Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling

Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling

Mäklare

Mariehemsvägen 98, Mariehem, Umeå kommun

Mariehemsvägen 98

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling

1 650 000 kr

47 m²

2 rum

2 717 kr/mån

35 106 kr/m²

Universitetsnära 2:a perfekt placerad på fjärde våningen, givetvis utan besvärande insyn. Med öppen planlösning, ljusa ytskikt och fönster på tre håll utlovas en trivsam bostad som karaktäriseras av ljus och rymd - i relation till sina 47 välplanerade kvadratmetrar. Nyproduktionskänslan har hängt kvar då lägenheten, sedan den stod klar år 2017, har tagits omhand med varsam hand. Rymlig hall med ypperlig, dold förvaring direkt till höger om entrén. Helkaklat badrum med golvvärme och egna tvättmöjligheter, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt inglasad balkong i soligt söderläge. Här bor ni ett stenkast från Mariehemsängarna, på promenadavstånd till Nydalasjön och inom bara några minuter nås Stadsliden. Direkt närhet till två välsorterade matbutiker, apotek, restauranger och hela tre stycken gymanläggningar. Universitet och sjukhus når ni till fots, på cykel och för de dagar bekvämligheten slår in går det att ta sig hit med såväl bil som buss. Goda förbindelser in till stan samt att länsbussarna passerar Mariehemscentrum.

 • Balkong
 • Hiss
Korpralsvägen 20, Teg, Umeå kommun

Korpralsvägen 20

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling

2 095 000 kr

87 m²

4 rum

7 010 kr/mån

24 080 kr/m²

Välkomna till denna generösa 4:a om 87 kvm belägen i ett av Umeås mest populära områden, Teg. Här finner ni ett fantastisk boende fördelat på två rymliga sovrum med möjlighet till ett tredje. Bostadens matsal går att omvandla till ett tredje sovrum med enkla medel. Förutom en tilltalande planlösning och generösa ytor erbjuder detta hem ett väl tilltaget och ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck vilket bidrar till trevliga ljusinsläpp samt en härlig känsla av rymd. Här finns det gott om plats för ett större matbord, soffa samt annat möblemang. Från vardagsrummet når du även bostadens balkong med ett insynsskyddat läge i soliga sydväst. Här kan du avnjuta solens bästa timmar i ett högt och fritt läge. Intill vardagsrummet finner ni bostadens matsal som för er vidare till det stilfullt renoverade köket. Köket har goda förvarings möjligheter och praktiska arbetsytor samt full maskinell utrustning såsom kyl och frys, ugn, diskmaskin m.m. Vidare fördelar sig detta hem på ett snyggt och helkaklat badrum, hall med goda förvaringsmöjligheter samt en rymlig klädkammare. Det finns även 2 förråd att tillgå och tvättstuga samma hus. Här bor ni på i en av Umeås populäraste stadsdelar med närhet till det mesta. Med några få minuter cykeltur når ni Umeå City där det finns ett brett utbud av restauranger, kultur, shopping, gym, apotek och matbutiker. I närområdet finner ni Winpos Arena och Bullens restaurang. Många njuter av den vackra älvsbanken på cykel och till fots. Här kan man bada mitt i city och här finns Lundabron, Sveriges längsta hängbro för gång- och cykeltrafik. En av stadsdelens pärlor och sammanhängande grönområde är Bölesholmarna. Här finns vackra älvsnära promenader och höga naturvärden. Österut saknas däremot ett sammanhängande stråk som erbjuder älvskontakt. Stråken sträcker sig i denna del genom den gamla villabebyggelsen mellan broarna och älvkontakt ges vid några parkpartier. Med enkelhet når ni även Söderslätts handelsområde där ni finner Avion och Ikea som utgör Umeås södra entré och nyaste handelsplats. Välkommen hem! Kontakta Adrian för mer info.

 • Balkong
Skärvstensgatan 22, Mariehöjd, Umeå kommun

Skärvstensgatan 22

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling

2 295 000 kr

66 m²

3 rum

3 692 kr/mån

34 773 kr/m²

Högst upp i huset på attraktiva Mariehöjd hittar ni denna välplanerade gavellägenhet. Förutom en attraktiv planlösning erbjuder denna bostad en rymligt kök med goda möjligheter till förvaring och praktiska arbetsytor. Köket har delvis öppen planlösning mot vardagsrummet vilket bidrar till optimala sällskapsutrymmen och en härlig känsla av rymd. Väl tilltaget vardagsrum med generösa ljusinsläpp via fönsterpartier i två väderstreck. Från vardagsrummet får du tillgång till bostaden möblerbara balkong, här kan du avnjuta solens bästa timmar i högt och insynsskyddat läge. Vidare fördelar sig denna bostad på två rymliga sovrum samt en öppen och rymlig hall. På populära Skärvstensgatan 22 bor du i en stabil förening ett stenkast från ICA-Kvantum, restauranger, gym, universitet, NUS, Nydalasjön med dess rekreationsområde och goda kommunikationer till centrum. Hiss finns i huset och garage på bottenplan. Kommer inom kort, Kontakta Adrian för mer info!

 • Balkong
 • Hiss
Tråggränd 35, Ersboda, Umeå kommun

Tråggränd 35

Lägenhet
Ersboda, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling

995 000 kr

64 m²

2 rum

3 575 kr/mån

15 547 kr/m²

Välkommen till denna tvårummare med god planlösning högst upp i huset med stor balkong i västerläge! Välplanerad lägenhet med separat kök, hall med klädkammare, badrum, sovrum med garderober och vardagsrum med fint ljusinsläpp. I huset finns hiss! Brf Ersängen är en stabil och trygg förening med fina faciliteter för sina medlemmar såsom festlokal, bastu, motionsrum, övernattningsrum, cykelförråd och snickarbod. I föreningens grundavgift ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband. Här bor ni med direkt närhet till ängar, skog och äventyrslekpark, på promenadavstånd till Ersboda Handelsområde samt att närmsta busshållplats finns oförskämt nära. Ni tar er smidigt in till city, universitetet och NUS med cykel, buss och bil.

 • Balkong
 • Hiss
Bryggargatan 41D, Teg, Umeå kommun

Bryggargatan 41D

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling

2 195 000 kr

58 m²

2 rum

3 535 kr/mån

37 845 kr/m²

Varmt välkomna till denna stilrena och smakfullt renoverade gaveltvåa högst upp i huset! Lägenheten erbjuder ett luftigt och välplanerat kök med goda förvaringsmöjligheter samt praktiska arbetsytor. Här finner ni även plats för ett matbord om 4 personer. Väl tilltaget vardagsrum med generösa ljusinsläpp. Från vardagsrummet når ni även bostadens utbyggda balkong som inom kort kommer glasas in. Här kan nu avnjuta solens bästa timmar i ett högt och härligt läge. Vidare fördelar sig denna bostad på ett stort sovrum med skjutdörrsgarderober, klädkammare samt ett helkaklat badrum. Till bostaden tillhör även två generösa förråd av större storlek. Brf Tegshus 1 är en stabil och trygg förening med fina faciliteter för sina medlemmar. Med några få minuter cykeltur når ni Umeå City där det finns ett brett utbud av restauranger, kultur, shopping, gym, apotek och matbutiker. I närområdet finner ni Winpos Arena och Bullens restaurang. Många njuter av den vackra älvsbanken på cykel och till fots. Här kan man bada mitt i city och här finns Lundabron, Sveriges längsta hängbro för gång- och cykeltrafik. En av stadsdelens pärlor och sammanhängande grönområde är Bölesholmarna. Här finns vackra älvsnära promenader och höga naturvärden. Österut saknas däremot ett sammanhängande stråk som erbjuder älvskontakt. Stråken sträcker sig i denna del genom den gamla villabebyggelsen mellan broarna och älvkontakt ges vid några parkpartier. Med enkelhet når ni även Söderslätts handelsområde där ni finner Avion och Ikea som utgör Umeås södra entré och nyaste handelsplats. BRA ATT VETA: Balkongerna har nyligen byggts ut och kommer glasas in. Detta medför ett balkongtillägg på avgiften på 321 kr/mån. Det som ingår i balkongavgiften är följande, - Utbyggnad (ny balkongplatta, nytt balkongräcke, nytt balkongtak) - Inglasning av balkong - Solskydd / Persienner - Eluttag - Alla balkonger förbereds för installation av spotlights Kontakta Adrian för mer info.

 • Balkong
Domarevägen 27, Teg, Umeå kommun

Domarevägen 27

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling

2 295 000 kr

71 m²

3 rum

4 595 kr/mån

32 324 kr/m²

För dig som "bara vill flytta in" kan vi nu stolt presentera denna renoverade gaveltrea som måttar 71 kvm och är belägen endast en halvtrappa upp i huset! Domarevägen 27 är ett bekvämt boende i alla bemärkelser och med hög trivselfaktor. Det mesta i denna lägenhet är utbytt med undantag för bl.a. de vackra fönsterbrädorna i marmor samt den fina Holmsundsparketten som pryder golvytorna inne i vardagsrummet. I övrigt kan du förvänta dig ett nytt kök med komplett maskinpark, ett helkaklat badrum samt nymålade väggar i samtliga rum. Lägenhetens placering på gaveln av huset ger er fönster i tre väderstreck vilket i sin tur genererar rikligt med ljusinsläpp. Och så läget! Här bor ni nära Tegs centrum samt Söderslätts handelsområde med Ikea och Avion. Direkt närhet till matbutiker, bensinstation, restauranger, ishallen och ett stenkast från älven med dess fina strandpromenad. Ni har dessutom gång- och cykelavstånd till citykärnan samt goda bussförbindelser till Umeå Universitet och NUS.

 • Balkong
Centralgatan 17D, Holmsund, Umeå kommun

Centralgatan 17D

Lägenhet
Holmsund, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling

1 390 000 kr

70,5 m²

3 rum

4 289 kr/mån

19 716 kr/m²

Varmt välkomna in i denna renoverade trea på andra våningen i centrala Holmsund! Med ett härligt ljusinsläpp och högt i tak får bostaden en fantastisk rymd. Bostaden erbjuder smakfullt valda renoveringar och ytskikt, en rymlig hall med klinker, golvvärme och god förvaring genom stora spegelgarderober, ett stort vardagsrum med utgång till balkong i västerläge samt två rymliga sovrum varav ett med heltäckningsmatta. På Centralgatan bor du med närhet till allt du behöver såsom välsorterad Coop butik, restauranger, vårdcentral, apotek, frisör och blombutiker. Goda bussförbindelser till Umeå City. På Centralgatan 17D bor du i en stabil förening där allt ingår i avgiften som el, värme, vatten, kabel-TV och internet. Två förråd hör till lägenheten!

 • Balkong
Symfonivägen 12, Umedalen, Umeå kommun

Symfonivägen 12

Villa
Umedalen, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling

4 995 000 kr

165 m²

7 rum

768 m² tomt

Välkommen till Umedalen och denna moderna villa i lugnt och barnvänligt område. En boarea på 165 kvm fördelat på två plan med fem sovrum, två badrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med generöst ljusinsläpp. Hörntomt i perfekt solläge med stor altan som löper i vinkel utmed fasaden. Carport med två förråd varav ett som är inrett som extrarum. Låg driftskostnad med frånluftsvärmepump! Här bor ni med närhet till skola, förskola, IKSU-Spa, matbutik, motionsspår och med goda kommunikationer till centrum. Varmt välkommen på visning!

Kvarnstigen 24C, Vännäsby, Vännäs kommun

Kvarnstigen 24C

Lägenhet
Vännäsby, Vännäs kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling

1 945 000 kr

107,7 m²

4 rum

5 100 kr/mån

18 059 kr/m²

I natursköna och populära Vännäsby hittar ni detta bostadsrättsradhus i två plan med rymlig uteplats i bästa sydvästläge! Här erbjuds öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med mysig kamin och goda sällskapsytor. Det finns dubbla badrum i bostaden varav ett med badkar! Praktisk carport med förråd och möjlighet att hyra en extra parkeringsplats vid behov. Närliggande bostaden finns det inte bara en, utan två väl tilltagna lekplatser där barnen kan leka fritt i timmar.

 • Uteplats
Villanäs 218, Villanäs, Umeå kommun

Villanäs 218

Fritidshus
Villanäs, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling

2 595 000 kr

77 m²

2 323 m² tomt

Nu finns unikt tillfälle att förvärva denna enastående fastighet i första led intill Umeälven med underbar utsikt mot Österfjärden! Uppväxt naturtomt på hela 2300 kvm i bästa västerläge. På tomten står idag tre byggnader varav två huvudstugor och en gäststuga. Området ligger utanför detaljplan vilket skapar stora möjligheter till förändring och chansen att förverkliga ert drömboende. Ni finner denna fastighet i Villanäs, endast 10 minuter från Umeå. Denna tomt måste upplevas på plats, ta kontakt och boka in er på visning. Varmt välkomna!

Visar alla 10