Mäklare Andreas Ahlm

Andreas Ahlm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mariehemsvägen 164, Mariestrand, Umeå kommun
Mariehemsvägen 164, Mariestrand, Umeå kommun, bild 2
Mariehemsvägen 164, Mariestrand, Umeå kommun, bild 3

Mariehemsvägen 164

Lägenhet
Mariestrand, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/7
3 977 kr/mån
29 917 kr/m²

Välkommen till Mariestrand och denna stilfulla tvårummare i trivsam och öppen planlösning. Lägenheten är belägen på tredje våningen in mot en lummig innergård och har en stor balkong med eftermiddag- och kvällssol. Stilfulla och moderna färgval med fint kök och goda arbetsytor, sovrum med praktisk klädkammare, helkaklat badrum och genomgående ekparkettgolv i hela lägenheten. Här bor ni med närhet till Universitet, NUS, Nydalasjön med dess rekreationsområde, Mariehemscentrum med Ica Kvantum, gym och restauranger. Goda bussförbindelser med hållplatser endast ett stenkast bort. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Näckrosvägen 21, Västerslätt, Umeå kommun
Näckrosvägen 21, Västerslätt, Umeå kommun, bild 2
Näckrosvägen 21, Västerslätt, Umeå kommun, bild 3

Näckrosvägen 21

Lägenhet
Västerslätt, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
3 766 kr/mån
32 054 kr/m²

På populär adress har vi nu nöjet att presentera en mycket välplanerad och renoverad 2:a som måttar 56 kvm. Lägenheten är belägen endast en halvtrapp upp! Välkomnande hall med härlig rymd och utmärkta förvaringsmöjligheter samt goda ytor för avhängning. Rakt fram återfinns det helkaklade badrummet samt det stilrent renoverade köket som erbjuder bra förvaring, goda arbetsytor och rostfria vitvaror - Ett uppskattat kök för den som gillar matlagning. Allrummet är välplanerat med plats för gedigen soffa, matbord och utgång till den inglasade balkongen. Stabil förening med god ekonomi, låg månadsavgift och fina faciliteter såsom övernattningsrum, samlingslokal och tvättstugor. Här bor ni med gångavstånd till Västerslätt Centrum med matbutik och konditori samt på gång- och cykelavstånd till stadskärnan. I området finns förskolor/skolor, frisörsalong, restauranger och goda busskommunikationer till stan, universitetet och NUS.

  • Premium
  • Balkong
Mariehemsvägen 11C, Mariehem, Umeå kommun

Mariehemsvägen 11C

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/3
3 532 kr/mån
28 047 kr/m²

Välkommen till Mariehem och denna renoverade tvårummare på första våningen med insynsskyddat läge och balkong mot söder. Stilfulla och moderna materialval med öppet kök och goda arbetsytor, praktisk klädkammare, och helkaklat badrum. Här bor ni med närhet till Universitet, NUS, Nydalasjön med dess rekreationsområde och endast ett stenkast från Mariehemscentrum med Ica Kvantum, gym och restauranger. Stabil förening med låg månadsavgift!

  • Balkong
Östra Kyrkogatan 114, Haga, Umeå kommun

Östra Kyrkogatan 114

Villa
Haga, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
5 695 000 kr
119 + 64 m²
5 rum
1 000 m² tomt

På eftertraktade Sandbacka vid övre delen av Östra Kyrkogatan finner ni detta stilfulla trähus byggt år 1939. En renoverad villa på en och en halv plan med källare på rymligt tomt i etage. Via den trivsamma baksidan välkomnas ni av en öppen hall med avhängning. Här är golvet prytt av ekparkett som löper vidare över hela entréplan. Rummen är lättillgängliga med stora fönsterpartier i alla väderstreck vilket ger ljusa ytor och det öppna sällskapsutrymme används som allrum och matplats. Den generösa takhöjden på 2.7 meter skapar en fin och trivsam rymd. Vardagsrummet har väl tilltagen yta och plats för både soff- och matgrupp. Här ges fint ljusinsläpp från höga fönster mot eftermiddagssolen och om kvällarna sprids ett behagligt sken och värme från öppna spisen. Matrummet inreds med ett större matsalsbord och förvaring. Köket i vinkel med köksö och högskåp ger goda förvarings- och arbetsytor. Ljus inredning och vitt kakel bryts av med en mörkare bänkskiva. En trappa upp finns fyra sovrum, varav ett med praktisk klädkammare. Från övre hallen nås den charmiga punchverandan som kan nyttjas till allt från mysrum till kontor. Badrummet på övre planet renoverades under året 2018 och går i en tidlös stil med neutrala färgval. I källarvåningen ligger praktiska ytor, som förvaringsrum, tvättstuga och matkällare. Den lummiga trädgården på exakt 1000 kvadrat är uppdelad i etage där den trivsamma eftermiddag- och kvällssolen nås allra bäst på övre platån. Här bor ni med närhet till naturområdet Stadsliden, matbutik, restauranger, handelsområde och med cykelavstånd till både centrum, Umeå Universitet och NUS.

Grönfjäll 101, Grönfjäll, Vilhelmina kommun

Grönfjäll 101

Tomt
Grönfjäll, Vilhelmina kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
295 000 kr
2 148 m² tomt

Förverkliga er fjälldröm i vackra och gemytliga Grönfjäll! Tomtstorlekar från 1500-2200 kvm där detaljplan tillåter två hus per tomtplats vilket ger möjlighet till gäststuga. Byggrätt på hela 250 kvm. Vatten, bredband och el är framdraget till tomtgräns. Pris: 295 000 kr Grönfjäll ligger ca 12 km från Kittelfjäll och ca 18 km från Dikanäs. Grönfjäll har fina vinter- och sommarleder, både för skidor, skoter och vandring. Familjevänligt område med närhet till kalfjäll, goda fiskevatten och jaktområden.

Visar alla 5