

Välkommen till denna charmiga etta på Teg! Här finner du en modern och välskött bostad om 38 kvm som erbjuder allt du behöver för ett bekvämt boende. Lägenheten präglas av en bra planlösning med ett rejält kök och badrum, vilket gör den både funktionell och trivsam. Köket är rymligt och utrustat med moderna vitvaror som gör matlagningen till en fröjd. Här finns gott om förvaringsutrymmen och en generös arbetsyta, perfekt för både vardagsmiddagar och festliga tillställningar. Badrummet är stilrent inrett med moderna bekvämligheter som gör vardagen enklare. Lägenheten ligger i ett lugnt och trevligt område på Teg, med närhet till både grönområden och service. I närområdet hittar du fina promenadstråk längs älven, mysiga caféer och restauranger samt bra kommunikationer in till centrala Umeå. Här bor du med närhet till både natur och stadspuls, vilket skapar en harmonisk balans i vardagen. Välkommen att upptäcka ditt nya hem på Teg – en bostad som erbjuder komfort, modernitet och närhet till mesta.

  • Premium
Solsandsvägen 10, Sörmjöle, Umeå kommun
Solsandsvägen 10, Sörmjöle, Umeå kommun, bild 2
Solsandsvägen 10, Sörmjöle, Umeå kommun, bild 3

Solsandsvägen 10

Tomt
Sörmjöle, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
795 000 kr
1 999 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva den sista tomten med ett fantastiskt läge nära havet! Denna strandnära tomt om cirka 2000 kvm, belägen på Solsandsvägen i Brännäset, Sörmjöle, erbjuder en unik möjlighet att bygga ditt drömhem. Här finns plats för ett rymligt hus med garage och en generös trädgård. Området runt tomten präglas av nybyggda villor och en grön, lummig allmänning som sträcker sig söderut mot stranden och havet. Det är ett attraktivt område med många småbarnsfamiljer och endast tre minuters promenad till det populära Sörmjöle havsbad. Här kan du njuta av ett mysigt bryggkafé, tennisbana och en barnvänlig, grund badvik. Här kan du verkligen njuta av sköna dagar på stranden och ett bekymmersfritt boende i en nybyggd villa. Med bara 20 minuters pendling till Umeå kan du kombinera lugnet vid havet med närheten till stadens alla bekvämligheter. Tomten ligger inom ett detaljplanerat område för småhus, vilket ger dig frihet att välja mellan ett året runt-hus eller ett fritidshus i bästa läge. Detaljplanen tillåter byggnader på 1 eller 1,5 plan med generösa byggytor. El, vatten och fiber är framdraget till området och det finns en välfungerande väg- och vattenförening samt god granngemenskap. Marken i området består av silt och sand, vilket gör den idealisk för byggnation. Nuvarande ägare har redan utfört flera förberedande åtgärder såsom trädavverkning, dikning och uppgrävda stubbar med grävmaskin. Detta sparar både tid och pengar för den nya ägaren, då tomten nu är redo för markavtäckning och grundläggning. I samarbete med Fiskarhedenvillan kan vi stolt presentera två fantastiska alternativ för att bygga ert drömhus på tomten: Familjär 131 och Familjär 159. Dessa husmodeller representerar det bästa av skandinavisk design och funktionalitet, perfekt anpassade för familjelivet. Under dokument hittar ni en detaljerad produktionskalkyl för både Familjär 131 och Familjär 159. Denna kalkyl ger er en tydlig bild av kostnaderna för att bygga ert drömhem, inklusive material, arbete och eventuella tillval. Fiskarhedenvillan erbjuder transparenta och konkurrenskraftiga priser, vilket gör det enklare för er att planera och budgetera ert byggprojekt. Ta chansen att förvärva denna fantastiska tomt och skapa ditt drömboende nära havet! Kontakta mäklaren för mer information! Robin - 070 55 55 939

  • Premium
Korpralsvägen 34B, Teg, Umeå kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00
Korpralsvägen 34B, Teg, Umeå kommun, bild 2
Korpralsvägen 34B, Teg, Umeå kommun, bild 3

Korpralsvägen 34B

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 8/8
3 379 kr/mån
40 648 kr/m²

Varmt välkomna till detta fantastiska boende högst upp i huset med i ett av Umeås mest eftertraktade områden, Teg! På våning 8 av 8 finner ni denna generös 2:a med en rymlig och inglasad balkong och tilltalande vyer över Umeå. Förutom en attraktiv planlösning och generösa ljusinsläpp erbjuder denna bostad ett rymligt och välplanerat kök med goda förvaringsmöjligheter och praktiska arbetsytor. Köket har har en bardisk som fördelar kök och vardagsrum. Detta bidrar till en öppen och luftig planlösning med optimala sällskapsutrymmen samt en härlig känsla av rymd. Väl tilltaget vardagsrum med gott om plats för matbord, soffgrupp och annat möblemang samt fönster i två väderstreck. Från vardagsrummet når du även bostadens rymliga och inglasade balkong. Här kan du avnjuta solens bästa timmar med med en majestätisk vy över staden. Stort sovrum med generösa förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober, även här finner ni en fri och trevlig vy från sovrumsfönstret. Vidare fördelar sig detta hem på ett rymligt badrum utrustat med tvättpelare samt en välkomnande och öppen hall med goda möjligheter till avhängning och förvaring. Här bor ni i en trivsam förening med närhet till det mesta. Med några få minuter cykeltur når ni Umeå City där det finns ett brett utbud av restauranger, kultur, shopping, gym, apotek och matbutiker. I närområdet finner ni Winpos Arena och Bullens restaurang. Många njuter av den vackra älvsbanken på cykel och till fots. Här kan man bada mitt i city och här finns Lundabron, Sveriges längsta hängbro för gång- och cykeltrafik. En av stadsdelens pärlor och sammanhängande grönområde är Bölesholmarna. Här finns vackra älvsnära promenader och höga naturvärden. Österut saknas däremot ett sammanhängande stråk som erbjuder älvskontakt. Stråken sträcker sig i denna del genom den gamla villabebyggelsen mellan broarna och älvkontakt ges vid några parkpartier. Med enkelhet når ni även Söderslätts handelsområde där ni finner Avion och Ikea som utgör Umeås södra entré och nyaste handelsplats. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sagovägen 2D, Tomtebo, Umeå kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Sagovägen 2D, Tomtebo, Umeå kommun, bild 2
Sagovägen 2D, Tomtebo, Umeå kommun, bild 3

Sagovägen 2D

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
71 m²
2 rum
vån 1/4
5 370 kr/mån
24 648 kr/m²

På Sagovägen 2D hittar du en välplanerad lägenhet som genomsyras av en harmonisk atmosfär. Med sina 71 kvadratmeter erbjuder den tillräckligt med utrymme för både avkoppling och underhållning. De generösa fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus som framhäver varje hörn av rummen. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en trevlig atmosfär. Lägenheten är välplanerad och erbjuder gott om utrymme för att skapa din egen oas. Den inglasade balkongen och uteplatsen mot innergården erbjuder perfekta platser för att njuta av frisk luft och social samvaro. På kvällen kan du koppla av och njuta av den härliga kvällssolen i den lugna miljön som lägenheten på erbjuder. Området runt Sagovägen är känt för sina utmärkta kommunikationsmöjligheter och bekvämligheter. Tomtebo erbjuder allt från lokala butiker till mysiga kaféer och restauranger. Närområdet inbjuder också till avkopplande promenader i natursköna omgivningar, med närliggande parker och vackra gångvägar som omger Nydalasjön. Tveka inte att ta steget mot ditt nästa boende – kontakta Robin idag för att boka en visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Ostnäs 534, Sävar, Umeå kommun
  • Tor 1 aug kl 12:00
Ostnäs 534, Sävar, Umeå kommun, bild 2
Ostnäs 534, Sävar, Umeå kommun, bild 3

Ostnäs 534

Fritidshus
Sävar, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
4 095 000 kr
96 + 43 m²
3 rum
2 083 m² tomt

Välkommen till Ostnäs 534 – ditt nya drömhem vid vattnet! Detta nybyggda och moderna boende erbjuder allt du kan önska dig för att skapa oförglömliga stunder med familj och vänner. Med en boyta på 96 kvm och en biarea på 43 kvm har detta hus en perfekt balans mellan utrymme och komfort. De stilrena detaljerna utan lister i kök och vardagsrum ger en elegant och modern känsla. Husets höga tak och den vackra panelen på väggar och tak skapar en ljus och rymlig atmosfär. Huset består av två sovrum samt ett mysigt loft som kan användas som extra sovrum eller gästrum. De stora sociala ytorna är perfekta för att umgås och njuta av kvällssolen på den trevliga uteplatsen, eller varför inte starta en brasa i den fina kaminen. Föreställ dig att samla nära och kära för en middag, följt av en kväll med skratt och historier framför elden. Den tillhörande garagebyggnaden erbjuder plats för en bil samt gott om förvaringsutrymme. Här finns också en avkopplande relaxavdelning med bastu och ett badrum med dusch. Förrådet ger ytterligare förvaringsmöjligheter för alla dina behov. Fiber är framdraget till garaget. Tomten är en trevlig naturtomt, och med lite kompletterande gräs blir det en perfekt plats att trivas och leva på. Som boende i denna samfällighet får du tillgång till en båtplats och en sjöbod, samt en bastu med panoramavy längst ut i hamnen. Föreställ dig att avsluta dagen med ett bastubad och njuta av den fantastiska utsikten över vattnet. Här kan du verkligen koppla av och ladda batterierna, omgiven av naturens skönhet. Här bor du i ett trevligt område med Ostö Gårdsbutik som granne, där du kan handla lokala delikatesser och njuta av lantlivets lugn. Ostnäs läge erbjuder fantastiska möjligheter till utflykter och äventyr med båt. En kort båttur tar dig till charmiga Holmön, där du kan utforska den natursköna ön, dess vandringsleder och pittoreska miljöer. Detta fritidsboende är mer än bara ett hus – det är en plats där drömmar blir verklighet och minnen skapas. Välkommen till Ostnäs 534, ditt eget paradis vid vattnet! Här kan du njuta av livet fullt ut, omgiven av nära och kära, och skapa magiska sommarkvällar som varar livet ut. Kontakta mäklaren för att veta mer. Robin Sjöberg 070 - 5555 939

  • Premium
Ostnäs 427, Sävar, Umeå kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00
Ostnäs 427, Sävar, Umeå kommun, bild 2
Ostnäs 427, Sävar, Umeå kommun, bild 3

Ostnäs 427

Villa
Sävar, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
98 + 67 m²
4 rum
1 840 m² tomt

Denna nyproducerade villa är belägen i en idyllisk del av Ostnäs med närhet till naturen och fina promenadstråk. Här erbjuds ett modernt och bekvämt boende med en genomtänkt planlösning och högkvalitativa materialval. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en luftig och social miljö, perfekt för både vardagsliv & festligheter. De stora fönsterpartiet ger ett fantastiskt ljusinsläpp och kontakt med naturen utanför. Med två rymliga sovrum, två badrum, ett multifunktionellt loft och praktiska parkeringslösningar med både garage och carport, är detta hemmet idealiskt för både familjer och par som söker ett modernt boende med alla bekvämligheter. Interiört bjuder hemmet på: Antal rum: 4 rum, varav 2 sovrum Loft: Ett rymligt och multifunktionellt loft som kan användas som arbetsplats, lekrum eller extra sovrum. Kök: Ett modernt kök utrustat med högkvalitativa vitvaror, inklusive inbyggd ugn, mikrovågsugn, induktionshäll, diskmaskin och kyl/frys. Köket har en stor köksö som fungerar som både arbetsyta och samlingspunkt. Vardagsrum: Ett ljust och rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket, vilket skapar en luftig och social atmosfär. Vardagsrummet har stora fönster, vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp och fin utsikt över omgivande natur. Sovrum: Två väl tilltagna sovrum med gott om förvaringsutrymme. Badrum/Gästtoalett: Ett moderna helkaklat badrum med dusch samt en mindre gästtoalett. Tvättstuga: Separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och bänkytor samt skåpar för förvaring. Golvvärme: Installerad i hela huset för optimal komfort under alla årstider. Invändigt är allt färdigställt men utvändigt har du möjligheten att skapa din dröm trädgård, din egna oas, med allt vad det kan tänkas innebära!

  • Premium
Sagovägen 2C, Tomtebo, Umeå kommun
  • Tor 1 aug kl 17:30
Sagovägen 2C, Tomtebo, Umeå kommun, bild 2
Sagovägen 2C, Tomtebo, Umeå kommun, bild 3

Sagovägen 2C

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 745 000 kr
71 m²
2 rum
vån 1/4
5 370 kr/mån
24 577 kr/m²

På Sagovägen 2C finner du en väl utformad lägenhet som utstrålar en lugn och harmonisk atmosfär. Med sina 71 kvadratmeter ger den gott om plats för både vila och sociala aktiviteter. Stora fönster släpper in mycket naturligt ljus, vilket förhöjer varje vrå av rummen. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet bidrar till en inbjudande stämning. Lägenheten är smart designad och ger gott om utrymme att skapa din egen fristad. Den inglasade balkongen och uteplatsen mot innergården erbjuder ideala platser för att njuta av frisk luft och umgänge. På kvällen kan du koppla av och njuta av den vackra kvällssolen i den fridfulla omgivningen som denna lägenhet erbjuder. Området kring Sagovägen är känt för sina utmärkta transportförbindelser och bekvämligheter. Tomtebo har allt från lokala butiker till trevliga kaféer och restauranger. Området inbjuder också till avkopplande promenader i natursköna miljöer, med närliggande parker och vackra promenadstråk runt Nydalasjön. Ta steget mot ditt nästa boende och kontakta Robin idag för att boka en visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Skärvstensgatan 26, Mariehöjd, Umeå kommun

Skärvstensgatan 26

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 725 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/6
3 769 kr/mån
35 938 kr/m²

Ytterst trivsam 2-rummare med inglasad balkong med soligt västerläge! Väldisponerad planlösning som bl.a. innefattar rymligt sovrum, badrum med egen tvättdel samt öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Här bor ni ett stenkast från Mariehemsängarna, på promenadavstånd till Nydalasjön och inom bara några minuter nås Stadsliden. Direkt närhet till två välsorterade matbutiker, apotek, restauranger och hela tre stycken gymanläggningar. Universitet och sjukhus når ni till fots, på cykel och för de dagar bekvämligheten slår in går det att ta sig hit med såväl bil som buss. Goda förbindelser in till stan samt att länsbussarna passerar Mariehemscentrum. » Snabbt tillträde möjligt! Föreningen är numera Umeås största och utöver lägenhetsförråd finns här cykelförråd, övernattningsrum och garage.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Trehörningen 49, Trehörningen, Umeå kommun
  • Tis 30 jul kl 15:00
Trehörningen 49, Trehörningen, Umeå kommun, bild 2
Trehörningen 49, Trehörningen, Umeå kommun, bild 3

Trehörningen 49

Villa
Trehörningen, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
173 + 99 m²
6 rum
2 337 m² tomt

Denna fantastiska tvåplansvilla med sin natursköna charm disponerar hela 173 kvm boarea. Belägen på en generös tomt om 2337 kvm, omringad av vacker grönska i ett lugnt område, är detta hemmet du längtat efter. Villans två plan rymmer generösa sällskapsytor och mysiga sovrum. Här finns gott om plats för familjemys såväl som för att bjuda in vänner och gäster till trevliga tillställningar. De övre planet öppnar upp för en fantastisk utsikt över det omgivande landskapet, vilket gör varje ögonblick till en upplevelse. Det anslutande garaget ger inte bara praktisk förvaring och skydd för dina fordon, utan bidrar även till att skapa en enhetlig och stilfull helhet. Trädgården är som en egen oas av lugn och ro. Den stora tomten erbjuder möjligheter för lek, trädgårdsarbete eller bara avkoppling i naturens sköna famn. Här kan du njuta av långa sommarkvällar och skapa minnen som varar livet ut. Sammanfattningsvis är denna tvåplansvilla en pärla i Tavelsjö. Ett hem att trivas i helt enkelt. Missa inte chansen att kalla detta fantastiska hus för ditt hem! - Kontakta oss för mer information och boka en visning redan idag!

  • Premium
Bölevägen 24, Teg, Umeå kommun
  • Mån 29 jul kl 15:00
Bölevägen 24, Teg, Umeå kommun, bild 2
Bölevägen 24, Teg, Umeå kommun, bild 3

Bölevägen 24

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
995 000 kr
17 m²
1 rum
vån 2/3
1 864 kr/mån
58 529 kr/m²

Här presenteras ett klockrent alternativ för studenten, förstagångsköparen eller för dig som söker en övernattningslägenhet! Med månadsavgift på endast 1864 kr blir boendekostnaden väldigt förmånlig, dessutom ingår det mesta (värme, v/a, tv, bredband) i avgiften. 17 kvm har med en stor dos kärlek, kreativt tänkande och stadig hand renoverats, omdisponerats och transformerats från en 1:a i originalskick utan dusch till ett förstklassigt boende med badrum. Här är det med andra ord bara att flytta in. » Nydragen el och ny elcentral i lägenheten » Komplett kök (tidigare pentry med kokplatta) » Nya plastavlopp (tidigare gjutjärn) » Byggt om tidigare toalett till badrum med dusch. Och så läget! Här bor ni bekvämt på Teg med närhet till älven och den fina strandpromenaden, stadskärnan, Tegs centrum samt Söderslätts handelsområde med Ikea och Avion. Gå, cykla eller åk buss till Umeå Universitet och NUS.

  • Premium
Sandåkersgatan 10, Sandåkern, Umeå kommun
Sandåkersgatan 10, Sandåkern, Umeå kommun, bild 2
Sandåkersgatan 10, Sandåkern, Umeå kommun, bild 3

Sandåkersgatan 10

Lägenhet
Sandåkern, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
93,5 m²
3 rum
vån 12/15
5 594 kr/mån
29 893 kr/m²

Välkommen till Sandåkersgatan 10! Upplev lyxen av att bo på tolfte våningen i en modern trea med en fantastisk utsikt över Umeå. Denna exklusiva lägenhet erbjuder en perfekt balans mellan komfort och stil, och är designad för att passa alla dina behov. Här finner ni en trea om hela 93,5 kvm med exklusiva tillval, tilltalande vyer och generösa ljusinsläpp. Öppen planlösning och stilrent kök Stig in i den rymliga och ljusa bostaden som präglas av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här får du ett stilrent kök med moderna vitvaror och gott om arbetsyta, perfekt för både vardagsmatlagning och festliga middagar. Vardagsrummet är stort och inbjudande, och ger dig möjlighet att skapa en social och trivsam miljö för både familj och vänner. Inglasad balkong med panoramavy En av lägenhetens absoluta höjdpunkter är den inglasade balkongen. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe eller koppla av med en bok, oavsett väder. Den spektakulära utsikten över staden och omgivningarna ger en känsla av frihet och rymd som är svårslagen. Sovrum och badrum Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum med generösa förvaringsmöjligheter. Det moderna badrummet är helkaklat och utrustat med både tvättmaskin & torktumlare. Utöver detta finns även en inredd klädkammare samt en välkomnande och öppen hall med möjligheter till avhängning samt förvaring av ytterkläder. Här bor ni en ekonomiskt stabil förening med vackra och välplanerade innergårdar med närhet till det mesta. Föreningen är belägen i ett lugnt och barnvänligt område. Bo på Sandåkern och njut av närheten till både natur och stad. Här finns goda kommunikationer, skolor, affärer och fritidsaktiviteter inom bekvämt avstånd. Området är känt för sin trevliga atmosfär och gemenskap. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska lägenhet. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev själv allt det som denna bostad har att erbjuda - Ditt nya drömhem väntar på dig!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Filgränd 6A, Ersboda, Umeå kommun
Filgränd 6A, Ersboda, Umeå kommun, bild 2
Filgränd 6A, Ersboda, Umeå kommun, bild 3

Filgränd 6A

Lägenhet
Ersboda, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 095 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/2
5 350 kr/mån
20 278 kr/m²

Tvårummare på Östra Ersboda med fint läge intill villakvarter och fri från insyn! Bostaden har en genomtänkt planlösning som disponeras genom ett lättmöblerat vardagsrum, fint kök från Vedum, rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare, sovrum samt goda förvaringsmöjligheter genom klädkammare/förråd. Utöver detta erbjuds även trivsam balkong med förmiddagssol. I månadsavgiften ingår även parkeringsplats! Här bor ni med närhet till matbutik, förskola/skola, Folkets Hus, på behändigt avstånd till Ersboda Handelsområde och med bra bussförbindelser in till stan såväl som till universitetet och sjukhuset.

  • Premium
  • Balkong
Storgatan 90, Öst på stan, Umeå kommun
  • Mån 29 jul kl 16:00
Storgatan 90, Öst på stan, Umeå kommun, bild 2
Storgatan 90, Öst på stan, Umeå kommun, bild 3

Storgatan 90

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 745 000 kr
45 m²
1 rum
vån 3/3
3 155 kr/mån
38 778 kr/m²

Jag presenterar ett attraktivt cityboende med allt du kan tänkas önska och behöva. Här bor du med korta avstånd till universitet, matbutik, shopping och restauranger. Välkommen till den perfekta ettan öst på stan! Kliv in i denna smakfulla lägenhet, där genomtänkta ytskikt och färgsättning smälter samman harmoniskt. Detta skapar en varm och mysig känsla som genomsyrar hemmet. Perfekt boende för dig som ska köpa din första lägenhet, studerar eller veckopendlar. Bostadens på pappret blygsamma antal kvadratmeter disponeras på bästa vis. Kanske är det därför den upplevs betydligt större? Rummets form och yta gör det lätt att snyggt och praktiskt avskilja sällskapsdel från sovdel om man så önskar. Badrummet är utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och det nyligen renoverade köket är fullstort och välutrustat. Att uppskatta är den mysiga balkongen i bästa söderläge och det trivsamma ljusinsläppet som kommer där till. Med välplanerade bussförbindelser och cykelvägar är detta område synonymt med både bekvämlighet och hög trivsel. Hemmet är attraktivt beläget mitt i hjärtat av Umeå. Du får direkt kontakt med vår vackra stads fulla utbud av nöje, kultur, shopping och restauranger. Med en kort promenad når du Umeälven med sitt fina promenadstråk och lummiga grönområden. Du är dessutom garanterad en parkeringsplats om så önskas!! Kontakta ansvarig mäklare för din privata visning redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Brogatan 4A, Väst på stan, Umeå kommun
Brogatan 4A, Väst på stan, Umeå kommun, bild 2
Brogatan 4A, Väst på stan, Umeå kommun, bild 3

Brogatan 4A

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 725 000 kr
26 m²
1 rum
vån 1/2
1 600 kr/mån
66 346 kr/m²

Arkitektritad 1:a har med en stor dos kärlek, kreativt tänkande och stadig hand renoverats, omdisponerats och transformerats till en lägenhet unik i sitt slag! Här är dina kvadratmeter väl valda vilket gör att du får mycket bostad på sparsam yta. Lägenheten är renoverad från topp till tå och erbjuder bl.a. ett påkostat badrum med kakel och klinker på väggar och golv. Köket har moderniserats och tillhandahåller numera bra förvaring, goda ytor för matlagning, kyl med frysfack, ugn och induktionshäll. I allrummet har den nuvarande ägaren gjort en smart såväl som mysig lösning vad gäller säng, garderob och antingen en extra sovplats eller generöst med dold förvaring. I allrummet ryms även soffa och matbord. » Lägenheten nås via egen ingång från husets kortsida. » Altan med insynsskyddat läge och liten trädgård i direkt anslutning, läge sydost. » Köparen är garanterad en p-plats! Bo i välmående förening med låga avgifter och fina faciliteter för sina medlemmar såsom bastu med relax. Bra läge Väst på stan med direkt närhet till älven och den vackra strandpromenaden samt på gångavstånd till centrala stan. Nära beläget finns matbutik och busshållplats med linje som går till universitet och sjukhus.

  • Premium
  • Uteplats
Östra Kyrkogatan 64, Haga, Umeå kommun
Östra Kyrkogatan 64, Haga, Umeå kommun, bild 2
Östra Kyrkogatan 64, Haga, Umeå kommun, bild 3

Östra Kyrkogatan 64

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
3 275 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/8
3 518 kr/mån
45 486 kr/m²

Universitetsnära gavellägenhet á 72 kvm med inglasad balkong! Första inflyttning skedde år 2016 och känslan av "ny lägenhet" finns fortfarande kvar. Lägenheten disponeras i dagsläget som en 2:a med gott om svängrum och innefattar helkaklat badrum med golvvärme och egen tvättdel, snyggt tillika praktiskt kök som ligger i öppen planlösning mot både matplats och vardagsrum. Vidare finns här även ett rofyllt sovrum och för den som önskar ytterligare ett sovrum går det, med enkla medel, att bygga igen utrymmet där säljaren har möblerat med soffa och tv. Lägenheten karaktäriseras av genomgående parkettgolv i ek, ljust färgsatta väggar och fönster i två väderstreck. Stabil förening med förmånliga avgifter för sina medlemmar. Huset är i mycket gott skick och utöver bostäder finns här ett gym (entréplan) samt varmgarage och förråd (källarplan). På Östra Kyrkogatan 64 bor ni granne med en välsorterad matbutik, restauranger och på bekvämt avstånd till city, universitet och sjukhus samtidigt som grönskande parker, skog och motionsspår bara ligger ett stenkast bort. Busshållplats i direkt anslutning till huset.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norra Ersmarksgatan 61, Haga, Umeå kommun
  • Mån 5 aug kl 16:00
Norra Ersmarksgatan 61, Haga, Umeå kommun, bild 2
Norra Ersmarksgatan 61, Haga, Umeå kommun, bild 3

Norra Ersmarksgatan 61

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
4 046 kr/mån
27 615 kr/m²

För er som söker lugna kvarter men vill bo med närhet till city, universitet och sjukhus samtidigt som grönskande parker, skog och motionsspår bara ligger ett stenkast bort - här har vi ert framtida hem! Bekvämt belägen, endast en trappa upp i hus med hiss, finner ni en fin och stilsäker 2:a med fönster i tre väderstreck. Välkomnas av praktisk hall med generös golvyta och gott om plats för avhängning och förvaring. Stort badrum med tvättmaskin, torktumlare och grovtvättställ. Kök och vardagsrum harmoniserar i en delvis öppen planlösning där de väggar som finns förenklar möbleringen av framförallt vardagsrummet. För er som önskar ett hemmakontor behöver inte detta stjäla yta från varken sovrum eller vardagsrum - i den inre hallen ges ni ett perfekt utrymme för skrivbord. Gångavstånd till city, resecentrum (buss- och tågstation), flertalet parker, Gammlia och I20-skogen med otaliga motionsmöjligheter. Nära har ni även till matbutiker, restaurang och pizzerior samt två fina gymanläggningar. Ni tar er enkelt till universitet och sjukhus med antingen buss, bil eller cykel alternativt till fots.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stenmarksvägen 11C, Haga, Umeå kommun
  • Tis 30 jul kl 16:00
Stenmarksvägen 11C, Haga, Umeå kommun, bild 2
Stenmarksvägen 11C, Haga, Umeå kommun, bild 3

Stenmarksvägen 11C

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
31 m²
1 rum
vån 4/4
2 188 kr/mån
48 226 kr/m²

Nyproducerad bostadsrätt från 2021 med insynsskyddat läge i stabil förening på omtyckta Haga. Kvadratsmart lägenhet med hög standard, stort badrum, klädkammare och rymlig balkong med eftermiddag- och kvällssol. Här bor du med promenadavstånd till Umeå Universitet, citykärnan och med närhet till grönytor och rekreationsområden.

  • Premium
  • Balkong
Kvarnvägen 3A, Väst på stan, Umeå kommun
  • Ons 31 jul kl 15:00
Kvarnvägen 3A, Väst på stan, Umeå kommun, bild 2
Kvarnvägen 3A, Väst på stan, Umeå kommun, bild 3

Kvarnvägen 3A

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
49 m²
2 rum
vån 7/11
3 206 kr/mån
52 959 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska tvåa belägen på sjunde våningen på Kvarnvägen i Umeå. Här erbjuds ett boende utöver det vanliga med panoramautsikt och en inglasad balkong som förlänger sommarkvällarna och ger extra ljusinsläpp året om. Bostaden: Denna välplanerade lägenhet om 49 kvm har ett genomgående modernt och stilrent utförande. Här möts du av en takhöjd på hela 2.6 meter, ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med dagsljus och bjuder på en imponerande utsikt. Köket är fullt utrustat med moderna vitvaror och erbjuder gott om förvaringsutrymme samt en praktisk matplats. Sovrummet är lugnt beläget med plats för dubbelsäng och förvaring. Badrummet är helkaklat och fräscht med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Den inglasade balkongen: Den generösa inglasade balkongen i oklanderligt västerläge är bostadens pärla. Här kan du njuta av utsikten och sitta bekvämt oavsett väder, perfekt för både avkoppling och sociala stunder med vänner och familj. Området: Kvarnvägen är ett populärt och lugnt område med närhet till både natur och stadsliv. Här har du närhet till mataffärer, skolor, restauranger och goda kommunikationsmöjligheter. För den som gillar friluftsliv finns fina promenadstråk och cykelvägar i närheten. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska bostad som kombinerar komfort och elegans på bästa sätt. Kontakta oss för att boka en visning – din nya drömbostad väntar på dig! Välkommen hem till Kvarnvägen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kronovägen 11A, Teg, Umeå kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Kronovägen 11A, Teg, Umeå kommun, bild 2
Kronovägen 11A, Teg, Umeå kommun, bild 3

Kronovägen 11A

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/3
4 395 kr/mån
31 172 kr/m²

64 kvm trivsamt, välrenoverat boende! Hallen ger ett varmt välkomnande och erbjuder sig att ta hand om ytterkläder och skor genom avhängningsyta och garderob direkt till höger om entrén. Hemtrevligt kök med gott om förvaring, komplett maskinpark och plats för matbord. Helkaklat, stamrenoverat badrum med golvvärme samt rymligt sovrum med garderobsvägg. Vardagsrummet bjuder på oanade ytor, fint ljusinsläpp och öppnar upp till balkong med högt och fritt läge. Förvänta dig en tilltalande planlösning med genomgående smakfulla färgval och fräscha ytskikt. Fönster i två väderstreck innebär gott om ljus. Och så läget! Här bor ni bekvämt på Teg med närhet till älven och den fina strandpromenaden, stadskärnan, Tegs centrum samt Söderslätts handelsområde med Ikea och Avion. Gå, cykla eller åk buss till Umeå Universitet och NUS.

  • Premium
  • Balkong
Mickelträsk 50, Mickelträsk, Umeå kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Mickelträsk 50, Mickelträsk, Umeå kommun, bild 2
Mickelträsk 50, Mickelträsk, Umeå kommun, bild 3

Mickelträsk 50

Villa
Mickelträsk, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
90 + 90 m²
5 rum
1 935 m² tomt

Välkommen till Mickelträsk 50 - Här möts ni av en 1,5 plansvilla med 90 kvm, 5 rok med stor tomt och fint läge! Omgiven av härlig natur i lantlig miljö med närhet till sjön, promenadstråk och goda skoterleder på vintern. På andra sidan vägen har vi otroligt mysiga Mickelbo gård med Djurparksgård, café och gårdsbutik. Låg energiförbrukning och driftskostnader!

  • Premium
  • Energieffektiv
Videvägen 8B, Umedalen, Umeå kommun
  • Budgivning pågår

Videvägen 8B

Villa
Umedalen, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
4 975 000 kr
143 + 10 m²
7 rum
490 m² tomt

Välkommen till Videvägen 8B i Umeå, där detta underbara Myresjöhus från 2008 står redo att bli ditt nya hem. Med en generös boyta på 143 kvm och en tomt på 490 kvm erbjuder det gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Beläget i det eftertraktade området Umedalen, uppskattat för sin harmoniska mix av grönska och närhet till stadens puls, har du här en unik möjlighet att bo i ett välskött hus som inkluderar carport och förråd. Huset har varit obebott sedan 2021 och avyttras nu av Umeå kommun, vilket gör det till ett perfekt tillfälle för dig att ta över och sätta din egen prägel. Detta är inte bara ett hus utan en plats där du kan skapa minnen och bygga en framtid. Inomhus möts du av en smart planlösning med väl tilltagna rum och ljusa, öppna ytor som bjuder in till både vardagsliv och festliga tillställningar. Köket är modernt och välutrustat, perfekt för den matlagningsintresserade familjen, medan vardagsrummet erbjuder gott om plats för avkoppling och umgänge. Sovrummen är lugna oaser för återhämtning, medan badrummet är stilrent och praktiskt med moderna bekvämligheter. Umedalen i sig är känt för sin rika kultur och dess närhet till shopping, restauranger och andra bekvämligheter gör området till en favorit bland både barnfamiljer och unga par. Med skolor, dagis och grönområden inom bekvämt avstånd blir det lätt att trivas och känna sig hemma. Ta chansen att förvärva detta fantastiska hus och upptäck fördelarna med att bo på Videvägen 8B i Umeå. Kontakta mäklaren idag för mer information och för att boka din privata visning. Det är dags att göra denna dröm till verklighet! Robin 070-55 55 939!

Dalkarlså 42, Dalkarlså, Robertsfors kommun
Dalkarlså 42, Dalkarlså, Robertsfors kommun, bild 2
Dalkarlså 42, Dalkarlså, Robertsfors kommun, bild 3

Dalkarlså 42

Villa
Dalkarlså, Robertsfors kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
242 + 25 m²
6 rum
6 885 m² tomt

Välkommen till denna magnifika fastighet i hjärtat av idylliska Dalkarlså! Här erbjuds en unik möjlighet att förvärva ett majestätiskt hus omgiven av en stor tomt och en charmig björkallé som leder upp till huset. Denna fastighet kombinerar klassisk elegans med oändlig potential för att skapa ditt eget paradis. När du kliver in genom dörren möts du av en storslagen känsla med högt i tak och vackra detaljer som vittnar om husets anrika historia. Den rymliga salen med sin eleganta inramning, är perfekt för stora middagar och sociala tillställningar. I alla rum finns stora fönster som släpper in rikligt med ljus och erbjuder en fantastisk utsikt över den omgivande naturen. Dalkarlså är känt för sin natursköna omgivning och gemytliga atmosfär. Här bor du i en fridfull by med nära tillgång skog, å och hav, vilket ger dig fantastiska möjligheter till friluftsliv året om. Den imponerande tomten på 6885 kvm ger dig oändliga möjligheter för utomhusaktiviteter och trädgårdsprojekt. Den vackra björkallén som leder upp till huset skapar en sagolik atmosfär och ger en försmak av den fridfulla miljön som omger fastigheten. Här kan ni njuta av lummig grönska! Missa inte chansen att förvärva denna unika pärla i Dalkarlså. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Ostnäs 423, Sävar, Umeå kommun
Ostnäs 423, Sävar, Umeå kommun, bild 2
Ostnäs 423, Sävar, Umeå kommun, bild 3

Ostnäs 423

Tomt
Sävar, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
495 000 kr
1 906 m² tomt

Idylliskt belägna tomter i Ytterbodafjärden, södra Ostnäs! Är det dags att förverkliga nybyggardrömmen där ni kan sätta er helt personliga prägel på både husets och tomtens utformning? Placering samt utformning är i så stor utsträckning som möjligt anpassat till befintlig terräng. Detta för att bevara områdets fantastiska naturvärden och idylliska karaktär. Tomterna är omgivna av underbar natur och är placerad mellan 100-200 meter från havet i Ytterbodafjärden. Tomterna är mellan 1840 – 2379 kvm. Avstyckningen har skett i enlighet med byggnadsplanen 2480K-P SÄBY A1/32, 3 kap. 2§ 1 st FBL. För samtliga styckningslotter sker utfart vid den nybildade gemensamhetsanläggningen Ostnäs G8 som sträcker sig genom planområdet. På tomten får man bygga upp till 150 kvm. Så tveka inte att höra av dig snarast för mer information om ni är intresserade! Tomtpriserna är exklusive anslutningsavgifter för el samt fiber. Det är borrat för vatten (bra flöde & bra vatten), det blir en gemensamma vattenförening för området. Det blir även ett reningsverk för hela området med pumphus på tomt 8.

  • Premium
Tankvägen 20B, Teg, Umeå kommun
Tankvägen 20B, Teg, Umeå kommun, bild 2
Tankvägen 20B, Teg, Umeå kommun, bild 3

Tankvägen 20B

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
4 295 000 kr
98,5 m²
4 rum
vån 2/5
5 327 kr/mån
43 604 kr/m²

**TVÅ BALKONGER** På Tankvägen 20B har vi nu nöjet att presentera en gavellägenhet á 4 rum och kök fördelat på 98,5 välplanerade kvadratmeter. Tillvalen vad gäller både färg och material är gjorda med fingertoppskänsla varpå lägenheten är och upplevs harmonisk med en touch av lyx. Interiört erbjuds ni tre sovrum varav det största är försett med egen klädkammare, kök och vardagsrum i en delvis öppen planlösning samt två helkaklade badrum, det ena med golvvärme. Läget på husets gavel medför fönster i tre väderstreck vilket ger er en ljus lägenhet - nöjer ni er inte med det utan vill njuta av solen utomhus har ni inte bara en utan två balkonger att vistas på. » Genomgående parkettgolv Ek Smoke 3-stav, rökt mattlackad, i hela lägenheten. » Varmförråd i källaren, dit tar ni er smidigt med husets hiss. Föreningen har en elbil och el-lådcyklar som medlemmarna får låna samt härliga gemensamma utrymmen såsom bastu med relax och takterrass, boulebana, odlingar och ett orangeri med möjlighet till både fest och co-workingytor. Föreningen kommer även att tillhandahålla gästlägenhet samt utegym.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stöcksjö Svartnäsväg 22, Stöcksjö, Umeå kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Stöcksjö Svartnäsväg 22, Stöcksjö, Umeå kommun, bild 2
Stöcksjö Svartnäsväg 22, Stöcksjö, Umeå kommun, bild 3

Stöcksjö Svartnäsväg 22

Villa
Stöcksjö, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
156 m²
6 rum
1 882 m² tomt

NU har du chansen att förvärva denna nyproducerade enplansvilla! Vill du bo ostört och söker något lantligt men ändå nära pulsen? Då är denna idylliskt placerad villa i omtyckta Stöcksjö med sjöutsikt perfekt för dig och din familj. Ett väl genomtänkt hem med öppna & sociala ytor, genomgående hög standard och med möjlighet till hela 5 sovrum. Dessutom med en helt otrolig utemiljö och tomt med mycket möjligheter! Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 31