Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarpersonlighet

Guldhemmet 2022

Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2022

Mäklare Ebba Thielebeule

Ebba Thielebeule

Om mig

Fastighetsmäklare/Partner på Alicia Edelman med 5.0/5.0 i betyg från tidigare säljare. Vill du också bli en nöjd säljare? Kontakta mig på 072-388 24 18 eller [email protected] Jag förmedlar bostäder över hela Stockholm.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Blekholmsterrassen 9, Norrmalm, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning
Blekholmsterrassen 9, Norrmalm, Stockholms kommun, bild 2
Blekholmsterrassen 9, Norrmalm, Stockholms kommun, bild 3

Blekholmsterrassen 9

Lägenhet
Norrmalm, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
3 495 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3/9
3 735 kr/mån
79 432 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Hiss
Långholmsgatan 13A, 3 tr, Södermalm, Stockholms kommun
 • Sön 3 mar kl 12:15

Långholmsgatan 13A, 3 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
4 295 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/4
2 627 kr/mån
95 444 kr/m²

Välkomna till denna smakfullt renoverade tvåa i populära Hornstull! Här bor ni i en väldisponerad bostad där varje kvadratmeter nyttjats till sin fulla kapacitet. Bostaden erbjuder stora sociala ytor och präglas av dess smakfulla sekelskiftescharm genom generös takhöjd över 3 meter, stora spröjsade fönster och vackra trägolv varvat med moderna inslag. Det finns en rofylld balkong i sydvästläge mot gården med plats att avnjuta sena sommarkvällar med nära och kära. Föreningen har en solid ekonomi, äger marken samt har en ca 200 kvm stor innergård blomstrande grönska, flertalet sittplatser, återvinningscentral samt cykelförvaring. Som boende på Långholmsgatan har ni ett toppläge med närhet till shopping, restauranger, gym, populär galleria och t-bana (röda linjen) samt flertalet busslinjer strax utanför porten. Det finns även närhet till vacker grönska och vattnet vid Horntulls Strand, Reimersholme & Långholmen. Detta är det perfekta boendet för såväl singeln som det kärleksfulla paret! Välkommen att längta hem!

 • Plus
 • Balkong
Brantingsgatan 50, Gärdet, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning
Brantingsgatan 50, Gärdet, Stockholms kommun, bild 2
Brantingsgatan 50, Gärdet, Stockholms kommun, bild 3

Brantingsgatan 50

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
5 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 490 kr/mån
109 000 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
Råggatan 14, Södermalm, Stockholms kommun
 • Sön 3 mar kl 14:45

Råggatan 14

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
3 495 000 kr
42 m²
2 rum
2 593 kr/mån
83 214 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade tvåa på populär gata med närhet till allt ni kan önska! Här bor ni med ljusa och luftiga rum som erbjuder varierad möblering och plats för de stora middagarna med nära och kära. Välutrustat kök med diskmaskin och bardel samt fräscht kaklat badrum med tvättmaskin. Nedanför kullen ligger mysiga Tantolunden med båtar, sandstrand med bad, små bryggor och mysiga restauranger och caféer. En kort promenad bort har ni T-bana (grön linje) och Götgatan som ni följer upp till Medborgarplatsen med all tänkbar shopping, service, kulturliv och kommunikationer. Detta är det perfekta boendet för såväl singeln som det kärleksfulla paret. Välkomna att längta hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Brantingsgatan 22, Gärdet, Stockholms kommun
Brantingsgatan 22, Gärdet, Stockholms kommun, bild 2
Brantingsgatan 22, Gärdet, Stockholms kommun, bild 3

Brantingsgatan 22

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
3 195 000 kr
36 m²
1.5 rum
3 045 kr/mån
88 750 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för bokning av privatvisning! Välkomna till denna kvadratsmarta bostad på populära Brantingsgatan i hjärtat av Gärdet. Här bor ni med fullt utrustat kök med diskmaskin och generösa arbetsytor, avskild sovalkov samt social planlösning med plats att bjuda över nära och kära. Det finns även en rofylld uteplats omgiven av buskage och grönska med egen utgång från bostaden att avnjuta på sena sommarkvällar med plats för både grill och möblemang. Bostaden har en hög underhållsstandard med renoverat kök och badrum 2019 samt mycket goda förvaringsmöjligheter genom flertalet garderobspartier i hallen. Som boende på Brantingsgatan har ni närhet till allt ni kan önska i form av kommunikationer, restauranger, matbutiker och grönområden. Det är en kort promenad genom lummiga Tessinparken för att komma till Fältöversten och Östermalm. Nära kommunikationer genom buss 54 (Reimersholme-Hjorthagen) med närmsta hållplats Erik Dahlbergsgatan samt Gärdets T-bana (röda linjen) med närmsta ingång Brantingsgatan/Askrikegatan. Denna bostad passar er som söker ett funktionellt boende och som inte nöjer er med något annat än det bästa. Välkomna att längta hem!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Norrtullsgatan 38, 5 tr, Vasastan, Stockholms kommun

Norrtullsgatan 38, 5 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
3 195 000 kr
33 m²
1 rum
vån 5/6
2 397 kr/mån
96 818 kr/m²

Varmt välkommen till denna kvadratsmarta etta på femte våningen på populär adress! Här bor du med ett vackert ljusinsläpp genom generösa fönsterparter, helt utan insyn. Ljusa byggnader i vacker funkis-stil från slutet av 30-talet, fritt placerade i lummig trädgård med flera stora, fullvuxna träd. Husen är varsamt och tidsenligt renoverade med rymliga och ljusa trapphus i gedigna material. Interiört erbjuds ett smakfullt kök med full maskinell utrustning och gott om förvaringsyta. Fräscht, helkaklat badrum samt genomgående fina färg- och materialval. Perfekt belägen med närhet till Odenplan, grönområden som Hagaparken samt citypuls bara runt hörnet. En äkta och välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och som äger marken. Här bor du nära till all tänkbar och nödvändig service såsom exempelvis caféer, gym, butiker och mataffärer. Bra kommunikationer med flertalet busslinjer och T-bana samt många populära restauranger i närområdet. Välkommen att längta hem!

 • Hiss

Visar alla 6