Mäklare Robin Sjöberg

Robin Sjöberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Paradisgränd 4, Umedalen, Umeå kommun
  • Tor 16 maj kl 17:00

Paradisgränd 4

Lägenhet
Umedalen, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
995 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4/5
4 556 kr/mån
19 135 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet om 52 kvadratmeter, belägen högt upp i ett trevligt område på Umedalen. Lägenheten erbjuder en balkong i bästa solläge, perfekt för att njuta av solens strålar från tidig morgon till sen kväll. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en rymlig och luftig känsla. Sovrummet är ljust och välkomnande, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Badrummet är modernt och funktionellt med plats för tvättmaskin. Området är lugnt och familjevänligt, med närhet till grönområden och lekplatser. Här finns även bra kommunikationer och bekvämligheter som affärer och skolor inom gångavstånd. Sammantaget erbjuder denna lägenhet en bekväm och trivsam boendemiljö i en attraktiv del av staden.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Linnévägen 5, Vännäsby, Vännäs kommun

Linnévägen 5

Villa
Vännäsby, Vännäs kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
128 + 82 m²
6 rum
1 466 m² tomt

Denna underbara fastighet är perfekt belägen i populära Vännäsby på Linnévägen 5 och erbjuder en harmonisk kombination av traditionell charm och modern potential. Med en total yta på 128 kvadratmeter finns gott om utrymme för en familj att leva och trivas. Huset utmärker sig med sin unika äldre stil som genomsyrar en atmosfär av hemtrevnad och historia. Möjligheten att addera sin personliga touch ger köparen en unik chans att skapa något som verkligen speglar deras smak och stil. Det anslutande garaget erbjuder praktisk förvaring och möjligheter till ytterligare utrymmen för hobbyverksamhet, kontor eller andra ändamål. Intill garaget finns även ett extra rum med stor potential. Omgivningen kring Linnévägen 5 är lika attraktiv som själva huset, med en inbjudande atmosfär och lokala fördelar som närheten till Vännäsby centrum med butiker, restauranger och service. Dessutom finns vackra naturområden och möjligheter till friluftsliv, som promenader längs älven eller utflykter till Vännäsby Badplats eller varför inte ta några sköna svängar ned för Middagsberget. Sammanfattningsvis erbjuder denna pärla på Linnévägen 5 en enastående möjlighet att skapa sitt drömboende. Med generösa yta och förtjusande omgivningar är det en plats där man kan bygga upp sitt liv och skapa minnen för framtiden. Tveka inte att ta steget mot ditt nya hem i Vännäsby – kontakta Robin idag för att boka en visning

Minkvägen 14, Holmsund, Umeå kommun

Minkvägen 14

Villa
Holmsund, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
2 745 000 kr
145 + 15 m²
5 rum
510 m² tomt

Denna fastighet är belägen i det populära området Holmsund och erbjuder en kombination av traditionell charm och modern potential. Med en total yta på 145 kvadratmeter finns gott om utrymme för en familj att leva och trivas. Huset har en äldre unik stil med arkitektoniska bågar i vit sten och ett stort välkomnande kök i sydlig stil. Det bidrar till en atmosfär av hemtrevnad och historia. Möjligheten att lägga till sin personliga touch ger köparna chansen att skapa något unikt som speglar deras smak och stil. Det anslutande garaget erbjuder praktisk förvaring och möjligheter till utökade utrymmen för hobbyverksamhet, kontor eller andra praktiska ändamål. Intill garaget finns även ytterligare ett rum men mycket potential. Omgivningen kring Minkvägen 14 är lika tilltalande som huset självt, med en trevlig atmosfär och vackra omgivningar som ger möjligheter till promenader vid vattnet, badstrand, golf, fotboll och utflykter i naturen. Sammanfattningsvis erbjuder detta hus på Minkvägen 14 en möjlighet att skapa sitt drömhem. Med sin äldre stil, generösa yta och trevliga omgivningar är det en plats där man kan bygga upp sitt liv och skapa minnen för framtiden. Huset bjuder på bastu, garage, trevlig trädgård i anslutning till lummig skog, stort kök och är beläget på återvändsgata. Tveka inte att ta steget mot ditt boende i Holmsund – kontakta Robin idag för att boka en visning!

Näckens väg 2, Tomtebo, Umeå kommun
  • Idag kl 13:00

Näckens väg 2

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
4 228 kr/mån
32 786 kr/m²

I det natursköna området Tomtebo, med närhet till Nydalaområdet, ligger denna pärla på Näckens väg 2. Den moderna och fräscha lägenheten på 70 kvadratmeter och tre rum är ett perfekt val för den som söker både komfort och närhet till naturen. Här kan du njuta av den grönskande omgivningen och de vackra promenadstråken i Nydalaområdet som ligger bara en kort cykeltur bort. Samtidigt är det bara en promenad eller bussresa till universitetet, vilket gör det till en idealisk plats för studenter eller personal som vill ha nära till campus. Med sin moderna inredning och nybyggda faciliteter bjuder lägenheten in till avkoppling och trivsel. Den rymliga inglasade uteplatsen är en perfekt plats att koppla av och njuta av den friska luften året om. Välkommen till din nya hemmabas på Näckens väg 2, där harmoni och bekvämlighet möter närheten till både natur och universitet! >> KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA TID FÖR PRIVATVISNING. << Robin Sjöberg 070 - 55 55 939

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Vintergatan 10A, Vännäs, Vännäs kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00

Vintergatan 10A

Lägenhet
Vännäs, Vännäs kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
375 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 2/2
3 719 kr/mån
9 868 kr/m²

Drömmer du om ett eget boende i charmiga Vännäs? Denna underbara lägenhet på Vintergatan 10A är precis vad du söker! Belägen högst upp i huset erbjuder den en fantastisk utsikt från balkongen, perfekt för avkoppling. Med sina 38 kvm är denna lägenhet kompakt och lätt att sköta samtidigt som den erbjuder gott om utrymme för bekvämt boende. Dess trevliga läge i Vännäs ger dig närhet till allt du behöver, från lokala butiker till härliga naturpromenader. Lägenheten är registrerad som en etta men är i en tvåa på planritning. För dig som pendlar är den utmärkta kommunikationen ett stort plus. Med tågförbindelser till Umeå är det smidigt att ta sig till och från arbete eller studier. Här bor ni en ekonomiskt stabil förening med vackra och välplanerade innergårdar med närhet till det mesta. Föreningen är belägen i ett lugnt och barnvänligt område med city runt hörnet. Med några få minuter cykeltur når ni Centrum där det finns ett bra utbud av restauranger, kultur, shopping, gym, apotek och matbutiker. Vännäs beläget i naturskönt område med Middagsberget ett stenkast bort, trevliga promenad stråk längs älven är helt perfekt för friluftsmänniskan och den aktive. Tveka inte att ta steget mot ditt boende i Vännäs – kontakta Robin idag för att boka en visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 5