Mäklare Andreas Ahlm

Andreas Ahlm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Olof Palmes gata 27, Dragonfältet, Umeå kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00
Olof Palmes gata 27, Dragonfältet, Umeå kommun, bild 2
Olof Palmes gata 27, Dragonfältet, Umeå kommun, bild 3

Olof Palmes gata 27

Lägenhet
Dragonfältet, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
70 m²
2 rum
vån 4/5
5 316 kr/mån
38 500 kr/m²

- Detta är en lägenhet för den som ställer höga krav på sitt nya boende!! - På omtyckta och eftertraktade Dragonfältet ligger denna rymliga tvårummare placerat högt upp i huset på husets gavel, hela 70 kvm med modern, öppen och social planlösning. En lägenhet utöver det vanliga med fint ljusinsläpp från flertal fönsterpartier i tre väderstreck och ett charmigt burspråk. Här kan ni nyttja två balkonger varav en inglasad med förmiddagssol. Köket med påkostad köksinredning i ek har goda arbetsytor och förvaring, här får även plats med matgrupp. Helkaklat badrum med matchande ekinredning och tvättmaskin. Stort sovrum med rogivande färgval och god förvaring via den rymliga klädkammaren. I hallen ligger ett praktiskt och stilrent klinkergolv. Till lägenheten finns även ett förråd på hela 8 kvm! På Dragonfältet bor ni med gångavstånd till centrum, älvens strandpromenad och I20-skogens natur. Hiss finns!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rådhusesplanaden 18E, Centrum, Umeå kommun

Rådhusesplanaden 18E

Övrigt
Centrum, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
495 000 kr
56 m²
vån 1
7 481 kr/mån

<- Butikslokal -> Möjlighet att förvärva en affärslokal med fint läge och låg månadskostnad! Med sin placering i "Bågenhuset" passar den bra både som restaurang eller kontorslokal. Skyltfönster ut mot Järnvägstorget. I månadsavgiften ingår både värme, vatten och internetanslutning. Kontakta mäklare för att boka en visning!

  • Hiss
Grönfjäll 101, Grönfjäll, Vilhelmina kommun

Grönfjäll 101

Tomt
Grönfjäll, Vilhelmina kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
295 000 kr
2 148 m² tomt

Förverkliga er fjälldröm i vackra och gemytliga Grönfjäll! Tomtstorlekar från 1500-2200 kvm där detaljplan tillåter två hus per tomtplats vilket ger möjlighet till gäststuga. Byggrätt på hela 250 kvm. Vatten, bredband och el är framdraget till tomtgräns. Pris: 295 000 kr Grönfjäll ligger ca 12 km från Kittelfjäll och ca 18 km från Dikanäs. Grönfjäll har fina vinter- och sommarleder, både för skidor, skoter och vandring. Familjevänligt område med närhet till kalfjäll, goda fiskevatten och jaktområden.

Visar alla 3