Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2022

Mäklare Marcus Ljungdahl

Marcus Ljungdahl

Om mig

Jag är en stolt grundare till Alicia Edelman Fastighetsmäkleri som bland annat vunnit utmärkelsen ”STOCKHOLMS LÄNS MEST REKOMMENDERADE MÄKLARBYRÅ” av Sveriges största mäklarguide Hittamäklare.se. Mina meriter: - Grundare och delägare till Alicia Edelman Fastighetsmäkleri. - Sveriges hösta kundnöjdhet 2019, 2021 och 2022 med 100% nöjda kunder. Detta i konkurrens med samtliga mäklare i hela Sverige. - Topp 3 mest rekommenderade mäklaren i Stockholm tre år i rad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ahlsellvägen 10, 3 tr, Hjorthagen, Stockholms kommun

Ahlsellvägen 10, 3 tr

Lägenhet
Hjorthagen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
3 350 000 kr
44,2 m²
2 rum
vån 3/3
3 723 kr/mån
75 792 kr/m²

Varmt välkomna till denna optimalt planerade tvåa med ett av Hjorthagens absolut bästa lägen. Här erbjuds ni en bostad med ett modernt kök och badrum samt ett högt insynsskyddat läge i huset. Bostaden har ett harmoniskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och en milsvid utsikt. Bostaden lämpar sig väl för både singeln som paret då det finns gott om förvaringsmöjligheter samt ett sovrum som rymmer en dubbelsäng. Lugnt men område med idyllisk småstadskänsla. Mycket stabil och populär förening med de stora renoveringarna bakom sig. När ni väl klivit in, vill ni knappt kliva ut. Välkomna!

Fagningsgatan 8, 3 tr, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 22 apr kl 18:20

Fagningsgatan 8, 3 tr

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
4 700 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/7
3 200 kr/mån
94 000 kr/m²

Accepterat pris - kontakta mäklaren för privat visning! Nu finns chansen att bo i denna fantastiska hörntvå med stora fönsterpartier i fritt läge mot Lill-Jansskogen. Bostaden är belägen högt på tredje våning och har en rymlig balkong i underbart sydvästläge. Här bor ni i en socialt planerad bostad med ett härligt ljusflöde i hela lägenheten tack vare de stora fönsterpartierna i dubbla väderstreck. Stabil förening med låg belåningsgrad på endast 5 106 kr/kvm enligt ÅR 2022. I huset finns bekvämligheter så som tvättstuga, garage och miljörum. Grönskande oas med idyllisk småstadskänsla men samtidigt ett stenkast från city. Varmt välkomna att längta hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Storängsgatan 1, 7 tr, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Storängsgatan 1, 7 tr

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
4 995 000 kr
56 m²
2 rum
vån 7/7
4 515 kr/mån
89 196 kr/m²

Kontakta mäklaren för privat visning! Varmt välkomna till denna unika tvåa attraktivt belägen invid Storängstorget i populära Norra Djurgårdsstaden. Här bor ni högst upp i huset med dubbla balkonger med sol från morgon till kväll samt en social planlösning med stora fönsterpartier i dubbla väderstreck. Modernt kök med diskmaskin och fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Välskött och stabil förening med relativt låg belåning. Här bor ni med närhet till matbutiker, restaurang och grönskande natur. Goda kommunikationer genom buss eller bekvämt gång- och cykelavstånd in till city. Norra Djurgårdsstaden är en spännande och snabbt växande stadsdel belägen vid Gärdet och Hjorthagen med en oslagbar kombination av natur- och stadsliv. Området är beläget i kanten av Kungliga Nationalstadsparken, invid Bobergs kulturmärkta gasklockor, endast ett stenkast från vatten, natur och city. Närhet till Lill-Jansskogen, Ryttarstadion, Kungliga tennishallen och Östermalms IP som vintertid spolas till is. Promenadavstånd till Stora Skuggans värdshus och 4H gård. Bara att flytta in. Välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3