Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2022

Mäklare Julia Larsson

Julia Larsson

Om mig

Meriter 5.0/5.0 i kundbetyg av 261 omdömen (Hittamäklare.se) Rankad som säljfavorit (Hittamäklare.se) Flest försäljningar – Kungsholmen 2021 (323 st mäklare) Flest rekommendationer – Kungsholmen 2021 (323 st mäklare) Teknologie kandidat på KTH i Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling. För mig är det viktigt med både hög kvalitet och gediget engagemang i varje affär. Upplevelsen ska vara den bästa och slutpriset är vårt gemensamma slutmål.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ola Hanssonsgatan 4, Kristineberg, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Ola Hanssonsgatan 4

Lägenhet
Kristineberg, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
3 250 000 kr
37 m²
2 rum
vån 2/5
3 085 kr/mån
87 838 kr/m²

Hjärtligt välkomna till en pärla på Kungsholmen. Renoverat kök med diskmaskin, bra arbetsyta och gott med förvaring. Separat sovrum med plats för större säng. Ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp, matplats och skrivbord för dig som önskar ett hemmakontor. Renoverat helkaklat badrum. Lägenheten är i genomgående renoverat fint skick, perfekt för dig som vill flytta in direkt. Stora fönsterpartier som ger ett vackert ljusinsläpp, högt i tak som skapar rymd. Välkommen att längta hem! En solid förening med god ekonomi som äger marken. Här bor du i ett lugnt område med badplats runt hörnet, fina motionsspår runt Kungsholmen och endast ett stenkast från pulsen. Goda kommunikationer och närhet till all tänkbar service.

  • Plus
  • Hiss
Odengatan 36B, 3 tr, Vasastan, Stockholms kommun

Odengatan 36B, 3 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
6 795 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/4
2 588 kr/mån
123 545 kr/m²

Varmt välkomna till denna drömlägenhet, högt upp i huset finner ni denna pärla. Stort kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, genom vackra dubbeldörrar nås en solig balkong. Perfekt för dig som vill bjuda över nära och kära, stora fönster som ger ett fantastiskt ljus och rymd till den pampiga takhöjden. Rymligt sovrum med bra förvaring. Helkaklat stort badrum med tvättmaskin. Genomgående bra förvaring i hela lägenheten, plats för hemma kontor. Unik lägenhet med det där lilla extra. Välkommen att längta hem! Stabil förening med god ekonomi, äger marken. Här bor ni på bästa läget i Vasastan, ett stenkast ifrån allt ni kan önska i form av kommunikationer, restauranger, matbutiker och grönområden.

  • Balkong
Lidnersplan 8, Kristineberg, Stockholms kommun

Lidnersplan 8

Lägenhet
Kristineberg, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
4 400 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/6
3 778 kr/mån
86 275 kr/m²

Accepterat pris 4 400 000 kr - ring för visning! Men en otrolig utsikt över vattnet, helt insynsskyddat finner ni denna pärla! Tidigare bygglov för en balkong från köket och en balkong från vardagsrummet. En lägenhet med bevarade originaldetaljer för dig som gillar detaljerna i serveringsskåp, vackra dörrar och originalgolv. För dig som vill renovera och skapa din egna pärla finns den möjligheten, en oslipad diamat. Helkaklat badrum från stambytet 2013. Otrolig utsikt mot vattnet från både kök och sovrum. Vardagsrummet vetter mot soliga Lidnersplan i fritt läge. Stora fönsterpartier, högt i tak och rymliga rum. Det tidigare bygglov för balkongerna är från när föreningen byggde balkonger, samtliga lägenheter byggde balkonger förutom denna lägenhet. Se under dokument för tidigare bygglov. En stabil förening med god ekonomi som äger marken. Takterrass med den magiska utsikten finns högst upp i huset! Här bor du i ett lugnt område där du kan bada vid klipporna, ha tillgång till fina motionsspår runt Kungsholmen och endast ett stenkast från pulsen. Goda kommunikationer och närhet till all tänkbar service. En lägenhet som måste upplevas på plats!

  • Plus
  • Hiss
Lidnersplan 12, vån 3, Kristineberg, Stockholms kommun

Lidnersplan 12, vån 3

Lägenhet
Kristineberg, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
4 300 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 3/5
2 909 kr/mån
100 000 kr/m²

Accepterat pris 4 300 000 kr, ring för visning! Hjärtligt välkomna till en fantastisk lägenhet med balkong i bästa frontläge mot Ulvsundasjön! I denna underbara, ljusa och fräscha lägenhet finns allt du kan önska såsom öppen social planlösning, modernt kök, plats för både soffgrupp och större matgrupp samt bra med förvaring. Mysig sovalkov med plats för dubbelsäng. En lägenhet med alla rätt. Stabil förening med låg avgift, äger marken själva och har en mysig bastu tillgänglig för föreningens medlemmar. Runt hörnet finns Kristineberg klippbad och bryggor, och går du ett par minuter till kommer du till Hornsbergs strandpromenad med populära Piren med servering året om samt många restauranger och cafeer i närheten. Här finns även träningsmöjligheter i form av tennishall, Kristinebergs IP, fotbollsplan, minigolf, kajak, gym och vackra löpspår runt Kungsholmen. På tio minuter gångavstånd ligger Ica Maxi med stort utbud och på 20 minuters gångavstånd ligger Fridhemsplan och Norr Mälarstrand med hela sitt utbud av butiker, galleria och restauranger. Med tunnelbana tar det ca tio minuter in till T-centralen. Välkommen att längta hem!

  • Balkong
  • Hiss
Orvar odds väg 8, Fredhäll, Stockholms kommun

Orvar odds väg 8

Lägenhet
Fredhäll, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
3 795 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 1/5
1 557 kr/mån
88 256 kr/m²

Ring för visning! Med ett oslagbart läge på Orvar odds väg, ett stenkast från badklipporna finns denna vackra och trivsamma lägenhet. Unik chans att förvärva denna pärla, utsikt mot vattnet från samtliga fönster. Här har inget lämnats åt slumpen, smakfullt renoverad med bevarade originaldetaljer. Stora fönsterpartier och högt i tak som skapar ett vackert ljusinsläpp och rymd! Stort vardagsrum med fina golv, här finns plats för både soffa och matgrupp. Sovdel med plats för större säng, trevligt fullutrustat kök och helkaklat badrum. Lägenheten är i genomgående fint skick helt inflyttningsklar. Här är mysfaktorn ett faktum. Möjlig tvåa se alternativ planlösning! Låg avgift, endast 1 557 kr i månaden, föreningen har endast ca 78 kr i lån per kvadrat, en förening med otroligt god ekonomi. **Två pampiga takterrasser samt bastu i föreningen med magisk utsikt över vattnet och staden, dessa måste upplevas på plats** I Fredhäll bor du på ett lugnt och naturskönt läge med närhet till Rålambshovsparken, promenadstråket med uteserveringar längs Norr Mälarstrand vid Riddarfjärden och Fridhemsplans stora utbud. Intill Fredhälls fina badklippor samt Fredhällsbadet och en kort promenad till Hornsbergs Strand med badbryggor och serveringar i olika smakriktningar. Närhet till både tunnelbana och buss! Hjärtligt välkomna på visning!

  • Hiss

Visar alla 5