Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2022

Mäklare Marcus Ljungdahl

Marcus Ljungdahl

Om mig

Jag är en stolt grundare till Alicia Edelman Fastighetsmäkleri som bland annat vunnit utmärkelsen ”STOCKHOLMS LÄNS MEST REKOMMENDERADE MÄKLARBYRÅ” av Sveriges största mäklarguide Hittamäklare.se. Mina meriter: - Grundare och delägare till Alicia Edelman Fastighetsmäkleri. - Sveriges hösta kundnöjdhet 2019, 2021 och 2022 med 100% nöjda kunder. Detta i konkurrens med samtliga mäklare i hela Sverige. - Topp 3 mest rekommenderade mäklaren i Stockholm tre år i rad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Storängsgatan 1, 7 tr, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun

Storängsgatan 1, 7 tr

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
4 995 000 kr
56 m²
2 rum
vån 7/7
4 515 kr/mån
89 196 kr/m²

Varmt välkomna till denna unika tvåa attraktivt belägen invid Storängstorget i populära Norra Djurgårdsstaden. Här bor ni högst upp i huset med dubbla balkonger med sol från morgon till kväll samt en social planlösning med stora fönsterpartier i dubbla väderstreck. Modernt kök med diskmaskin och fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Välskött och stabil förening med relativt låg belåning. Här bor ni med närhet till matbutiker, restaurang och grönskande natur. Goda kommunikationer genom buss eller bekvämt gång- och cykelavstånd in till city. Norra Djurgårdsstaden är en spännande och snabbt växande stadsdel belägen vid Gärdet och Hjorthagen med en oslagbar kombination av natur- och stadsliv. Området är beläget i kanten av Kungliga Nationalstadsparken, invid Bobergs kulturmärkta gasklockor, endast ett stenkast från vatten, natur och city. Närhet till Lill-Jansskogen, Ryttarstadion, Kungliga tennishallen och Östermalms IP som vintertid spolas till is. Promenadavstånd till Stora Skuggans värdshus och 4H gård. Bara att flytta in. Välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ljusstöparbacken 22B, Gröndal, Stockholms kommun
  • Sön 25 feb kl 15:15

Ljusstöparbacken 22B

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
4 595 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
4 748 kr/mån
62 095 kr/m²

Varmt välkomna till denna perfekt planerade trea med fritt läge och härligt ljusinsläpp från fönster i dubbla väderstreck. Här bor ni insynsskyddat och med utsikt över den intilliggande lummiga grönskan. Bostaden är väldisponerad med goda sällskapsytor, väl tilltagna sovrum, badrum med tvättmaskin, balkong med fantastisk utsikt och mycket god förvaring tack vare flertalet garderober och en praktisk walk-in-closet. Stor och stabil förening med låg belåning som dessutom äger marken. I föreningen finns en populär gemensamhetslokal (Snabbköpet), två gästlägenheter och en trivsam gård med lekplats, fotbollsplan samt grillplats. I charmiga Gröndals centrum finns nya och gamla butiker längs Gröndalsvägen. Här finns b.la. Lundbergs konditori, blomsteraffär, Coop, caféer, bibliotek, vårdcentral och kemtvätt. Precis i närheten finns det gott om mysiga promenadstråk och badmöjligheter i såväl Mälaren som Trekanten, där du även kan åka skridskor på vintern. En bit bort ligger Gröndals båtklubb med charmig hamnmiljö och möjlighet till båtplats. I området finns även flertalet kommunikationer i form av buss och tvärbanan som tar er till Solna eller Liljeholmen. Väl i Liljeholmen finns kompletterande bussar, T-bana, flera mataffärer och Liljeholmstorget Galleria. Bara att flytta in. Välkomna!

  • Plus
  • Balkong
Wenströmsvägen 6, Hjorthagen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Wenströmsvägen 6

Lägenhet
Hjorthagen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
3 395 000 kr
44,2 m²
2 rum
vån 1/3
3 723 kr/mån
76 810 kr/m²

Kontakta mäklaren för privat visning! Varmt välkomna upp på höjden till denna välplanerade tvåa med ett av Hjorthagens absolut bästa läge. Bostaden har ett modernt renoverat kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrum, stambytt och renoverat badrum med tvättmaskin och ett ljust och fint vardagsrum med fyra ihop-sittande fönster. Bostaden har ett harmoniskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt ett insynskyddat läge. Detta hem lämpar sig väl för både singeln som paret då det finns gott om förvaringsmöjligheter samt ett sovrum som rymmer en dubbelsäng. Lugnt men expansivt område med idyllisk småstadskänsla. Mycket stabil och populär förening med de stora renoveringarna bakom sig. Välkomna!

Pokalvägen 5, Reimersholme, Stockholms kommun

Pokalvägen 5

Lägenhet
Reimersholme, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
3 350 000 kr
40 m²
2 rum
2 592 kr/mån
83 750 kr/m²

Accepterat pris - Kontakta mäklaren för visning! Varmt välkomna till denna välplanerade och ljusa tvåa på mysiga Reimersholme, där grönska och lummiga vyer möter vatten och härliga promenadstråk. Här finner ni ett socialt boende med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket bjuder in till trevliga middagar och härligt umgänge. Solid och stabil förening med närheten till vatten, bad och lummig natur året runt ger en oerhört rogivande känsla i detta hem. Mycket stabil och populär förening med de stora renoveringarna bakom sig. Varmt välkomna på visning.

  • Hiss

Visar alla 4